- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
SABAH
1 form bisküvi (dün sabah ne yediğimi hatırlamıyorum ya çok tuhaf kahvaltı etmedim sanırım)
ÖĞLE
1 kase mercimek çorbası
Avuç içi kadar haşlama tavuk
Domates+Salata
1 dilim peynir
Ara: Nescafe
AKŞAM
1 kase çorba
1 köfte
Nescafe
SPOR: 45 dk yürüyüş+20 dk bölgesel hareketler.
Sekerkız ben de pilates yapamadım dünnnkardeşimin sınavları var şu sıralar ve benn sürekli onunla uğraşıyorumm bu akşam alışverişe çıkıcam lazer randevum da var eve geç giderim ama bu akşam sweet sen ben yapalım artık şu pilatesi
çok sağol sweetdimple, hem doğarken hem batarken uyumamak gerek, aslında cesaretim olsa oğlumu da uyandırcam o saatlerde ama henüz buna cesaret edemedim
Sweetdimple karatay linkini okuyunca kendimi çok kötü hissettim ya, aslında oğlum ve eşim için, neticede çocuğa ekmek yediriyoruz mesela, kahvaltıda 1 dilim yiyor, sonra arada makarna erişte vs de yiyor tabi.. ama şöyle bişey yaptım, dün hurma şurubu buldum markette, türkiyede çok pahalıydı ama burda ucuz tabi:) kek vs yaparsam oğlumun kekine bundan koyacağım, un olarak da tam buğday unu kullanacağım.. ya da verdiğin linklerden birinde çok güzel bi tarif vardı, sadece yumurta vs bolca kuru meyve ve kuruyemiş içeren kek, ondan yapacağım.. kendimden çok onun için endişelendim bi an:)
ben araöğün çok seviyorum ama karatayın da menülerinin ömür boyu devam ettirilebilmesi güzel.. en azından porsiyon derdi yok. kitaplarını okumam lazım ama burda alamam kianca trye dönünce..
dünki menüm:
kahvaltı:
1 kibrit kutusu kadar peynir+1 fındık lahmacun büyüklüğünde kepekli lavaş
öğlen:
8 yemek kaşığı etli az yağlı taze fasulye+1 aktivia yoğurt+ 1 fındık lahmacun büyüklüğünde kepekli lavaş
ara: 1 fincan sütlü nescafe
ara: 1 fincan kefir
akşam: közlenmiş patlıcan+ avuç içi kadar kıyma+ 1 fındık lahmacun büyüklüğünde kepekli lavaş, sonra oğlum yemediği için 5 yk ıspanak yemek zorunda kaldım, üzerine azcık kefir koymuştum ıspanağı pişirmesi çok zor diye kıyamadım..
sonra akşam bol bol gezdim :) son olarak 1 çay bardağı kefir içtim..
bakıyorum dün meyvem eksik kalmış çünkü kahvaltı- öğle arasında ara öğün yapmaya fırsat bulamadım
su: 2 ltyi kesin aştım
yeşil çay, rezene içtim 1er fincan..
ve 1 saat yürüyüş vardı..
