Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızımın haberi yok hm22.
ama kesinlikle istemediğini biliyorum.
küçükken de istemedi hiç. ama şimdi daha da istemiyor.
ben tekrar evlenince biraz sorun yaşadık zaten şimdi geçti ama çocuk olursa yeniden yaşarız bundan eminim..

donasyona gelince şu an size çok garip gelecektir. kabul edilesi gelmeyecektir yaşınız gereği ama yaşayınca çare de kalmayınca insana olası geliyor.
türkiyede yasak bu iş. yurtdışında yapılıyor..
eşinin spermi ile tanımadığın fiziksel özelliklerini seçebildiğin bir kadının yumurtası dölleniyor oluşan embriyo sana transfer ediliyor bu yumurtası olmayan kadın için..
spermi olmayan erkekde de kadının yumurtası alınıyor başka bir erkeğin spermi ile dölleniyor ve kadına transfer yapılıyor...

yaşdan dolayı benim yumurtam var ama galiba kalitesiz artık bu nedenle doğal hamilelik olmadı yada oldu düşük yaptım.
bu yüzden genç bir donörün yumurtası ile eşimin spermi benim karnımda bebek olabilir...

ilk duyduğumda eşim de bende kabul etmemiştik ama şimdi özellikle ben sıcak bakıyorum olaya...bakalım hayırlısı

Bugün düzeldim ama uykum güzeldi, kahvaltımı yaptım, hem hamileyken kilo alınır ya deme bana öyle şeyler

ilk üç ay mide bulantısı ve herşeyin kötü kokması yüzünden hemen herkes kilo verir .. sonra geçiyor
ben 65 kilo ile hamile kalmıştım. 59 kiloya düştüm ilk üç ayda... sonra ki, altı ayda tam 36 kilo aldım 96 kilo ile sezeryan oldum. kızım da 4.5 kilo doğdu.. ve yıllarca 10 kilo fazla ile yaşadım hep 70 75 dim.. cahillik işte
şimdi asla almam o kadar ...

Değişik gelecektir tabi 22 yaşından sonra kızına ama zamanla alışacaktır, yine de öncesinde konuşursan belki daha iyi olur, fikrimi bile almadınız tarzında zor olur.
Beraber mi yaşıyorsunuz kızınla ?

Bu tarz konularda kesinlikle tabularım yok, anne olmak kesinlikle bir yumurta işi değil, yeterki güzelce araştırılıp sağlıklı bir yumurta olsun, malum genetik özellikler her türlü şeyi etkiliyor.

Bazı şeyler tecrübeyle anlaşılıyor işte, bir de eskiden ne kadar kilo alırsan çocuk o kadar sağlıklı olur mantığında olunduğundan çok normal.

**3. TAKIM 326. ETAP***

hm22(60.2/57.3/2.9/4.82%)
Mezun olmak istiyor.
SERATES(74.9/74.9/0/0% )
mattika (65.2/) izine ayrıldı.
S_A (75,3/75.0/0.3/0.4%)
Mercani ( 55/55 / 0/ 0 %)
Pembepanter35 (52.3/52.8/-0.5/-0.96%)
İzumi (68.4/67.1/1.3/1.90%)
Antonia ( 65.2/63.5/1.7/%2.60)

3. TAKIM ORTALAMASI : 1.1 %

kızlar listeyi kontrol eder misiniz ?

***8.TAKIM 326.ETAP***
hrnsnr ( 55,0/55,0 / 0/% 0)kilosu sabit
sky87 (90,5 /92,0 / -1,5 / % -1,66 )
kelebeklerhepbekler (89,2 / 89,5 / -0,3 /% -0,34 )
Nice15( 62,0 /62.0 / 0/ % 0) kilosu sabit
yagmur3872 (66,6 / 66,6 / 0 / % 0) kilosu sabit
8. TAKIM ORTALAMASI:% -0,11

listemizi kontrol edermisiniz

Kişisel yüzdeler doğru ama takım ortalamasını -0.4 buldum ben.

