Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu kararlara bayıldım canım çok isabetli olmuş Karatay kahvaltısını yaptıktan sonra öğünler olmayacak zaten kendiliğinden 2 öğüne düşüyor en az 5 saat acıkmıyosun çünkü çok sevindim canım :13::13:

Amin canım Allah herkesin gönlüne göre yaşamak istediği hayatı versin şeker ve ailesiyle vedalaştım çok şükür fakat çocuklar için ve vazgeçemeyenler için hakikaten iyi fikirmiş Temizlik işi hakikaten zor senin için ne diyim allah yardımcın olsun inş eşin anlayışlıdır yardımcı oluyodur sana

selam kızlarr nasılsınız ben çok yorgunummmmm biraz dinleneyimm menümüde yazıcam

bu arada gören herkes çok zayıflamıssın diyoo ben farketmıyomuş gibi hissediyorum ama

Slm canım dinlen tabiki süper haberrrr demekki yaptıklarının sonucunu alıyosun

Ayrıca düzenli beslenme ve spor yapınca kilo vermesen bile inceliyosun 1 kilo versen 3 kilo vermiş gibi oluyor cumayı heyecanla bekliyorum en büyük 3. takım

MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi

KAHVALTI :
1 ad yerli muz
1 ad gün kurusu kayısı
8 zeytin
2 dilim peynir
4 ceviz 6 fındık taze kırılmış
1 domates 1 salatalık 2 taze yeşil biber
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı

ÖĞLE :
Üzüm çekirdekli 1 kase yoğurt

AKŞAM:
1 ızgara balık
Bol salata
2 ad kestane
SPOR:
55 dk lık karışık hızda yürüyüş
Pilates Ebru şallı 21 günlük videosu tamamladım hobaaaa

SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

Son düzenleme:
menümm biraz düzensiz oldu bugun koşturmaktan fırsat bulamadım

kahvaltı: 2 dilim ekmek,tereyağda yumurta, 6 tane zeytin, azcık peynir

ara: 1 armut, 2 tane ceviz

akşam:1 porsiyon döner,2 dilim ekmek, kornişon turşu,ayran

1,5 litre su

yatana kadar 2 lt olur

Son düzenleme:

süper canım bayılıyorum böyle düzenli menülere ben yapamıyorummm

süper canım bayılıyorum böyle düzenli menülere ben yapamıyorummm
Niye yapamayasin cnm.Sonucta hedefe ulasmak icin ve verdigimizi geri almamak icin düzene oturtmaliyiz yediklerimizi.Bence sende yaparsin,sartlama kendini yapamiyorum diye
Cnm acik söylemek gerekirse begenmedim
Ögle yememissin diye aksam abartmissin,bu sekilde metabolizmanla oynuyorsun,sonra küser sana o da.
Yarin düzelecegine inaniyorum ben,düzelcen demi
ben cok begendimde Cnm öglen doydunmu o kadarcik seyle:44:
Omega 3 ü nasil aliyorsun cnm...
Bende bekliyorum ama fazla cikarsam bu hafta ortalamayi etkilemeyeyim diye kendimi listeye eklemicem:26:

Sen cok yasa cnm.haklisin valla bekarken annemiz bir is yaptirmazken simdi totomuz yer görmüyor
Temizlemek zahmetli ispanagi haklisin ama cok saglikli.Bizim cocuklarda böregini yerler.Ortanca yogurtluda yer de digerleri yemez
selam kızlarr nasılsınız ben çok yorgunummmmm biraz dinleneyimm menümüde yazıcam

bu arada gören herkes çok zayıflamıssın diyoo ben farketmıyomuş gibi hissediyorum ama
Dinlen cnm,ne güzel demek vücut sikilasiyor..:13:
Bende tartiliyordum ama cumaya kadar tartilmicam artik,kiziyorlar sonra

Cnm elinden baya biseyler geliyor valla.

Verdigin linkte hepsini atin diyordu ya bende korktum
Ekmeksiz,kuru fasulyesiz nasil yasarim ben dedim bir an,yiyebiliyorsak bir daha bakayim o zaman
Annen icin cok sevindim cnm,dahada iyi olur insallah
Insallah cnm.Bahceli bir ev istiyorum,cocuklarim rahat oynasin diye.Okula gidiyorlar rahat derslerini yapsinlar diye...
Bide seviyorum bahceyle ugrasmayi,insallah olur

Allah seninde gönlüne göre versin cnm.

