Selam kızlar... Ben zayıflama diyet konusunda kırılma noktasına geldim sanırım 3 yıldır burdayım ve olduğum yerdeyim burdaki arkadaşlıklar içinmi hep burda kaldım bilemiyorum ben yani olmuyor.
Sürekli stres altındayım ve zayıflayamıyorum. Ben çok erken büyümek zorunda kaldımx şimdide hep çok işim var.
Ve birde evlilik. 2 ayrı iş yeri. Hasta bir anne. Geçim sıkıntısı...
Bunların yanı sıra bide diyet. Düşünüyorumda bu son 3 yıl beni eritmiş yıpratmış resmn
Nerede yanlış yaptığını bulursan bu işi çözersin bence. Bende son 2-3 yıldır zayıflamaya çalışıyordum çok kilom olmamasına rağmen. Sonra bir gün üst üste herkes şişmanladığımı söyleyince yeter dedim ben bu işi yapıcam. Önce hatalarımı tespit ettim bunca yıl neden başaramadığımı düşündüm sonra da uygulamaya geçtim. Kendimi neredeyse hiç kasmadan 10 kilo verdim. Yapman gereken tek şey hatalarını tespit etmek gerisi inan çok kolay.
Evlilik, iş, annen bunlar çok zor Allah yardımcın olsun ama bunlar zayıflamanı engellemez. Belki buraya yazmanı engeller. Ben günde 30 dk sporla öyle şok diyet falan yapmadan kilo verdim senin spora ayıracak 30 dakikan da mı yok?
Selam kızlar... Ben zayıflama diyet konusunda kırılma noktasına geldim sanırım 3 yıldır burdayım ve olduğum yerdeyim burdaki arkadaşlıklar içinmi hep burda kaldım bilemiyorum ben yani olmuyor.
Sürekli stres altındayım ve zayıflayamıyorum. Ben çok erken büyümek zorunda kaldımx şimdide hep çok işim var.
Bunların yanı sıra bide diyet. Düşünüyorumda bu son 3 yıl beni eritmiş yıpratmış resmn
canım bahaneleri kendimiz yaratıyoruz, dün alışveriş yaparken 28 kilo veren bi kadınla tanıştım. Bi anda S bedenlere düşmüş. Nasıl verdin falan dedik, çok sıkıntılı bi dönemimdi, yemek yiyemiyordum hiç dedi. Sıkıntılardan yemeden içmeden kesil demiyorum tabi ama kaçmak istedigimiz şeyi böyle zamanlarda kendimiz seçiyoruz. Kimimiz yemek yemekten kaçıyor kimimiz diyet yapmaktan.Kendini zayıflamak, diyet yapmak zorunda hissetme. Sadece bu koşuşturmacanın içinde saglıgıma dikkat etmeliyim, saglıklı beslenmeliyim diye düşün. Diyet diyince aç kalmak, hiç bi şey yememek, halsiz yorgun dolaşmak anlaşılıyor çünkü. Ama bu degil yapman gereken. İki ayrı işle ugraşmak annenle ilgilenmek için daha saglıklı, daha enerjik olman lazım. Ben beslenme düzenimi degiştirdigim zaman, daha erken yatmaya ve sabahları 6 gibi kendiliginden uyanmaya başladım mesela. Çünkü yeme düzenini oturttugun anda, hayatındaki bi çok şeyi düzene oturtuyorsun. :87:
merhaba,
ilk kez üç gün uzak kaldım.
bu arada hastalandım aslında hiç zamanı değildi ama erken oldu nedense..
ve hastalık öncesi tatlı isteğinin ve sinirlilik halinin gerçek olduğuna bir kez daha inandım yani psikolojik değil.
ben hastalığı beklediğim hafta bilinçaltıma bunu yrleştirdiğim için oluyor diye düşünüyordum bazen..
ama bu hafta hiç beklemiyordum demek atarlı halim ondanmış ve aynı kiloda kalmam da..
neyse aynı kalarak geçer inşallah aldığımda oluyordu zira..
Ben de sendenim, dünkü halimi görecektin evde
Cidden komik oluyor bazen abartışlarım, gece de canım nasıl tatlı istedi ama yiyesim de gelmedi, gelse de yemezdim zaten.
hm senin iradene hayranım...
sanırım vermeye başlayınca istediğin şekle ulaşınca insanın kendiyle mücadelesi daha kolaylaşıyor..
sen istediğin inceliktesin şu an. ve yeniden eskisi gibi olmamak için kendini tutmak daha kolaylaşıyor sanırım..kızım da artık öyle deli gibi tatlı isteğim falan yok diyor.
S.A
ben de buraya ilk geldiğimde uzun zamandır ne yapsam veremiyorum diyerek gelmiştim foruma.
burada anladığım ilk şey şuydu..
bu bir süreç. ....birden olmayacak..... vazgeçmeden sürdürmek lazım....
önceleri bir hafta dikkat edip veremeyince vazgeçiyordum. ama şimdi hep dikkat ediyorum. aslında çok da sıkmıyorum kendimi çok şeyden vazgeçmiyorum. biraz azalttım sadece...
biraz daha dikkat edeceğim bundan sonra.. belki sende vazgeçiyor olabilirsin..
hm senin iradene hayranım...
sanırım vermeye başlayınca istediğin şekle ulaşınca insanın kendiyle mücadelesi daha kolaylaşıyor..
sen istediğin inceliktesin şu an. ve yeniden eskisi gibi olmamak için kendini tutmak daha kolaylaşıyor sanırım..kızım da artık öyle deli gibi tatlı isteğim falan yok diyor.
selam herkese.
ben yeterli paylaşım yapamıyorum. hani bikaç hafta bakayım duruma demiştim.
bu bikaç haftada izinli olayım.
düzeni kurup dönebilirsem dönerim.
Kizlar iki gundur focadayiz deniz soguk hava ruzgarli hicdoymuyorum sanki vucut isisi dusunce istsh aciliyo napcam ben :
Kızlar benim menülerim yine sağlıksızlaştı.
Sabah bir şey yemedim, sadece kahve içtim.
Öğle k special ile süt.
Akşam içinde fırında türlü yapıyorum, yanına da yoğurt ve bulgur pilavı düşünüyorum.
Ahh beauty gittin bak ben ne oldum yine ..
Kızlar benim menülerim yine sağlıksızlaştı.
Sabah bir şey yemedim, sadece kahve içtim.
Öğle k special ile süt.
Akşam içinde fırında türlü yapıyorum, yanına da yoğurt ve bulgur pilavı düşünüyorum.
Ahh beauty gittin bak ben ne oldum yine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?