işte böyle:)
menüler vs var internette ama yanlış yapmamak adına gibi düşündüm.. mesela miktar kısıtlaması yok mu bu karatayda? 2 yumurta falan filan çok değil mi yahu:) inceleyeceğim ona göre karar vereceğim
ben artık diyet modunda olmak istemiyorum yani öyle bi sistem oturtmalıyım ki zırt pırt boğazımdan her geçen bana kilo yapmamalı yada bozmamalıyım yani.. uzun vadeli olması lazım bi hayat tarzı olması lazım.. mesela taylan kümelinin yaptığım listeleri evet çok güzeldi ama sonrasında nasıl devam ettirmek gerek ben oturtamadım, mesela ömürboyu patates havuç yemeyecek miyiz.. yoktu o listelerde ve belki az az tüketmem gerekirdi herneyse ben başarısız oldum bu sefer kalıcı olsun istiyorum:))
selam sweetdimple hoş geldin:)
sele zeytin yapıyorsun demek vay bee süpersin:)
Kahvaltın biraz az lavaşlar her öğün olunca fazla gibi geldi en azından akşamkini iptal etseydin canım sıvı spor güzel dün temizlikte yapmıştın yanılmıyosam yoksa yinemi kaytardın
Slm kizlar.Cocuklar gelmeden bir bakyim dedim,simdi gelirler
Sweet cnm 300 mekik degil,300 ip atlama,50 mekik
Zamaninda vardi 300-400 mekik cekmisligim ama daha acilmadim o kadar
Birde karataya biraz göz attim,korktum acikcasi her seyi atin diyor
Öyle atilan seylerden isterse benim cnm,
bozarim sonra ben dayanamam diye cesaretimi topladiktan sonra denemeye karar verdim
Cocuklarin yemegini indireyim,kendimde yiyeyim.Sonra gelip gecmiside cevaplicam
Doyana kadar yiyeceksin canım yumurta yerine yerli muz yiyebilirsin diyor hocamız her gün 2 yumurta ben de alerji yaptı o yüzden bazen tek yumurta bazen muz bazen 2 yumurta yiyorum sende kendi bünyene göre yaparsın yalnız başlamadan önce mutlaka kan şeker kolesterol vs tahlillerini yaptır 1 ay dene sonra tekrar yaptır ona göre yapıp yapmayacağına karar verirsin ben 2 gün önce yaptırdım 2 ay sonra tekrar yaptırıp paylaşacağım sizinle ayrıca yediğini yaktıktan sonra istediğin kadar yiyebilirsin diyor hocamız
şimdilik böyle cnm:13:
canım lavaş dediğim oldukça küçük yani yarım dilim ekmek bile etmez, patlıcanı tek başına yiyemedim bir de yoğurt yemedim kefir vs içtiğim için, o yüzden yedim:)
temizlik yine yapamadım valla, çok yorgun oluyorum gittiğimde, 2 gün daha beklesin dedim, burda bir evim var maşallah 200 metrekareye yakın, yarısı da salon hiç abartmıyorum, salonun tek fotosu çekilmiyor mesela:) içine 2 salon takımı rahat rahat sığar, lüzumsuz büyük..
karatayı inceleyeyim dediğin gibi e book varsa ondan da bakayım canım, çok sağol, dediğim gibi kalıcı olur hiç değilse..
Evet canım zeytinlerimi kendim yapıyorum geçen hafta yeşil zeytin yapmıştım ama ben pek sevmem misafirler için yaptım yinede çizerek fakat siyah zeytine bayılırım marketlerde satılanlara insan güvenemiyor gıda boyası bile var siterseniz tarifimi vereyim çok basit hem ucuza geliyor hem sağlıklı
tarifm şöyle
5 er kiloluk su şişelerine siyah zeytinleri dolduruyorum ajda bardakları varya çay bardağının biraz büyüğü onunla
1 bardak turşuluk kalın tuz
1 bardak şeker
1 bardak zeytinyağı ekliyorum
ağzını kapatıp kaldırıyorum arada çalkalıyorum
3 -4 ay sonra yıkayıp kurutup zeytinyağı ve limon ekleyip cam kavanozlara dolduruyorum
afiyetolsun
Rica ederim canım kesin kalıcı olacak . Haklısın çalışıyosun maşallah çok büyük temizlemesi zor bizim ev 75 m2 annemle bana yetiyor hemen dağılır hemen toplanır sıkışırsan çağır geleyim yardıma :13::13:
Beni kovun artık çenem açıldı zeytinleri yürüyüşümü duşumu yapıp geleyim herkese benden beyazçay
süper ya kısıtlama olmayınca insanın gözü de dönmez
muz falan hiçbir diyette serbest değil mesela, sanki diyet sonrası yemeyecekmişiz gibi.. tekrar başlayınca da kilolar geri geliyor işte..halbuki muz ne kadar faydalı, potasyum deposu..
tek sıkıntı bu yerli ve doğal olması sorunu.. ürünlerin hepsini nasıl tam doğal bulucaz onu bilmiyorum.. mesela yumurta..türkiyede hiç değilse organik diye satılanları var, burda o da yok.. herşey yapay,..
