Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar kayınvalidem memleketten geliyor bugun buyuk ıhtımal haftasonuda ordayız oyüzden, merak etmeyin giremezsem öpüldünüz hepiniz ilk fırsatta gelicem, hadi bakalım bu hafta birinciyiz inşallah

bu arada mesaj sayımıda doldurdum sarı karttan yırttım bu haftada

Anlayışınız için çok teşkkür ederim

Tebrik ederim cnm

Dogru hesaplamissin cnm:13:

nora arada kayboluyorda şekerkız mutlaka uğrardı bende merak ettim
Evet cnm ugramadilar ikiside bu gün:26:
evet canım malesef dışardayım diye birazda yoğun bu aralar ama söz veriyorum haftaya daha düzenli olucak yanımda götürücem yiyceklerimi
Hadi bakalim haftayada böyle yersen ceza vercem haberin olsun
Insallah öyle oluruz.
Haftaya sinira kadar bekleme cnm,gel yaz eskisi gibi bu hafta durgundun,haftaya toparlan bomba gibi gel

kuyruk yağını acaba burda bulabilir miyim bi deneyeyim
eriyor yani öyle mi, hiç almadığım için bilemedim nasıl olduğunu:)
peynirden kastım lor'du canım, peynir suyu vs bilmiyorum tabiki :))

Kasaplardan bulabilirsin kanımca kaptancım çok güzel tarif etmiş fazla abartmamak kaydıyla lezzet veriyor ben kendimi bildim bileli böyle yaparım evet Karatay da serbest bu arada

Geçmiş olsun canım kontrollerini ihmal etme sakın ben aslında şaka yapmıştım ceza verelim diye kendimi suçlu hissettim şimdi sen böyle yazınca:26: ne zaman kendini hazır istersen biz burdayız canım

menümde yazayım

sabah: 2 dl ekmek,1 dilim kaşar, 3 zeytin

ara: çubuk kraker

öğle: büyük kase yoğurt

akşam: salata,1 dl ekmek, 1 tane yumurta,az yoğurt (yemeğim yoktu hazırda)

1,5 litre su

Hoşgeldin canım menün gayet güzel inş akşam biraz daha su eklersin veya yeşilçay 700 gr vermişsin tbrk ederim canım

Kizlar sekerkiz gelmedi demi bu gün hic.Norada yoktu,umarim yogunluktan gelememislerdir

Şeker kız evet hiç gelmedi ben de merak ettim inş iyidir Noracım işyerinde rahatsızlanmış ve öğleden sonra eve geçmiş biraz iyiyim demişti toparlanınca geleceğini söyledi kaptancım bu arada ben mesajlarımı sayamasam olmazmı hep unutuıyorum sayfa başına yazmayı neyse kuralı bozmayayım sayayım

Yok canım benim hiç suçlu hisetme herşeyi beynimiz üretiyor aslında benimde şimdi farklı bir dönem geçiriyorum ondan
Sağlıklı yaşam hayatımızın her alanında olmalı buna bahane olmamalı bunun bilincindeyim ama piskolojim buna musade etmiyor işte

124

MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi

KAHVALTI :
1 ad yerli muz
1 ad gün kurusu kayısı
6 zeytin
2 dilim peynir
4 ceviz 6 fındık taze kırılmış
1 domates 1 salatalık 1 taze yeşil biber
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı

ÖĞLE :
1 Kase tarçınlı ayvalı yoğurt

AKŞAM:
Kıymalı acılı kapuska
Yoğurt çorbası
Ispanak salatası

SPOR:
50 dk lık karışık hızda yürüyüş
25 dk çeşitli karın ve bel egzersizleri

SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 fincan tarçınlı taze zencefil çayı
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

Oh rahatladım şimdi inşallah bu dönemi çabucak atlatırsın her şey beyinde bitiyor ah o psikolojimden neler çektim ben hala da çekiyorum ama herşey beyinde bitiyor bunu geç te olsa anladım şükür

Kizlar sizide yarinlisteye ekleyecegim,kilonuzu nasil hesaplayacaginizi anlatayim.sabah hesaplar listeye eklersiniz kilonuzu

Baslangic kilonuzdan(sadece buhafta baslangic kilosunu aliyorsunuz,haftaya bir önceki haftaki kilonuzu alacaksiniz..) bu haftaki kilonuzu cikarin.Cikan farki 100 ile carpin ve cikan sonucu baslangic kilonuza bölün.Cikan sonucta virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeriye bir öncekli sayiyi arttirin...

Örnek

Pegasus07:
gecen hafta 70,2
Bu hafta 69,9
70,2-69,9=0,3
0,3.100=30
30:70,2=0,427

Virgülden sonraki 3.rakam 5 ten yukari oldugu icin biz ondan önceki rakami 1 arttiriyoruz
Yani
0,43 oluyor sonuc

Bluebeootle cnm senin 2 hafta deneme süren oldugu icin sen sonucu 2 ye böleceksin.sweet senin bölmene gerek yok

Anlamadiginiz yer varsa tektat anlatirim..

