Ne bileyim, ne güzel gelseler, konuşsak, derslerden, okuldan, günlük hayatta yaşadıgız şeylerden sıkılınca takıma gelsek sıkıntılarımızı unutsak ne olurdu diyorum bazen.Bi yandan da diyorum ya okul başlayınca bende giremezsem gruba, neden gelmiyorlar, yorum yapmıyorlar diye üstüne gitmemek lazım.
Ama grup boş olunca çekilmiyor gerçekten, sürekli muhabbet dönse herkes gelmek ister, bi şekilde zaman ayırır, ama 2-3 kişi girip sadece menü paylaşımı olunca, gün içinde vakit ayırabilsen bile gelmek istemiyorsun sanırım. :26:
Zaten yakın arkadaşlarım değil öyle laf olsun diye konuşan tipler ama dedikleri iyi oldu. Onlar demese o gün o kadar sinirlenmesem belki de şuan 70 lerde geziniyor olacaktım.
Ben çoğu zaman burdayım daha dershane başlamadığı için ama tek başıma konuşamayacağım için yazmıyorum. Şuan izinli olan var mı takımda? Eğer izinli olan yoksa mazerette bildirmezse bence hiç uğramayanlar diskalifiye edilmeli. Bugün resmen şu saate kadar 4 kişi dışında gelip bi kelime yazan olmadı. Yani ben düşünüyorum dershane başlasa bile ders aralarında şöyle bi iki kelime yazıp çıkabilirim. Sonuçta çok zor değil en basitinden bi merhaba kızlar nasılsınız yazmak.
İlla söyleyecek bi şeyim yok, menüyü de akşama yazarım dememek lazım haklısın. Bi nasılsınız diyip gün içinde yaptıklarımızı bile yazabiliriz. Hava çok sıcak, bugün çok sıkıldım bile diyebilirler, sonuçta bizim takımımız bu her şeyi yazabiliriz. Bugün gerçekten çok boştu grup, çok üzücü böyle olması
Özellikle bugün 4 kişiden başka kimse yazmadı. Takım demek cuma günü bildirim yapayım demek değil ki. Burada birbirimizi motive etmemiz lazım. Önerilerde bulunmamız lazım. Birbirimizi uyarmamız lazım ama bizim takımda malesef bu yok. Bazen diyorum ki umursama bırak sende menünü yaz bildirimini yap çık git ama ben umursamaz olamıyorum malesef bi işi yaptım mı hakkını vererek yapmak istiyorum
Bende yazdım bugün menümü, sporumu falan kimse gelip bi şey yazmıyor diye. Ama çok sıkıcı oluyor gerçekten öyle de. :26: Diyet günlügü gibi bi şey oluyor grup, sadece kendi iç kontrolünü saglıyorsun biraz. Ben şu an kaçamak yapmıyorum ama sıkıldıgım, bırakmak istedigim zamanlar da olucak, moralimiz bozulucak paylaşıcak birilerini arıcaz, takım olmak bu noktada çok önemli oluyor. Herkes bi şeyler yazsa muhabbet döner zaten, samimiyetimizde artar
Aynen sanki diyet günlüğü gibi. Gerçi diyet günlüklerinde bile daha çok takım ruhu oluyor. Ben ilk 7 kiloyu diyet günlüklerinde verdim. Bi dilim fazla ekmek yesem kızıyorlardı orada böyle olmaz falan diyorlardı utanıyordum artık yemeye.
Maşallah sabaha sporunudanı yaptın kıskandım vallaha.Kimse uyanmadı sanırım...
30 dk bisiklete bindim, 1 litre su içtim bende bu arada.
Maşallah sabaha sporunudanı yaptın kıskandım vallaha.
Ben akşama anca gelebildim kimsecikl yok.
Bende şimdi aiE hikayemi yazacam ama benimki çok feci
Neyse bi gün istediğim kiloya gelince yazcam. Kızlar çocuk sahibi olmaya karsr verdik strese girdim. İlk adet dönemimde full proteine yüklenecem iyice kilolar gitsin diye. Sürekli diyet yapıyorsun ama ya hamileysen psikolojisitle yaşamakmistemiyorym sonrada sağlıklı beslenmeye dvam ederim böyleyikle o düşünedende sıyrılırım.
Bugün çok feci birşey yaptım ve öğle yemeğinde ekmek ve çok yağlı bir peynir yedim akşamıda domatesle geçirdim
Ama ilk defa canım peynir ekmekli bi isviçre yemeğini çook canım cekti yedijten sonra artık canım çekti diyemi bilmiyorum hiç şişkinlik hissetmedim.
Bu diyet olayı psikolojik ya. !
S_A bence senin hiç kaçamak yapmaman lazım. Çünkü gördüğüm kadarıyla zor kilo veriyorsun bu kaçamaklar iyice durdurabilir kilo vermeni.
Neyse bi gün istediğim kiloya gelince yazcam. Kızlar çocuk sahibi olmaya karsr verdik strese girdim. İlk adet dönemimde full proteine yüklenecem iyice kilolar gitsin diye. Sürekli diyet yapıyorsun ama ya hamileysen psikolojisitle yaşamakmistemiyorym sonrada sağlıklı beslenmeye dvam ederim böyleyikle o düşünedende sıyrılırım.
