Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin canım merak etmiştik tbrkler süper kilo vermişsin

İnşallah kaptancım senin zor durumda kalmanı hiç istemem benim markete gitmem lazım gelince görüşürüz
Cnm ben severek yaparim sorun degil de,takim olarak her ne kadar ortalamamizi yüksek tutarsak o kadar motive oluruz aslinda.Takimin prestijide önemli

Çalışınca evet haklısın öğle yemeği problem keşke evden götürebilme şansın olsa buna rağmen öğlenleri dikkat edebiliyorsun çorba salata ve yoğurt onlara yönel artık

Cnm ben severek yaparim sorun degil de,takim olarak her ne kadar ortalamamizi yüksek tutarsak o kadar motive oluruz aslinda.Takimin prestijide önemli

Kesinlikle katılıyorum kaptancım ortalama çok önemli yeni gelecek üyeler için bile seçim unsuru olabilir haftaya daha çok vereceğimden eminim çünkü bu hafta direnç kırma aşamasıydı

Çok sağol sweetdimple sizlerden aldığım destekle daa iyi olacak eminim
Hani açlık hissetme demiştin ya, az önce acıkır gibi oldum yeşil çay içtim sonra devam etti ben de ince iki dilim ananas ve 5 6 kaju yedim sence kötü mü? Yoğurt olsa meyveli yoğurt yerdim ama bitmiş ya en güzeli restoranda vs yiyrcek şeyler bulabilmek :) kendimi anormal dışlanmış hissetmicem bu diyeti yaparken :)
Bir sorum da şu, kilo verimi yavaş yavaş mı oluyor? Yani haftada 1 kilo verir miyim sence? Ilk başlarda verilmez vs deniyor forumlarda falan..

Canım benim bir önceki diyetimde öğleleri çorba oluyordu termısa koyup götürüyordum :) sen de istersen öyle yapabilirsin madem her öğlen bu sorun var gayet kolay oluyor..küçük bir termos alırsan hallolur..çorbaya da margarin koyuyorlardır muhtemelen yani zor gelmeyecekse tabi.. Ben eve geliyorum öğlen o yüzden sıkıntım olmuyor

Rica ederim canım en ufak bir katkım oluyosa ne mutlu bana sabah erken kahvaltı yaptıysan acıkman gayet normal ananas güzel fakat kaju eğer kavrulmuşsa çok kalorili genelde ceviz fındık badem ve yerfıstığı öneriliyor çiğ olmak kaydıyla fazla yememişsin kajuyu canım alışana kadar olacak bunlar evet restoranlarda rahat edeceksin fakat mğmküğn olduğunca evde yemeklerini kendin yapmaya çalış düşünsene iskender bile serbest pidesini yememk şartıyla doyana dek yiyebilirsin

Kilo verimi bünyeye yaptığın aktiviteye göre değişiyor ben eylülde ilk başladığımda 1 haftada 2 kilo vermiştim ayda 7 kilo vermiştim fakat hastalık araya girince diyetimi yapamadım bu kez inş böyle birşey olmaz insülin direncini kırınca kilo vermen başlar canım ayrıca diyelimki 500 gr verdin en az 2 kilo vermiş gibi görüneceksin vücudundaki ödem şişlik vs kalmayacak

Sweet karatayı şu an netten ve bu siteden araştırıyorum birşey sorucam

Zeytin ve peynir nasıl olmalı mesela ben peyniri yağsız tuzsuz tüketiyorum zeytin de korkudan yemiyorum :)

Tuzsuz mu olmalı ikisi de.

Sweet karatayı şu an netten ve bu siteden araştırıyorum birşey sorucam

Zeytin ve peynir nasıl olmalı mesela ben peyniri yağsız tuzsuz tüketiyorum zeytin de korkudan yemiyorum :)

Tuzsuz mu olmalı ikisi de.

