ben 2 haftadır takıldım bu kiloya. az yemeyi de başaramıyorum bu günlerde artık bu hafta değişmesini çok istiyorum ama olmadı bi türlü dün ki çikolatalardan sonra çıkmıştı bu sabah ... bugün az yiyecektim bugünde pilav istedi canım birde ekmek.. bir tabak yedim pialv valla....
galiba vücut istiyor resmen bugün karbonhidrat istiyor canım sürekli ...
ama artık yarından tezi yok haşlama tavuğa dönüyorum hem tok tutuyor. hem yağ yakıyor....
Aynısı bende de oluyor. Ama sadece ders çalıştığım zamanlarda oluyor bu uyku gelmesi. Akşam ne yersem yiyim dersin başına oturmadan önce 1 saat uyuyorum. Ama ders çalışmadığım günler uykum falan gelmiyor.
Daha öncede konuştuk aslında insülin direnci problemlerinden biri yemek sonrası uykunun gelmesi ama hemen de ona baglamamak lazım. Hafif yiyorsun ama ne yediginde uykun geliyor, pilav, ekmek türü şeyler yediginde oluyordur belki?
Sabah: sıcak su içtim aç karnına, yarım saat yüryüş yaptım.
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Öglen: haşlanmış tavuk, yogurt
Akşam: 5 fındık, 5 badem, 2 leblebi, şekersiz kahve
2 litre su içtim.
Birazdan yürüyüşe çıkıcam, bu saatten sonra bi şey yemem diye düşünüyorum.
Canım ne kadar dogru düşünüyorum bilmiyorum ama benim diyet yaparken hep düşündügüm şu olur. Kilo vermek bi süreç ve bu süreçte vücut seninle sürekli savaşır. Benim çok geceler dayanılmaz baş agrısı çektigim günler oldu ama diyetimi bozmadıgımda hep ertesi gün kilo verdim. Vücut sürekli tepki gösterecektir sana, canın bi şey isteyecek, aç degilken bile bi şeyler yemek istedigin günler olucak ama vücudunu alıştıracak ve onu kazanacak olan sensin. Çünkü vücut şu an hala eski düzenini istiyor, kaçamak yapmadıgın aynı şekilde beslendigin sürece yeni yeme düzenine alışmak zorunda kalıcak ve ona alıştıgı anda çok kolay diyet yapıcaksın, karnın kolay kolay acıkmayacak. Vücuda ne ögretirsen, neyi alıştırırsan senden her zaman onu istiyor.
hm22 uyku hemen alışkanlığa dönüşüyor..
3 gün erken kalk alışıyorsun..iki gün öğlen uyu istiyorsun..gece geç yat ertesi gece yine geç yatmak istiyorsun..
alışkanlığı değiştirmeye çalışsan..
vaktim genellikle var ama...
aslında oldukça ciddi bir sorumluluk bu.. üzerime alır ve yerine getiremezsem üzülürüm. zira artık ben bu yaşta kural falan tanımak istemiyorum. yaptım yapamadım diye strese girmek falan hiç istemiyorum. zira ben o sorumluluğu alırsam en iyi şekilde yapmak için kendimi zorlarım. baştan sona kuralları bile okumadım daha ben. hayatımın en relax dönemindeyim zira hergün en az 3 yabancı dizi yada film izliyorum. nette alışveriş yapıyorum çaylar kahveler işyerimdeyim ama çok rahat bir işim var...
hm22 kadar iyi yapamayacağımdan çok eminim ..
Afiyet olsun, akşam hafif olunca acıkmıyor musun ?
o kadar haklısın ki...
düşünce kalıplarını bile değiştirmek işe yarıyor...
kilo vermeye başladım. çok iyi gidiyor... az yedim canım tatlı istemiyor gibi düşünceleri beyninde gezdirirsen ve oturtursan kesinlikle gerçek oluyor...
günaydın
ben de güne türk kahvesi ile başladım..yanında 1 çikolata..
Kahveyle 2 fındık, 2 badem, 2 leblebi yedim
Kuruyemiş hastalıgım başladı biraz bu günlerde, canım istiyor sürekli. Kavrulmamış yedigimden içim rahat biraz ama, kendimi çok kaptırmamam lazım sanırım yine de...
Valla sen 2 tane yiyip bırakabiliyorsan bravo sana
Sabah 6 ya kadar uyuyamadım kuzenlerim bizdeydi o saate kadar konuştular beni de uyutmadılar. Uyandım bi baktım herkes gitmiş evde yiyecek birşey yok. Tavuk döner alsam mı acaba diye düşünüyorum. Çok zamandır yemiyorum alsam mı sizce ya napsam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?