Bugün çok feci birşey yaptım ve öğle yemeğinde ekmek ve çok yağlı bir peynir yedim akşamıda domatesle geçirdim
Ama ilk defa canım peynir ekmekli bi isviçre yemeğini çook canım cekti yedijten sonra artık canım çekti diyemi bilmiyorum hiç şişkinlik hissetmedim.
Bugün işyerinde gene pek uyum sağlayamadığım biriyle calıştım. 40 yıldır aynı firmada çalışıpta sürekli soru soruyor ya. Anlıyorum 40 yılda çok şey değişiyor. Ama ben 4 yıldır bu firmadayım bu tür şeyleri sormuyorum. Bide çok böyle stresliymiş sürekli acelesi varmış gibi konuşuyor sinir oldum ya
Örneğin beni çağırıyor bende bişey yazıyorum duyuyorum ama iki saniye dursa cevap verecem veya ona bakmadan efndim diyorum çağırmaya devam sa sa sa sa dönüyrum buyur deyince anca söylüyor
Bizdemi yaşlanıncanböyle olcaz ya
Günaydın kızlar, sıcak su içerek güne başlıyorum, yürüyüşe çıkıcam birazdan. Güzel bi gün olsun hepiniz için
Kizlar ozur dileyerek basliyorum yazmaya bi haftadir annemler bende ev kalabalik
Esim gorevde oldugu icin..
Onlarda gezmek istiyolar
Sabah okul ogleden sonra gezme
Aksam da oglanin uykusunu duzene sokacam diye uyuyakalmalar yuzunden giremedim uc gundur ne yediklerimi deyazamadim
Cok uzgunum..
Bugun denizden sonraki o aclik halm kalmadi
Sabah 1ltyeyakin su ictim karbonatli
Birazda hareket yaptim
Jilliani yapamiyorum bilg. Yok
Esimgoturdu
Bes gune kadargelecek
Telefonum da bozuldu bozulacak
Ben yine de sartlarizorlayacagim arkadaslar
Sizi seviyorum herkesin hedefine kolaylikla ulasabilmesini diliyorum
Moralimizi bozmayalim takim dagilmayacak
Yeni birileri gelse kendimize geliriz gibi geliyo bana..
Çalışman konusunda tebrik ederim çok iyi çalışmışsın
Ders çalıştıgın zaman dengesizleşiyor menüler.Çok haklısın. Ne yedigini, içtigini çok anlamıyorsun gün içinde. Sen sürekli bi şeyler içtigin için bi şey yemek istemiyorsundur, kahve falan oyalıyordur seni gün içinde. Ama saglıgına dikkat et, bütün gün enerji içicegi, kahve mideni çok kötü yapmasın.
Yok yok kalmamHm22 zaten gidiyor. Senle bende mezun olunca bakalım napacak bu takım.
Bizim takım şuan kaç kişi ondan bile haberim yok. Sen, ben, serates, hm22 ve arada bir SA dan başka kimseyi görmüyorum takımda.
Yok yok kalmamHm22 zaten gidiyor. Senle bende mezun olunca bakalım napacak bu takım.
Bizim takım şuan kaç kişi ondan bile haberim yok. Sen, ben, serates, hm22 ve arada bir SA dan başka kimseyi görmüyorum takımda.
Zaten yakın arkadaşlarım değil öyle laf olsun diye konuşan tipler ama dedikleri iyi oldu. Onlar demese o gün o kadar sinirlenmesem belki de şuan 70 lerde geziniyor olacaktım.
İyi kötü yorumlar etkiliyor beni de, motivasyonum artıyor, daha çok dikkat ediyorum. Söylememiştim daha önceden ama benim ögünlerde ekmegi kesmem hm22'nin ekmek çok yararlı bi şey degil içinde sadece B vitamini var yorumunu okuduktan sonra olmuştu mesela. Üstelik o yorumu bana yazmadıgı halde ekmegi kesmiştim ben ögünlerimde ve gerçekten böyle de doydugumu fark etmiştim.
Günaydın kızlar, sıcak su içerek güne başlıyorum, yürüyüşe çıkıcam birazdan. Güzel bi gün olsun hepiniz için
Kizlar ozur dileyerek basliyorum yazmaya bi haftadir annemler bende ev kalabalik
Esim gorevde oldugu icin..
Onlarda gezmek istiyolar
Sabah okul ogleden sonra gezme
Aksam da oglanin uykusunu duzene sokacam diye uyuyakalmalar yuzunden giremedim uc gundur ne yediklerimi deyazamadim
Cok uzgunum..
Bugun denizden sonraki o aclik halm kalmadi
Sabah 1ltyeyakin su ictim karbonatli
Birazda hareket yaptim
Jilliani yapamiyorum bilg. Yok
Esimgoturdu
Bes gune kadargelecek
Telefonum da bozuldu bozulacak
Ben yine de sartlarizorlayacagim arkadaslar
Sizi seviyorum herkesin hedefine kolaylikla ulasabilmesini diliyorum
Moralimizi bozmayalim takim dagilmayacak
Yeni birileri gelse kendimize geliriz gibi geliyo bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?