- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Kızlar şimdiye kadar menülerime yapılan yorumları dikkate alarak bir karar aldım.
1-Kahvaltıyı artık hiç aksatmamaya çalışıcam
2- Nescafeyi kesicemm :) Günde 1 bardak süt içeyim daha iyi :)
3- Suyu artırıcam.
Acaba karatay kahvaltısı gibi paşa kahvaltısı yapsammsonraki öğünleride normal kendi diyetim gibi yapsam karatayın en çok kahvaltısı hoşuma gidiyorda
bence de bekarlık sultanlıkmış :)) eşek gibi hem evde hem işte çifte vardiyalı hizmetçi olarak çalışıyoruz:) şükür tabi halimize, nankörlük etmek istemem.. Allah herkese istediği gibi hayat versin..
canım evin büyüğü de zormuş onu gördüm yani en azından misafir odası ya da yemek odası gibi ayrılmalı salon..böyle han gibi salon olunca hem kullanmak zorundasın hem temizlemek.. o çok zoro luyor burda bi de temizlikçi de alamıyoruz. yok çünkü bizim yaşadğımz alanda..
hurma şurubunu ender saraç öneriyordu, şeker yerine kullanıyorsun hem de zararı yok şeker gibi yapay değil, kana karışma meselesi vs sağlıklı en azından.. çayda şekerden vazgeçemeyenlere de öneriyor, çayın rengini bulandırmıyormuş tadını bozmuyormuş ben zaten çayı şekerli içemediğim için sorun yok:)
selam kızlarr nasılsınız ben çok yorgunummmmm biraz dinleneyimm menümüde yazıcam
bu arada gören herkes çok zayıflamıssın diyoo ben farketmıyomuş gibi hissediyorum ama
MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi
KAHVALTI :
1 ad yerli muz
1 ad gün kurusu kayısı
8 zeytin
2 dilim peynir
4 ceviz 6 fındık taze kırılmış
1 domates 1 salatalık 2 taze yeşil biber
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
ÖĞLE :
Üzüm çekirdekli 1 kase yoğurt
AKŞAM:
1 ızgara balık
Bol salata
2 ad kestane
SPOR:
55 dk lık karışık hızda yürüyüş
Pilates Ebru şallı 21 günlük videosu tamamladım hobaaaa
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
süper canım bayılıyorum böyle düzenli menülere ben yapamıyorummm
Niye yapamayasin cnm.Sonucta hedefe ulasmak icin ve verdigimizi geri almamak icin düzene oturtmaliyiz yediklerimizi.Bence sende yaparsin,sartlama kendini yapamiyorum diyesüper canım bayılıyorum böyle düzenli menülere ben yapamıyorummm
Cnm acik söylemek gerekirse begenmedimmenümm biraz düzensiz oldu bugun koşturmaktan fırsat bulamadım
kahvaltı: 2 dilim ekmek,tereyağda yumurta, 6 tane zeytin, azcık peynir
ara: 1 armut, 2 tane ceviz
akşam:1 porsiyon döner,2 dilim ekmek, kornişon turşu,ayran
1,5 litre su
yatana kadar 2 lt olur
ben cok begendimde Cnm öglen doydunmu o kadarcik seyle:44:MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi
KAHVALTI :
1 ad yerli muz
1 ad gün kurusu kayısı
8 zeytin
2 dilim peynir
4 ceviz 6 fındık taze kırılmış
1 domates 1 salatalık 2 taze yeşil biber
ÖĞLE :
Üzüm çekirdekli 1 kase yoğurt
AKŞAM:
1 ızgara balık
Bol salata
2 ad kestane
SPOR:
55 dk lık karışık hızda yürüyüş
Pilates Ebru şallı 21 günlük videosu tamamladım hobaaaa
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Bende bekliyorum ama fazla cikarsam bu hafta ortalamayi etkilemeyeyim diye kendimi listeye eklemicem:26:Slm canım dinlen tabiki süper haberrrr demekki yaptıklarının sonucunu alıyosun
Ayrıca düzenli beslenme ve spor yapınca kilo vermesen bile inceliyosun 1 kilo versen 3 kilo vermiş gibi oluyor cumayı heyecanla bekliyorum en büyük 3. takım
bence de bekarlık sultanlıkmış :)) eşek gibi hem evde hem işte çifte vardiyalı hizmetçi olarak çalışıyoruz:) şükür tabi halimize, nankörlük etmek istemem.. Allah herkese istediği gibi hayat versin..
canım evin büyüğü de zormuş onu gördüm yani en azından misafir odası ya da yemek odası gibi ayrılmalı salon..böyle han gibi salon olunca hem kullanmak zorundasın hem temizlemek.. o çok zoro luyor burda bi de temizlikçi de alamıyoruz. yok çünkü bizim yaşadğımz alanda..
