Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben çoğu zaman burdayım daha dershane başlamadığı için ama tek başıma konuşamayacağım için yazmıyorum. Şuan izinli olan var mı takımda? Eğer izinli olan yoksa mazerette bildirmezse bence hiç uğramayanlar diskalifiye edilmeli. Bugün resmen şu saate kadar 4 kişi dışında gelip bi kelime yazan olmadı. Yani ben düşünüyorum dershane başlasa bile ders aralarında şöyle bi iki kelime yazıp çıkabilirim. Sonuçta çok zor değil en basitinden bi merhaba kızlar nasılsınız yazmak.

Son düzenleme:
Zaten yakın arkadaşlarım değil öyle laf olsun diye konuşan tipler ama dedikleri iyi oldu. Onlar demese o gün o kadar sinirlenmesem belki de şuan 70 lerde geziniyor olacaktım.

Böyle böyle hırslanıyoruz haklısın, insanlara karakter olarak degil de sadece yüzeysel olarak bakıp etiket yapıştırmak çok kolay oluyor maalesef ki. :26:

İlla söyleyecek bi şeyim yok, menüyü de akşama yazarım dememek lazım haklısın. Bi nasılsınız diyip gün içinde yaptıklarımızı bile yazabiliriz. Hava çok sıcak, bugün çok sıkıldım bile diyebilirler, sonuçta bizim takımımız bu her şeyi yazabiliriz. Bugün gerçekten çok boştu grup, çok üzücü böyle olması

Özellikle bugün 4 kişiden başka kimse yazmadı. Takım demek cuma günü bildirim yapayım demek değil ki. Burada birbirimizi motive etmemiz lazım. Önerilerde bulunmamız lazım. Birbirimizi uyarmamız lazım ama bizim takımda malesef bu yok. Bazen diyorum ki umursama bırak sende menünü yaz bildirimini yap çık git ama ben umursamaz olamıyorum malesef bi işi yaptım mı hakkını vererek yapmak istiyorum

Bende yazdım bugün menümü, sporumu falan kimse gelip bi şey yazmıyor diye. Ama çok sıkıcı oluyor gerçekten öyle de. :26: Diyet günlügü gibi bi şey oluyor grup, sadece kendi iç kontrolünü saglıyorsun biraz. Ben şu an kaçamak yapmıyorum ama sıkıldıgım, bırakmak istedigim zamanlar da olucak, moralimiz bozulucak paylaşıcak birilerini arıcaz, takım olmak bu noktada çok önemli oluyor. Herkes bi şeyler yazsa muhabbet döner zaten, samimiyetimizde artar

Aynen sanki diyet günlüğü gibi. Gerçi diyet günlüklerinde bile daha çok takım ruhu oluyor. Ben ilk 7 kiloyu diyet günlüklerinde verdim. Bi dilim fazla ekmek yesem kızıyorlardı orada böyle olmaz falan diyorlardı utanıyordum artık yemeye.

İyi kötü yorumlar etkiliyor beni de, motivasyonum artıyor, daha çok dikkat ediyorum. Söylememiştim daha önceden ama benim ögünlerde ekmegi kesmem hm22'nin ekmek çok yararlı bi şey degil içinde sadece B vitamini var yorumunu okuduktan sonra olmuştu mesela. Üstelik o yorumu bana yazmadıgı halde ekmegi kesmiştim ben ögünlerimde ve gerçekten böyle de doydugumu fark etmiştim.

Kimse uyanmadı sanırım...

30 dk bisiklete bindim, 1 litre su içtim bende bu arada.
Maşallah sabaha sporunudanı yaptın kıskandım vallaha.

Ben akşama anca gelebildim kimsecikl yok.

Bende şimdi aiE hikayemi yazacam ama benimki çok feci
Neyse bi gün istediğim kiloya gelince yazcam. Kızlar çocuk sahibi olmaya karsr verdik strese girdim. İlk adet dönemimde full proteine yüklenecem iyice kilolar gitsin diye. Sürekli diyet yapıyorsun ama ya hamileysen psikolojisitle yaşamakmistemiyorym sonrada sağlıklı beslenmeye dvam ederim böyleyikle o düşünedende sıyrılırım.

Bugün çok feci birşey yaptım ve öğle yemeğinde ekmek ve çok yağlı bir peynir yedim akşamıda domatesle geçirdim

Ama ilk defa canım peynir ekmekli bi isviçre yemeğini çook canım cekti yedijten sonra artık canım çekti diyemi bilmiyorum hiç şişkinlik hissetmedim.

Bu diyet olayı psikolojik ya. !

Bugün işyerinde gene pek uyum sağlayamadığım biriyle calıştım. 40 yıldır aynı firmada çalışıpta sürekli soru soruyor ya. Anlıyorum 40 yılda çok şey değişiyor. Ama ben 4 yıldır bu firmadayım bu tür şeyleri sormuyorum. Bide çok böyle stresliymiş sürekli acelesi varmış gibi konuşuyor sinir oldum ya

Örneğin beni çağırıyor bende bişey yazıyorum duyuyorum ama iki saniye dursa cevap verecem veya ona bakmadan efndim diyorum çağırmaya devam sa sa sa sa dönüyrum buyur deyince anca söylüyor
Bizdemi yaşlanıncanböyle olcaz ya

S_A bence senin hiç kaçamak yapmaman lazım. Çünkü gördüğüm kadarıyla zor kilo veriyorsun bu kaçamaklar iyice durdurabilir kilo vermeni.

