Günaydin cnmgünaydın bayanlar nasılsınız?
ben bugün malesef pek iyi değilim, canım sıkkın biraz.. herşey üstüste geldi dün kötü bi akşam geçirdim bugün de hala etkileri devam ediyor..
hediye nedir? kulüp mü hediye veriyor?
Afiyet olsun cnm..Telafi edersin bu gün yediklerini,güveniyorum bne sanaben de menümü yazayım ama malesef akşam çok kötü
-2 dilim ananas+ 1 Kibrit kutusu peynir + 2 ceviz ( taylan kümelinin kahvaltılarından biriydi çok severdim ananas zayıflamaya yardımcı oluyor)
arada 1 elma
öğlen: 4 yk ıspanak + 4 yk fasulye + yarım dilim ekmek
arada 2 kayısı + 1 bardak kefir
akşam: döner + 2 dilim ekmek.. sonra bişey yemedim ve yürüyüş yaptım akşam.. dışarda yemek istedik, burada öyle gidip restoranda oturup rahat rahat yemek yok, kadın bölümü olmayan yere giremiyorsunuz, iyi dedik alalım gidelim parka, gideceğimiz parkı bi türlü bulamadık, küçük bi park bulduk ona oturduk Allahım anormal tipler tuhaf tuahf bakıyor ben de örtü almamıştım başıma (burda abaya giymek zorundayız ama başımız örtmek zorunda değiliz, dikakt çeken yerlerde ben başıma şal da alıyorum) eşim ikide bir örtü alsaydın yok niye kolye taktın şu bu derken zaten acıkmışım deli etti beni.. hem bunları söylüyor rahatsız olup hem de çocuğa yardım etmiyor benim de tepem attı niye çocuğu getirmeye yardımcı olmuyorsun diye, oğlum ağlar bağırır yemek yemez, yemeği neremize yedik bilmeden eve geldik.. neyse orada oturamadık diye bizim evin yakınında parka gidelim dedik.. bi baktım 2 samimi olduğum arkadaş eşleriyle hepberaber geliyorlar, bize davet vs yok bile.. neyse çok belli etmemeye çalıştım otururken benim oğlan ikide bir bunun çocuğuna sataşmaya başladı arada vuruyor ve, laf da dinlemiyor, kocası demez mi mümkün olduğunca az görüşmek lazım diye.. hem kızdım kırıldım ama malesef savunacak bi taraf bulamadım oğlumda.. meğer bundan çağırılmıyormuşuz..
oğluma mı kızayım kocama mı kızayım kendime o yemeği yedim diye mi kızayım bilemedim.. sabah da eşimle konuyu yine konuştuk halledemedik bi de anahtarını almıştım yürüyüşe giderken, bulamadık sinirlendi falan filan berbat geçiyor bugün de.. neyse işte böyle..kusura bakmayın..
Günaydin cnm.Cok gecmisolsun,iyimi simdigünaydınn
çocuk hastaydı dün giremedim..
herkese hayırlı sabahlar
Günaydin cnm
ne oldu cnm paylasmak istersen dinlerim.Canini sikma lütfen,düzelir mutlaka
evet cnm kulup veriyor.Yemek yarismasina katilmistim,1.ye pro üyelik ve hediye veriyorlardi.O gelmis ,onu söylüyor sweet
Afiyet olsun cnm..Telafi edersin bu gün yediklerini,güveniyorum bne sana
Diger olaylar icin hic canini sikma cnm..Cocuk konusunda hele hic sikma,cocugun kavgasini bahane edip mesafe koyanlari anlamiyorum zaten.Adi üstünde cocuk onlar 5 dk sonra barisirlar yine,bunun icin sorun cikarilirmiymis....Benim büyügüm tirsaktir biraz,öyle kavga bilmez ama ortanca kendini ezdirmez
Simdi baktigimda ortancaya güvenirim kendini savunur ama büyügü ne derlerse evet der kavga cikmasin diye...
