Akşam haber vermek için girdim ama eşim varken uzun uzun oturmuyorum pek bilgisayar başında, beraber zaman geçirebilelim diye, o yüzden dün böyle oldu.
Teşekkür ederim cidden iyi çalıştım, hatta en son yemek yaparken de dur şu videodaki sorulara bakayım diyordum
Eşim de her aradığında ders çalışıyorum deyince yemek yapma dışarıdan falan yiyelim dedi, dur dedim ben ikisini beraber yapıyorum
Midemden ben de korkuyorum ama bakma, içecekler evet oyalıyor ama yesem de yerim, problem yemek yediğimde uykumun gelmesi, aslında gece yesem iyi olur uyku tutmuyor gidiyor
İzumiyi yalnız bırakmak da hiç içime sinmiyor ama uğrarız dimi yine ?
Mercani mezun olmayacak zaten söz verdi bana.Sen de arada ugra, çok güzel olur gelmen.
Çok iyi çalışıyorsun gerçekten sen hm22, hep böyle iyi mi çalışıyordun ders çalıştıgın zaman, yoksa sınav için mi hırslandın? Bende okul başladıgında ders çalışmak istiyorum böyle senin gibi, örnek oluyorsun bana çalışma konusunda.Hem foruma, hem derslere, hem eşine, hem kendine, hem de evine aynı anda vakit ayırman, isteyince çok fazla şeyle bi arada ugraşılabilecegini gösterdi bana.
Enerji içicegi ve kahve içtigin için akşam uykunun gelmemesi normal aslında. Yemek uykunu getiriyorsa kahveyi yemekten sonra içsene, ben yemekten sonra uykum gelince kahve içiyordum. Kendime getiriyordu o beni.
O da öyle tabi de, çok zavallı görüyorum insanların görünüşünü eleştirecek kişileri, insanların kişiliklerine bakmaya kapasiteleri olmayan insanlar ancak görününüşleri yorumlıyor bence, senin olayın için değil aslında bu dediğim, zaman zaman o güzelmiş bu güzelmiş deriz hepimiz ama az insan yok o şişman, bu çirkin diye etrafındakileri küçük gören.Hiç böyle insanlarla kendim karşılaşmadım, heralde birisini benim yanımda utandırsalar kötü rezil ederdim. Ne yapalım şişmanlar kilolarını verir, güzellik 2 makyaja bakar, şıklık 2 kıyafete ama onların örümcek ağlı kafalarını değiştir değiştrebilirsen.
Ohh maşallah.
Sabah ne uyuyabildim ne uyanabildim ben de ..
Öyle gerçekten, birisinin yanında utandırma da degil sadece, arkandan konuşmalar da oluyor. Kilolu oldugunda hayatındaki en önemsiz insanlar bile yorum yapma hakkını buluyor, hem de sana ait olan bi beden hakkında.
Ben en yakınlarımdan görmedim bi şey ama hiç bi samimiyetim olmayan insanların benim hakkımda konuşmalarını ögrenmiştim. Hala hırslanmam da etkilidir mesela o duyduklarım. Ama gerçekten anlamıyorum bi insana bu kadar yüzeysel bakmayı. İnsanlar istedigi sürece kilosunu da, saçlarını da her şeyini degiştirir.
Canım ne olucak senin bu uyku sorunun ya, kahveden falan mı oluyor, relax çayı içiyordun akşamları o uykunu getirmiyor mu?
Hiç böyle çalışmıyordum, şimdi diyorum ben ders çalışmayı bilmiyormuşum, masanın başına otururdum, elimde telefon, yanımda başka bir roman ve ders kitabı, sürekli bik bik bik mesaj, dur azıcık roman okuyayım, sonra hadi kitaba bakayım, hıı tamam deyip sayfaları hızlı hızlı çevirir 3-5 soru çözer bırakırdım. Bir de saate bakar 1 saat olmuş çok olmuş diye kalkardım tabi oturmaktan yoruldum ya
Sonra eczacılığı ne kadar istediğimi düşündüm, karar vermem uzun sürdü karar verdikten sonra sıra çalışmaya gelince çok daha rahat ettim, insanın hedefini istemesi çok önemli. Zaman konusunda ise kesinlikle haklısın, zamanım yok falan sadece bahaneymiş onu da gördüm.
DÜn 5-6 saat ders çalıştım, yemektir, evdir, üstüne pasta yaptım akşam, eşimle oturduk biraz derken gün bitti ama her şey de yetişti yani.Bir de son zamanlardaki düzensiz uykuma rağmen, sabah 7de kalkabilsem eskisi gibi kimbilir neler olur.
Enerji içeceğine başlayalı daha bir kaç gün oldu, kahveyi de 4ten sonra falan içmiyorum ama etkiler mi ki ?
Kahveyi yemekten sonra da deneyeyim bakalım bugün.