Son düzenleme:
***3.TAKIM 334.ETAP***
NoRaaa(71/ / / %)
sekerkiz67(80,5/ / / %)
sahgull(72,2/71,5 /0,7 /0,97%)
pegasus07(70,2/ / / %)310.etapta mezun olan üye geri döndü
bluebootle(60,3/ / / /%)Yeni üye,hedef 52 kilosu 2 ye bölündü
Sweetdimple(85/ / / %) Yeni üye hedef 65

3.TAKIM ORTALAMASI %

Kizlar listemiz bu.ben yarin kilo almis olursam kendimi cikaracagim listeden,insallah almamisimdir

Bluebootle ve Sweetdimple kizlar baslangic kilolarinizla hedef kilolariniz dogrumu,kontrol edin tekrar yanlissa düzeltelim..

Yarin saat 12 ye kadar herkes kilosunu bildirmis olsun lütfen,ögleden sonra gelen bildirimleri kabul etmicem,ancak hazirlar paylasirim bende

Hadiyin yarin hepimizin yüzünü güldürsün tarti

Günaydınnn

herkese hayırlı cumalar.

bugün inş hepiniz vermişsinizdir kilocukları

Kızlar günaydınnn herkese...

Dün üst üste ilaç içtiğimden dolayı midemden rahatsızlandım ofiste kendimden geçtim resmen işyerinden biri hastaneye götürdü iğne yaptılar sonra eve gidip dinlendim dünkü rahatsızlığımdan dolayı çok dikkat edemedim yediklerime aslında gün içerisinde iyiydi ama akşam bol şekerli komposto ve patates yedim Neyse herşeyin başı sağlık dün aldılarımı veririm 1 kaç güne artık dün daha iyi anladım kı sağlık kadar önemli birşey yokmuş ben öyle hastalanınca çok sızlanmam kötü olsamda iyiyim derim ama dün biryerden sonra gittim resmen hastanede de düşücem sandımm ama çok şükür geçti gitti,.

Sadede geleyimm :)

Kızlar bu hafta gerçekten diğer haftalara göre çok dikkat etmeye çalıştım hatta dün sabah -700 (70,3 geliyordum) vermiştim ama maalesef sabah 71 rakamını görünce şok oldum (1 günde 700 gr almışımmm)

**3.TAKIM 334.ETAP***
NoRaaa(71/ 71/ 0/ 0%)
Kilosu sabit
sekerkiz67(80,5/ / / %)
pegasus07(70,2/ / / %)310.etapta mezun olan üye geri döndü

Bende bu hafta 100 gr fazla ciktim kizlar,o yüzden kendimi listeen cikariyorum ve haftaya vermeyi umud ediyorum.Niye öyle oldu bilmiyorum,bende cok dikkat ettim hatta spor yaptim ama olmadi...

Buda tartimin fotosu,gecen hafta 70,2 geliyordum bu hafta 70,3

Günaydınnn

herkese hayırlı cumalar.

bugün inş hepiniz vermişsinizdir kilocukları
Günaydin cnm
Ben veremedim ama arkadaslar vermistir diye düsünüyorum
Cok gecmisolsun cnm.Saglik herseyden önemli,kiloyuda kafana takma yine verirsin..
simdi daha iyimis

***3.TAKIM 334.ETAP***
NoRaaa(71/71 /0 / 0%)sabit
sekerkiz67(80,5/ / / %)

3.TAKIM ORTALAMASI %

Günaydın Melekler

Kaptancım tam sürpriz oldu tşkler

Canım benim günaydın tekrar çok geçmiş olsun elbette sağlık kadar öenmli bişey yok sağlığımız yerinde olsun yavaş y7avaş veririz elbet şimdi iyi olmana çok sevindim

Canın sağolsun kaptancım henüz direncin kırılmamıştır o yüzden olur menülerin ve sporun gerçekten güzeldi ben de listeye gireceğimi görünce çektim şimdi ama kahvaltıdan sonra neyse sağlık olsun onu baz alırım

oldumu bilmiyorum kaptancım afiyetolsun

Resimleri yükleyemedim çekerken büyütmüştüm kabul etmiyor

Kızlar selam benim kilom aynı çıktı ama adetten olduğuna eminim oğlanı uyutup geliyorum

Günaydin cnm.Söylemistim ama ben bu hafta listeye alinacagini:26:
Kızlar selam benim kilom aynı çıktı ama adetten olduğuna eminim oğlanı uyutup geliyorum
Cnm ayni derken 59,4 mü:44:

Sweet cnm senin baslangic kilon 85 miydi,cizelgene baktim yazdim ama dogrulugundan emin degilim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…