Canımcım peynirin senin zevkine göre yağlı olabilir fakat tuz vücutta su tutacağı için fazla tuzlu peynirleri seçmiyorum zeytini tuzu hemen hemen yok denecek kadar çünkü.Zeytin en şifalı meyvelerimizden korkmadan yiyebilirsin canım kendim yaptığım için 10 adete kadar yiyebiliyorum ben fazla tuzlu seçmemeni öneririm

Slm kizlar.Gelemedim bir türü.Aksama anca gelirim,birazdan yemek yiycez kayinvalideme gidcez.
Görüsürüz

Canım badem de kaju da kavrulmamıştı ben zaten hepsini kavrulmamış ve tamamen tuzsuz severim burada çerez sıkıntısı hiç yok yer fıstığı o kadar ucuz ki mesela, Türkiye'de çok pahalı oluyordu, tek sorun zeytin :) onu da Türkiye'ye geldiğimde alırım inşallah..Balıkesir'de halam var ondan isterim:) ya çok heyecanlandım demek daha fazla vermiş gibi olacak süper :)
Senin de inşallah bir daha sorun olmaz rahat rahat diyetini yapar kilolarını verirsin canım :)

Slm kizlar.Gelemedim bir türü.Aksama anca gelirim,birazdan yemek yiycez kayinvalideme gidcez.
Görüsürüz

İyi gezmeler kaptancım

Kavrulmamışsa sorun yok canım
evet malesef burda çok pahalı şanslısın.Aynen dediğim gibi bikaç gün sonra etrafindekilerin tepkisini incele inş canım hep birlikte sağlıklı veririz

Kizlar sekerkiz gelmedi demi bu gün hic.Norada yoktu,umarim yogunluktan gelememislerdir

nora arada kayboluyorda şekerkız mutlaka uğrardı bende merak ettim

Kizlar ben sekerkizi gercekten merak ediyorum.Hic böyle yapmazdi,kilosunu hemen bildirirdi.2 gündür gelmiyor,insallah iyidir:26:

Ne kusuru cnm,sadece sagligin konusunda merak ettik.Iyiymissin madem sorun yok.Tebrik ederim süper vermissin

Hoşgeldin canım merak etmiştik tbrkler süper kilo vermişsin

İnşallah kaptancım senin zor durumda kalmanı hiç istemem benim markete gitmem lazım gelince görüşürüz

kızlar cok teskekur ederım benı merak etmişşiniz.kusura bakmayın ıkı gundu cok yogundum bazı sorunlarımız vardı nete hıc ugrayamadım paylaşımıda bı arkadasa sıfremı verdım o yaptı umarım takım ortalamasını etkılemez aslında 1i gecmiştir benım tuvaltet cıkamadım ama ınatcıyım onumuzdekı hafta 1,5 olucak nasıpse:))

3. takımın güzellerine tünaydınlar

Hepinize güzel bir haftasonu dilerim kızlar kaçamak yapmamaya çalışın nolur 1 kaçamağın faturasını 3 günde ancak yokediyoruz
inşallah bende yapmam az sonraalışverişe çıkacağım tüm gün yokum ünv arkadaşımla turlayacağız bakalım dün menümü yazmayı unutmuşum

Dünkü Menüm

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi

KAHVALTI :
1 yumurtalı bol yeşillikli menemen
3 ad gün kurusu kayısı
7 zeytin
1 dilim peynir
4 ceviz 6 fındık
1 salatalık
1 fincan yeşilçay

ÖĞLE :
1 bardak süt

AKŞAM:
Mnik 1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon güveç
3 yem kaş bulgur pilavı
1 bardak ayran

SPOR:
45 dk lık karışık hızda yürüyüş
pilates

SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

Ne kusuru bitanem yeter ki sen iyi ol da sonra gel inş sorunlar geçicidir inşallah canım sana güveniyoruz yılbaşına kadar 12 demiştin hatırlatırım

Merhaba kizlar.Haftasonu sessizligi basmis takimi...

Bende alisverise gittim,simdi geldik.Yarinda misafirim var birazdan sarma dolma yapicam,yarina hazir olsun...Yarin aksama kadar yokum yine,kaptan yok diye bos birakmayin lütfen burayi..

