Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bana halledebilinecek gibi gelmiyor. Takım ruhu yok bizde. Diğer takımlara bakıyorum muhabbet almış başını gitmiş yeri geliyor günlük konuları konuşuyorlar ama bizde bu yok. Yediğimizi içtiğimizi yazıyoruz gerisi gelmiyor. Hiçkimse yazmayınca ne yalan söyliyim artık benim de yazasım gelmiyor. Bu gidişle bende uğraşmıcam yediğimi içtiğimi yazıcam işim bitince de mezun olacam.

Mercani biliyorsun zaten benim şu an bu durumda olmamın nedeni tamamen bu. Yazıyorum yazıyorum gelen giden doğru dürüst olmuyor. Bazen sırf dersin başından takıma bakmak için kalmıyorum ama bomboş. Böyle olunca da defalarca söyledikten sonra içimden gelmiyor, zaten farklı olsaydı bir süre daha devam edip kilomu falan korumayı düşünüyordum ama ne yazık ki durum belli.

Bizim takım yakında dağılır benden söylemesi..

Zaten çok fazla kişi girmiyor bikaç gündür, haftasonu durgun olması normal ama haftaiçi kimse girmiyorsa takım dagılma noktasına gelebilir. Kaptan olmak için çok fazla istekli yok sanırım grup içinde, zoraki bi kaptan bulmak yerine paylaşım alanına yazmak daha mantıklı geliyor bana.

Grup bikaç kişiyle de dagılmaz tabi ama o bikaç kişinin iki gün işi çıksa yine aynı noktadan kurtulamayız sanırım. Yanlış düşündügüm şeyler olabilir ama kendi adıma konuşmam gerekirse, grup içinde paylaşım yapmaya çalışıyorum, yediklerime dikkat ediyorum ama grup içinde çok rahat olduguma inanıyorum. Mesela bi gün kaçamak yapsam, mesaj bildirimi yapmasam ya da hiç söylemeden bi kaç gün kaybolsam bi sorun olmayacagına inanıyorum. Bu inancımın sebebini de takım içinde, takım olmaktan çok bireyselligin ön plana çıkmasına baglıyorum biraz.

Ağzına sağlık ..
Benim de düşüncem bu.
Yine herkes fikrini belirtirse yazacağım paylaşım alanına.
Yoksa ben teklifimi sunmuş olacağım artık, yazma diyenler varken de yazmam hoş olur mu bilmiyorum açıkçası her konuda acabam var takımla ilgili. Siz de yardımcı olursanız sevinirim.

Aynen. Ben kaç kere banlandım bi kişi de demedi ki bu Mercani nereye kayboldu kaç gündür yok? Ya da aa neden banlandın Mercani? falan yok yani. izumii sende benim gibisin geliyorsun bişiler yazıyorsun cevap veren olmayınca gidiyorsun. Ben seni çok iyi anlıyorum.

Bence yaz paylaşım alanına. Bizden bi cacık olmaz kimse kırılmasın ama bu takımda kaptanlığı devralıp adam gibi yapacak kimse yok. Hafta sonu yazan yok hafta içi yazanlar sadece menülerini yazıyor. Cevaplayan yok. Ee nerde kaldı takım ruhu? Ben kendi kendime de söylerim gün içinde ne yediğimi.

hm22 eger sen kaptanlıga devam etmek isteseydin, yeni üye davet edelim, takım içinde kurallar koyalım falan dicektim aslında. üst üstte ayrılmalar grubun moralini bozdu belki de. Ben menülere bile iyi kötü çok fazla yorum yapıldıgını görmüyorum. Kimsenin, mesaj bildirimi yapmazsam, takıma yazmazsam takımdan çıkarılırım diye düşündügünü de sanmıyorum. Zorla kimseye bi şeyler yazdıramayız tabi ama kimse yazmıyorsa bu gerekli bi şey oluyor, en azından bu kadar rahat davranmamamız için.

Son düzenleme:

Tamam o zaman ben paylaşım alanına yazayım bakalım.
Senin de kilon kalmadı ama umarım bizden sonrası için her şey daha iyi olur.

