Hiç başlama bence, yakında bitecek üzülürsün
Şaka bir yana son bölümlerde heyecan iyice üst seviyeye çıktı.
Bu arada prison break izlemediysen mutlaka tavsiye ederim.
Kızlar merhaba bugün denizdeydim. Bu yaz ilk defa denize gittim. Ne zaman gitmeye kalksam bi aksilik çıktı ve bugün en sonunda gitmeyi başardım
Denize gitmek bile o kadar mutlu ettiki beni anlatamam sizlere yani içimde acaip bi mutluluk varGören de denizi ben buldum falan sanacak yani
Ne zaman biticekHala izliyorum bırakamadım zaten, prison break izlemedim dexter gibi bi dizi mi o da?
Çok iyi yapmışsın, havalar sogumadan gitmen güzel olmuş.Bende hep gitmek istedim bu yaz ama bi türlü ayarlayamıyorsun bazen.
Kızlar merhaba bugün denizdeydim. Bu yaz ilk defa denize gittim. Ne zaman gitmeye kalksam bi aksilik çıktı ve bugün en sonunda gitmeyi başardım
Denize gitmek bile o kadar mutlu ettiki beni anlatamam sizlere yani içimde acaip bi mutluluk varGören de denizi ben buldum falan sanacak yani
güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar,
hm22 birincilikle mezun oluyorsun ne güzel tebrik ederim seni
donasyon konusundaki tepkiyi gördünüz arkadaşlar...
bu nedenle bunu ailelerimiz dahil hiç ama hiç kimse bilmeyecek.
ben eşim bileceğiz. anne baba olma isteği ve günahı da bizim olacak yanacaksak biz yanıcaz kime ne:))
(ama bu toplumda her geçen gün insanların özgürlüğü biraz daha elinden alınmaya çalışıldığı için herkes eleştirme ve yargılama hakkı buluyor kendinde.. ama ben bu hakkı hiçkimseye vermiyorummmmm....vermeyeceğim.hayat benim beden benim günah benim sevap benim kime ne ...
dexter ı bir iki tane izledim. her bölümde ayrı bir olayı konu ediyor çözüyor başka bir bölümde yeni bir cinayeti çözüyor gibi geldi bana . bu nedenle sürükleyici gelmedi ama.
öyle değil mi???
dexter ı bir iki tane izledim. her bölümde ayrı bir olayı konu ediyor çözüyor başka bir bölümde yeni bir cinayeti çözüyor gibi geldi bana . bu nedenle sürükleyici gelmedi ama.
öyle değil mi???
Merhaba kızlar
Bol kilo vermeli haftalar diliyorum :) İnşallah bende bu hafta kilo verenlerden olurum.
Dün kınaya gittim kızlar manken gibi hepsi 180 ve üzeri ne uzun sülaleÇok eciş bücüş hissettim kendimi. Herkes makyajlı saç baş yapılmış elbiseler giymiş ben kot pantolanla gittim
Bayagı baglantılı gidiyor aslında bölümler. Her bölümde tek tek farklı olaylar da anlatıyor ama ortak bi olayda oluyor aralarında.
İyi yapmışsın yaşına göre, dogal gitmişsin. Hem düğüne gitmiyosun ki, öyle aşırı bi süse gerek yok bence kına için.
Menüm
sabah: menemen, peynir, 3 zeytin, şekersiz çay
Ara:3 mandalina
Öglen: 3yk nohut, 1 kase yogurt, salata
Akşam: şekersiz kahve, 2 badem,2 fındık
bi dilim ekmek, biraz peynir
Akşam:1-1.5 saat yürüyüş
2 litre su.
kızlar jillian da dahil spor yapamıyorum maalesef
ama az kaldı çarşamba eşim geliyor düzene girecez
bugün yediklerimi yazıyorum
sabah bi dilim ekmek
peynir
biraz vişne reçeli
bi browni intense
öğle
iki dolma
bir dilim yedi tahıllı ekmek
salata
üç dört tane fındıklı gofret
akşam bişey yemedim
şekersiz çay
abur cubura kaçtım evde olunca canım istedi
bi de grip oldum çok kötü
ilaç içemiyorum
çocuğun şuruplarından içtim hep ama toparlıcam sanırım yarına..
Geçmiş olsun ama baya kaçamak var. Senin menülerini pek hatırlamıyorum ama tek seferlikse bu kaçamaklar affedebiliriz
Sabah bende menemen yedimMenülerin çok güzel gidiyor bu gidişle en yakın zamanda verirsin kilolarını :)
Bende menümü yazayım
Öğle: Menemen, 1 dilim ekmek
Ara: Muz
Akşam: Kabak dolması, 1 dilim ekmek, çeyrek kase yoğurt
Su içtim ama spor yapamadım. Bu hafta biraz meşgulüm spora vakit ayırabilirmiyim bilmiyorum :26:
kızlar jillian da dahil spor yapamıyorum maalesef
ama az kaldı çarşamba eşim geliyor düzene girecez
bugün yediklerimi yazıyorum
sabah bi dilim ekmek
peynir
biraz vişne reçeli
bi browni intense
öğle
iki dolma
bir dilim yedi tahıllı ekmek
salata
üç dört tane fındıklı gofret
akşam bişey yemedim
şekersiz çay
abur cubura kaçtım evde olunca canım istedi
bi de grip oldum çok kötü
ilaç içemiyorum
çocuğun şuruplarından içtim hep ama toparlıcam sanırım yarına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?