Canım inşallah saglıklı bi çocugunuz olur Strese girme neden stres oluyorsun, hayırlısıyla olur inşallah ama çocukta düşünüyorsan artık gerçekten daha çok dikkat etmelisin, kısa bi süre proteinle beslen ama çok uzun tutma kolay bi diyette degil çünkü. Sebze, salata ne buluyorsan ye bence hamilelikte bile, hem bebek için de yararlı olur. Saglıklı beslendikçe daha güzel kilo verirsin zaten, hamilelikte bile çok fazla kilo almazsın bence Ama hamile olunca muhtemelen eşin sürekli bi şeyler yedirmeye çalışıcak sana, çok kanma ona yeter ki.

Sana güvenip mi işe girdi anlamadım, ögrenemiyor degil ögrenmek istemiyor sanırım. Birilerine sorup yapmak daha kolay geliyordur ona. İşim var diyip cevap istersen, sana da engel oluyordur çünkü.

Günaydın kızlar, sıcak su içerek güne başlıyorum, yürüyüşe çıkıcam birazdan. Güzel bi gün olsun hepiniz için

Kizlar ozur dileyerek basliyorum yazmaya bi haftadir annemler bende ev kalabalik
Esim gorevde oldugu icin..
Onlarda gezmek istiyolar
Sabah okul ogleden sonra gezme
Aksam da oglanin uykusunu duzene sokacam diye uyuyakalmalar yuzunden giremedim uc gundur ne yediklerimi deyazamadim
Cok uzgunum..
Bugun denizden sonraki o aclik halm kalmadi
Sabah 1ltyeyakin su ictim karbonatli
Birazda hareket yaptim
Jilliani yapamiyorum bilg. Yok
Esimgoturdu
Bes gune kadargelecek
Telefonum da bozuldu bozulacak
Ben yine de sartlarizorlayacagim arkadaslar
Sizi seviyorum herkesin hedefine kolaylikla ulasabilmesini diliyorum
Moralimizi bozmayalim takim dagilmayacak
Yeni birileri gelse kendimize geliriz gibi geliyo bana..

canım senin durumunda girememen çok normal ama yine de şartları zorlayacagım diyorsun telefonun bozulmak üzere oldugu halde. Dün bayagı boştu grup, ondan yakındık biraz. İnşallah zamanla toparlarız. Çocugun uykusu ev kalabalık oldugu için mi bozuldu? Çocuklar çok etkileniyorlar diye biliyorum da ortam degişikliklerinden.

Akşam haber vermek için girdim ama eşim varken uzun uzun oturmuyorum pek bilgisayar başında, beraber zaman geçirebilelim diye, o yüzden dün böyle oldu.

Teşekkür ederim cidden iyi çalıştım, hatta en son yemek yaparken de dur şu videodaki sorulara bakayım diyordum
Eşim de her aradığında ders çalışıyorum deyince yemek yapma dışarıdan falan yiyelim dedi, dur dedim ben ikisini beraber yapıyorum
Midemden ben de korkuyorum ama bakma, içecekler evet oyalıyor ama yesem de yerim, problem yemek yediğimde uykumun gelmesi, aslında gece yesem iyi olur uyku tutmuyor gidiyor

Yok yok kalmam Hm22 zaten gidiyor. Senle bende mezun olunca bakalım napacak bu takım.

Bizim takım şuan kaç kişi ondan bile haberim yok. Sen, ben, serates, hm22 ve arada bir SA dan başka kimseyi görmüyorum takımda.

İzumiyi yalnız bırakmak da hiç içime sinmiyor ama uğrarız dimi yine ?

Yok yok kalmam Hm22 zaten gidiyor. Senle bende mezun olunca bakalım napacak bu takım.

Bizim takım şuan kaç kişi ondan bile haberim yok. Sen, ben, serates, hm22 ve arada bir SA dan başka kimseyi görmüyorum takımda.

Sözde 7 kişiyiz Mercani.

Zaten yakın arkadaşlarım değil öyle laf olsun diye konuşan tipler ama dedikleri iyi oldu. Onlar demese o gün o kadar sinirlenmesem belki de şuan 70 lerde geziniyor olacaktım.

O da öyle tabi de, çok zavallı görüyorum insanların görünüşünü eleştirecek kişileri, insanların kişiliklerine bakmaya kapasiteleri olmayan insanlar ancak görününüşleri yorumlıyor bence, senin olayın için değil aslında bu dediğim, zaman zaman o güzelmiş bu güzelmiş deriz hepimiz ama az insan yok o şişman, bu çirkin diye etrafındakileri küçük gören.Hiç böyle insanlarla kendim karşılaşmadım, heralde birisini benim yanımda utandırsalar kötü rezil ederdim. Ne yapalım şişmanlar kilolarını verir, güzellik 2 makyaja bakar, şıklık 2 kıyafete ama onların örümcek ağlı kafalarını değiştir değiştrebilirsen.

Hadi ya ben bilmiyordum

S_A bence o zaman bir an önce kaçamağı sonlandırmalısın, hem sağlıklı bir hamilelik geçirmek hem hamilelik sonrasında çok daha zor verilecek kilolar oluşmaması için.

Umarım gönlünüzce olur bebek işi.

Günaydın kızlar, sıcak su içerek güne başlıyorum, yürüyüşe çıkıcam birazdan. Güzel bi gün olsun hepiniz için

Ohh maşallah.
Sabah ne uyuyabildim ne uyanabildim ben de ..

Hep zaten çocuk uyuyacağına anneler uyur kalır dimi
Bir gün misafir gelmiş, oturuyorlar falan, anneme demişim beni uyur diye, annem izin istemiş gelmiş yanıma, yazık yorgun uyuyup kalmış.
Ben kalkmışım güle güle misafirlerin yanına gitmişim, annem uyudu ben geldim diye

Sen yine elinden geldiğince bizi habersiz bırakmamaya çalış olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…