Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet cnm olucak ınsallah dedıgım gıbı aslında 1 i gecıyordu tuvalet problemım vardı bırde ben cok erken tartılıyorum sabah 7 deıse gıtmeden once belkı bır ıkı saat gecıp tuvalete cıksaydım daha farlı olucaktı :) bakalım hayırlısı:))

aynen cnm bı anda aklıma geldı gecte olsa arıyım dedım sızlerdne bırının numarası olsa boyle durumlar ıcın aslında:)

dünki menümü yazayım ben de;

sabah
2 yumurta yağda az pişmiş
2 hurma
1 çay bardağı ceviz ve badem karışımı
1 ince dilim ananas
3 zeytin

öğleden sonra
3 kaşık yorurt
1 elma

akşam
100 gr kadar et ( düdüklüde haşladım soğan ve biber ekledim)
salata (havuç marul maydonoz ve 4-5 fıstık)
1 bardak kefir

İyi akşamlar kaptancım ctsi pazar ünv den arkadaşım ve kuzenim vardı o yüzden fazla giremedim 2 gündür geziyorum yazdan kalma son dünler malum değerlendirleim dedik içli köfte bize göre kaçamak değil kaptancım kızartmadıysan ve aşırı kaçırmadıysan gayet güzel bir menü afiyet olsun dolayısı ile ceza sözkonusu değil

İyi akşamlar canımcım öncelikle kocaman bir maşallahhhh memnun kalmana olumlu sonuçlar almana ve özellikle eşinle birlikte başlamana o kadar sevindim ki anlatamam birlikte yaptığınız zaman kesinlikle daha kolay olacak eşinin de mide rahatsızlığı kalmayacak inş 700 gr çok güzel bir rakam canım senin zaten fazla kilon yok en kısa sürede hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşacağına şüphem yok umarım karneni alınca bizi çabucak terketmezsin :18::18:

çörek otunun binbir yararı var canım başlamana çok sevindim eğer boğazında yanma yapıyorsa günlük olarak havanda dövüp bir yemek kaşığı yoğurtla birlikte yutabilirsin limonlu su ve kabuk tarçınada başlamışsın süpersinnnn

sıvı tüketimine özellikle dikkat ediyorum cnm beğenmene sevindim
Evet bu hafta direncim kırıldı 900 gr verebildim canım fakat haftaya en az 2 kilo vereceğime şüphem yok bu arada resimleri pc ye attım pc den çektim yine beceremedim meğer pikselini çok büyük yapmışım kuzen küçülttü ekleyeyim hemen aklımdayken

Kesinlikle 2 saat sonra tartılsaydın 500 gr daha farkederdi şekercim seve seve yazarım özelden numaramı ihtiyacın olduğunda ulaşırsın

Harikasın canım menüne sıvı alımını da eklersen takibimiz daha kolay olur eminim sen yeterli derece de içmişsindir

Dünkü Menüm:

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 yumurtalı bol yeşillikli omlet
3 ad gün kurusu kayısı
6 zeytin
1 dilim peynir
4 ceviz 5 fındık
1 domates 1 biber
1 fincan beyazçay

ÖĞLE :
5 ad kaşarlı köfte
bol sirkeli çoban salata
1 bardak ayran
( dışarda yedik ama yine de cıss yok )

AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
Bol lahana salatası

SPOR:
4-5 saatlik yürüyüş

SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 maden suyu
takviye olarak omega 3

İyi akşamlar herkese

Bugünkü menümü yazıp kaçmam lazım, erkek kardeşime derslerine ççalıştırıp kafamdki sweetin kürünü yıkamam lazımmm

Bugünkü Menüm

SABAH
Kalkınca: 1 elma+1 ufak mandalina

2 yumurtadan lor pyrnirli yumurta
2 dilim kepek ekmeği

ÖĞLE
1,5 kase çorba

Ara: 1 bardak süt+çok az ucundan pestil.

AKŞAM
2 kaşık pırasa yemeği
Bol ton balıklı salata

Sıvı: 2 bardak yeşilçay
1,5 lt kadar su

Dün bir arkadaşımın diyetisyen randevusu vardı beraber gittik, çok iyi oldu benim için bazı yanlışlarımı da orda görmüş oldum, mesela şunu öğrendim 1 bardak süt ile 2 bardak ayran eşdeğermiş ayranda benim uykumu getiriyor ama yaa

Vaktim olursa bu akşam yine gelirimmm

İyi akşamlar canım hoşgeldin kaçamak yok süpersin canım.Ayran yağları yakma açısından da daha avantajlı kürü 2. yapışın sanırım bravo üşenmiyosun

canım dün akşama kadar da herşey süper gitti, buraya ulaştırma bakanımız geldi, onun havaalanından karşılanmasını gideceği yerle ilgili ayarlamaları vs biz ayarlıyoruz, ve akşam yemeği verildi büyükelçilikte. benim için çok kötü oldu bu, yani yemek değil de saati açısından.. elçiliğe gelmesi 8 gibi planlanırken 10 oldu ben de malesef o saate kadar aç kalınca çok acıktığım için yedim ve bugün tartıldım yine 59,2 geldim, bu kadar çabuk neden değişiyor acaba, hem başkasına dyorum hem kendim uygulamıyorum bundan sonra cuma sabahları dışında tartılmayacağım söz..:) bugün yine battı balık yan gider demedim ve kahvaltımı karatay usulü yaptım.. birşey yemezsem sonra öğlen yine abartabilirim diye aynen devam etmeye karar verdim..
birşey sorucam sen mesela 4 ceviz 5 fındık yiyorsun ya, o bir çay bardağından az olmuyor mu?
bir de kilo veriminde çok fazla durma oluyor mu? direnç olayı çok oluyor mu?