burda yemek yerlerini görseniz tüm kat yağ kokuyor çünkü tamamı fast food.. hamburgerci var pizzacı var inanın başka bişey yok.. tek sağlıklı denebilecekse pilav üstü et yemekleri var onda da salata vs yok ve içecek olarak sadece kola gazoz vs içiyorlar, berbat bi beslenme alışkanlıkları var.. en sağlıklısı yine türk restoranları..bu vesileyle dışarda yemek yeme olayını da kaldırdık:))
kan tahlili de şuanda yaptırmam mümkün değil yaaçünkü atamamla ilgili resmi işlemleri beklemek zorundayım en son martta yaptırmıştım doktor harika demişti.. acab hala harika mıdır
çok güzelmiş, evde yapılanın tadı bambaşka olur, ben dışardaki zeytinleri hep ya aşırı tuzlu ya da acı buluyorum nerdeyse hiç yenmiyor bizde zeytin malesef.. burada da zeytin yok yaa
Ben inaniyorum cnm verecegine,sende inan gerisi gelirdahada azımlı olucam cnm yılbasına kadar vermem gereken kılocuklarım var ve haftada 1,5 verırsem super olucak :))
Bende aci severim ama esim pek yemez ,cocukta oldumu yemekleri pek acili yapamiyorum..Yaninda yiyorum artik(demokraside careler tükenmez)genelde acı severım cnm yemkelerımı bol baharatlı yaparım:)
Süpersin cnm.harika olmus,sporuda arttirmissinki kocaman alkis sanamenum:
07:30
yogurtlu karısım
yarınsaat sonra 1 dılım ekmek arası peynır
sekersız cay
öğle30
bezelyelı patateslı haslma köfte 1 porsıyon
2-3 kasık bulgr pılavı
cacık
aksam17:30
karnıbahar haslayıp yogurtla yedim
ara 20:00
3 çok küçük mandalina
7-8 fındık kavrulmamış
1dılım ayva
22:00 nescafe sekersiz
su:2,5 lt
spor :
5km yurudum 1 saat
kalca bacak hareketleri yaptım
,plates yapamadım evde ınternet yok ındıremedım iş yerındende bugun ındırıcem bakalım:)
SABAH
1 form bisküvi (dün sabah ne yediğimi hatırlamıyorum ya çok tuhaf kahvaltı etmedim sanırım)
ÖĞLE
1 kase mercimek çorbası
Avuç içi kadar haşlama tavuk
Domates+Salata
1 dilim peynir
Ara: Nescafe
AKŞAM
1 kase çorba
1 köfte
Nescafe
SPOR: 45 dk yürüyüş+20 dk bölgesel hareketler.
Sekerkız ben de pilates yapamadım dünnnkardeşimin sınavları var şu sıralar ve benn sürekli onunla uğraşıyorumm bu akşam alışverişe çıkıcam lazer randevum da var eve geç giderim ama bu akşam sweet sen ben yapalım artık şu pilatesi
Cnm sabah kahvaltisi haric güzel olmus.Kahvaltiyida düzene oturt artik yoksa kilo vermen yavaslar:26:çok sağol sweetdimple, hem doğarken hem batarken uyumamak gerek, aslında cesaretim olsa oğlumu da uyandırcam o saatlerde ama henüz buna cesaret edemedim
Afiyet olsun cnm ben cok begendim..dünki menüm:
kahvaltı:
1 kibrit kutusu kadar peynir+1 fındık lahmacun büyüklüğünde kepekli lavaş
öğlen:
8 yemek kaşığı etli az yağlı taze fasulye+1 aktivia yoğurt+ 1 fındık lahmacun büyüklüğünde kepekli lavaş
ara: 1 fincan sütlü nescafe
ara: 1 fincan kefir
akşam: közlenmiş patlıcan+ avuç içi kadar kıyma+ 1 fındık lahmacun büyüklüğünde kepekli lavaş, sonra oğlum yemediği için 5 yk ıspanak yemek zorunda kaldım, üzerine azcık kefir koymuştum ıspanağı pişirmesi çok zor diye kıyamadım..
sonra akşam bol bol gezdim :) son olarak 1 çay bardağı kefir içtim..
bakıyorum dün meyvem eksik kalmış çünkü kahvaltı- öğle arasında ara öğün yapmaya fırsat bulamadım
su: 2 ltyi kesin aştım
yeşil çay, rezene içtim 1er fincan..
