Çok ilginç canım ya bünyeyle de alakalı demek ki. Belki daha uzun zaman mı ara vermen gerekiyor anlamadım ki. Spor yapıyor musun bu aralar, bi ara koşu yapıyordun ya eşinle o ara uyku sorunun yoktu sanki, var mıydı?
günaydın , gününüz çok güzel olsun ..
bu hafta daha sıkı spor yapmaya başladım. ve her zaman olduğu gibi spora ilk başladığım iki hafta benim kilom direniyor aynı kalıyor. yada ben bu düşünce kalıbını benimsediğim için böyle oluyor bilemedim???
bana meditasyon yaparak uykuya geçmek çok iyi geliyor. bunu yapabilmen için önceleri hazır sesli dosyalar var..sonra dinlemeden de yapabiliyorsun..
yüz kaslarını serbest bırak boynunu göğsünü mideni hisset nefesini içinde hisset falan gibi videolar... sonra bunları yaparken derin uykuya dalıyorsun... ve bu şekilde uyuduğunda 1 saat uyusan inanılmaz dinleniyorsun.
Ne güzel olmuş bak maşallah ..
Şu çocuk konusunda, oldum olası çocuklara bayılırım ama kendi çocuğumuz olmasın derdik hep eşimle evlenmeden önce, evlenince fikriniz değişir dediler, biz evlendikten sonra iyice uzaklaştık bebek konusundan, hiç hayal edemiyorum, başkasının çocuklarını sevelim biz
Canım saglıklı beslen tabi, bebegin için de çok faydalı olucaktır ilerde böyle beslenmen. Yeme şeklini şimdiden bu düzene oturtursan, hamileyken çok saglıklı beslenirsin.
hm sana sormuyorum başarı hikayeni..
çünkü senin ki ortada gerçekten yemiyorsun sen..
yine de ipuçların varsa yaz bize.
kyumi vardı o da gitti m,??
İzumiyle beraber mezun olacaz biz ama senin gitmene üzülüyorum buralar çok sessiz olacak sensiz
Sabah kahvaltımı yaptım yarım saat yürüyüşten sonra.
1 domates, 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Ara: 1 tane mandalina
Öglen:3 yk kuru fasülye, yogurt
yemekten sonra 3 fındık, 3 badem, şekersiz kahve.
Öglen bi kaç tane kuruyemiş yemeden ve kahve içmeden kendime gelemiyorum. Akşam acıkmıyorum ama bu öglen acıkmalarımı durduramıyorum bu aralar. :18:
Nasıl yani ya hiç çocuğunuz olmicakmı? Aa olurmu hiiiiç :)) bi bakmışsın olu vermiş. Eşimde aslında şimdi istemiyordu ama ne bilim ani kararsızdım bende bi anda karar verdik tamam olsunmdedik ertelemeyelim dedik bilmiyorumki. Eşimin yaşı 30 olmuş ya beklemeyelim
İnşallah canım şimdi kendimi çocuk istiyorum diye motive ediyorum.
Hm22, yarın izinlyim ben arada girer bakarım sen olmazsan listeyi yayınlarım
Sabah kahvaltımı yaptım yarım saat yürüyüşten sonra.
1 domates, 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Ara: 1 tane mandalina
Öglen:3 yk kuru fasülye, yogurt
yemekten sonra 3 fındık, 3 badem, şekersiz kahve.
Öglen bi kaç tane kuruyemiş yemeden ve kahve içmeden kendime gelemiyorum. Akşam acıkmıyorum ama bu öglen acıkmalarımı durduramıyorum bu aralar. :18:
Hiç istemiyoruz S_A.
Uzun süredir beraberiz, yeni evli olsak da.
Böyle şeyler de konuşuluyor tabi önceden.
Planımız da hep 2miz olmak.
Eğer çocuk isteniyorsa bence de çok geç kalmamak mantıklı, çocuğun gençlik dönemlerinde ona yetebilmek için.
Teşekkür ederim S_A.
Bugün tartıldığımda 57.9 çıktım.
Eğer bir problem olursa bu kiloyu geçebilirsin ama problem olmamasını umuyorum, dün bütün gün yoktu, bugün biraz gitti geri geldi.
herkese slmlar
S_Acığım nasılsın diyet nasıl gidiyor çocuk yapmaya mi karar verdiniz umarım hakkınızda hayirlisi olur canım :)
Hayırlısı neyse o olsun canım. Çocuk istemek veya istememek önemli olan çiftlerin kendisini nasıl hissettiğidir.
Tamam bir problem olursa senin kilonu çyle bildirirm.
Hilaaall iyiyim sen nasılsın??? Diyet hmm fena gitmiyor uğraşıyrum haala..
Çocuk için karar verdik bakalım hayırlısı.
Sen ne yaptın? Düğünün oldumu?
Hayırlısı neyse o olsun canım. Çocuk istemek veya istememek önemli olan çiftlerin kendisini nasıl hissettiğidir.
Kızlar karnım çook acıktı ama bir şey yiyesim yok, saçma bir cümle oldu farkındayım ama :26:
Eşin yoksa canım yanında, genelde o olmadıgında bi şey yemek istemiyorsun ya o yüzdendir. Atıştır bi şeyler istiyorsan, geç saatte daha çok acıkma sonra
Yarım saat - 1 saat sonra gelecek, şimdi yesem onunla yiyemem ama çok da açım, ders çalışıyordum bıraktım internette kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
Ama çok açım.
İşin kötüsü bu akşam makarna yapacaktım ( Hala da yapacağım. ) , ders çalışıyordum bölmek istemedim, ne zamandan beri de makarna yemiyoruz, makarna yeriz demiştim ama ne kadar yerim bilmiyorum.
Neyse bütün gün yediğim 2 ceviz.
Akşam da biraz yürüyüşe çıkarız olmadı bugün, canım sıkılıyordu zaten.
Canım ufak bi şey atıştır, hemen doymazsın bence. Neden 2 ceviz yedin ki sadece, canım böyle beslenme amazaten spor yapıyosun, ders çalışıyosun, uykularımda düzensizleşti dedin bi de yemek yemezsen ne olucak sonra
Gel hastalık beni bul mu diyorum ne yapıyorum.
İçimden yemek yemek gelmiyor izumi ne olacak ?
Açım ama yemek yemek istemiyorum.
Elma aldım elime şimdi kemiriyorum.
selam kızlar nasılsınız
şöyle bi okudum da. h22 bence senin kilo alman ekstra bi durum olmuş. normalde kilolu insan olma potansiyelin yok. bu yüzden çok hızlı verdin sanırım. 57 yi görmüşsün tebrik ederim. yani yeme konusunda iradesi güçsüz olan kilolu olur genelde.
benim hala programım belli değil.
eğitim yapboz tahtası canım ülkemde, yine bi sürü değişiklik var onlarla uğraşıyorum.
Canım aç da yaşayamazsın ki.Neyse ki elma yemen hiç yememenden daha iyidir ama böyle aç bırakma kendini. Uyku düzenini oturtmadıgın için yeme düzenin de alt üst oldu sanırım. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?