Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sanırım böyle karar alan bir insan her yönüyle düşünür, dini yönü nedir ne değildir bilmem ama kimsenin dini düşünceleri de kimseyi ilgilendirmemeli, eleştiri konusu olmamalı.
Zaten hassas bir karar alma durumundayken yapılan eleştirinin dili bence hiç hoş değil.

Beni yanlış anlamayın, burası din üzerine konuşulacak bi yer de degil zaten. Ama benim anlamadıgım genellikle "dinimiz" diye başlayan cümleler oluyor. Tamam dinimiz, ama kimin dini? Ya benim dinim sizin dininizle bir degilse? Türkçe konuşmak ne Türk olmak demektir ne de Müslüman olmak. O halde kişinin kendi ahlakını, dinini, yaşayışını onu tanımadan, yakını olmadan kendi dinimiz ve inancımıza göre yargılamak ne kadar dogru? Zira kişi kendi ahlakından ve dininden sorumlu degil midir?Bunun hesabını da Allah'a veriliyorsa eger dinen caiz mi degil mi konusu kişiyle kendi inancı ve dogruları arasında kalması gereken bi konu.

Son düzenleme:

Dengesiz olmuş ama dügünde oldugun için çok normal. Toparlarsın diger günlerde

Eski günlere güzel bi dönüş olmuş, üst üstte birincilikte de gözüm yok artık benim yeter ki takımımızdan ayrılan olmasın

Omlet, 1 domates, peynir, 3 zeytin, şekersiz çayla yaptım kahvaltımı.

Hm22 yine erken uyanmışsın, iyice düzene girdi demek ki uykun. Yavaş yavaş uzaklaşıcaksın gerçi buralardan ama umarım hep böyle erken uyanısın sabahları

Günaydıın :)

Dün telefonum bir türlü internete bağlanmak bilmedi deli etti beni aradabîr eşimin telefonundan girip geçmişi okuyordum ama beyefendi ver oyun oynicam diyor ya çocuk gibi!

Serates, 22 yaşından sonra kızının kardeş istememesi bana normal gibi geldi. Bende aşırı tepkili olabilirdim bu duruma. Ama işte bu senin hayatın senin mutluluğun. Sen ikinci bir evlilik yaptın ve bir çocuk sahibi olmak en doğal hakkınız kızın belki başta çok tepki gösterbilir belkide sonra bu fikire ısınabilir.

Doğum yöntemleriyle ilgili ben biraz korktum açıkcası korkmamın sebebide bilmiyorum okadar garip ki bütün bu yöntemler. Tüp bebek yöntemi dışında sanırım bütün yöntemler bana yanlış geliyor. Evlat edinmek diğer bütün yöntemlerden daha iyiymiş gibi geliyor bana.

Tabii bu bnim fikrim ve kızınla yaşıtım :)) belkide kendimi onun yerine koyup bunları yazdım :) umarım yanlış anlaşılmam

Deminki mesajda evimdeydim şimdi trendeyim

Eşimde evde hasta yatıyor dün geceden beri başı çok ağırıyor hissettiikleri aynı migren bende çocuk yaşımdan beri migren vardı ve çok kötü şimdide eşim çekiyor bunu ( nedeni ne acaba.

Dünkü menü: sizi dinledim ve sağlıklı besleniyorum

Sabah: yumurta, soğan maydonoz zeytin, biraz ekmek ve kaşar
Akşam: ızgara balık ve iki çeşit salata :)

Regl olunca çok sıkacam bir hafta! Ama haala olmadım gerçi geçn ay 16 sında geldi.. Şimdide belirtiler regl olacaksın yönünde fakat içimdeki sew ısrarla gebelik testi yap diyor ama bu sese kanmak istemiyorum daha önce kanmıştım 2 kez (

dün dengesiz oldu menüm
sabah: 1 dilim ballı ekmek, ıhlamur
öğle: 1 fincan kahve, 5 biskrem, 10 tane susamlı çubuk kraker
ara: yeşil çay
akşam: 1 kase çorba, 2 dilim börek
bir de akşam tv izlerken 1 paket ülker 9 kat gofret yedim:26:

sporumu aksattım 5 gündür. ne güzel tam sabah yürüyüşe başlamıştım kardeşimle hasta oldum şimdi onun da okulu başlayacak benimde. artık evde bi şeyler yapmaya çalışıcam

İzumi baya erken kalktım bugün de dayanamadım tekrar uzandım.
Aslında dün çok iyiydi ama akşam 8den sonra uykum geldi. 9.30 gibi ben uyuyayım dedim gitti yatmaya, eşim geldi uyursan gece uyanırsın diye konuşurken konuşurken uyandırdı beni, aslında uyusam bugün tam dinlenip uyanacakmışım.
Dün erken kalkıp zamanı bol bulunca, iyi ders çalıştım, üstüne de dip köşe temizlik yapınca yorulmuşum heralde.

