Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sen benden beter oldun düzensiz yeme konusunda :18: Az da olsa birşeyler ye günde 2 cevizle olmaz ki.

Sen benden beter oldun düzensiz yeme konusunda :18: Az da olsa birşeyler ye günde 2 cevizle olmaz ki.

Olmaz hiç olur mu ?
Ama işte ben var ya ben ..
Niye böyle oldu bilmiyorum ama engelleyemediğim bir yememe isteğim var şu an.

Olmaz hiç olur mu ?
Ama işte ben var ya ben ..
Niye böyle oldu bilmiyorum ama engelleyemediğim bir yememe isteğim var şu an.

Engelleyemediğin bi yeme isteğin olsa daha kötü olurdu sanırım

İkisi de çok iyi degil ki, kilo almaktan korktugun için yememezlik etmiyorsun di mi?

Hayır zaten istediğim kilonun altına inme amacım da oydu.
60-61 benim için problem olmayan kilolar.
Akşam yiyeyim de yarından itibaren de kahvaltı yapmaya çalışayım olmazsa.

Hayır zaten istediğim kilonun altına inme amacım da oydu.
60-61 benim için problem olmayan kilolar.
Akşam yiyeyim de yarından itibaren de kahvaltı yapmaya çalışayım olmazsa.

Canım yarın güzel bi kahvaltı yap gerçekten hem bi ödül olarak hem de saglıgın için. Kahvaltıya iyi başlarsan gün içinde de ögünlerini düzenli yersin.

Canım yarın güzel bi kahvaltı yap gerçekten hem bi ödül olarak hem de saglıgın için. Kahvaltıya iyi başlarsan gün içinde de ögünlerini düzenli yersin.

Yarın bence de güzel bir ödül vermeliyim kendime, hatta sabah 7de kalkıp bir daha uyumayayım, zaten bu hafta planladığım konular bitti sayılır, olmadı yarın az çalışırım ama uykumu düzene sokarım ..

Krse vericem yakinda canim veli toplantisi yaptilar uyku duzenini simdiden oturtayim diyorum
Insallah toparlariz yakinda

Kahvaltım:
1 domates, 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Ara: 1 tane mandalina
Öglen:3 yk kuru fasülye, yogurt
yemekten sonra 3 fındık, 3 badem, şekersiz kahve.
Akşam: Çorba ve bi dilim ekmek
Yarım mandalina

Yarın internete giremeyebilirim o yüzden bugünden kilomu bildireyim. Malesef yine 55 im. Kilo veremedim bütün takımdan özür diliyorum kaç haftadır yerimde sayıyorum

Çok iyi yapıyosun canım, alışmayınca kreşte uyuması çok zor olur çünkü

Bugun iyuyakalmadim yasasin ..emerekyattigi icin uyuyuveriyorum kac gundur..
Evet cnm saati tam oturtabilirsem iyi olacak
Bugun yine fazla yedim gibi geldi
Sabah
1haslama yumurta
Accik peynir
Roka

Ogle
3minik tam tahilli galeta

1dilim ekmek
Kofte buyuklugunde tavuk

Aksam
Salata
Balik

Uc dort adet findik fistik..

Yarın internete giremeyebilirim o yüzden bugünden kilomu bildireyim. Malesef yine 55 im. Kilo veremedim bütün takımdan özür diliyorum kaç haftadır yerimde sayıyorum

Spor yapmaya başladın mı canım? Ayagın iyileşince başlayacaktın ya? Bi de menünü paylaştın mı görmedim ama sabah ögünlerini düzenli yapıyor musun? Ögün atlamamak kilo vermede işe yarayan bi şey sanırım.

Çok güzel ve saglıklı olmuş menün canım. Proteini sebzesi, her şeyi var, fazla yememişsin bence. Akşam yedigin fındık fıstıgında bi zararı olmaz bence az yemişsin çünkü

**3. TAKIM 326. ETAP***

hm22(60.2/)
SERATES(74.9/)
mattika (65.2/)
S_A (75,3/)
Mercani ( 55/)
Pembepanter35 (52.3/)
İzumi (68.4/67.1/1.3/1.90%)
Antonia ( 65.2 )

Liste yoktu, hm22 belki giremem dedigi için liste üzerinden paylaştım bende kilomu. Mattikaya izinli mi yazıcaz, onu bilemedim. Umarım güncel kilolarda bi yanlışlık yapmamışımdır :26:

Herkese güzel bi gün diliyorum

Son düzenleme:

Afiyet olsun ne güzel olmuş öyle cuma menüsü.

Neredesin bugün Mercani ?
Ne yapılabilir acaba senin kilonun devam etmesi için ?
Kaçamak falan yapıyor musun ?

Ben fazla hiç bir şey göremedim, gayet güzel.

İzumi ilk önce mesajlarımı okusam listeyi mi güncellesem diye düşünüyordum, iyi ki mesajları okumuşum.
Eline sağlık.
Şu an için internetim var ama belli olmaz ne yapacağı.
Liste yayınlanana kadar kontrol edersen sevinirim.

**3. TAKIM 326. ETAP***

hm22(60.2/57.3/2.9/4.82%)
SERATES(74.9/)
mattika (65.2/) izine ayrıldı.
S_A (75,3/)
Mercani ( 55/55 / 0/ 0 %)
Pembepanter35 (52.3/)
İzumi (68.4/67.1/1.3/1.90%)
Antonia ( 65.2 )

Antonia da yok 4 gündür.
Onunla ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar ?

kızlar çoook özür dilerim 4 gündür uğrayamadım. 3 gündür çok kötü hastaydım daha yeni yeni kendime geliyorum mevsim geçişi olduğu için ben incecik şeylerle dolaştım dolaştım acısını çok kötü çekiyorum her yerim kırılcak gibi ağrıyordu boğazım yeni yeni kendine geldi zaten her zaman hasta olduğum zaman böyle ağır oluyor sinir oluyorum bağışıklık sistemim güçlü değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…