Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahvaltı yok bu olmadı şekercim ve yinemi form bizküvi ne olur kahvaltını atlamamaya çalış

Lazer randevusu ne için cnm umarım göz için değildir evet hep beraber yapalım zevkli olur :13::13:

Tünaydın şirin kaptancım Menün ve sporun çok güzel 300 mekikmi hakikaten bravooo 200 gr olsun kaptancım az gitsin öz gitsin dimi biz bu kiloları bi günde almadımki zaman ve sabır lazım

çok sağol sweetdimple, hem doğarken hem batarken uyumamak gerek, aslında cesaretim olsa oğlumu da uyandırcam o saatlerde ama henüz buna cesaret edemedim

Yok oğluşunun büyümek için uykuya ihtiyacı var canım bölme uykusunu bencede

Slm kizlar.Cocuklar gelmeden bir bakyim dedim,simdi gelirler

Sweet cnm 300 mekik degil,300 ip atlama,50 mekik

Zamaninda vardi 300-400 mekik cekmisligim ama daha acilmadim o kadar

Birde karataya biraz göz attim,korktum acikcasi her seyi atin diyor
Öyle atilan seylerden isterse benim cnm,
bozarim sonra ben dayanamam diye cesaretimi topladiktan sonra denemeye karar verdim

Cocuklarin yemegini indireyim,kendimde yiyeyim.Sonra gelip gecmiside cevaplicam

Aynen canım keşke ben de ilk duyduğum an başlasaymışım 3 yıl önce duymuştum fakat aman dedim biz gr gr yiyoruz veremiyoruz bu kadar yersek heleki kahvaltıda nasıl vereceğiz deyip umursamamıştım ama gerçekten haklıymış koskoca profesör hayatını inceleyince ve deneyip farkı görünce dediklerimden utandım keşke ünv sınavına girerken bize okunmuş şeker yerine okunmuş ceviz fındık vs verselerdi dimi oğluşun çok şanslı olacak eğer bu beslenmeye geçersen insanın zihni bile berraklaşıyor inan hurma şurubunu duymadım fakat eminim şekerden kat kat faydalıdır bide stewia gibi bişey vardı şeker yerine ama hiç kullanmadım bilmiyorum canım .bu topictede Karaty diyeti yapan topicler var canım çok güzel paylaşımları var oo topiclerede bakabilirsin ayrıca kitabı e-book olarak netten okuyabilirsin ben vefa borcu hissettiğim için aldım kitaplarını fakat senin bulma şansın yok orada aynen porsiyon derdi yok hesap derdi yok liste gr yok ayrıca kendi mutfağına malzemene göre şekillendirebiliyorsun

Kahvaltın biraz az lavaşlar her öğün olunca fazla gibi geldi en azından akşamkini iptal etseydin canım sıvı spor güzel dün temizlikte yapmıştın yanılmıyosam yoksa yinemi kaytardın

Doyana kadar yiyeceksin canım yumurta yerine yerli muz yiyebilirsin diyor hocamız her gün 2 yumurta ben de alerji yaptı o yüzden bazen tek yumurta bazen muz bazen 2 yumurta yiyorum sende kendi bünyene göre yaparsın yalnız başlamadan önce mutlaka kan şeker kolesterol vs tahlillerini yaptır 1 ay dene sonra tekrar yaptır ona göre yapıp yapmayacağına karar verirsin ben 2 gün önce yaptırdım 2 ay sonra tekrar yaptırıp paylaşacağım sizinle ayrıca yediğini yaktıktan sonra istediğin kadar yiyebilirsin diyor hocamız
şimdilik böyle cnm:13:

Evet canım zeytinlerimi kendim yapıyorum geçen hafta yeşil zeytin yapmıştım ama ben pek sevmem misafirler için yaptım yinede çizerek fakat siyah zeytine bayılırım marketlerde satılanlara insan güvenemiyor gıda boyası bile var siterseniz tarifimi vereyim çok basit hem ucuza geliyor hem sağlıklı

tarifm şöyle

5 er kiloluk su şişelerine siyah zeytinleri dolduruyorum ajda bardakları varya çay bardağının biraz büyüğü onunla