hurma şurubunu ender saraç öneriyordu, şeker yerine kullanıyorsun hem de zararı yok şeker gibi yapay değil, kana karışma meselesi vs sağlıklı en azından.. çayda şekerden vazgeçemeyenlere de öneriyor, çayın rengini bulandırmıyormuş tadını bozmuyormuş ben zaten çayı şekerli içemediğim için sorun yok:)
Temizlemek zahmetli ispanagi haklisin ama cok saglikli.Bizim cocuklarda böregini yerler.Ortanca yogurtluda yer de digerleri yemezcanım normal yemek gibi, soğanlı bazen kıymalı, üzerine yoğurt dökeriz ya yoğurt yoktu kefir döktüm ben de.. kefir baya yoğun oluyor yoğun ayran gibi, o nedenle bu şekilde de kullanılabiliyor:) oğlum severdi ıspanak ama son zamanlarda yemez oldu sıpa.. ben de zor ayıklanan zahmetli bi yemek olduğu için kıyamadım yedim:)
çok güzel kararlar, hem de uyması kolay ömür boyu devam ettirilebilir:) bence bir de yeşil çayı alışkanlık haline getirsen harika olur.. kanseri önlemekten tut bel basen bölgesi yağları eritmeye kadar faydası var..bugün bir yazı çıkmıştı hürriyette, günlük kalorinin %50sinin öğleden önce alınmasını tavsiye ediyordu.. ekmek yemeden uyarsan harika olur bence de...
Dinlen cnm,ne güzel demek vücut sikilasiyor..:13:selam kızlarr nasılsınız ben çok yorgunummmmm biraz dinleneyimm menümüde yazıcam
bu arada gören herkes çok zayıflamıssın diyoo ben farketmıyomuş gibi hissediyorum ama
Bende tartiliyordum ama cumaya kadar tartilmicam artik,kiziyorlar sonraİyi akşamlar şekerler gelicem dedim ama gelemedim zeytin bitmek üzereyken dayıcığım geldi sohbet muhabbet derken spora daldım akşam yemeği faslı bu saat oldu
Cumadan cumaya tartılmak en güzeli bence de ama insan meraktan çatlıyo
Evet kaptancım İzmirdeyiz 30 yıldır bu şehre aşığım resmen hiçbir yere değişmem elimden geldiğince yapıyorum bişeyler seviyorum ev işini mutfağı
Kaptancım ömür boyu yenmeyecek diye birşey yok kilo vermek istiyorsan yememen lazım ama sen hareket ediyorsan normal kilondaysan veya yakıyorsan sabahları 1 er dilim tereyağlı ekmek yiyebilirsin
arada kaçamaklar yapabilirsin bakliyatlara gelince nohut harici tüm bakliyatları yapıyorum ben ara ara bazen 1 su bardağı nohutlu yemekler çorbalar bile yapıyorum o kadar kasma korkutma kendini
Allah gönlüne göre bir ev nasip etsin inş benim de hiç burdan ayrılmayasım var inan çok seviyorum bu forumu her gün yeni bir şey öğreniyorum yeni bir arkadaş ediniyorum çok sevdim hepinizi annem için iyi dileklerine tşkler 8 sene önce drlar 2 sene sonra diyalize girersin demişlerdi ama maşallah diyetine çok dikkat ediyor ben de ona ayrı menü yapıyorum çok şükür diyaliz tehlikesi yok şimdilik
Evet bekarlık sultanlık hakikaten bi şikayetim yok şimdilik ama biyolojik saat işlemeye başladı sanırım ielred yalnız kalmak istemiyorum açıkçası bakalım nasip herşey
Hoşgeldin bitanem tşk ederim zamanla yapacaksın eminim yeterki iste
Niye yapamayasin cnm.Sonucta hedefe ulasmak icin ve verdigimizi geri almamak icin düzene oturtmaliyiz yediklerimizi.Bence sende yaparsin,sartlama kendini yapamiyorum diye
Cnm acik söylemek gerekirse begenmedim
Ögle yememissin diye aksam abartmissin,bu sekilde metabolizmanla oynuyorsun,sonra küser sana o da.
Yarin düzelecegine inaniyorum ben,düzelcen demi
ben cok begendimde Cnm öglen doydunmu o kadarcik seyle:44:
Omega 3 ü nasil aliyorsun cnm...
Bende bekliyorum ama fazla cikarsam bu hafta ortalamayi etkilemeyeyim diye kendimi listeye eklemicem:26:
Sen cok yasa cnm.haklisin valla bekarken annemiz bir is yaptirmazken simdi totomuz yer görmüyor
Temizlemek zahmetli ispanagi haklisin ama cok saglikli.Bizim cocuklarda böregini yerler.Ortanca yogurtluda yer de digerleri yemez
Dinlen cnm,ne güzel demek vücut sikilasiyor..:13:
Bende tartiliyordum ama cumaya kadar tartilmicam artik,kiziyorlar sonra
Cnm elinden baya biseyler geliyor valla.
