Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hm22(60.2/57.3/2.9/4.82%)
SERATES(74.9/)
mattika (65.2/) izine ayrıldı.
S_A (75,3/)
Mercani ( 55/55 / 0/ 0 %)
Pembepanter35 (52.3/)
İzumi (68.4/67.1/1.3/1.90%)
Antonia ( 65.2/63.5/1.7/%2.60)

Canım geçmiş olsun, dikkat et kendine havalar hiç belli olmuyor gerçekten bi sıcak bi soguk.:26: Bol bol dinlen, meyve sebze tüketiyor musun? bağışıklık sistemini güçlendirir.

Canım geçmiş olsun, dikkat et kendine havalar hiç belli olmuyor gerçekten bi sıcak bi soguk.:26: Bol bol dinlen, meyve sebze tüketiyor musun? bağışıklık sistemini güçlendirir.

normalde hiç meyve yemezdim bu yıl kilo vermek için aralarda yedim ama artık dikkat edicem meyve yemeye bol bol limonlu su, ıhlamur nar çiçeği çayı içtim annem karabiber bal karıştırıp yedirdi bir de mandalina c vitamini alayım diye

Çok güzel yediklerin canım sevdigin sebzeleri de tüketebilirsin. Kahvaltı ögününü de atlama, çok önemliymiş bagışıklık sistemi için kahvaltı.

Çok geçmiş olsun.
Ben de aynı durumdayım, küçükken bronşit vardı ve çok fazla antibiyotik kullanmışım ona yoruyorum.
Bir de böyle durumlarda çok değil ama en azından 2 dakika girilip haber verilirse iyi olur diye düşünüyorum.

SERATES(74.9/)
S_A (75,3/)
Pembepanter35 (52.3/)

Tebrik ederim ..

Erken kalkınca ne güzel oluyormuş böyle, kalktım kahvaltımı yaptım, üstüne deneme çözdüm ..

Sabah zihin daha açık oluyor, daha verimli çalışıyosundur. Gece uyudun mu bu arada?

Uyudum uyudum.
Akşam biraz yürümeye çıktık, gelince hiç ders çalışmadan uzandım televizyon izledim.
Ders çalışırken açılıyorum, televizyon izlerken mayıştım zaten, yatağa geçince de eşim uyudu ben de açtım biyoloji videosu dinlerken uyuyuvermişim, video 15 dakikaydı sonunu görmedim o kadar diyeyim

Akşam relaxı erken içmiştim, sonra da ılık süt içtim etkiledi sanırım.

Çay, süt, spor, akşam daha hafif çalışman hepsi etkilemiştir sanırım. Sorunun çözümesi süper olmuş

Çay, süt, spor, akşam daha hafif çalışman hepsi etkilemiştir sanırım. Sorunun çözümesi süper olmuş

Çok güzel oldu, bugün zor olsa da kalkmayı planlıyordum ama hiç zorlanmadım.
Bir de kahvaltı yaparken 3 büyük kupa çay içtim.
O da iyi hissettirdi.
Umarım böyle devam eder artık ..

aa bende küçükken bronşit geçirmişim belki benim de ondandır.
haklısın ne desem boş :26: bu hafta hastalıktan kilo verdim ben de seni tebrik ederim maşallah kiilolar gitmiş hedeflediğininde altına düşmüşsün

Olabilir, muhtemelen çok antibiyotik kullanmışsındır bronşit varsa.
Teşekkür ederim
Benim de çok düzenli bir hafta olmadı bu hafta ama iyi verdim gerçekten, memnunum durumdan.

Gel hastalık beni bul mu diyorum ne yapıyorum.
İçimden yemek yemek gelmiyor izumi ne olacak ?
Açım ama yemek yemek istemiyorum.
Elma aldım elime şimdi kemiriyorum.

sende ki tüm belirtiler hamilelik belirtileri hm22:)))
uyku bozukluğu
aç olmak ama bişey yiyememek
hızlı kilo vermek..

hayırlısı

sende ki tüm belirtiler hamilelik belirtileri hm22:)))
uyku bozukluğu
aç olmak ama bişey yiyememek
hızlı kilo vermek..

hayırlısı

Bugün düzeldim ama uykum güzeldi, kahvaltımı yaptım, hem hamileyken kilo alınır ya deme bana öyle şeyler

SERATES(74.9/74.9)
S_A (75,3/)
Pembepanter35 (52.3/)

yazıkki yine aynıyım..
bu hafta kesinlikle 1 kilo vereceğim ama.
söz hm22 hiç bir bahane uydurmadan bu hafta irademle savaşacağım..
üstelik ben kilo verip bebek yapmak istiyorum ve acele etmem lazım.....(yaşım gereği zaten tüp bebek denicez belki de donasyon)

Bence de artık bahane olmamalı Serates, sabit kaldığın 2. haftan, hadi kaçamak yapmayıp veremesen neyse de ..

Aaa takıma bebekler gelecek desene, kızın ne diyor bu arada bilgisi var mı ?
Donasyon nasıl bir şey ?
Gönlünce olur umarım, isteyenin bebeği olsun istemeyenin de olmasın dimi

Kızlar netimde sorun var.

Kardeşimin telefonundan girdim

Benim kilo 75,0 benide listeye eklermisiniz?

Bugün öğleden sonra doktor randevum var. Kolum ağırıp uyuşma iniyordu ya bugün çok berbat (

SERATES(74.9/74.9)
S_A (75,3/75.0/0.3/0.4%)
Pembepanter35 (52.3/)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…