1 bardak turşuluk kalın tuz
1 bardak şeker
1 bardak zeytinyağı ekliyorum

ağzını kapatıp kaldırıyorum arada çalkalıyorum

3 -4 ay sonra yıkayıp kurutup zeytinyağı ve limon ekleyip cam kavanozlara dolduruyorum

afiyetolsun

Son düzenleme:
Kahvaltın biraz az lavaşlar her öğün olunca fazla gibi geldi en azından akşamkini iptal etseydin canım sıvı spor güzel dün temizlikte yapmıştın yanılmıyosam yoksa yinemi kaytardın

canım lavaş dediğim oldukça küçük yani yarım dilim ekmek bile etmez, patlıcanı tek başına yiyemedim bir de yoğurt yemedim kefir vs içtiğim için, o yüzden yedim:)
temizlik yine yapamadım valla, çok yorgun oluyorum gittiğimde, 2 gün daha beklesin dedim, burda bir evim var maşallah 200 metrekareye yakın, yarısı da salon hiç abartmıyorum, salonun tek fotosu çekilmiyor mesela:) içine 2 salon takımı rahat rahat sığar, lüzumsuz büyük..
karatayı inceleyeyim dediğin gibi e book varsa ondan da bakayım canım, çok sağol, dediğim gibi kalıcı olur hiç değilse..

Özür yanlış okumuşum kaptancım ben de dedimki Rocky halt etmiş maşallah korkma kaptancım unu ve şekeri kestinmi gerisi geliyor zaten ayrıca yaktığın sürece arada kaçamaklar yapabilirsin hepimiz insanız sonuçta dimi

süper ya kısıtlama olmayınca insanın gözü de dönmez
muz falan hiçbir diyette serbest değil mesela, sanki diyet sonrası yemeyecekmişiz gibi.. tekrar başlayınca da kilolar geri geliyor işte..halbuki muz ne kadar faydalı, potasyum deposu..
tek sıkıntı bu yerli ve doğal olması sorunu.. ürünlerin hepsini nasıl tam doğal bulucaz onu bilmiyorum.. mesela yumurta..türkiyede hiç değilse organik diye satılanları var, burda o da yok.. herşey yapay,..

burda yemek yerlerini görseniz tüm kat yağ kokuyor çünkü tamamı fast food.. hamburgerci var pizzacı var inanın başka bişey yok.. tek sağlıklı denebilecekse pilav üstü et yemekleri var onda da salata vs yok ve içecek olarak sadece kola gazoz vs içiyorlar, berbat bi beslenme alışkanlıkları var.. en sağlıklısı yine türk restoranları.. bu vesileyle dışarda yemek yeme olayını da kaldırdık:))

kan tahlili de şuanda yaptırmam mümkün değil yaa çünkü atamamla ilgili resmi işlemleri beklemek zorundayım en son martta yaptırmıştım doktor harika demişti.. acab hala harika mıdır

Rica ederim canım kesin kalıcı olacak . Haklısın çalışıyosun maşallah çok büyük temizlemesi zor bizim ev 75 m2 annemle bana yetiyor hemen dağılır hemen toplanır sıkışırsan çağır geleyim yardıma :13::13:

Beni kovun artık çenem açıldı zeytinleri yürüyüşümü duşumu yapıp geleyim herkese benden beyazçay

çok güzelmiş, evde yapılanın tadı bambaşka olur, ben dışardaki zeytinleri hep ya aşırı tuzlu ya da acı buluyorum nerdeyse hiç yenmiyor bizde zeytin malesef.. burada da zeytin yok yaa

yaa lütfen gitmeee:))
annenle mi yaşıyorsun , çoluk çocuk?

Artık bulabildiğimiz kadar canım bazen ben de bulamıyorum doğal yumurta o zaman marketlerde free eggs diye satılanlardan alıyorum köy tavuğunu da sütçümüz getiriyor sağolsun pilavı unutacaksın artık canım pilav =şeker bulgurun binbir çeşidini yapıyorum artık 3 kaşık yemek şartıyla maşallah kan tahlillerin umarım yine iyidir eminim karataydan sonra daha da iyi olacak
zaten kahvaltı tabağını hazırlayınca insanın gözü doyuyor inan bana
gittim şimdilik

çok güzelmiş, evde yapılanın tadı bambaşka olur, ben dışardaki zeytinleri hep ya aşırı tuzlu ya da acı buluyorum nerdeyse hiç yenmiyor bizde zeytin malesef.. burada da zeytin yok yaa