Canım inşallah saglıklı bi çocugunuz olurStrese girme neden stres oluyorsun, hayırlısıyla olur inşallah ama çocukta düşünüyorsan artık gerçekten daha çok dikkat etmelisin, kısa bi süre proteinle beslen ama çok uzun tutma kolay bi diyette degil çünkü. Sebze, salata ne buluyorsan ye bence hamilelikte bile, hem bebek için de yararlı olur. Saglıklı beslendikçe daha güzel kilo verirsin zaten, hamilelikte bile çok fazla kilo almazsın bence Ama hamile olunca muhtemelen eşin sürekli bi şeyler yedirmeye çalışıcak sana, çok kanma ona yeter ki.
Sana güvenip mi işe girdi anlamadım, ögrenemiyor degil ögrenmek istemiyor sanırım. Birilerine sorup yapmak daha kolay geliyordur ona. İşim var diyip cevap istersen, sana da engel oluyordur çünkü.
S_A bence o zaman bir an önce kaçamağı sonlandırmalısın, hem sağlıklı bir hamilelik geçirmek hem hamilelik sonrasında çok daha zor verilecek kilolar oluşmaması için.
Umarım gönlünüzce olur bebek işi.
Ohh maşallah.
Sabah ne uyuyabildim ne uyanabildim ben de ..
İnsanlar işte ..
Böylelerini yakınında tutmayacaksın.
Zaten ben biraz fazla seçiciyim bu konularda, hep bir koruma kalkanım vardır, 1 adım ötesine geçmek ise çok çok zordur.
Off ne bileyim izumi ya dertliyim bu konu da valla, nasıl bir off çektim.
Kahveye 1-2 gün ara verdim geçenlerde tık demedi.
Relax çay da sakinleştiriyor, adet dönemimde bile fena sayılmazdım ama uykum gelmiyor.Yorumlara baktım millet içtikten sonra anında uyuyormuş ama ben de olmuyor.
Aynıyım gerçektenBi yanda telefon, bi yanda bilgisayar soran olursa ders çalışıyorum. :26: Çok haklısın, önce hedefine odaklanmak lazım. Hayatındaki her şeyde hedef çok önemli oluyor. Bi hedefin yoksa, kilo da veremiyorsun, sınava da çalışamıyorsun. Hep yarın yaparım, nasıl olsa zamanım var diyorsun.
Bi de benim gördüğüm bi insan çok fazla şeyle bi arada ugraşıyorsa her şeye daha iyi zaman ayırıyor. Çok fazla işin yoksa nasıl olsa zaman var yaparım diye diye yapamıyorsun. Yogunluk bi nebze yararlı da bi şey.
Kahveyi gün içinde çok içiyorsan etkiliyordur bence yine, bi de sen sade kahve içtigin için diger sütlü kahvelere göre etkisi daha fazladır. :44:
Valla strese girmemek elimde değil be canım
Ama aynen sebze meyve ağırlıklı beslenecem. Ya artık yetti canıma!!!
İnşallah canım. Beslenme konusundada haklısın! Elimden gelenin fazlasını yapacam artık!!!
---
Sabah istasyona yürüdüm bir bucuk kilometre. :)
Valla strese girmemek elimde değil be canım
Ama aynen sebze meyve ağırlıklı beslenecem. Ya artık yetti canıma!!!
günaydın , gününüz çok güzel olsun ..
bu hafta daha sıkı spor yapmaya başladım. ve her zaman olduğu gibi spora ilk başladığım iki hafta benim kilom direniyor aynı kalıyor. yada ben bu düşünce kalıbını benimsediğim için böyle oluyor bilemedim???
kyumi vardı o da gitti m,??
ben uzun yıllar 65 68 kilodaydım.
sonra kilo almaya başladım uzun sürede 74 75 de kaldım..
sonra iş değişikliği yaptım daha hareketsiz bir yaşam başladı ve 1.5 yıl 85 kiloda kaldım hatta 2 yıl ...
bir süre dikkat ettim ama hiç kilo veremedim sonra vermeye başladım ve 82 kiloda buraya girdim...ayda 3 kilo verdim buraya girdikten sonra.. aslında yavaş yavaş veriyorum inşallah kalıcı olacak bu defa..
Akşam haber vermek için girdim ama eşim varken uzun uzun oturmuyorum pek bilgisayar başında, beraber zaman geçirebilelim diye, o yüzden dün böyle oldu.
Teşekkür ederim cidden iyi çalıştım, hatta en son yemek yaparken de dur şu videodaki sorulara bakayım diyordum
Eşim de her aradığında ders çalışıyorum deyince yemek yapma dışarıdan falan yiyelim dedi, dur dedim ben ikisini beraber yapıyorum
Midemden ben de korkuyorum ama bakma, içecekler evet oyalıyor ama yesem de yerim, problem yemek yediğimde uykumun gelmesi, aslında gece yesem iyi olur uyku tutmuyor gidiyor
İzumiyi yalnız bırakmak da hiç içime sinmiyor ama uğrarız dimi yine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?