Bizdede vardi kreste bir türk aile var,kizlari almanca bilmiyor benim kizla yasit sayilir,onunla oynuyordu diger cocuklarla anlasamiyor diye.benimkide vurmus kac defa.bir gün gittimki alim cocugu baktim kizin annesi benim kizin elini tutmus cekistiriyor,zorlamis özür dileyeceksin diye..tepem atti cocugu kucagima aldim agladi cocuk,bisey demedim ögretmende ordaydi ona kizdim görmüyormusun bu ne diye.Yok görmedim su,bu gecti öyle..Tabi benimki yine rahat durmadi,dövmüs yine evde defalarca kizim sakin yapma dememize ragmen cocuk laf dinlemiyor.Simdi selam bile vermiyorlar cocuklar yüzünden,cocuguda tembihlemisler oynamasin diye bizimkiyle,ama cocuk bu oynyor yine..:26:
Cocugada kizma sakin,bence kendini savunan cocuk en iyisidir.
Esinle ilgilide sikilma lütfen,o an sinirlenmis olabilir.sakinlesince alir gönlünü...
Günaydin cnm.Cok gecmisolsun,iyimi simdi
günaydın bayanlar nasılsınız?
ben bugün malesef pek iyi değilim, canım sıkkın biraz.. herşey üstüste geldi dün kötü bi akşam geçirdim bugün de hala etkileri devam ediyor..
hediye nedir? kulüp mü hediye veriyor?
ben de menümü yazayım ama malesef akşam çok kötü
-2 dilim ananas+ 1 Kibrit kutusu peynir + 2 ceviz ( taylan kümelinin kahvaltılarından biriydi çok severdim ananas zayıflamaya yardımcı oluyor)
arada 1 elma
öğlen: 4 yk ıspanak + 4 yk fasulye + yarım dilim ekmek
arada 2 kayısı + 1 bardak kefir
akşam: döner + 2 dilim ekmek.. sonra bişey yemedim ve yürüyüş yaptım akşam.. dışarda yemek istedik, burada öyle gidip restoranda oturup rahat rahat yemek yok, kadın bölümü olmayan yere giremiyorsunuz, iyi dedik alalım gidelim parka, gideceğimiz parkı bi türlü bulamadık, küçük bi park bulduk ona oturduk Allahım anormal tipler tuhaf tuahf bakıyor ben de örtü almamıştım başıma (burda abaya giymek zorundayız ama başımız örtmek zorunda değiliz, dikakt çeken yerlerde ben başıma şal da alıyorum) eşim ikide bir örtü alsaydın yok niye kolye taktın şu bu derken zaten acıkmışım deli etti beni.. hem bunları söylüyor rahatsız olup hem de çocuğa yardım etmiyor benim de tepem attı niye çocuğu getirmeye yardımcı olmuyorsun diye, oğlum ağlar bağırır yemek yemez, yemeği neremize yedik bilmeden eve geldik.. neyse orada oturamadık diye bizim evin yakınında parka gidelim dedik.. bi baktım 2 samimi olduğum arkadaş eşleriyle hepberaber geliyorlar, bize davet vs yok bile.. neyse çok belli etmemeye çalıştım otururken benim oğlan ikide bir bunun çocuğuna sataşmaya başladı arada vuruyor ve, laf da dinlemiyor, kocası demez mi mümkün olduğunca az görüşmek lazım diye.. hem kızdım kırıldım ama malesef savunacak bi taraf bulamadım oğlumda.. meğer bundan çağırılmıyormuşuz..
oğluma mı kızayım kocama mı kızayım kendime o yemeği yedim diye mi kızayım bilemedim.. sabah da eşimle konuyu yine konuştuk halledemedik bi de anahtarını almıştım yürüyüşe giderken, bulamadık sinirlendi falan filan berbat geçiyor bugün de.. neyse işte böyle..kusura bakmayın..
günaydınn
çocuk hastaydı dün giremedim..
herkese hayırlı sabahlar
Yediklerimi yazayim,aciktim yine
Sabah
1 kase yogurt,2 kasik yulaf ezmesi
Ara
2 kuru kayisi,5 findik
Ögle
1 tabak haslama,1 dl ekmek
Ara
2 dl portakal,5 kuru üzüm
Aksam
3 kasik ciger kavurma,1 dl ekmek,ayran
Su
2,5 lt
Spor
Jullian 30 gün programi
50 mekik
Günaydin cnm
evet cnm kulup veriyor.Yemek yarismasina katilmistim,1.ye pro üyelik ve hediye veriyorlardi.O gelmis ,onu söylüyor sweet
Diger olaylar icin hic canini sikma cnm..Cocuk konusunda hele hic sikma,cocugun kavgasini bahane edip mesafe koyanlari anlamiyorum zaten.Adi üstünde cocuk onlar 5 dk sonra barisirlar yine,bunun icin sorun cikarilirmiymis....Benim büyügüm tirsaktir biraz,öyle kavga bilmez ama ortanca kendini ezdirmez
Simdi baktigimda ortancaya güvenirim kendini savunur ama büyügü ne derlerse evet der kavga cikmasin diye...
