selam herkese.
ben yeterli paylaşım yapamıyorum. hani bikaç hafta bakayım duruma demiştim.
bu bikaç haftada izinli olayım.
düzeni kurup dönebilirsem dönerim.
Kizlar iki gundur focadayiz deniz soguk hava ruzgarli hicdoymuyorum sanki vucut isisi dusunce istsh aciliyo napcam ben :
canım pilav falan çok yemiyorsun zaten ama sabahları normal bi kahvaltı ya da k special süt gibi bi şey yediginde daha düzenli menülerin oluyordu aslında. Ben sabah ögününü geçiştirdigim zaman bütün gün dengesiz besleniyorum, ne yedigimi anlamıyorum. Belki sana da öyle olmuştur bugün?
Yolun sonuna geldin artık ondan kendini salmaya başladın galiba
Çok yemiyorum, kilo vermeye de devam ediyorum ama problem sağlıksız olması işte, biraz da gecikmeye başladı uyanma saatlerim 10 gibi kalkıyorum.
Haklısın sanırım sabah öyle başlayınca öyle devam etti.
Aslında salmak değil, hani kaçamağım yok, problem dengesiz olması, buna tekrar alışmak istemiyorum. Menülerim düzenli olduğunda ders çalışırken de daha rahat alıyorum.
Bugün böyle olsun da bakalım yarın düzenlemeye çalışırım.
Siz düzensizlik görünce kızıverin bana
Bi düzen bozulunca digerleri de bozuluyor zaten, sabahları geç kalktıgın için sabah ögününü ister istemez atlıyorsundur. Geceleri geç yatmaya falan mı başladın? Neden geç uyanıyorsun?Çok yemiyorum, kilo vermeye de devam ediyorum ama problem sağlıksız olması işte, biraz da gecikmeye başladı uyanma saatlerim 10 gibi kalkıyorum.
Haklısın sanırım sabah öyle başlayınca öyle devam etti.
Aynen öyle, korumak için olan irade çok daha kolay sağlanıyor, istediğin bedende olmak, istediğin gibi giyinmek, hani bir kaç kg daha vereyim mi diye düşündüm ama bakıyorum da gerek kalmadı hiç.
Ama biliyorsun Serates hedefine ulaşmak için de irade gerekiyor, kilo verirken benim de canım az onu bunu istemedi ama irademi soktum devreye bu çok önemli.
Kızlar benim menülerim yine sağlıksızlaştı.
Sabah bir şey yemedim, sadece kahve içtim.
Öğle k special ile süt.
Akşam içinde fırında türlü yapıyorum, yanına da yoğurt ve bulgur pilavı düşünüyorum.
Ahh beauty gittin bak ben ne oldum yine ..
bakıyorum da menülerde pilav yok makarna yok şerbetli tatlı pasta yok pohaça yok simit yok çikolata yok(ben hariç)
sizler harikasınız valla...
yazıkki biz bunları hiç yemeyeceğiz sanırım çünkü ben hemen alıyorum...
geçen sabah seda sayana kek gibi bişi getirmişler..tamam yarısını yerim ben bunun ama öğlen yemek yemem dedi... galiba böyle yapmak lazım...
versem istediğim kilo da olsam sanırım bende moive olup böyle yapabileceğim...şu an tokum böyle diyorum daa((
Ben nasıl kızayım benimkiler senden beterDershanem başlasın sabahları erken uyanacağım için menülerim de mecbur düzene girecek o zaman kızarım dicem ama o zamana kadar da mezun olursun sen
Bi düzen bozulunca digerleri de bozuluyor zaten, sabahları geç kalktıgın için sabah ögününü ister istemez atlıyorsundur. Geceleri geç yatmaya falan mı başladın? Neden geç uyanıyorsun?
bugün kahvaltıyı biraz abarttım sanırım
2 dilim uno denge, 1 haşlanmış yumurta, bol domates salatalık, 2 tatlı kaşığı çilek reçeli, yeşil çay
nasıl soktun devreye... ben o an gelince herşeyi unutuyorum kendime engel olamıyorum duyacağım pişmanlık aklıma gelmiyor ...yedikten sonra çok kararlı oluyorum sözler veriyorum ama bu tokken ...canım bişeyi çok istediğinde yemediğim sanırım hiç olmamıştır. az yesem barii ...o bile bişeydir ama o anlar gelince durduramıyorum kendimi...sonrası
pişmanlık.... ve tabiki zaman kaybı...
boşver biraz canın nasıl istiyorsa öyle takıl şimdi sen sanırım istemesende kilo vereceğin döneme girdin... bir süre öyle oluyormuş...
eminim düzene sokarsın sen kısa sürede..
bugün yediklerimi yazmaya utanıyorumsizden uzaklaşınca böyle oldu...
sabah 2 dilim ekmek
yumurta peynir domates
3 tane ferrero rocher çikolata
türk kahvesi
barbun fasulye salata
2 tane incir 2 tane daha çikolata
akşam hiç bişey yemeyeceğim çok acıkırsam 1 süt belki yada yoğurt...
yürüyüş yerine de koşsam iyi olur
bugün yediklerimi yazmaya utanıyorumsizden uzaklaşınca böyle oldu...
sabah 2 dilim ekmek
yumurta peynir domates
3 tane ferrero rocher çikolata
türk kahvesi
barbun fasulye salata
2 tane incir 2 tane daha çikolata
akşam hiç bişey yemeyeceğim çok acıkırsam 1 süt belki yada yoğurt...
yürüyüş yerine de koşsam iyi olur
Yavrularim yurttaşlarım aziz Romalılar kına mız vardi dün ve Bugün Yatılı misafirlerim gelecek o sebeplen bu hafta ben muhtemelen giremiycem nete beni meraketmeyin kalbim sizinle ama beybilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?