bugün yediklerim
yumurta domates lor peynir biber
türk kahvesi küçük bir salkım üzüm
pilav yoğurt
1dilim çavdar ekmek ayran
akşam meyve ve sütle geçirmeyi planlıyorum.
mercani sana kaç kere sordum hatta banlenmek ne demek neden oluyor diye de sordum
ama cevap vermedin...
Haftalık hedeflerde koyabiliriz kendimize, hem kilo olarak, hem spor, diyet, su miktarı olarak. Daha çok hırslanmamızı saglar belki bu durum. Kendi içimizde kilo verme konusunda hırslanırsak, gruba da daha çok paylaşımda bulunuruz bence?
Kızlar benim bir problemim var.
Yemeği hafifte yesem yemekten sonra çok uykum geliyor.
Akşamları yemekten sonra yarım saat falan dayanıp 45 dakika uyuyorum öyle kendime geliyorum.
Bugün gündüz hiç bir şey yemedim yine uykum gelecek diye, enerji içeceği içtim sadece.
Neden olur bir fikriniz var mı ?
Kızlar benim bir problemim var.
Yemeği hafifte yesem yemekten sonra çok uykum geliyor.
Akşamları yemekten sonra yarım saat falan dayanıp 45 dakika uyuyorum öyle kendime geliyorum.
Bugün gündüz hiç bir şey yemedim yine uykum gelecek diye, enerji içeceği içtim sadece.
Neden olur bir fikriniz var mı ?
Aynısı bende de oluyor. Ama sadece ders çalıştığım zamanlarda oluyor bu uyku gelmesi. Akşam ne yersem yiyim dersin başına oturmadan önce 1 saat uyuyorum. Ama ders çalışmadığım günler uykum falan gelmiyor.
Dersten kaçma psikolojisiyle de olabilir o, bende de olan bi şey çünkü
Sabah: sıcak su içtim aç karnına, yarım saat yüryüş yaptım.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Öglen: haşlanmış tavuk, yogurt
Akşam: 5 fındık, 5 badem, 2 leblebi, şekersiz kahve
2 litre su içtim.
Birazdan yürüyüşe çıkıcam, bu saatten sonra bi şey yemem diye düşünüyorum.
Valla bende öyle düşünüyorum
mercani sorun değil hayatım ... alınmadım sadece gerçekten merak ettim neden banl,iyorlar diye..
ama cvp yazmamıştın bende heralde yeniden konuyu yazmaman gerekiyor diye düşündüm..
Yok öyle dersten kaçmak ama kilo vermede gösterdigin başarıyı sınavlarda da göstericeksin bu sene
sen çok az yiyorsun her hafta 1 kilo veriyor musun dikkat etmedim??? ama hiç kaçamak yok gibi menülerinde sporda var su da harika azımlisin tebrikler..
ben 2 haftadır takıldım bu kiloya. az yemeyi de başaramıyorum bu günlerde artık bu hafta değişmesini çok istiyorum ama olmadı bi türlü dün ki çikolatalardan sonra çıkmıştı bu sabah ... bugün az yiyecektim bugünde pilav istedi canım birde ekmek.. bir tabak yedim pialv valla....
galiba vücut istiyor resmen bugün karbonhidrat istiyor canım sürekli ...
ama artık yarından tezi yok haşlama tavuğa dönüyorum hem tok tutuyor. hem yağ yakıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?