Ben dün icli köfte yapmistim ve kacirdim biraz,kacamak karsiligi ceza var oldugu icin bana ceza vermek isteyenler böyle buyursun

Gecmise cevap verip islerimin basina geceyim

Sanada güzel haftasonlari cnm
Yediklerine söyleyecek söz bulamiyorum zaten,her zamanki gibi harika
Cnm hepmizin sorunlari olabilir,kusurumu olurmus bunun.Sorumlulugunun bilincindesin bildiriminide arkadas araciligiyla bile yapmissin,daha ne olsun...
Tesekkür ederim cnm,yarinda onlar gelecekmis..Biz gittigimizde kendimiz yapip kendimiz yiyoruz,hatta zahmet olmasin diye evde yiyip gidiyoruz,onlar biz gelirsek neler yapican diyorlar..Hic düsünüyorlarmi acaba bununda 3 ufak cocugu var diye
Afiyet olsun kaptanım :) aman dikkatli ye :)

Cnm kacirdim maalesef.Icli köfte ve beni bir arada birakmayin diyorum ama büyük kizim 2 haftadir istiyor,artik cocukta isyan edecekti yapmak zorunda kaldim

Burdada cok pahali kuruyemis,bende tr den getirtiyorum
Bu gün türk bakkalina gittim,yesil zeytin gelmisti.Bu defa aldim...
tatlandirayim bakalim nasil olacak,hic yapmadim ilk denemem olacak annemden tarifi alayim önce sonra yapayim

bayanlar günaydın
burada 1 saat ileri, Türkiye'ye göre pazar sabahı saat 8 buçukta foruma yazan tek kişiyimdir sanırım
benim karatay maşallah diyeyim siz de deyin nazar değerse döverim haa çok güzel gidiyor.. bu beslenme meğer tam bana göreymiş ben de ara öğüncüyüm zannederdim..
şimdiden 2,5 öğünle adapte oldum gibi... kahvaltısı muhteşem ötesi, benim gibi acıkınca gözü dönen sinirlenen eli ayağı titreyip gözü o sırada sadece abur cubur görenlere, gece 11den sonra hala uyumamışsa ay bi çikolata yiyeyim, ay şurda da biskuvi varmış, şimdi cips ne güzel gider diyerek meyve dahi yenmemesi gereken saatlerde vücudunu zehirleyenlere sesleniyorum.. bu diyeti mutlaka denemelisiniz...
haftasonu başladım bildiğiniz gibi, genelde haftasonları diyetler bozulur ama bende öyle bişey olmadı, çünkü acıkmadım.. gece 3e kadar oturup film seyrettim ama tek bir aburcubur çekmedi canım..
kahvaltıdan sonra 4-5 saat acıkmadım, deli gibi ev işi yaptım zerre yorulmadım, dizlerim titremedi, acıkınca asabileşmedim:) yemek yerken ya doymazsam diye korkmadım, zaten çok güzel doyurdu salata et ve kefir..
velhasılı çok geç kalınmış bir karar ama zararın neresinden dönülürse kardır dediğim bir karar:) eşim de benimle başladı en güzeli bu:) mide rahatsızlığı var, düzenli ilaç alıyor, eğer uygularsa almasına gerek kalmayacak belki de..
veee ben 2 gün sonra busabah 700 gr az çıktım tartıda.. kendimi hafiflemiş hissediyorum oldukça... bunda mutlaka adetin de etkisi var henüz ödem atıyorum ama başladı değişim:)))

çörek otunu ve suyu limonlu içme meselesini de uyguluyorum:) dün çörek otu boğazımı fena yaktı yalnız, bugün unuttum koşturmacadan :26:
maşallah sıvı tüketimin çok güzel sweetdimple, bu hafta kilo verebildin mi?

Son düzenleme:

karatay yapsaydın içli köfte yediğin için suçluluk duymana gerek kalmıcaktı kaptan:) bu diyetin en güzeli tarafı bu gerçekten.. içinde bulgur et ceviz soğan ve yağ var, margarin vs olmadığı sürece canan karataya uyuyor, bulgur açısından tabi fazla yememek gerek.. hele bir de bizim gibi haşlayarak yapıyorsanız fıstık gibi olurdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…