Verdigin linkte hepsini atin diyordu ya bende korktum
Ekmeksiz,kuru fasulyesiz nasil yasarim ben dedim bir an,yiyebiliyorsak bir daha bakayim o zaman
Annen icin cok sevindim cnm,dahada iyi olur insallah
Insallah cnm.Bahceli bir ev istiyorum,cocuklarim rahat oynasin diye.Okula gidiyorlar rahat derslerini yapsinlar diye...
Bide seviyorum bahceyle ugrasmayi,insallah olur
Allah seninde gönlüne göre versin cnm.
Düzelir cnm,disari cikarken bir sandvic yapsan mesela tonbalikli,domates marullu..Veya tavuklu kepek ekmegiyle...aciktimmi neevde olunca süper ama dışardayken olmuyo şaşırıyorum ne yesem diye ama evet zamanla düzelicek inşş
menümm biraz düzensiz oldu bugun koşturmaktan fırsat bulamadım
kahvaltı: 2 dilim ekmek,tereyağda yumurta, 6 tane zeytin, azcık peynir
ara: 1 armut, 2 tane ceviz
akşam:1 porsiyon döner,2 dilim ekmek, kornişon turşu,ayran
1,5 litre su
yatana kadar 2 lt olur
Niye yapamayasin cnm.Sonucta hedefe ulasmak icin ve verdigimizi geri almamak icin düzene oturtmaliyiz yediklerimizi.Bence sende yaparsin,sartlama kendini yapamiyorum diye
Cnm acik söylemek gerekirse begenmedim
Ögle yememissin diye aksam abartmissin,bu sekilde metabolizmanla oynuyorsun,sonra küser sana o da.
Yarin düzelecegine inaniyorum ben,düzelcen demi
ben cok begendimde Cnm öglen doydunmu o kadarcik seyle:44:
Omega 3 ü nasil aliyorsun cnm...
Bende bekliyorum ama fazla cikarsam bu hafta ortalamayi etkilemeyeyim diye kendimi listeye eklemicem:26:
Sen cok yasa cnm.haklisin valla bekarken annemiz bir is yaptirmazken simdi totomuz yer görmüyor
Temizlemek zahmetli ispanagi haklisin ama cok saglikli.Bizim cocuklarda böregini yerler.Ortanca yogurtluda yer de digerleri yemez
Dinlen cnm,ne güzel demek vücut sikilasiyor..:13:
Bende tartiliyordum ama cumaya kadar tartilmicam artik,kiziyorlar sonra
Cnm elinden baya biseyler geliyor valla.
Verdigin linkte hepsini atin diyordu ya bende korktum
Ekmeksiz,kuru fasulyesiz nasil yasarim ben dedim bir an,yiyebiliyorsak bir daha bakayim o zaman
Annen icin cok sevindim cnm,dahada iyi olur insallah
Insallah cnm.Bahceli bir ev istiyorum,cocuklarim rahat oynasin diye.Okula gidiyorlar rahat derslerini yapsinlar diye...
Bide seviyorum bahceyle ugrasmayi,insallah olur
Allah seninde gönlüne göre versin cnm.
Düzelir cnm,disari cikarken bir sandvic yapsan mesela tonbalikli,domates marullu..Veya tavuklu kepek ekmegiyle...aciktimmi ne
Cnm yemedim bisey,zaten tarti bana küs,barismak lazim dedimKuruyemiş ve kayısı öneririm
1 bardak ayran iç kaptancım açlık maçlık kalmaz
kaptancım korkma bu arada yavaş yavaş alışıyosun zaten Karatya tarzına
Hos buldum cnm benim,sende hos geldinHürreme daldım hoşgeldin kaptancım
kaptancım ben geç kahvaltı yapıyorum annem geç kalkıyor onu bekliyorum sabah çok güçlü kahvaltı yaptığım için acıkmıyorum akşam da en geç 7 de bitiriyorum yeme faslını öğlen nadiren yiyorum
Ben saksıda maydanıoz ve nane yetiştiriyorum keşke bahçem olsa ben de çok severim inş bi gün loto çıkarsa belki
omega 3 ü takviye olarak alıyorum canım draje olarak
Cnm yemedim bisey,zaten tarti bana küs,barismak lazim dedim
Tesekkür ederim cnmiyi yapmışsın canımcım hediyelerini almışsın tesadüfen gördüm güle güle kullan kaptancım
iyi yapmışsın canımcım hediyelerini almışsın tesadüfen gördüm güle güle kullan kaptancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?