Günaydin cnm.Söylemistim ama ben bu hafta listeye alinacagini:26:
Cnm ayni derken 59,4 mü:44:
Kızlar selam benim kilom aynı çıktı ama adetten olduğuna eminim oğlanı uyutup geliyorum
evet canım malesef.. adet nedeniyle olduğunu düşünüyorum çünkü o kadar dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum malesef bu ara kabızlık sorunu da yaşıyorum o da etkili tabihaftaya inşallah 1 kilo daha az görürüm en az..
Günaydin cnm.Söylemistim ama ben bu hafta listeye alinacagini:26:
Cnm ayni derken 59,4 mü:44:
Sweet cnm senin baslangic kilon 85 miydi,cizelgene baktim yazdim ama dogrulugundan emin degilim:26:
sweetdimple ben bugün karataya başladım:)) dün kitabı okudukça ne yiyeceğimi şaşırdım akşam.. neye baksam gözüme battı:) ben de bugün başlamaya karar verdim..sana özellikle menülerim hakkında yorum yapman için yazıyorum:)
menüden önce şunu belirtmeliyim ki metabolizmayı anında hızlandırdığını vücudumun ısınmasından anladım, temizlik yaptım 3 saat geçti ve ben hala sanki yeni yemiş gibiyim.. temizlikte hiç öyle terlemezdim çok güzel ter attım..
kahvaltıda da şunları yedim sence nasıl?
2 yumurta zeytinyağında az pişirdim
1 kibrit kutusu peynir (mozarella)
1 çay bardağı ceviz ve badem karışık (bu çok mu sence?)
1 ince dilim ananas
1 hurma
4 zeytin ( buradan aldığımız zeytin çok kötü malesef yiyemiyorum)
Adettendir cnm.zatn baslangic kilonu alacagimizdan ortalaman - cikmiyorevet canım malesef.. adet nedeniyle olduğunu düşünüyorum çünkü o kadar dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum malesef bu ara kabızlık sorunu da yaşıyorum o da etkili tabihaftaya inşallah 1 kilo daha az görürüm en az..
Tamam cnm,ben hesaplamistim,yinede senin hesaplamanda güzel olmusCanım yüzde hesaplamasını şimdi gördüm İkiye bölmeden önce 1,49 çıkıyor ikiye bölüncr 0,75
Cnm o hafta bu haftaydi,benim türkcem yarim yamalak olunca bu hafta diyecegime haftaya demisim galiba kusura bakmaSlm canım Almamış olmanda güzel canımcım kesin edettendir
Kesin adettendir canım sıkma canını menünü ve sporunu çok iyi biliyorum haftaya inş vereceksin moral bozmak yok
Ben mi yanlış hatırlıyorum acabahaftaya listedesiniz demiştin bende haftaya süper olacak hobaaaa demiştim olsun kaptancım sorun değil
85.7 ile başladım canım geçen hafta takıma fakat resmini çekmemiştim o yüzden 85.5 i baz aldım
Her ne kadar karataydan gözüm korksada ben begendim cnm,tabi bu isi bilen birinin yorumu daha baskadirsweetdimple ben bugün karataya başladım:)) dün kitabı okudukça ne yiyeceğimi şaşırdım akşam.. neye baksam gözüme battı:) ben de bugün başlamaya karar verdim..sana özellikle menülerim hakkında yorum yapman için yazıyorum:)
menüden önce şunu belirtmeliyim ki metabolizmayı anında hızlandırdığını vücudumun ısınmasından anladım, temizlik yaptım 3 saat geçti ve ben hala sanki yeni yemiş gibiyim.. temizlikte hiç öyle terlemezdim çok güzel ter attım..
kahvaltıda da şunları yedim sence nasıl?
2 yumurta zeytinyağında az pişirdim
1 kibrit kutusu peynir (mozarella)
1 çay bardağı ceviz ve badem karışık (bu çok mu sence?)
