Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

uykusuz kalırsam zaten yapamam canım çünkü çok yoğun tempoda çalışıyorum.. haklısın bir acelemiz yok:) yeter ki kalıcı gitsin.. ikide bir tekrarlamasın..
yağa eve gittiğimde baktım, soğuk sıkım falan demiyor.. peyniri lor şeklinde yapıyorum canım, bi özelliği yok:) sütü kaynatıyorsun kaynamaya yakın içine limon veya tuz atıyorsun kesiliyor, süzgeçten geçiriyorsun tamamdır.. yumurtayla loru beraber de omlet yapabilirsin acayip tok tutuyor çok da güzel oluyor..
kuyruk yağını nasıl kullanıyorsun?

Slm kizlar,yürüyüsten geldim bende.Gecmise bakip evi toparlayayim kimse gelmeden

Slm kizlar,yürüyüsten geldim bende.Gecmise bakip evi toparlayayim kimse gelmeden

Hoşgeldin kaptancım bende işleri yemek faslını ve yürüyüşü bitirdim kemal uysalın hareketlerini yaptım duş alacak halim kalmadı bi bakim dedim bide başka bi topicteki arkadaşımız doğuma girdi bugün onu merak ettim ama hala haber gelmemiş
sağ salim bebişini kucağına alır inş

Cökelekte yapilabilir aslinda.peynir yapmak icin maya gerekli,bulabilirsen peynir mayasi cok zor bisey degil aslinda
Bendede var cnm adet düzensizligi,bu ay 2 defa oldum:26:
Allah yardimcin olsun cnm.Uzatmayin bencede göreviniz biter bitmez dönün,yavrunada yazik ne o öyle sikistirilarak büyüyecek cocuk

Cnm gazetede öyle seyler okuyorumki bazen,insanligimdan utaniyorum...
Zor gercekten,yine sen lojmandaymissin buda iyi birsey...
Bende sevmem cnm

Selam kızlar ben her seferinde bir bahaneyle buraya dönüyorumbu sefer reğli oldum galiba son zamanlardaki iştah düzenimi bozan suç keçisi
Slm cnm,bi görünüp bir kayboluyorsun valla..Regl dönemindendir cnm istahin acilmasi,gecsin düzelirsin
Cnm seni bilmemde benim büyügü dedigim gibi kavgadan uzak durmaya calisir ve kücükken her seye aglardi.Eltimin kizi vardi yasit,kiz buna yan baksa bile aglardi
Yani benimkileri dövselerde kizmam ben,o da cocuk sonucta kendini bilse zaten kavga etmemeyide bilir...Aileler isin icine girdimi bende sinirler ziplar,cocukla cocuk olunmazki sonucta
Tünaydin cnm.
Yengenin yasadiklarini okuyunca cok üzüldüm gercekten..Cocuklar neler yasamistir kimbilir...
Okurken bile aciktim
Evet kücükler yirtik oluyor valla,birde eke oluyorlar cevap yetistiremiyorum bazen

Loru bende yaparım canım ben köy peyniri dediğimiz peynir suyuyla yapılanı yapıyorsun sanmıştım loru salatalarımda ve omletlerimde çok kullanırım kesinlikle haklısın çok tok tutuyor

Kuyruk yağını normal tereyağı gibi çorbalarıma ve pilavlarıma katıyorum canım çok lezzetli oluyor

Sende hos geldin cnm.ben daha hic bir is yapmadim.Tembelligim tuttu bu gün..
Esim börek istedi aksama,daha onu hazirlicam ve ev isi duruyor..hemen kalkmazsam biraz zor yaparim

Cok sevindim cnm,nedense dogumlarda bi heyecanlanirim ben 3 defa yaptigimdanmidir acaba
Insallah cnm saglikla gelsin bebegi

Efsere ceza verelim kendini özlettiği için çocukların normale dönmesi 3-4 sene aldı şimdi adapte oldular şükür

kaptancım bişey diyeceğim bizim takımın anasayfasında 5.takıma başarılar dilerim yazıyor onu düzeltemezmisin acaba

