Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hiç başlama bence, yakında bitecek üzülürsün
Şaka bir yana son bölümlerde heyecan iyice üst seviyeye çıktı.
Bu arada prison break izlemediysen mutlaka tavsiye ederim.

Ne zaman biticek Hala izliyorum bırakamadım zaten, prison break izlemedim dexter gibi bi dizi mi o da?

Çok iyi yapmışsın, havalar sogumadan gitmen güzel olmuş. Bende hep gitmek istedim bu yaz ama bi türlü ayarlayamıyorsun bazen.

Son 2 bölüm kaldı ne yazık ki.
Prison break hapishaneden abisini kaçırmak için giren bir adamın yaşadığı olayları anlatıyor diyeyim, kesinlikle pişman olmazsın.

Denizegirmek cok rahataltiyor insani..
Sifirlaniyor insan ne buyuk nimet..

Herkese geç de olsa günaydın diyorum. Sabahtan beri ders seçimiyle ugraşıyorum.Anca girebildim.

Sabah: menemen, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay yedim kahvaltı olarak.
Ders seçerkende sıkıntıdan 2 mandalina yedim.

Birazdan nohut, yogurt, salata falan yerim diyorum.

Çok kimse gelmemiş ama herkes nasıl neler yapıyor?

Son düzenleme:
güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar,
hm22 birincilikle mezun oluyorsun ne güzel tebrik ederim seni

donasyon konusundaki tepkiyi gördünüz arkadaşlar...
bu nedenle bunu ailelerimiz dahil hiç ama hiç kimse bilmeyecek.
ben eşim bileceğiz. anne baba olma isteği ve günahı da bizim olacak yanacaksak biz yanıcaz kime ne:))
(ama bu toplumda her geçen gün insanların özgürlüğü biraz daha elinden alınmaya çalışıldığı için herkes eleştirme ve yargılama hakkı buluyor kendinde.. ama ben bu hakkı hiçkimseye vermiyorummmmm....vermeyeceğim.hayat benim beden benim günah benim sevap benim kime ne ...

çok sporlu çok dikkatli bir hafta sonu geçirdim 73 düm ama bakalım bu hafta ne olacak.
çok mutluyum bu nedenle canım pek bişi istemiyor...

dexter ı bir iki tane izledim. her bölümde ayrı bir olayı konu ediyor çözüyor başka bir bölümde yeni bir cinayeti çözüyor gibi geldi bana . bu nedenle sürükleyici gelmedi ama.

öyle değil mi???

Teşekkür ederim Serates, gerçekten güzel bir kapanış oldu.

Mesajımda da demiştim zaten muhtemelen etrafındakilerden dolayı böyle düşünüyorsun diye, hemen olayın kanıtı geldi işte arkasından.
Ne yazık ki kim ne yapmış, nasıl eleştirsek, nasıl din ile bağlaştırsak diyen sayısı çok fazla ama sen mutsuzsan eğer böyle insanlar dolayı yapamadığından bir şeyden hangisi seninle mutsuzluğunu paylaşır. Ancak konuşulur işte. O kadar kızdığım bir konu ki.
En güzelini yaparsınız, söylemeyin tabi kimseye, en azından başınız ağrımasın, saklanacak bir şey olduğundan da değil de insanların cahilliği deyip geçiyorum.

dexter ı bir iki tane izledim. her bölümde ayrı bir olayı konu ediyor çözüyor başka bir bölümde yeni bir cinayeti çözüyor gibi geldi bana . bu nedenle sürükleyici gelmedi ama.

öyle değil mi???

Ayrı olaylar evet ama bir süre sonra her şey belli noktalarda birleşiyor, hatta daha sonra olaylar da oldukça azalıyor.
Açıkçası ilk bölümleri hatırlayamadım da tam düşününce ama bence oldukça sürükleyici ..