ve 1 saat yürüyüş vardı..
işte böyle:)
Insallah degisir cnm.Evet ya aslinda haftada 1 en iyisi,yarin tartilmamaya calisayim o zamanrica ederim canım ne demek, hemen değişir inşallah çizelgen, aşağı doğru tabi:))
listen yine çok güzel olmuş menülerin çok dengeli, süpersin! ve tabi 3 çocukla spor yapabilmen de harika..maşallah
bence sık sık tartılarak hata yapıyorsun, vücudun su tutmuştur, ne bileyim lodos bile etkiliyormuş kiloyu.. en sağlıklısı her hafta 1 kere diyorlar.. bence sen de sabırla bekleyip cuma sabahları tartıl hem daha heyecanlı oluyor beklemek:)
Sanirim öyle cnm,yani insallah öyledir:26:cnm menunude sporuda cok gusel yanlız fazla cıkmanın nedenı vucudun odem yapmıstır yada sporu artıınce ılk bı kac gun fazla cıkıyormuş oyuzden cumayı bekle tartılma:)
Hurma surubunu bende ilk defa duydum cnm,seker niyetinemi kullanacaksin:44:Sweetdimple karatay linkini okuyunca kendimi çok kötü hissettim ya, aslında oğlum ve eşim için, neticede çocuğa ekmek yediriyoruz mesela, kahvaltıda 1 dilim yiyor, sonra arada makarna erişte vs de yiyor tabi.. ama şöyle bişey yaptım, dün hurma şurubu buldum markette, türkiyede çok pahalıydı ama burda ucuz tabi:) kek vs yaparsam oğlumun kekine bundan koyacağım, un olarak da tam buğday unu kullanacağım.. ya da verdiğin linklerden birinde çok güzel bi tarif vardı, sadece yumurta vs bolca kuru meyve ve kuruyemiş içeren kek, ondan yapacağım.. kendimden çok onun için endişelendim bi an:)
ben araöğün çok seviyorum ama karatayın da menülerinin ömür boyu devam ettirilebilmesi güzel.. en azından porsiyon derdi yok. kitaplarını okumam lazım ama burda alamam kianca trye dönünce..
Iyi aksamlar cnm sanada,gec yazinca böyle olduSlm kızlar tünaydın hepinize çok güzel kaçamaksız bir gün dilerim
slm verip geçmiş yapayım dedim sabah kahvaltı sonrası Buca pazarına gittim 25 kilo siyah zeytin aldım kışlık sele zeytini yapacağım
evi topla yemeği koy derken komşumuz geldi kahve muhabbeti sebze almak için şirinyer pazarına gidecektim fakat İzmirde yağmur
başladı bu hava içimi karartıyonedense açılırsa belki giderim sizler naptınız hemen bakayım şimdi
Evet cnm diyet yerine kendimizi degistirmaliyiz ama karatayi yaparsak artik hic ekmek yemeyecegiz.Ömür boyu bunu devam ettirebilirmiyiz bilemedim yani unlu gidlardan uzak durabilirmiyiz,bakliyatlardan:44:menüler vs var internette ama yanlış yapmamak adına gibi düşündüm.. mesela miktar kısıtlaması yok mu bu karatayda? 2 yumurta falan filan çok değil mi yahu:) inceleyeceğim ona göre karar vereceğim
ben artık diyet modunda olmak istemiyorum yani öyle bi sistem oturtmalıyım ki zırt pırt boğazımdan her geçen bana kilo yapmamalı yada bozmamalıyım yani.. uzun vadeli olması lazım bi hayat tarzı olması lazım.. mesela taylan kümelinin yaptığım listeleri evet çok güzeldi ama sonrasında nasıl devam ettirmek gerek ben oturtamadım, mesela ömürboyu patates havuç yemeyecek miyiz.. yoktu o listelerde ve belki az az tüketmem gerekirdi herneyse ben başarısız oldum bu sefer kalıcı olsun istiyorum:))
selam sweetdimple hoş geldin:)
sele zeytin yapıyorsun demek vay bee süpersin:)
verirsem yok şekercim beynini öyle şartlandırma her hafta 1.5 kilo veriyorum kilolarım kendiliğinden gidiyor ve geri gelmiyor diye tekrarla olumlama yap inan çok faydası oluyo