Acıktıysan bi kase yoğurt ye kaptancım

Hadi o zaman ikimizde kaçalım benim de terim soğumasın gerçi sauna eşofman var ama olsun

amin canım inş sağ salim gelsin topiğimizin bebişi

kuyruk yağını acaba burda bulabilir miyim bi deneyeyim
eriyor yani öyle mi, hiç almadığım için bilemedim nasıl olduğunu:)
peynirden kastım lor'du canım, peynir suyu vs bilmiyorum tabiki :))

süpersin canım

selam kızlarrr bugun kurstaydım çok yoruldum eve zor attım kendımı,
kızlar akşam kayınvalıdemlere gıdıcez yarında ordayız buyukıhtımal internete girme imkanımda yok bildirimi şimdi yapsam olurmu:26:

menümde yazayım

sabah: 2 dl ekmek,1 dilim kaşar, 3 zeytin

ara: çubuk kraker

öğle: büyük kase yoğurt

akşam: salata,1 dl ekmek, 1 tane yumurta,az yoğurt (yemeğim yoktu hazırda)

1,5 litre su

Peğağusçuğum geçen hafta fark ettiysen hem sitede hem evde yoğun bir dönemdi bu haftada reğl dönemi benim biraz proplemli oluyor rahimde polip vardı alındı ve yine kontorol olmam lazım :18:
Yanı aslında biran önce başlamam lazım ama olmuyor bir türlü yoğunluktan sizide engel olup takımı kötü etkilemek istemem

Son düzenleme:
kuyruk yağını acaba burda bulabilir miyim bi deneyeyim
eriyor yani öyle mi, hiç almadığım için bilemedim nasıl olduğunu:)
peynirden kastım lor'du canım, peynir suyu vs bilmiyorum tabiki :))
Cnm kuyruk yagi koyunun kuyruk kisminda olan yagdir.Yemeklere lezzet verir.Normalde diyette yasaklar arasindadir ama karatayda serbest galiba

Annem onu ufak ufak dograr,sonra iyice kavururdu.yagini süzer bir kaba koyardi.Sonra yemeklere tereyagi gibi koyardi...
süpersin canım
Tesekkür ederim cnm
Olur cnm,yarin bildiremeyeceksen simdi bildir
menümde yazayım

sabah: 2 dl ekmek,1 dilim kaşar, 3 zeytin

ara: çubuk kraker

öğle: büyük kase yoğurt

akşam: salata,1 dl ekmek, 1 tane yumurta,az yoğurt (yemeğim yoktu hazırda)

1,5 litre su
Afiyet olsun cnm ama bana az geldi,suda az.
Disardasin diyemi böyle oldu yine:26:

Cnm biliyorum yogunlugunu

Cok gecmisolsun cnm benim

Efsercigim kimseye engel olmuyorsun kesinlikle, takimi kötü etkilemekte ne demek
Birbirimize destek olmak icin burdayiz,bu sadece diyet icin degil hersey icin gecerli
Sen kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman baslarsin,burada her zaman yerin var

Kizlar sekerkiz gelmedi demi bu gün hic.Norada yoktu,umarim yogunluktan gelememislerdir

kızlar ne olur ne olmaz ben bildirimi yapayım yarın eklersiniz listeye

geçen haftaki kilom: 72,2 kg

sabah tartılmıştım bu haftaki kilom: 71,5 kg

fark: 700 gr yüzde: %0,97

inşallah yanlış hesaplamamışımdır

mesaj sayımıda 35 e tamamlamaya çalışıyorum

Tesekkür ederim cnm

Olur cnm,yarin bildiremeyeceksen simdi bildir

Afiyet olsun cnm ama bana az geldi,suda az.
Disardasin diyemi böyle oldu yine:26:

evet canım malesef dışardayım diye birazda yoğun bu aralar ama söz veriyorum haftaya daha düzenli olucak yanımda götürücem yiyceklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…