Kişisel yüzdeler doğru ama takım ortalamasını -0.4 buldum ben.
evet yanls hesaplamışım artık nasıl bı kafayla hesapladıysm son halıne tekrar bakabılırmısın bı kışı daha eklemek durumunda kaldım
***8.TAKIM 326.ETAP***

hrnsnr ( 55,0/55,0 / 0/% 0)kilosu sabit
sky87 (90,5 /92,0 / -1,5 / % -1,66 )
kelebeklerhepbekler (89,2 / 89,5 / -0,3 /% -0,34 )
Nice15( 62,0 /62.0 / 0/ % 0) kilosu sabit
yagmur3872 (66,6 / 66,6 / 0 / % 0) kilosu sabit
Moni(89,9/92,9/-1/%-1,11)323.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
8. TAKIM ORTALAMASI:% -0,52

kızım üniversitede yalnız yaşıyor o.
onunla konuşamam bu konuyu. keşke anlamaya çalışsa ama hiç sanmıyorum. istemeden oldu demek bana daha kolay geliyor. açıkçası onun üzülmesini ortada bişey yokken kaygı duymasını istemiyorum olunca duysun ve inşallah çabucak alışsın geçsin istiyorum. belki de olmaz boşuna üzülmesin.

çok haklısın insan kaygı duyuyor genetik konusun da...
sanki dünyanın en güzel en sağlıklı en akıllı kadını benmişim gibi benim genetik özelliklerimi taşımasını tabi ki ben de çok isterdim ama olmuyorsa?? insan kabul ediyor. bu şekilde anne olanlarla konuşunca da rahatlıyor. benim kanımla benim sütümle beslendi ben eğittim ben öğrettim falan diye benimsiyorlar. herşey insanlar için.. başa gelen çekiliyor her konuda.

Oluyor bazen öyle dalgınlık durumları.
Listede bir problem yok.

Çok kızınla eşin arasında kalıyormuşsun gibi hissettim Serates.
İnşallah gönlünce olur her şey.
Tek kaygı duyulacak konu bir problem olur mu bence.
Onun haricinde benimsemek bence çok da zor olmamalı, ben evlatlık çocukların bile kendi çocuğun gibi görülebileceği düşüncesindeyim, kendi karnında taşıdığın çocuk mu benimsenmeyecek.
Hiç başa gelen çekiliyor gibisinden düşünme.
Bu şekilde düşünme nedenin de çok büyük ihtimalle etrafındaki insanlar daha doğrusu Türk insanının düşünce şekli.
Ama unutma sen mutluysan gerisi boş.

Bugün hiç yazamadım kızlar kusura bakmayın düğün var da onun için birşeyler almaya gittik. Kilo verenleri tebrik ediyorum. Benim kilo vermem durdu niye böyle oldu anlamıyorum. Uzun süre diyet yapmaktan mı acaba?

Donasyon konusu cok ciddi bi konu
Canim iyi dusun bu konuyu zaten bi cocugun var
Bak yumurta kaliteni artirmak icin
Alkali su ic karbonat mucizesi die birarastir
Ona da iyi geliyofacede grup acmislar bununla ilgili bi bakk

Menüm biraz dengesiz gibi bugün
sabah: ılık limonlu su
kahvaltı: omlet, 1 domates, peynir, sekersiz cay, 2 tane mavi yesil kakaolu kremalı bisküvi
ögle: corba, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
aksam: 1 kepekli pogaca, pınar beyaz
çilekli fruttare dondurma (55 kalori)

Canim spora agirlik vererek kilo vermeni sürdürebilirsin aslinda. Özellikle aksam erken yiyip bi kac saat sonra spor yapmak kilo vermene yardimci olabilir diye düşünüyorum :)

Kizlar bugun yediklerim
Sabah ceyrek simit
bir az peyni domates

Ogle uc dort kasik ev makarnasi
Uc kasik tavuk sote

Aksam bi iki kuru uzum
Iki kibrit kutusu kadar tahinli corek

Bi catal dugun pastasi
Hala dugundeyim

Pek hos bi menu olmadi yine

donasyonun dinimizce caiz olmadığı fetvası defalarca tv lerden verildi.
zaten Allah bagışlasın bir kızınız varmış gerci olmasaydı bile dinimizin reddettiği bir şekilde anne baba olunması uygun olmaz
hayırlısı Allahtan

[TABLE="class: cms_table, width: 347"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]TAKIM DERECELERİ

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 4"]BİRİNCİ TAKIM : 3.TAKIM % 1,1
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 4"]İKİNCİ TAKIM : 14.TAKIM% 1,03[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 4"]ÜÇÜNCÜ TAKIM : 13.TAKIM%0,87
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"]
BİREYSEL DERECELERİ

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 4"]BİRİNCİ :hm22 (3.Takım) % 4,82[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 5"]İKİNCİ : JeLiboNuMm (13.Takım) % 2,77
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 4"]ÜÇÜNCÜ : Antonia (3.Takım)%2,60
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…