bi ara kişisel gelişime takmıştım olumlamalar secret vs bi ara onlarıda paylaşırım sizlerle
Ben acı yiyemezdim 39 yıldır fakat şimdi öfleye pöfleye yiyorum baharatı severim ama acıya alışmak zordu gerçekten çok faydalıymış
Ah şekercim menün sporun fevkaladenin fevkinde resmen harikasın tbrklerbi de şu nescafeden vazgeçebilsen
İncele canım kafana yatarsa yaparsın ben yıllardır duyduğum her diyeti yaptığım için artık diyet kelimesini dahi duymak istemiyorum bunu 1 ay denemiştim inan hiç zorlanmadan aç kalmadan kendiliğinden gidiyor kilolar 2 gramla kalori hesabıyla uğraşmıyosun ana kurallar belli takıldığın yer olursa yardımcı olurum canımcım
Bende kendi yaptigimiz yesil zeytini cok sevrim,marketlerdekiler eski tuzlu oluyor,zeytinin tadindan baska her tat geliyorDoyana kadar yiyeceksin canım yumurta yerine yerli muz yiyebilirsin diyor hocamız her gün 2 yumurta ben de alerji yaptı o yüzden bazen tek yumurta bazen muz bazen 2 yumurta yiyorum sende kendi bünyene göre yaparsın yalnız başlamadan önce mutlaka kan şeker kolesterol vs tahlillerini yaptır 1 ay dene sonra tekrar yaptır ona göre yapıp yapmayacağına karar verirsin ben 2 gün önce yaptırdım 2 ay sonra tekrar yaptırıp paylaşacağım sizinle ayrıca yediğini yaktıktan sonra istediğin kadar yiyebilirsin diyor hocamız
şimdilik böyle cnm:13:
Evet canım zeytinlerimi kendim yapıyorum geçen hafta yeşil zeytin yapmıştım ama ben pek sevmem misafirler için yaptım yinede çizerek fakat siyah zeytine bayılırım marketlerde satılanlara insan güvenemiyor gıda boyası bile var siterseniz tarifimi vereyim çok basit hem ucuza geliyor hem sağlıklı
tarifm şöyle
5 er kiloluk su şişelerine siyah zeytinleri dolduruyorum ajda bardakları varya çay bardağının biraz büyüğü onunla
1 bardak turşuluk kalın tuz
1 bardak şeker
1 bardak zeytinyağı ekliyorum
ağzını kapatıp kaldırıyorum arada çalkalıyorum
3 -4 ay sonra yıkayıp kurutup zeytinyağı ve limon ekleyip cam kavanozlara dolduruyorum
afiyetolsun
Masallah cnm büyükmüs evin.Insallah banada kismet olur öyle büyügündencanım lavaş dediğim oldukça küçük yani yarım dilim ekmek bile etmez, patlıcanı tek başına yiyemedim bir de yoğurt yemedim kefir vs içtiğim için, o yüzden yedim:)
temizlik yine yapamadım valla, çok yorgun oluyorum gittiğimde, 2 gün daha beklesin dedim, burda bir evim var maşallah 200 metrekareye yakın, yarısı da salon hiç abartmıyorum, salonun tek fotosu çekilmiyor mesela:) içine 2 salon takımı rahat rahat sığar, lüzumsuz büyük..
karatayı inceleyeyim dediğin gibi e book varsa ondan da bakayım canım, çok sağol, dediğim gibi kalıcı olur hiç değilse..
Yok cnm daha rocky le asik atamam ben ama acildikca yapmisligim var.tabi hepsini 1 kerede degil gün icine bölerek yapabiliyordum:26:Özür yanlış okumuşum kaptancım ben de dedimki Rocky halt etmiş maşallah korkma kaptancım unu ve şekeri kestinmi gerisi geliyor zaten ayrıca yaktığın sürece arada kaçamaklar yapabilirsin hepimiz insanız sonuçta dimi
Cnm bulabildiklerini kullanirsin artik:44:süper ya kısıtlama olmayınca insanın gözü de dönmez
muz falan hiçbir diyette serbest değil mesela, sanki diyet sonrası yemeyecekmişiz gibi.. tekrar başlayınca da kilolar geri geliyor işte..halbuki muz ne kadar faydalı, potasyum deposu..