Açıkçası ben de düşündüm izumi aynı şeyi ama senin ilk geldiğin zamanlar yine bu düşünce ile 5-6 kişi davet ettim takıma, bir süre sonra yine her şey aynı oldu, o yüzden belki hata bendedir, aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek çok da mantıklı olmayacak, hoş yine bu sene boş olsam denerdim mutlaka tekrar ama biliyorsunuz işte durumu.

Böyle bir düşüncenin olduğunu da, takıma ne diyeceğim yemeyeyim diye bir düşüncenin de genele hakim olduğunu düşünmüyorum ben de.

Bence mazeretsiz ilk hafta yeterli paylaşım yapmayan sarı kart alsın ikinci sarı kartında da diskalifiye edilsin. Mazereti varsa zaten sorun yok ama eğer mazeretsiz iki hafta paylaşım yapmıyorsa zaten bir sorun var demektir.

Canım şöyle bi şey var, paylaşım alanına yazmamak için ya kaptanlıga gönüllü birisinin olması lazım ya da takım kendi içinde kaptana ihtiyaç duymadan idare edebiliyor olmamız lazım. Diyelim ki kaptan olmadı, cuma günü ne yapılacak, herkes olmasa bile bi kaç kişi bununla ilgilenebilecek mi? En azından bunun için bile kaptan gerekiyor bence takıma.

Bence de gayet makul öneriler bunlar.

Haklısın izumi, yazdım paylaşım alanına şimdi.
Dediğin gibi herkes sürekli aktif olsa gerek olmaz zaten ama böyle bir durum ne yazık ki yok.

Zaten iki hafta özel bi durumu olmadan paylaşım yapmayan, gruba çok girmeyen insan, takıma katılamıyor ya da katılmak istemiyor demektir. En azından düzenli paylaşım yapmak adına zorlayıcı bi güç olması lazım.

Aslında benim ilk geldigim zamanlar yine paylaşım vardı, üst üstte ayrılmalar biraz moral bozdu ama onlar ayrıldı diye herkes ayrılacak diye de bi şey aslında. Elbette takımda zaten olan insanların paylaşım yapması çok daha önemli, ama bi kaç gün paylaşım yok diye yakınınca paylaşımlar oluyor biraz ama ardından yine eski haline dönüyor grup.

Takımda şu an 7 kişi var, aktif bir takım için gayet yeterli.
hm22
SERATES
S_A

Mercani
Pembepanter35
İzumi
Antonia

Benim sık sık gördüğüm ikinizin mesajları sadece.

Bence de gayet makul öneriler bunlar.

Haklısın izumi, yazdım paylaşım alanına şimdi.
Dediğin gibi herkes sürekli aktif olsa gerek olmaz zaten ama böyle bir durum ne yazık ki yok.

Hayırlısı olsun bakalım, belki yeni kaptanda öneriler getirir, belli başlı kurallar alınırsa sorun çözülür. :26: Çünkü sen mezun oluyorsun, Mercani de hedef kilosuna ulaşınca mezun olmak isteyebilir. Bi kaç kişi de paylaşım çok yapamıyorum, ayrılmak istiyorum falan dese kimse kalmayacak takımda.

ne olacak şimdi??
hm22 gitme diycem ama haklısın sen de..
paylaşım alanına yazınca ne oluyor ben bilmiyorum ???*

Biliyorsun Serates çok uzun zamandır bunun için bir çözüm bulmaya çalışıyorum, hadi mezun oluyorum kaptanlığı bırakacağım şeklinde 2 günlük bir olay değil.
Paylaşım alanında yeni bir kaptan çıkar diye umuyorum ama olmazsa ben arada bakarım, siz listeyi öğrenirsiniz vs derken bir süre böyle idare edilir.

Tabi ki öyle ama ben şu amaçla üye çağırmak istemedim, sürekli cevap verecek biri yokken yeni üyelerde 2 gün sonra aynı şekilde düşünüp yazmayacak, o yüzden bir kaptan bulunsa aktif olacak rahatça üye çağırılır.

bugün yediklerim
yumurta domates lor peynir biber
türk kahvesi küçük bir salkım üzüm
pilav yoğurt
1dilim çavdar ekmek ayran
akşam meyve ve sütle geçirmeyi planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…