Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günah benden gitti aldım yedim Akşam sadece çorba içmeyi düşünüyorum.

Bugünkü menüm:

Kahvaltı: 1 domates, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay

Öglen:

ıspanak yemegi, 1 kase yogurt
4 fındık ve 4 leblebi yedim.

Ara: Kahveyle 2 fındık, 2 badem, 2 leblebi
45 dk kadar yürüyüş yaptım, akşam yemegini kahvaltı havasında geçirmek istiyorum.
Haşlanmış yumurta, biraz peynir falan yicem şekersiz çayla.

Sabah 30 dk bisiklete binmiştim. 2 litre kadar da su içtim.

Son düzenleme:

Güzel bi menü olmuş ama yumurta, peynir ve çayla doyabileceğine emin misin? Sonra yine fındık, badem yeme doymadın diye

Güzel bi menü olmuş ama yumurta, peynir ve çayla doyabileceğine emin misin? Sonra yine fındık, badem yeme doymadın diye

Yok doydum bu sefer, açlıgım öglenleri oluyor benim, gün çok uzun geliyor öglenleri, bi şey yemek istiyorum sürekli :26:

Mercaniii, bi sen geldin, bi arada Serates ugradı, kimse gelmedi bugün. İyice öksüz yetim kaldı grubumuz. Sen de mezun olup gidersin diye, aç susuz kalıp bende mi mezun olmaya çalışsam diye düşünmeye başladım

Son düzenleme:
allahım ben mezun olduğumu görebilecek miyim acaba???

ya ben bu hafta da aynı kalıcam gibi... atılacak mıyım bu durumda???

100 gr eksik söylesem (napiimm gitmeyecek galiba. akşam yemek yemeyeceğim belki de gider gerçekten çok az bile olsa.. sporda yaparım bu akşam çok...

off şu hastalık haftalarını neden ben avantaj yapamıyorum. oysa daha çok kalori harcanıyormuş

ben galiba motivasyonumu kaybettim .
bir aydır bigün yiyorum bi gün dikkat ediyorum olduğum yerde sayıyorum.
irade yok azim yok..

mercani başarı hikayeni yazsana bizi motive etsin...
ne kadar sürede verdin neler yaşadın.
neden aldın o kiloları
neleri farkettin verirken.
ipuçlarına ihtiyacımız var....

motivasyonunu kaybettikçe başarı hikayeleini falan okuyabilirsin, motivasyonu çok fazla arttırıyor. Her yedigini, her yaptıgını gruba yazabilirsin, kaçamak yapmanı önleyebilir bu durum ve sürekli yediklerini yazdıgın için kendi içinde kontrolünü de saglarsın.
Hastalık durumu avantaja bi tek dikkat ettigimizde oluyor maalesef.
Kaçamakları özellikle ne yiyerek yapıyorsun? çikolata yiyorsan mesela bi süre etrafında bulundurma çikolata türü şeyleri. Akşamları yürüyüş yapabilirsin yemekden sonra. Yediklerinin kalorisine bakabilirsin yemeden önce, çok kaloriliyse bu seni yemekten caydırabilir. Günde 3 litreden fazla su içmeye çalışabilirsin bi süre, midende şişkinlik yaratacagı için çok fazla yemek yemezsin, tokluk hissin artar.
Önemli olan menünde sporunda eksik olan ya da yanlış olan şeyi bulmak, gerisi kendiliginden gelir zaten.

Afiyet olsun, 3-5 tanecikden hiç bir şey olmaz.

Günah benden gitti aldım yedim Akşam sadece çorba içmeyi düşünüyorum.

Sen de iyi yapmışsın Mercani

Serates her seferinde aynı şey oluyor, böyle devam ederse ne kadar geçecek kilonu verene kadar.
Bak biz hemen hemen aynı zamanlarda girdik takıma ben bugün tartıldığımda 16 kg vermiş gördüm kendimi sen ne kadar verdin ?

Kızlar bugün internet yoktu, arada yapıyor böyle sinir oluyorum.
İşin garibi internet ne zaman gitse eşim gelince geliyor, kablosuz internet kullandığımız zamanlarda da normalde tam çeken internet ben yanına gelince tek dişe düşüveriyordu.
Sizce bende bir şey mi var ?

Oyalanma internette, otur ders çalış demek istiyor sanki internetin

Oyalanma internette, otur ders çalış demek istiyor sanki internetin

Ben de aynen onu dinledim, gündüz 1 saat yemek yapmaya kalktım onun haricinde full ders çalıştım valla.
Bu arada yemek düzenim gitti, bütün gün kahve, enerji içeceği akşam da hafif yemek yiyorum.
Çalışacağım diye böyle oldu ne yazık ki.

