Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam herkese.
ben yeterli paylaşım yapamıyorum. hani bikaç hafta bakayım duruma demiştim.
bu bikaç haftada izinli olayım.
düzeni kurup dönebilirsem dönerim.

canım inşallah sıkıntılarını halledip, dönersin en yakın zamanda takıma. Kilo vermesen bile en azından almamaya çalış, moralin bozulmasın bi de kilolar yüzünden.

Kizlar iki gundur focadayiz deniz soguk hava ruzgarli hicdoymuyorum sanki vucut isisi dusunce istsh aciliyo napcam ben :

Canım yüzmenin hemen sonrasında iştahın çok açık olur diye tahmin ediyorum, o yüzden yüzdükten hemen sonra yemek yemezsen kilo almazsın sanırım.

Çok yemiyorum, kilo vermeye de devam ediyorum ama problem sağlıksız olması işte, biraz da gecikmeye başladı uyanma saatlerim 10 gibi kalkıyorum.
Haklısın sanırım sabah öyle başlayınca öyle devam etti.

Yolun sonuna geldin artık ondan kendini salmaya başladın galiba

Aslında salmak değil, hani kaçamağım yok, problem dengesiz olması, buna tekrar alışmak istemiyorum. Menülerim düzenli olduğunda ders çalışırken de daha rahat alıyorum.
Bugün böyle olsun da bakalım yarın düzenlemeye çalışırım.
Siz düzensizlik görünce kızıverin bana

Ben nasıl kızayım benimkiler senden beter Dershanem başlasın sabahları erken uyanacağım için menülerim de mecbur düzene girecek o zaman kızarım dicem ama o zamana kadar da mezun olursun sen

Bi düzen bozulunca digerleri de bozuluyor zaten, sabahları geç kalktıgın için sabah ögününü ister istemez atlıyorsundur. Geceleri geç yatmaya falan mı başladın? Neden geç uyanıyorsun?

Son düzenleme:
bugün kahvaltıyı biraz abarttım sanırım
2 dilim uno denge, 1 haşlanmış yumurta, bol domates salatalık, 2 tatlı kaşığı çilek reçeli, yeşil çay

öğle: 1 orman meyveli activia
ara: nescafe 3 ü bir arada, yarım dilim yoğurtmaç (yağlı ve cevizli hamur işi)
akşam:3 kaşık kavurma

nasıl soktun devreye... ben o an gelince herşeyi unutuyorum kendime engel olamıyorum duyacağım pişmanlık aklıma gelmiyor ...yedikten sonra çok kararlı oluyorum sözler veriyorum ama bu tokken ...canım bişeyi çok istediğinde yemediğim sanırım hiç olmamıştır. az yesem barii ...o bile bişeydir ama o anlar gelince durduramıyorum kendimi...sonrası pişmanlık.... ve tabiki zaman kaybı...

boşver biraz canın nasıl istiyorsa öyle takıl şimdi sen sanırım istemesende kilo vereceğin döneme girdin... bir süre öyle oluyormuş...
eminim düzene sokarsın sen kısa sürede..

bugün yediklerimi yazmaya utanıyorum sizden uzaklaşınca böyle oldu...
sabah 2 dilim ekmek
yumurta peynir domates

3 tane ferrero rocher çikolata
türk kahvesi

barbun fasulye salata

2 tane incir 2 tane daha çikolata

akşam hiç bişey yemeyeceğim çok acıkırsam 1 süt belki yada yoğurt...
yürüyüş yerine de koşsam iyi olur

şu an gerçekten kendime çok kızgınım...
alma işte böyle şeyler.. çünkü kendimi tanıyorum 1 tane yiyip bırakan biri değilim ki ben...bitirinceye kadar yiyorum ..alma işte olmasın elimin altında...