1 ince dilim ananas
1 hurma
4 zeytin ( buradan aldığımız zeytin çok kötü malesef yiyemiyorum)
Günaydin cnm
Ben veremedim ama arkadaslar vermistir diye düsünüyorum
Cok gecmisolsun cnm.Saglik herseyden önemli,kiloyuda kafana takma yine verirsin..
simdi daha iyimis
Günaydin cnm
Ben veremedim ama arkadaslar vermistir diye düsünüyorum
Cok gecmisolsun cnm.Saglik herseyden önemli,kiloyuda kafana takma yine verirsin..
simdi daha iyimis
Günaydın Melekler
Kaptancım tam sürpriz oldu tşkler
Canım benim günaydın tekrar çok geçmiş olsun elbette sağlık kadar öenmli bişey yok sağlığımız yerinde olsun yavaş y7avaş veririz elbet şimdi iyi olmana çok sevindim
Canın sağolsun kaptancım henüz direncin kırılmamıştır o yüzden olur menülerin ve sporun gerçekten güzeldi ben de listeye gireceğimi görünce çektim şimdi ama kahvaltıdan sonra neyse sağlık olsun onu baz alırım
oldumu bilmiyorum kaptancım afiyetolsun
Cok sevindim cnm iyi olmanaTeşekkür ederim kaptancımşimdi daha iyiyim.
İnan o kadar çok sevindim ki senin adına harika yapmışsın yumurtayı az pişirmen bile bilinçli başladığının işareti
avcunun içi kadar peynir yiyebilirsin canım istersen tabii. ceviz ve badem miktarı süper bademin kavrulmamış olmasına dikkat et canım cevizi kendin kır taze taze kayısı yerine 1 hurma yemişsin meyvede eklemişsin süpersin canım ilk alışverişinde günkurusu kayısı al canım çantanda sürekli kuruyemiş ve kayısı bulunsun bunlar gün içinde senin kurtarıcıların olacak,
Gün geçtikçe enerjinin arttığını hissedeceksin canım ben bu kiloma rağmen çok hareketlendim ohhh temizlikte bitmiş ellerine sağlık
Adettendir cnm.zatn baslangic kilonu alacagimizdan ortalaman - cikmiyor
Birde aramizdaki yarisi hic kilo vermeden kazandin tebrik ederim
bana ceza verebilirsin:18:
Tamam cnm,ben hesaplamistim,yinede senin hesaplamanda güzel olmus
Cnm o hafta bu haftaydi,benim türkcem yarim yamalak olunca bu hafta diyecegime haftaya demisim galiba kusura bakma
Listeyi düzenlemem gerek o zaman cünkü ben 85 olarak hesapladim baslangic kilonu,ortalamayida yükseltir bu
Her ne kadar karataydan gözüm korksada ben begendim cnm,tabi bu isi bilen birinin yorumu daha baskadir
Bu hafta kurtardik ortalamayi,ilk 3 e girersek notamizda silinecek,diger takimlar ne durumda acaba,simdiye kadar 3 takim paylasti listesini,2.takimin yüzdesi cok fazla,2 kisi daha bizi gecerse haftaya ilk 3 icin dikkat ederiz artikNe kusuru canımcım duymamış olayım ortalama yüzde 30 un altına düşmesin de tek seni yormayalım
Blue ve ben seni yavaş yavaş çekeceğiz Karataya kaptancımhiç gözün korkmasın
Ne kusuru cnm,sadece sagligin konusunda merak ettik.Iyiymissin madem sorun yok.Tebrik ederim süper vermissinkızlar dışardayım ancak fırsat bulabildim.. gecen hafta 80.50 bu hafta 79.50 çıkıyorum kusura bakmayın.. kib:)
Canım teşekkür ederim tekrar ilgin alakan için
Siz böyle anlatınca ben de pek heveslendimm :)
Ben tamamen belki değil ama karataya göre yediklerime dikket etmeye çalışıyorum dünkü mide probleminden sonra hele yiyeceklerimi 2-kez düşünmem lazım.
Mesela Canan Hanım nescafenin içilmemesi gerektiğini söylüyor 2 gündür nescafe içmiyorum onun yerine süt içicem nescafeyi çıkarmaya çalışıcam hayatımdan.
Leptin hormonunu da iyice anlamaya çalışıyorum biraz oturtayım yeme düzenimi artık 2,5 öğün yerim :)
Naptımki bitanem
Canım Karataya göre yediklerinde bikaç değişiklik yapsan bile o kadar çok faydasını göreceksin ki zamanla tamamen uyacaksın emin ol
nescafeyle vedalaşman da süper olmuş
kızlar dışardayım ancak fırsat bulabildim.. gecen hafta 80.50 bu hafta 79.50 çıkıyorum kusura bakmayın.. kib:)
Bu hafta kurtardik ortalamayi,ilk 3 e girersek notamizda silinecek,diger takimlar ne durumda acaba,simdiye kadar 3 takim paylasti listesini,2.takimin yüzdesi cok fazla,2 kisi daha bizi gecerse haftaya ilk 3 icin dikkat ederiz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?