tek sıkıntı bu yerli ve doğal olması sorunu.. ürünlerin hepsini nasıl tam doğal bulucaz onu bilmiyorum.. mesela yumurta..türkiyede hiç değilse organik diye satılanları var, burda o da yok.. herşey yapay,..
burda yemek yerlerini görseniz tüm kat yağ kokuyor çünkü tamamı fast food.. hamburgerci var pizzacı var inanın başka bişey yok.. tek sağlıklı denebilecekse pilav üstü et yemekleri var onda da salata vs yok ve içecek olarak sadece kola gazoz vs içiyorlar, berbat bi beslenme alışkanlıkları var.. en sağlıklısı yine türk restoranları..bu vesileyle dışarda yemek yeme olayını da kaldırdık:))
kan tahlili de şuanda yaptırmam mümkün değil yaaçünkü atamamla ilgili resmi işlemleri beklemek zorundayım en son martta yaptırmıştım doktor harika demişti.. acab hala harika mıdır
Benim evde 90 m2 ama 3 cocukla kücük geliyor.Yeni eve cikmayi düsünüyorum o da simdilik mümkün degil,önce esimin is degistirmesi lazim .Bakalim artik kismet,insallah istedigim gibi bir eve cikariz zamani gelirseRica ederim canım kesin kalıcı olacak . Haklısın çalışıyosun maşallah çok büyük temizlemesi zor bizim ev 75 m2 annemle bana yetiyor hemen dağılır hemen toplanır sıkışırsan çağır geleyim yardıma :13::13:
Beni kovun artık çenem açıldı zeytinleri yürüyüşümü duşumu yapıp geleyim herkese benden beyazçay
Bizdede pek yenmiyor,dedigin gibi ya aci,ya tuzluçok güzelmiş, evde yapılanın tadı bambaşka olur, ben dışardaki zeytinleri hep ya aşırı tuzlu ya da acı buluyorum nerdeyse hiç yenmiyor bizde zeytin malesef.. burada da zeytin yok yaa
ben geldim idare edermisin benleyaa lütfen gitmeee:))
annenle mi yaşıyorsun , çoluk çocuk?
Cok gecmisolsun cnm annecigine....Evet canım gerçekten çok lezzeti ve sağlıklı oluyor annem de böbrek yetmezliği var o yüzden tuz yasak kendim yapınca onun için de sakıncalı olmuyor evet canım annemle yaşıyorum kendisi emekli hemşire bekarım canım ben annemden ayrılamıyorumsöz gelcem yine
Ekmek yemeyeceksen olur benceKızlar şimdiye kadar menülerime yapılan yorumları dikkate alarak bir karar aldım.
1-Kahvaltıyı artık hiç aksatmamaya çalışıcam
2- Nescafeyi kesicemm :) Günde 1 bardak süt içeyim daha iyi :)
3- Suyu artırıcam.