Bizdede vardi kreste bir türk aile var,kizlari almanca bilmiyor benim kizla yasit sayilir,onunla oynuyordu diger cocuklarla anlasamiyor diye.benimkide vurmus kac defa.bir gün gittimki alim cocugu baktim kizin annesi benim kizin elini tutmus cekistiriyor,zorlamis özür dileyeceksin diye..tepem atti cocugu kucagima aldim agladi cocuk,bisey demedim ögretmende ordaydi ona kizdim görmüyormusun bu ne diye.Yok görmedim su,bu gecti öyle..Tabi benimki yine rahat durmadi,dövmüs yine evde defalarca kizim sakin yapma dememize ragmen cocuk laf dinlemiyor.Simdi selam bile vermiyorlar cocuklar yüzünden,cocuguda tembihlemisler oynamasin diye bizimkiyle,ama cocuk bu oynyor yine..:26:
Esinle ilgilide sikilma lütfen,o an sinirlenmis olabilir.sakinlesince alir gönlünü...
Selam kızlarben her seferinde bir bahaneyle buraya dönüyorum bu sefer reğli oldum galiba son zamanlardaki iştah düzenimi bozan suç keçisi
canım çok sağol, kaçamaklarınızı ertesi gün ekmek hiç yemeyerek telafi edebilirsiniz diyordu ben de öyle yapacağım inşallah bugün yine aynı kahvaltı ile başladım..
vakit buldukça canan karatayın kitabına bakıyorum (ekitabını buldum ama hak meselesinden korkarım o nedenle trye gidince mutlaka alıcam) ara öğünle diyet yapanlarda insülin direnci leptin direnci oluşur diyor, her iki hormon da sürekli yemek yedikçe salgılanmaya devam edince direnç oluşuyormuş ve uzun vadede verilen kilolar geri geliyormuş..bende de mi böyle oldu acaba diyorum okudukça..gerçi bende de hata var ama okucam bakalım şu kitabı..
çocuk meselesinde de arkadaşlara kırıldım tabi, yani belki benim oğluma vursalar ben de mi böyle yaparım bilemiyorum benim oğlana haddini bildirecek biri olmadı daha malesef..kendi oğlu da bir iki vuruyor ama benimki ağlamıyor sorun orada, o yüzden de mesele çıkmıyor..
Günaydin cnm
Menün süper kaptancım ekmekleri görmüyorum artık 3 kaşık yerine doyana kadar yiyebilirdin ciğeri ve ayran varmış yanına 1 de kuru soğan ohhhh tam Karatay olurdu ipatlamamışsın komşularmı kızdı yoksa
çok zor bir ülke gerçekten en az 2 yıl kalmamız gerek istersek uzatabiliyoruz ama bu ihtimali sildim ben.. insan muamelesi görmüyorum burda, araba süremiyorum eşim olmadan hiçbiyere gidemiyorum.. çalışmasam iyice yerdim kafayı zaten, oğlan da böyle yaptıkça komşularla da görüşemezdim..
karatayın kitabına başladım 50.sayfalara geldim, okudukça moralim bozuldu valla, şu insülin leptin direnci bende de oluştu sanırım diye düşünüyorum.. saçmasapan bi şekilde kilo aldım hemen..
sormak istediğim bişey var, meyveyi nasıl tüketiyorsun? kilo fazlası olanlar 1 tane yiyebilir demiş. ceviz kuru kayısı vs dışında sanırım..