Merhaba kızlar

Bol kilo vermeli haftalar diliyorum :) İnşallah bende bu hafta kilo verenlerden olurum.

Dün kınaya gittim kızlar manken gibi hepsi 180 ve üzeri ne uzun sülale
Çok eciş bücüş hissettim kendimi. Herkes makyajlı saç baş yapılmış elbiseler giymiş ben kot pantolanla gittim

öyle değil mi???

Bayagı baglantılı gidiyor aslında bölümler. Her bölümde tek tek farklı olaylar da anlatıyor ama ortak bi olayda oluyor aralarında.

İyi yapmışsın yaşına göre, dogal gitmişsin. Hem düğüne gitmiyosun ki, öyle aşırı bi süse gerek yok bence kına için.

Öyle tabi ama insan kendini biraz da ezik hissetmiyor değil

Menüm
sabah: menemen, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Ara:3 mandalina
Öglen: 3yk nohut, 1 kase yogurt, salata
Akşam: şekersiz kahve, 2 badem,2 fındık
bi dilim ekmek, biraz peynir

Akşam:1-1.5 saat yürüyüş
2 litre su.

Sabah bende menemen yedim Menülerin çok güzel gidiyor bu gidişle en yakın zamanda verirsin kilolarını :)

Bende menümü yazayım

Öğle: Menemen, 1 dilim ekmek
Ara: Muz
Akşam: Kabak dolması, 1 dilim ekmek, çeyrek kase yoğurt

Su içtim ama spor yapamadım. Bu hafta biraz meşgulüm spora vakit ayırabilirmiyim bilmiyorum
:26:

kızlar jillian da dahil spor yapamıyorum maalesef
ama az kaldı çarşamba eşim geliyor düzene girecez

bugün yediklerimi yazıyorum
sabah bi dilim ekmek
peynir
biraz vişne reçeli

bi browni intense

öğle
iki dolma
bir dilim yedi tahıllı ekmek
salata

üç dört tane fındıklı gofret

akşam bişey yemedim
şekersiz çay

abur cubura kaçtım evde olunca canım istedi

bi de grip oldum çok kötü
ilaç içemiyorum
çocuğun şuruplarından içtim hep ama toparlıcam sanırım yarına..

Geçmiş olsun ama baya kaçamak var. Senin menülerini pek hatırlamıyorum ama tek seferlikse bu kaçamaklar affedebiliriz

Bakalım, yavaş yavaşta olsa kurtulmak istiyorum artık kilolardan.
Senin menünde bayagı iyi kaçamaksız. Dersanen ne zaman başlıcak demiştin? Dershanen çok uzak degilse, yürüyerek de gidebilirsin, her gün düzenli spor yaparsın kendiliginden. Sporu düzenli yaptıgın zaman bence kalan kilolarını da vericeksin.

Canım insan hasta olunca ve evden dışarı çıkmayınca bi şeyler atıştırmak istiyor aç olmasa bile. Benim de çok sık yaşadıgım bi duygudur. Sırf vakit geçsin diye bi şeyler yemek istedigim zamanlar oluyordu. Bugün toparlarsan çok zararı olmaz arada bu tür kaçamakların

Herkese günaydın. Güzel bi gün olsun.

Neşeninizi ve umutlarınızı hiç bi şey yüzünden kaybetmeyin...

Selamlaaar dün buraya gelemedim kızlar affedin

Bugün telafi edeceğim. Şimdi eve gidiyorum doktora gittim kan verdim tahlil için :)

Kaç gündür sürekli canım ya peynirli yada şekerli bişey istiyor ya! Şu adette gelemedi bir türlü. Acaip şekilde kendimî frenlemeye çalışıyorum ama olmuyor ya dün 3-4 lokma pişmaniye yedim. Çokta pişman oldum sonra yani zaten tadını biliyosun ne diye yiyosun.

Şimdi eve gidiyorum evimi temizlicem güzel bi şekilde veee çamaşır yikicam ay çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…