Çok tatlı istegin olmuş dün, börek, bisküvi, çikolata... Ama yemek yemedigin için açlıktan onları yemişsin gibi geldi bana.

geçmiş olsun canım, doktora falan gidicek mi eşin? İyileşir inşallah en yakın zamanda canım, üzme kendini. Hamilelik testini de hemen yapma canım, biraz zaman geçsin, iyice emin olur, öyle yaparsın. Menünde çok güzel, böyle devam et

sporumu aksattım 5 gündür. ne güzel tam sabah yürüyüşe başlamıştım kardeşimle hasta oldum şimdi onun da okulu başlayacak benimde. artık evde bi şeyler yapmaya çalışıcam

Canım okula yürüyebilirsin aslında, havalar biraz daha serinleyince, otobüsle gidiyorsan bi iki durak önce inip yürüme imkanın olur mu?

Yok canım gece uyanmazdın aslında. Erken kalktıgın zaman akşam erken uykun geliyor ama sabah yine erkenden uyanıyorsun. O çok iyi oluyor. Yine ayarlarsın düzenini bence.

Yok canım gece uyanmazdın aslında. Erken kalktıgın zaman akşam erken uykun geliyor ama sabah yine erkenden uyanıyorsun. O çok iyi oluyor. Yine ayarlarsın düzenini bence.

Ben de uyanmam bırak uyuyacağım beni dedim ama
Bir de uykum varken ben bir cadı oluyormuşum
Dün uyusam otururdu bence de, tamam her gün 9.30da uyunmaz da bir kaç gece uyunurdu bence.

Ben de uyanmam bırak uyuyacağım beni dedim ama
Bir de uykum varken ben bir cadı oluyormuşum
Dün uyusam otururdu bence de, tamam her gün 9.30da uyunmaz da bir kaç gece uyunurdu bence.

Aynen bende çok sinirli olurum uykusuz olunca.
Arada uyku saatlerin degişir ama düzeni oturtursan bence aynı saatlerde uyuyup, uyanmaya başlarsın. Özellikle bu düzen çok işine yarar bence bu sene.

Aynen bende çok sinirli olurum uykusuz olunca.
Arada uyku saatlerin degişir ama düzeni oturtursan bence aynı saatlerde uyuyup, uyanmaya başlarsın. Özellikle bu düzen çok işine yarar bence bu sene.

Tabi ki sabah uyanınca güzel bir şekilde çok verimli oluyor.
Çalıştığım konu da, çözdüğüm soru da bir başka oluyor.
1 hafta 10 gün sürse alışma sonra girsin düzene artık.
Bir de avantajım erken başladım çalışmaya, genelde insanlar yeni başlarken ben konuların yarısını bitirdim, yani arada ufak da olsa kaytarma şansım var.

Kizlar merhaba
Kamelya da acik bufe bir kahvalti ile gune basladim
Her seyden azar azar yedim
Ustune bi de turk kahvesi
Aslinda insan cok yiyince mutsuz oluyo
Bu azar azar yemek isi daha bi huzur veriyor
Alistin mi kolay..butungun karin sis gezmektense
Bi hafiflik zindelik oluyo insanda

evet insan daha bi hafif mutlu hissediyor kendini az yiyince

En güzeli canım, az az yiyince aklında da kalmaz hiç bi şey. Hem diyeti bozmuş olmazsın hem de yemekleri kendine yasaklıyor gibi hissetmezsin.

Bugün yediklerim

kahvaltı: omlet, 1 domates, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
öglen:2 yk kuru fasulye, yogurt,1 dilim ekmek
ara:1 mandalina, 1 elma
Akşam:3 badem,3 fındık, şekersiz kahve,
küçük bi dilim ekmek, biraz peynir

Aralıklı olarak çok şey yedim, çok fazla yemiş gibi hissediyorum o yüzden kendimi. Akşama dogru canım yemek yemek istemiyor bazen, böyle geçiştiriyorum bende.
Bi ara dizi muhabbeti açılmıştı, Dexterdan bahsedilmişti sanki tam hatırlamıyorum ama Dexter a sardım ben bayagı bugün, çok güzel diziymiş, üst üstte bölümler izledim hala izlemek istiyorum.

Hiç başlama bence, yakında bitecek üzülürsün
Şaka bir yana son bölümlerde heyecan iyice üst seviyeye çıktı.
Bu arada prison break izlemediysen mutlaka tavsiye ederim.

Kızlar merhaba bugün denizdeydim. Bu yaz ilk defa denize gittim. Ne zaman gitmeye kalksam bi aksilik çıktı ve bugün en sonunda gitmeyi başardım

Denize gitmek bile o kadar mutlu ettiki beni anlatamam sizlere yani içimde acaip bi mutluluk var Gören de denizi ben buldum falan sanacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…