Evet canım görev süreniz bitince kaçın uzatmanıza değecek bi yer değil gerçi kutsal yerler rabbim beni affetsin ama uzun süre kalınamaz kanımca dayımın çocukları sudan çıkmış balık gibi oldular gariplerim buraya gelince
Bozma moralini sağlıklı bir yaşama adım atıyorsun artık ben yumurta yerine muz yemediğim zamanlar bazen kahvaltıda 1 ad meyve yiyorum canım eğer kahvaltıyı erken yapmışsam ve acıkırsam öğleden sonra 1 meyveli tarçınlı yoğurt yapıyorum kendime
çünkü bende şeker de var
sen de böyle deneyebilirsin ister kahvaltıda ister yoğurtla
evet zaten kutsal yerlere de kaç kere gidebiliyor insan.. mübarek topraklar ama burda insanlar olayları saptırıyor malesef.. hepsi için demiyorum elbette çok iyi çok mübarek insanlar vardır. hepsinin hakkına girmek istemem..her neyse, Allaha şükür lojman var işe gelirken abaya giymiyorum, hiç değilse bu alanda rahatım ve yürüyül yapabileceğim bir yerim var.. bunlara bin şükür..
canım ben bu kitabı bitirip tam olarak hazmedene kadar sana çok soru sorcam:)
öğle yemeği demiş mesela, sen yemiyor musun sadece yoğurt ve meyve mi yiyorsun genelde? öğle yemeği de yenebiliyor mu?
alışana kadar 2,5 öğün demiş senin gönderdiğin linkte..kafam karıştı biraz, öğle yemeği var mı yok mu anlayamadım..
Allah beni affetsin ama arapları hiç sevmem dayımın anlattıklarından çok soğudum lojman olması snein adına büyül şans gerçekten seviindim
elbette sorabilirsin canım ama okuman gerçekten çok önemli bilinçli bir şekilde aklında şüpheler kalmadan başlarsın
naçizane ben elimden geldiğince sorularını seve seve cevaplarım şöyleki eğer kahvaltımı erken yapmışsam bazen hastaneye gidersek erken yapıyorum 7 de yapmışsam mesela öğlen 2 gibi açlık sinyali başlıyor o zaman meyve yoğurt karışımı yapıyorum meyveleri glisemik indeksi düşük olanlardan seçebilirsin elma şeftali kiraz erik vs diğer zamanlarda evdeyim geç yapıyorum ve sporda yapsam acıkmıyorum akşam en geç 7-8 gibi yemek yeme olayı bitiyor yatana kadar ayran yeşilçay limonlu çay sıvılar serbest şekersiz olmak kaydıyla
Birde şunu hatırlatayım güçlü bir kahvaltı yapınca bünyen onu yakmak için 5 km yürümüş kadar efor sarfediyor ya güçlü bir kahvaltı yapacaksın yada 5 km yürüyüp koşacaksın diyor hocamız ben şu an şekersiz kahvemi içiyorum ama kahvaltımı güçlü yaptığım için + 5 km yürümüş kadar oldum mesela
Canım alışana kadar 3 öğün de yiyebilirsin bu kişiden kişiye değişir zamanla düşer ve yediklerin doğru seçimler olunca otomatikman düşüyor sen mesela çalıştığın için erken kahvaltı yapmak durumundasın kahvaltını 6 da yaptığını düşünelim öğlen en geç 1 de acıkırsın aradaki süre 7 saat ve sen 3 saat leptin hormonu salgılayarak yağlarından yakmış olacaksın bilmem anlatabildimmi acıktığın an yiyebiliyorsun yeterki beyne açlık sinyali gönderme
canım çok sağol, ben 7 gibi yürüyüşten dönüyorum, sonra 10 15 dk sıkılaşma egzersizleri yapıyorum.. bundan sonra uyumamayı düşünüyorum, bi denicem eğer çok yorulursam yine 1 saat uyuyup sonra işe gidicem..
2 yumurta demiş, 1 yumurta+1 muz yiyebiliyoruz sanırım değil mi, sen öyle demiştin. iyice okuyayım ben:)
bir de en kötüsü ben burda soğuk sıkım zeytinyağı bulabilirmiyim bilmiyorum, tereyağı hiç tereyağı gibi değil transyağ olduğuna nerdeyse eminim:) zeytinyağı kullanıyorum o yüzden ama ona da bir bakacağım üzerine ama hiç sanmıyorum o kadar doğal olduğunu..yoğurdu evde mayalarım bundan sonra, zaten içime sinmiyordu hazırlar, türkiyede hep aoçnin yoğurt mayalama sütüyle mayalardım.. peyniri bile kendim yapabilirim, kefir var zaten o da çok faydalı.. süt ürünlerini de öyle tüketeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?