Serates o kadar çok yazdım ki takımda bu kiloları nasıl verdiğimi :) Aslında ben sadece 10 kilo verdim benden daha çok kilo verenler var ama benim kilom zaten azdı o yüzden az az gitti. Benimki başarı sayılmaz ama seni mi kıracam yazarım tabi bi hikaye

Öncelikle ben 2012 yazının başına 55 kiloydum ama yaz sonuna geldiğimde yani 3 ay gibi bi zamanda 10 kilo alarak 65'e çıktım. Yaz boyunca 2 günde bir gece yarısı tost yiyordum. Abartmıyorum hergün kuzenimle yaş pasta yapıp o gün o pastayı bitiriyorduk. Ye iç yat felsefesinde nisan ayına kadar geldim. Sonra bir gün beden dersinde bir arkadaşım dedi ki "Mercani şu haline bak Gamze'yle beni toplasak bir sen edemeyiz." İşte o an zayıflamam gerektiğini anladım.
Sevdiğim çocuğun önünde çok fena bozmuşlardı beni. Sonra diyet günlüklerimden Lazkızının diyet günlüğünde başladı zayıflama serüvenim. Hafta içi diyet yaptım hafta sonu ise abartmadan kaçamaklarım oldu. Peynirden süte kadar herşeyin lightını aldım. Light ürünlere verdiğim paralar kendi cebimden olunca daha az yemeye başladım çabuk bitmesin diye Sabahları genelde hiçbirşey yemiyordum ya da bi bardak süt içiyordum. Öğle yemeğinde klasik peynir, zeytin, yumurta yedim. Aralarda meyve yiyordum. Akşamları benim için çok zordu çünkü akşamları patlayana kadar yemek yemeyi seven biriyim. Onun çözümünü de şöyle buldum. Küçük çatal kaşıkla çok çiğneyerek yemeye başladım. Ne yersem yiyim yanına salata yaptım salatayla oynarken bi bakıyordum doymuşum Cips ve çikolatayı 2 ay boyunca hiç ağzıma sürmedim. Abartmıyorum 1 parça bile yemedim yemeyince zamanla alıştım yokluklarına. İki adım yürüyünce nefesi kesilen biriyim o yüzden spor olarak sadece günde 30 dakikamı ayırarak Jilian Micheals 30 day shred yaptım. Zaten 10 kilo vermeme rağmen sanki 15-20 kilo vermişim gibi olmamın nedeni o spor. 1,5 ayda 7 kilo böyle gitti. Sonra araya yaz girdi. Motivasyonumu kaybettim burada 2 haftada 2 kilo verdim yanlış hatırlamıyorsam. Sonra izine ayrıldım. İzindeyken kilo koruma politakası uyguladım işe yaradı hatta kilo bile verdim. Şimdi yine eski motivemi kazanmaya çalışıyorum. Dershane başlayınca eski günlerime dönüp son 5 kiloyu da verecem inşallah. :)

Asıl başarı hikayesini yazması gereken Hm22 aslında. Onun yanında benimkisi devede kulak kalıyor onun affına sığınarak paylaşıyorum bu hikayeyi

İzumii sana benden söz o zaman sen mezun olana kadar bende olmıcam

Çalışman konusunda tebrik ederim çok iyi çalışmışsın
Ders çalıştıgın zaman dengesizleşiyor menüler.Çok haklısın. Ne yedigini, içtigini çok anlamıyorsun gün içinde. Sen sürekli bi şeyler içtigin için bi şey yemek istemiyorsundur, kahve falan oyalıyordur seni gün içinde. Ama saglıgına dikkat et, bütün gün enerji içicegi, kahve mideni çok kötü yapmasın.

Olurmuymuş öyle şey, hepimiz kendi başarılarımızın sahibiyiz, en büyük başarımız da umarım bundan sonra kilolarımızı korumak olacak diye umuyorum.
Ayrıca arkadaşlarının yaptığı da çok ayıp, hem kaç kiloymuş onlarda 2 kişi 65 kg kadar etmiyormuş.
Hiç haz etmiyorum bu tarz insanlardan.
Kilo aldığı söylenecekse bile,dur dememizi sağlamak için bunun güzel bir şekli vardır.

Birlikte mezun oluruz güzel olur ama beni bekliyim derken bi deri bi kemik kalma sende

Yok yok kalmam Hm22 zaten gidiyor. Senle bende mezun olunca bakalım napacak bu takım.

Bizim takım şuan kaç kişi ondan bile haberim yok. Sen, ben, serates, hm22 ve arada bir SA dan başka kimseyi görmüyorum takımda.

Zaten yakın arkadaşlarım değil öyle laf olsun diye konuşan tipler ama dedikleri iyi oldu. Onlar demese o gün o kadar sinirlenmesem belki de şuan 70 lerde geziniyor olacaktım.

Yok yok kalmam Hm22 zaten gidiyor. Senle bende mezun olunca bakalım napacak bu takım.

Bizim takım şuan kaç kişi ondan bile haberim yok. Sen, ben, serates, hm22 ve arada bir SA dan başka kimseyi görmüyorum takımda.

Ne bileyim, ne güzel gelseler, konuşsak, derslerden, okuldan, günlük hayatta yaşadıgız şeylerden sıkılınca takıma gelsek sıkıntılarımızı unutsak ne olurdu diyorum bazen. Bi yandan da diyorum ya okul başlayınca bende giremezsem gruba, neden gelmiyorlar, yorum yapmıyorlar diye üstüne gitmemek lazım.

Ama grup boş olunca çekilmiyor gerçekten, sürekli muhabbet dönse herkes gelmek ister, bi şekilde zaman ayırır, ama 2-3 kişi girip sadece menü paylaşımı olunca, gün içinde vakit ayırabilsen bile gelmek istemiyorsun sanırım. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…