Bence de artık bahane olmamalı Serates, sabit kaldığın 2. haftan, hadi kaçamak yapmayıp veremesen neyse de ..
Aaa takıma bebekler gelecek desene, kızın ne diyor bu arada bilgisi var mı ?
Donasyon nasıl bir şey ?
Gönlünce olur umarım, isteyenin bebeği olsun istemeyenin de olmasın dimi
Bugün düzeldim ama uykum güzeldi, kahvaltımı yaptım, hem hamileyken kilo alınır ya deme bana öyle şeyler
kızımın haberi yok hm22.
ama kesinlikle istemediğini biliyorum.
küçükken de istemedi hiç. ama şimdi daha da istemiyor.
ben tekrar evlenince biraz sorun yaşadık zaten şimdi geçti ama çocuk olursa yeniden yaşarız bundan eminim..
donasyona gelince şu an size çok garip gelecektir. kabul edilesi gelmeyecektir yaşınız gereği ama yaşayınca çare de kalmayınca insana olası geliyor.
türkiyede yasak bu iş. yurtdışında yapılıyor..
eşinin spermi ile tanımadığın fiziksel özelliklerini seçebildiğin bir kadının yumurtası dölleniyor oluşan embriyo sana transfer ediliyor bu yumurtası olmayan kadın için..
spermi olmayan erkekde de kadının yumurtası alınıyor başka bir erkeğin spermi ile dölleniyor ve kadına transfer yapılıyor...
yaşdan dolayı benim yumurtam var ama galiba kalitesiz artık bu nedenle doğal hamilelik olmadı yada oldu düşük yaptım.
bu yüzden genç bir donörün yumurtası ile eşimin spermi benim karnımda bebek olabilir...
ilk duyduğumda eşim de bende kabul etmemiştik ama şimdi özellikle ben sıcak bakıyorum olaya...bakalım hayırlısı
ilk üç ay mide bulantısı ve herşeyin kötü kokması yüzünden hemen herkes kilo verir .. sonra geçiyor
ben 65 kilo ile hamile kalmıştım. 59 kiloya düştüm ilk üç ayda... sonra ki, altı ayda tam 36 kilo aldım 96 kilo ile sezeryan oldum. kızım da 4.5 kilo doğdu.. ve yıllarca 10 kilo fazla ile yaşadım hep 70 75 dim.. cahillik işte
şimdi asla almam o kadar ...
***8.TAKIM 326.ETAP***
hrnsnr ( 55,0/55,0 / 0/% 0)kilosu sabit
sky87 (90,5 /92,0 / -1,5 / % -1,66 )
kelebeklerhepbekler (89,2 / 89,5 / -0,3 /% -0,34 )
Nice15( 62,0 /62.0 / 0/ % 0) kilosu sabit
yagmur3872 (66,6 / 66,6 / 0 / % 0) kilosu sabit
8. TAKIM ORTALAMASI:% -0,11
listemizi kontrol edermisiniz
evet yanls hesaplamışım artık nasıl bı kafayla hesapladıysm son halıne tekrar bakabılırmısın bı kışı daha eklemek durumunda kaldımKişisel yüzdeler doğru ama takım ortalamasını -0.4 buldum ben.
Değişik gelecektir tabi 22 yaşından sonra kızına ama zamanla alışacaktır, yine de öncesinde konuşursan belki daha iyi olur, fikrimi bile almadınız tarzında zor olur.
Beraber mi yaşıyorsunuz kızınla ?
Bu tarz konularda kesinlikle tabularım yok, anne olmak kesinlikle bir yumurta işi değil, yeterki güzelce araştırılıp sağlıklı bir yumurta olsun, malum genetik özellikler her türlü şeyi etkiliyor.
Oluyor bazen öyle dalgınlık durumları.evet yanls hesaplamışım artık nasıl bı kafayla hesapladıysm son halıne tekrar bakabılırmısın bı kışı daha eklemek durumunda kaldım
***8.TAKIM 326.ETAP***
hrnsnr ( 55,0/55,0 / 0/% 0)kilosu sabit
sky87 (90,5 /92,0 / -1,5 / % -1,66 )
kelebeklerhepbekler (89,2 / 89,5 / -0,3 /% -0,34 )
Nice15( 62,0 /62.0 / 0/ % 0) kilosu sabit
yagmur3872 (66,6 / 66,6 / 0 / % 0) kilosu sabit
Moni(89,9/92,9/-1/%-1,11)323.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
8. TAKIM ORTALAMASI:% -0,52
kızım üniversitede yalnız yaşıyor o.
onunla konuşamam bu konuyu. keşke anlamaya çalışsa ama hiç sanmıyorum. istemeden oldu demek bana daha kolay geliyor. açıkçası onun üzülmesini ortada bişey yokken kaygı duymasını istemiyorum olunca duysun ve inşallah çabucak alışsın geçsin istiyorum. belki de olmaz boşuna üzülmesin.
çok haklısın insan kaygı duyuyor genetik konusun da...
sanki dünyanın en güzel en sağlıklı en akıllı kadını benmişim gibi benim genetik özelliklerimi taşımasını tabi ki ben de çok isterdim ama olmuyorsa?? insan kabul ediyor. bu şekilde anne olanlarla konuşunca da rahatlıyor. benim kanımla benim sütümle beslendi ben eğittim ben öğrettim falan diye benimsiyorlar. herşey insanlar için.. başa gelen çekiliyor her konuda.
kızımın haberi yok hm22.
ama kesinlikle istemediğini biliyorum.
küçükken de istemedi hiç. ama şimdi daha da istemiyor.
ben tekrar evlenince biraz sorun yaşadık zaten şimdi geçti ama çocuk olursa yeniden yaşarız bundan eminim..
donasyona gelince şu an size çok garip gelecektir. kabul edilesi gelmeyecektir yaşınız gereği ama yaşayınca çare de kalmayınca insana olası geliyor.
türkiyede yasak bu iş. yurtdışında yapılıyor..
eşinin spermi ile tanımadığın fiziksel özelliklerini seçebildiğin bir kadının yumurtası dölleniyor oluşan embriyo sana transfer ediliyor bu yumurtası olmayan kadın için..
spermi olmayan erkekde de kadının yumurtası alınıyor başka bir erkeğin spermi ile dölleniyor ve kadına transfer yapılıyor...
yaşdan dolayı benim yumurtam var ama galiba kalitesiz artık bu nedenle doğal hamilelik olmadı yada oldu düşük yaptım.
bu yüzden genç bir donörün yumurtası ile eşimin spermi benim karnımda bebek olabilir...
ilk duyduğumda eşim de bende kabul etmemiştik ama şimdi özellikle ben sıcak bakıyorum olaya...bakalım hayırlısı
Bugün hiç yazamadım kızlar kusura bakmayın düğün var da onun için birşeyler almaya gittik. Kilo verenleri tebrik ediyorum. Benim kilo vermem durdu niye böyle oldu anlamıyorum. Uzun süre diyet yapmaktan mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?