Acaba karatay kahvaltısı gibi paşa kahvaltısı yapsammsonraki öğünleride normal kendi diyetim gibi yapsam karatayın en çok kahvaltısı hoşuma gidiyorda
Ben inaniyorum cnm verecegine,sende inan gerisi gelir
Bende aci severim ama esim pek yemez ,cocukta oldumu yemekleri pek acili yapamiyorum..Yaninda yiyorum artik(demokraside careler tükenmez)
Süpersin cnm.harika olmus,sporuda arttirmissinki kocaman alkis sana
Cnm sabah kahvaltisi haric güzel olmus.Kahvaltiyida düzene oturt artik yoksa kilo vermen yavaslar:26:
Afiyet olsun cnm ben cok begendim..Anlamadigim ispanak oldu,nasil pisiriyorsun cnm sen:44:
Insallah degisir cnm.Evet ya aslinda haftada 1 en iyisi,yarin tartilmamaya calisayim o zaman
Sanirim öyle cnm,yani insallah öyledir:26:
Tamam bayram sekerim,cumaya kadar tarti yok
Hurma surubunu bende ilk defa duydum cnm,seker niyetinemi kullanacaksin:44:
Iyi aksamlar cnm sanada,gec yazinca böyle oldu
Izmirdemi kaliyorsun..Cok güzel izmir ya
Becerekli hatunsun valla,kolay gelsin sana
Evet cnm diyet yerine kendimizi degistirmaliyiz ama karatayi yaparsak artik hic ekmek yemeyecegiz.Ömür boyu bunu devam ettirebilirmiyiz bilemedim yani unlu gidlardan uzak durabilirmiyiz,bakliyatlardan:44:
Aci sevilmezmi dicemde sevilmez evet aci cünkü ama ben seviyorum
Bende kendi yaptigimiz yesil zeytini cok sevrim,marketlerdekiler eski tuzlu oluyor,zeytinin tadindan baska her tat geliyor
Siyahida severim tabi,onuda yabana atmayalim ama 2. sirada o
Masallah cnm büyükmüs evin.Insallah banada kismet olur öyle büyügünden
Yok cnm daha rocky le asik atamam ben ama acildikca yapmisligim var.tabi hepsini 1 kerede degil gün icine bölerek yapabiliyordum:26:
Cnm bulabildiklerini kullanirsin artik:44:
Bence harikadir,yediklerine dikkat ediyorsun cünkü
Benim evde 90 m2 ama 3 cocukla kücük geliyor.Yeni eve cikmayi düsünüyorum o da simdilik mümkün degil,önce esimin is degistirmesi lazim .Bakalim artik kismet,insallah istedigim gibi bir eve cikariz zamani gelirse
Sen kovulurmusun cnm,kapiya kilit vurup birakmayasim var aslinda ama isin varmis
Bizdede pek yenmiyor,dedigin gibi ya aci,ya tuzlu
ben geldim idare edermisin benle
Cok gecmisolsun cnm annecigine....
Cok bilindik bir söz ama Bekarlik sultanliktir cnm
Afiyet olsun cnm ben cok begendim..Anlamadigim ispanak oldu,nasil pisiriyorsun cnm sen:44:
Kızlar şimdiye kadar menülerime yapılan yorumları dikkate alarak bir karar aldım.
1-Kahvaltıyı artık hiç aksatmamaya çalışıcam
2- Nescafeyi kesicemm :) Günde 1 bardak süt içeyim daha iyi :)
3- Suyu artırıcam.
Acaba karatay kahvaltısı gibi paşa kahvaltısı yapsammsonraki öğünleride normal kendi diyetim gibi yapsam karatayın en çok kahvaltısı hoşuma gidiyorda
Insallah degisir cnm.Evet ya aslinda haftada 1 en iyisi,yarin tartilmamaya calisayim o zaman
Sanirim öyle cnm,yani insallah öyledir:26:
Tamam bayram sekerim,cumaya kadar tarti yok
Iyi aksamlar cnm sanada,gec yazinca böyle oldu
Izmirdemi kaliyorsun..Cok güzel izmir ya
Becerekli hatunsun valla,kolay gelsin sana
Evet cnm diyet yerine kendimizi degistirmaliyiz ama karatayi yaparsak artik hic ekmek yemeyecegiz.Ömür boyu bunu devam ettirebilirmiyiz bilemedim yani unlu gidlardan uzak durabilirmiyiz,bakliyatlardan:44:
Aci sevilmezmi dicemde sevilmez evet aci cünkü ama ben seviyorum
Masallah cnm büyükmüs evin.Insallah banada kismet olur öyle büyügünden
Yok cnm daha rocky le asik atamam ben ama acildikca yapmisligim var.tabi hepsini 1 kerede degil gün icine bölerek yapabiliyordum:26:
Cnm bulabildiklerini kullanirsin artik:44:
Bence harikadir,yediklerine dikkat ediyorsun cünkü
Benim evde 90 m2 ama 3 cocukla kücük geliyor.Yeni eve cikmayi düsünüyorum o da simdilik mümkün degil,önce esimin is degistirmesi lazim .Bakalim artik kismet,insallah istedigim gibi bir eve cikariz zamani gelirse
Sen kovulurmusun cnm,kapiya kilit vurup birakmayasim var aslinda ama isin varmis
Cok gecmisolsun cnm annecigine....
Cok bilindik bir söz ama Bekarlik sultanliktir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?