Evet canım gerçekten çok lezzeti ve sağlıklı oluyor annem de böbrek yetmezliği var o yüzden tuz yasak kendim yapınca onun için de sakıncalı olmuyor evet canım annemle yaşıyorum kendisi emekli hemşire bekarım canım ben annemden ayrılamıyorum söz gelcem yine

dahada azımlı olucam cnm yılbasına kadar vermem gereken kılocuklarım var ve haftada 1,5 verırsem super olucak :))
Ben inaniyorum cnm verecegine,sende inan gerisi gelir
genelde acı severım cnm yemkelerımı bol baharatlı yaparım:)
Bende aci severim ama esim pek yemez ,cocukta oldumu yemekleri pek acili yapamiyorum..Yaninda yiyorum artik(demokraside careler tükenmez)
Süpersin cnm.harika olmus,sporuda arttirmissinki kocaman alkis sana

çok sağol sweetdimple, hem doğarken hem batarken uyumamak gerek, aslında cesaretim olsa oğlumu da uyandırcam o saatlerde ama henüz buna cesaret edemedim
Cnm sabah kahvaltisi haric güzel olmus.Kahvaltiyida düzene oturt artik yoksa kilo vermen yavaslar:26:
Afiyet olsun cnm ben cok begendim..Anlamadigim ispanak oldu,nasil pisiriyorsun cnm sen:44:
Insallah degisir cnm.Evet ya aslinda haftada 1 en iyisi,yarin tartilmamaya calisayim o zaman
cnm menunude sporuda cok gusel yanlız fazla cıkmanın nedenı vucudun odem yapmıstır yada sporu artıınce ılk bı kac gun fazla cıkıyormuş oyuzden cumayı bekle tartılma:)
Sanirim öyle cnm,yani insallah öyledir:26:
Tamam bayram sekerim,cumaya kadar tarti yok
Hurma surubunu bende ilk defa duydum cnm,seker niyetinemi kullanacaksin:44:
Iyi aksamlar cnm sanada,gec yazinca böyle oldu
Izmirdemi kaliyorsun..Cok güzel izmir ya

Becerekli hatunsun valla,kolay gelsin sana
Evet cnm diyet yerine kendimizi degistirmaliyiz ama karatayi yaparsak artik hic ekmek yemeyecegiz.Ömür boyu bunu devam ettirebilirmiyiz bilemedim yani unlu gidlardan uzak durabilirmiyiz,bakliyatlardan:44:

Aci sevilmezmi dicemde sevilmez evet aci cünkü ama ben seviyorum

Bende kendi yaptigimiz yesil zeytini cok sevrim,marketlerdekiler eski tuzlu oluyor,zeytinin tadindan baska her tat geliyor

Siyahida severim tabi,onuda yabana atmayalim ama 2. sirada o
Masallah cnm büyükmüs evin.Insallah banada kismet olur öyle büyügünden
Yok cnm daha rocky le asik atamam ben ama acildikca yapmisligim var.tabi hepsini 1 kerede degil gün icine bölerek yapabiliyordum:26:
Cnm bulabildiklerini kullanirsin artik:44:

Bence harikadir,yediklerine dikkat ediyorsun cünkü
Benim evde 90 m2 ama 3 cocukla kücük geliyor.Yeni eve cikmayi düsünüyorum o da simdilik mümkün degil,önce esimin is degistirmesi lazim .Bakalim artik kismet,insallah istedigim gibi bir eve cikariz zamani gelirse
Sen kovulurmusun cnm,kapiya kilit vurup birakmayasim var aslinda ama isin varmis
Bizdede pek yenmiyor,dedigin gibi ya aci,ya tuzlu
yaa lütfen gitmeee:))
annenle mi yaşıyorsun , çoluk çocuk?
ben geldim idare edermisin benle
Cok gecmisolsun cnm annecigine....

Cok bilindik bir söz ama Bekarlik sultanliktir cnm

Kızlar şimdiye kadar menülerime yapılan yorumları dikkate alarak bir karar aldım.

1-Kahvaltıyı artık hiç aksatmamaya çalışıcam
2- Nescafeyi kesicemm :) Günde 1 bardak süt içeyim daha iyi :)
3- Suyu artırıcam.