Son düzenleme:
Hoşgeldin bitanem tşk ederim zamanla yapacaksın eminim yeterki iste

evde olunca süper ama dışardayken olmuyo şaşırıyorum ne yesem diye ama evet zamanla düzelicek inşş

Akşam döner yemişsin şekercim yanında 2 dilim ekmek fazla olmuş birde turşu vücutta su tutuyor fazla yememeye çalış cumaya az kaldı canımcım

Hürreme daldım hoşgeldin kaptancım

kaptancım ben geç kahvaltı yapıyorum annem geç kalkıyor onu bekliyorum sabah çok güçlü kahvaltı yaptığım için acıkmıyorum akşam da en geç 7 de bitiriyorum yeme faslını öğlen nadiren yiyorum

Ben saksıda maydanıoz ve nane yetiştiriyorum keşke bahçem olsa ben de çok severim inş bi gün loto çıkarsa belki

omega 3 ü takviye olarak alıyorum canım draje olarak

Düzelir cnm,disari cikarken bir sandvic yapsan mesela tonbalikli,domates marullu..Veya tavuklu kepek ekmegiyle...aciktimmi ne

Kuruyemiş ve kayısı öneririm

1 bardak ayran iç kaptancım açlık maçlık kalmaz

kaptancım korkma bu arada yavaş yavaş alışıyosun zaten Karatya tarzına

Hos buldum cnm benim,sende hos geldin

Anladim,senin yeme düzenine laf etmiyorum zaten,bende snein gibi yesem sprun kalmayacakta ekmegi birakamam diye düsünüyorum..Esime her sabah ekmek alma bana diyorum aliyor inatla,beni düsünüyormus

iyi yapmışsın canımcım hediyelerini almışsın tesadüfen gördüm güle güle kullan kaptancım

günaydın bayanlar nasılsınız?
ben bugün malesef pek iyi değilim, canım sıkkın biraz.. herşey üstüste geldi dün kötü bi akşam geçirdim bugün de hala etkileri devam ediyor..
hediye nedir? kulüp mü hediye veriyor?

ben de menümü yazayım ama malesef akşam çok kötü

-2 dilim ananas+ 1 Kibrit kutusu peynir + 2 ceviz ( taylan kümelinin kahvaltılarından biriydi çok severdim ananas zayıflamaya yardımcı oluyor)

arada 1 elma

öğlen: 4 yk ıspanak + 4 yk fasulye + yarım dilim ekmek

arada 2 kayısı + 1 bardak kefir

akşam: döner + 2 dilim ekmek.. sonra bişey yemedim ve yürüyüş yaptım akşam.. dışarda yemek istedik, burada öyle gidip restoranda oturup rahat rahat yemek yok, kadın bölümü olmayan yere giremiyorsunuz, iyi dedik alalım gidelim parka, gideceğimiz parkı bi türlü bulamadık, küçük bi park bulduk ona oturduk Allahım anormal tipler tuhaf tuahf bakıyor ben de örtü almamıştım başıma (burda abaya giymek zorundayız ama başımız örtmek zorunda değiliz, dikakt çeken yerlerde ben başıma şal da alıyorum) eşim ikide bir örtü alsaydın yok niye kolye taktın şu bu derken zaten acıkmışım deli etti beni.. hem bunları söylüyor rahatsız olup hem de çocuğa yardım etmiyor benim de tepem attı niye çocuğu getirmeye yardımcı olmuyorsun diye, oğlum ağlar bağırır yemek yemez, yemeği neremize yedik bilmeden eve geldik.. neyse orada oturamadık diye bizim evin yakınında parka gidelim dedik.. bi baktım 2 samimi olduğum arkadaş eşleriyle hepberaber geliyorlar, bize davet vs yok bile.. neyse çok belli etmemeye çalıştım otururken benim oğlan ikide bir bunun çocuğuna sataşmaya başladı arada vuruyor ve, laf da dinlemiyor, kocası demez mi mümkün olduğunca az görüşmek lazım diye.. hem kızdım kırıldım ama malesef savunacak bi taraf bulamadım oğlumda.. meğer bundan çağırılmıyormuşuz..
oğluma mı kızayım kocama mı kızayım kendime o yemeği yedim diye mi kızayım bilemedim.. sabah da eşimle konuyu yine konuştuk halledemedik bi de anahtarını almıştım yürüyüşe giderken, bulamadık sinirlendi falan filan berbat geçiyor bugün de.. neyse işte böyle..kusura bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…