gunaydıon kıslar
menum:

sabah
kepeklı sandvıc ekmegı arası domates peynır
sekersız cay

ögle:
peynırlı makrna
yogurt
yarım dılım börek

akşam
yogutla müsli 1 kase

ara
2-3 salatalık
1 mandalına

spor yok
su 1,5 lt
ama cok cay ıctım

günaydın kızlar ben geldimmm
diyet açısından berbat bi haftasonu geçirdim yağlar,kaymaklar ballar uffffffffffffffffffffffff

inşallah + çıkmam bu hafta sabit olmaya razıyım :18:

diyet açısından berbat bi haftasonu geçirdim yağlar,kaymaklar ballar uffffffffffffffffffffffff

tatlım onumuzde 4 gun var telfı edersın akşam ogununu müsli ile gecır mesela ben dun oğlen kucuk borek ydım dıye akşamı müsli yedım mıdem okadar sıstıkı anlatama cok sevdım normalde yıyemezdım ben müsli falan

Bende aksamlari hafifi gecireyim bu hafta..
En az 1 kg vermis olmak istiyorum
Cnm istersen sana numarami veririm ama yurt disi cok yazar benimki
Sweet verebilirim diyor,yinede ver dersen veririm
Afiyet olsun cnm,karatya alistinmi ne
Cok begendim
Merhaba cnm..
ne güzel yapmissiniz,biz burda o yazdan kalma günleri coktan gecirdik,1-2 derece havalar

Icli köfteyi haslama yaparim bende,kizarmisla pek aram yoktur
Cnm painttende kücültebilirsin resimler büyük gelirse.Bende makinayla cektigimde büyük diye kabul etmiyor,paintten kücültüyorum..
2 kilom dedin
bir cesaretimi toplayabilsem bende baslicamda karataya,korkuyorum nedense:26:

Süpersin cnm,söyleyecek söz bulamiyorum..4-5 saat yürüyüsmü
Cnm aksama kadar ac kalmissin sonucta yemesen metabolizman yavaslar.Yemekle en iyisini yapmissin,gecte olsa..

Pes etmemende ayri bir güzel,hep aman zaten aliyoruz diyip yemekten kilo aliyoruz,sen bunu asmissin bravo
Sekerim öglen fazla kacirmana ragmen aksam cok güzel dengelemissin.Cok azimlisin cnm,tebrik ederim seni

Günaydin cnm..
bende hafta sonunu berbat gecirdim ve sabah tartiya ciktigimda nerdeyse 1 kg fazla geldim..
Ama cumaya kadar toparlayacagima inaniyorum,sende inan bence..Verecegim dersen veririsin,beynini buna sartla

1-7 kasim mesaj sayilari...

Pegasus07:82
Sekerkiz:84
sahgül:44
nora:59
Sweetdimple:136
Bluebootle:57

Kizlar lütfen artik herkes cuma ilk bildirimiyle birlikte mesaj sayisinida yazsin,listeye ben eklerim..Böyle zor oluyor herkesin mesjaini saymak

Ve birde bildiginiz gibi takim kurallarimiz icinde her hafta listeyi 1 üye paylasim alanina tasiyacak yaziyordu.Artik birbirimize isinma fasli gectigine göre bu kurali uygulama zamani.Ben olmadigim zaman listeyi herkes paylasabilmeli,yoksa ceza liriz..
Bu hafta icin gönüllü varmi,yoksa listemi hazirlayayim,siz karar verin

Ben kahvaltiya kactim gelirsem konusuruz

kaptanım kusura bakma ya 35i geçtiğime emin olunca saymadım ben 40.mesajım vs diye de bahsedince gerek yok sanıyordum..bundan sonra kilo ile beraber yazarım
bahsettiğin paylaşım vs neresi ben bilmiyorum..bu haftalık ben söz vermeyeyim haftasonu ya bizde, programımız belli değil...

yaa yine forumda sessizlik başladı sanki
sweettttt yetiş bacım nerdesiiiiinnn gel de buraları hareketlendir kaptan kahvaltı yapana kadarrr

Ben mesajlarımı saymıştım aslında ama sanıyorumkı kilo bildirimlerinden sonra kaptan gönderin deyince göndericez Kilo bildirimiyle birlikte ekleriz kaptancımm artık

şekersiz türk kahvesi eşliğinde okumam gereken yazılarımı okuyorum..çok seviyorum şu türk kahvesini yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…