Acaba karatay kahvaltısı gibi paşa kahvaltısı yapsamm sonraki öğünleride normal kendi diyetim gibi yapsam karatayın en çok kahvaltısı hoşuma gidiyorda

Ekmek yemeyeceksen olur bence

Cnm kahvalti en önemli ögündür,Dün esim okuyordu kahvalti yapmayanlarin kilo alma olasligi daha fazlaymis.Sakin aksatma cnm kahvaltini,abartmada

bence de bekarlık sultanlıkmış :)) eşek gibi hem evde hem işte çifte vardiyalı hizmetçi olarak çalışıyoruz:) şükür tabi halimize, nankörlük etmek istemem.. Allah herkese istediği gibi hayat versin..

canım evin büyüğü de zormuş onu gördüm yani en azından misafir odası ya da yemek odası gibi ayrılmalı salon..böyle han gibi salon olunca hem kullanmak zorundasın hem temizlemek.. o çok zoro luyor burda bi de temizlikçi de alamıyoruz. yok çünkü bizim yaşadğımz alanda..
hurma şurubunu ender saraç öneriyordu, şeker yerine kullanıyorsun hem de zararı yok şeker gibi yapay değil, kana karışma meselesi vs sağlıklı en azından.. çayda şekerden vazgeçemeyenlere de öneriyor, çayın rengini bulandırmıyormuş tadını bozmuyormuş ben zaten çayı şekerli içemediğim için sorun yok:)

Afiyet olsun cnm ben cok begendim..Anlamadigim ispanak oldu,nasil pisiriyorsun cnm sen:44:

canım normal yemek gibi, soğanlı bazen kıymalı, üzerine yoğurt dökeriz ya yoğurt yoktu kefir döktüm ben de.. kefir baya yoğun oluyor yoğun ayran gibi, o nedenle bu şekilde de kullanılabiliyor:) oğlum severdi ıspanak ama son zamanlarda yemez oldu sıpa.. ben de zor ayıklanan zahmetli bi yemek olduğu için kıyamadım yedim:)

çok güzel kararlar, hem de uyması kolay ömür boyu devam ettirilebilir:) bence bir de yeşil çayı alışkanlık haline getirsen harika olur.. kanseri önlemekten tut bel basen bölgesi yağları eritmeye kadar faydası var..bugün bir yazı çıkmıştı hürriyette, günlük kalorinin %50sinin öğleden önce alınmasını tavsiye ediyordu.. ekmek yemeden uyarsan harika olur bence de...

selam kızlarr nasılsınız ben çok yorgunummmmm biraz dinleneyimm menümüde yazıcam

bu arada gören herkes çok zayıflamıssın diyoo ben farketmıyomuş gibi hissediyorum ama

İyi akşamlar şekerler gelicem dedim ama gelemedim zeytin bitmek üzereyken dayıcığım geldi sohbet muhabbet derken spora daldım akşam yemeği faslı bu saat oldu

Cumadan cumaya tartılmak en güzeli bence de ama insan meraktan çatlıyo

Evet kaptancım İzmirdeyiz 30 yıldır bu şehre aşığım resmen hiçbir yere değişmem elimden geldiğince yapıyorum bişeyler seviyorum ev işini mutfağı

Kaptancım ömür boyu yenmeyecek diye birşey yok kilo vermek istiyorsan yememen lazım ama sen hareket ediyorsan normal kilondaysan veya yakıyorsan sabahları 1 er dilim tereyağlı ekmek yiyebilirsin
arada kaçamaklar yapabilirsin bakliyatlara gelince nohut harici tüm bakliyatları yapıyorum ben ara ara bazen 1 su bardağı nohutlu yemekler çorbalar bile yapıyorum o kadar kasma korkutma kendini

Allah gönlüne göre bir ev nasip etsin inş benim de hiç burdan ayrılmayasım var inan çok seviyorum bu forumu her gün yeni bir şey öğreniyorum yeni bir arkadaş ediniyorum çok sevdim hepinizi annem için iyi dileklerine tşkler 8 sene önce drlar 2 sene sonra diyalize girersin demişlerdi ama maşallah diyetine çok dikkat ediyor ben de ona ayrı menü yapıyorum çok şükür diyaliz tehlikesi yok şimdilik

Evet bekarlık sultanlık hakikaten bi şikayetim yok şimdilik ama biyolojik saat işlemeye başladı sanırım ielred yalnız kalmak istemiyorum açıkçası bakalım nasip herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…