Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım ne kadar dogru düşünüyorum bilmiyorum ama benim diyet yaparken hep düşündügüm şu olur. Kilo vermek bi süreç ve bu süreçte vücut seninle sürekli savaşır. Benim çok geceler dayanılmaz baş agrısı çektigim günler oldu ama diyetimi bozmadıgımda hep ertesi gün kilo verdim. Vücut sürekli tepki gösterecektir sana, canın bi şey isteyecek, aç degilken bile bi şeyler yemek istedigin günler olucak ama vücudunu alıştıracak ve onu kazanacak olan sensin. Çünkü vücut şu an hala eski düzenini istiyor, kaçamak yapmadıgın aynı şekilde beslendigin sürece yeni yeme düzenine alışmak zorunda kalıcak ve ona alıştıgı anda çok kolay diyet yapıcaksın, karnın kolay kolay acıkmayacak. Vücuda ne ögretirsen, neyi alıştırırsan senden her zaman onu istiyor.

vaktim genellikle var ama...
aslında oldukça ciddi bir sorumluluk bu.. üzerime alır ve yerine getiremezsem üzülürüm. zira artık ben bu yaşta kural falan tanımak istemiyorum. yaptım yapamadım diye strese girmek falan hiç istemiyorum. zira ben o sorumluluğu alırsam en iyi şekilde yapmak için kendimi zorlarım. baştan sona kuralları bile okumadım daha ben. hayatımın en relax dönemindeyim zira hergün en az 3 yabancı dizi yada film izliyorum. nette alışveriş yapıyorum çaylar kahveler işyerimdeyim ama çok rahat bir işim var...

hm22 kadar iyi yapamayacağımdan çok eminim ..

Uzun zamandır ders çalıştığım için karşılaştırma yapamıyorum ama son zamanlarda başladı.
Ders çalışmaktan kaçma amaçlı olduğunu zannetmiyorum ama keyif alarak çalışıyorum.

Çok fazla ekmek, pilav tüketmiyorum ama bilmiyorum.
Başka aklınıza gelen bir şey var mı diye sorayım dedim.

Afiyet olsun, akşam hafif olunca acıkmıyor musun ?

o kadar haklısın ki...
düşünce kalıplarını bile değiştirmek işe yarıyor...
kilo vermeye başladım. çok iyi gidiyor... az yedim canım tatlı istemiyor gibi düşünceleri beyninde gezdirirsen ve oturtursan kesinlikle gerçek oluyor...

Benimkisi dönmek bilmiyor işte serates, 1 günde bozulabiliyor ama düzene sokana kadar canım çıkıyor.

Ne kadar keyifli anlatmışsın öyle ..
Eğer düşünürsen bir an önce kuralları okumakla başlayabilirsin, bu konu zorla olacak bir şey değil o yüzden karar sana ait

Selam kızlar biraz olsun kendimi toparlayabildim. şuan annem gildeyim. burda bilgisayara girebildim telefonumdan kadınlarkulubu için sürekli hata diyordu neyseki telefonu bilgisayara baglayıp bütün verileri silince oldu.

Takım konusunda yapılabılecek olanı ben söyledim ama riskli bir durum. Takım ın kapanmasını elbette kimse istemez.

hm22 sen bu hafta mezunmu oluyorsun?

Takımdan birimiz kaptanlıgı üstlenirse güzel olur...

Yolu uzun olan biri.

Serates acıkcası bende senı düsünmüstüm kaptanlık için. iyi yapamam deme mutlaka olacaktır...

SA Pazartesi menüsü

sabah: ultra aceleyle evden fırladım ve kahvaltıyı unuttum işyerinde karnımdan tuaf bir ben acıktım sinyali gelmeseydi hatırlamayacaktım
ara: böylece kahvaltı ara öğün saatine kaydı
kepek ekmek vee portakal suyu
öğlen: pilav ve haşlanmış tavuk
arada: hiç
akşam: unaaann dün akşam ne yemiştimm... hah cok az yağ ile pişirdiğim tavuk sote ekmeksiz.

2 litreye yakın su.

burda havalar epey sğudu üşütmüşüm diyede yürümedim hiç.

Bugünkü menü..izinliydim.

sabah: kahvaltı klasik bır dılım ekmek le
öğlen:: annemgil makarna yedi bende salata yedim karşılarında nasıl dayandım haala sasırıyorum...
akşam ise bir dilim pizza (tost ekmeği büyüklüğünde) ve salata

fırında elmalı pasta varrrr

kocacııım hadi eve gidelm dedim.. eşimden aldığım bomba yanıt... ben pasta yicem..

ben yemiycem işte ok a dar.

Afiyet olsun, akşam hafif olunca acıkmıyor musun ?

Bu aralar öglen yemeklerinden sonra çok acıkmıyorum. Bazen canım bi şey yemek istiyor ama açlık hissetmiyorum. :44: Okul açılana kadar 65 olmak istiyordum da, o yüzden psikolojik olarak mı açlık hissetmiyorum acaba? :44:

Canım ben degiştirdiysem herkes degistirir bence, ben daha 2-3 ay öncesine kadar geceleri 12 den sonra çigköfte yiyen, akşam yemek yedigi halde yemekten sonra kekler, çikolatalar yiyen bi insandım. Burgerin hamburger menülerine bayılıyordum, pizzayı çok seviyordum. Abur cuburu zaten reddetmiyordum. Akşam okuldan eve geliyordum aç olmadıgım halde peynir, zeytin falan yiyordum, kola içiyordum. Hiç bi yemegi içiçek bi şey olmadan yemiyordum. Yazarken yoruluyorum şimdi, ben bunların hepsini bıkmadan yiyordum. Her gün çigköfte, börek, pogaça yesem sıkılmazdım. Şu an ablam, dolaptaki meyve sularını için artık diye isyan etmeye başladı, annem sen diyet yaptıgından beri peynir almıyorum eskisi gibi diyor. :26: Deli gibi peynir yiyordum çünkü şu an sadece kahvaltıda o da azıcık yiyorum düşün ve bu bana yetiyor. 5 den sonra hiç bi şey yemiyorum ve acıkmıyorum da, ben yaptıysam herkes yapar dedigim gibi.

Kahveyle 2 fındık, 2 badem, 2 leblebi yedim

Kuruyemiş hastalıgım başladı biraz bu günlerde, canım istiyor sürekli. Kavrulmamış yedigimden içim rahat biraz ama, kendimi çok kaptırmamam lazım sanırım yine de...

Sabah 6 ya kadar uyuyamadım kuzenlerim bizdeydi o saate kadar konuştular beni de uyutmadılar. Uyandım bi baktım herkes gitmiş evde yiyecek birşey yok. Tavuk döner alsam mı acaba diye düşünüyorum. Çok zamandır yemiyorum alsam mı sizce ya napsam :26:

Valla sen 2 tane yiyip bırakabiliyorsan bravo sana

Canım aç oldugun için canın istiyordur, başka bi şey yiyince canının istemesi geçer ama başka yicek bi şey yoksa yiyebilirsin bence, yarısını falan yiyebilirsin ayranla, akşama da çok bi şey yemezsen, telafisi olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…