ne yapıcam yaa nasıl seviyorum yemeyi ... ne güzel bişey çikolata yemek... ağzıma baklava falan sürmedim bayramda bile... ondan vazgeç bundan vazgeç...offff

yiyip yiyip almayan insanlar, yada sevmeyen canı istemeyen insanlar, yada yiyip şişman olduğu halde mutlu olan insanlar ne şanslılar

bakıyorum da menülerde pilav yok makarna yok şerbetli tatlı pasta yok pohaça yok simit yok çikolata yok(ben hariç)
sizler harikasınız valla...

yazıkki biz bunları hiç yemeyeceğiz sanırım çünkü ben hemen alıyorum...

geçen sabah seda sayana kek gibi bişi getirmişler..tamam yarısını yerim ben bunun ama öğlen yemek yemem dedi... galiba böyle yapmak lazım...

versem istediğim kilo da olsam sanırım bende moive olup böyle yapabileceğim...şu an tokum böyle diyorum daa((

canım yeme düzenimizi degiştirmeden istedigimiz kiloya ulaşamayız ki, öyle düşün. Seni mutlu eden şeyin yemek ya da tatlı oldugunu düşünme, hatta bence her reddettigin pasta, çikolata için kendini başka bi şekilde ödüllendir. Sevdigin bi şeyi yap ya da çok begendigin bi şeyi al kendine. Seni mutlu edicek başka şeyler buldugunda bunlar yemegin, tatlının önüne geçecektir.

Ben nasıl kızayım benimkiler senden beter Dershanem başlasın sabahları erken uyanacağım için menülerim de mecbur düzene girecek o zaman kızarım dicem ama o zamana kadar da mezun olursun sen

İnşallah o zamana mezun olurum artık bu hafta son zaten ne 60ın altına indim.
Cumaya kadar da kaç giderse.

Bi düzen bozulunca digerleri de bozuluyor zaten, sabahları geç kalktıgın için sabah ögününü ister istemez atlıyorsundur. Geceleri geç yatmaya falan mı başladın? Neden geç uyanıyorsun?

Biraz daha geç yatıyorum gece.
Önceleri en geç 1de uyumuş oluyordum şimdi 3-4e kadar yolu oluyor.
Bir de geceleri hala kabus görebiliyorum, bu da etkiliyor.

bugün kahvaltıyı biraz abarttım sanırım
2 dilim uno denge, 1 haşlanmış yumurta, bol domates salatalık, 2 tatlı kaşığı çilek reçeli, yeşil çay

Çok olmamış bence.

İrade burada Serates. Ben yediğim zamanlar kendimi çok sert eleştirdim. Sen bir yemeğe dur diyemeyecek kadar iradesiz biri misin diye. Sonra silkelendim kendime geldim. Eğer yesem güvenim azalacaktı kendime buna izin veremezdim.

Yorum yok desemm

O kadar çikolata biraz fazla sanki :18:

Yavrularim yurttaşlarım aziz Romalılar kına mız vardi dün ve Bugün Yatılı misafirlerim gelecek o sebeplen bu hafta ben muhtemelen giremiycem nete beni meraketmeyin kalbim sizinle ama beybilerim

Yavrularim yurttaşlarım aziz Romalılar kına mız vardi dün ve Bugün Yatılı misafirlerim gelecek o sebeplen bu hafta ben muhtemelen giremiycem nete beni meraketmeyin kalbim sizinle ama beybilerim

Bol oynadın erittin mi yağları ohh ..
Haber verdiğin için teşekkürler ..

S_A benim paylaşım alanına yazmamın gereksiz olduğunu söyledin hala aynı fikirdesin değil mi cuma günü mezun olacağım ya bir daha sorayım dedim ?

Bizim takım yakında dağılır benden söylemesi..

Ben de aynı fikirdeyim oldukça kötü durumda takım ?
Durumla ilgili fikri olan var mı ?
S_A paylaşıma yazmamamı takımda halledilebileceğini söyledi, tabi ki olabilir ama en azından girenler fikirlerini yazarsa herkes önünü görmüş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…