- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
3. takımın güzellerine tünaydınlar
Hepinize güzel bir haftasonu dilerim kızlar kaçamak yapmamaya çalışın nolur 1 kaçamağın faturasını 3 günde ancak yokediyoruz
inşallah bende yapmamaz sonraalışverişe çıkacağım tüm gün yokum ünv arkadaşımla turlayacağız bakalım dün menümü yazmayı unutmuşum
Dünkü Menüm
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu çiğnendi
KAHVALTI :
1 yumurtalı bol yeşillikli menemen
3 ad gün kurusu kayısı
7 zeytin
1 dilim peynir
4 ceviz 6 fındık
1 salatalık
1 fincan yeşilçay
ÖĞLE :
1 bardak süt
AKŞAM:
Mnik 1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon güveç
3 yem kaş bulgur pilavı
1 bardak ayran
SPOR:
45 dk lık karışık hızda yürüyüş
pilates
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Ne kusuru bitanem yeter ki sen iyi ol da sonra gel inş sorunlar geçicidir inşallah canım sana güveniyoruz yılbaşına kadar 12 demiştin hatırlatırım
Sanada güzel haftasonlari cnm
Yediklerine söyleyecek söz bulamiyorum zaten,her zamanki gibi harika
Cnm hepmizin sorunlari olabilir,kusurumu olurmus bunun.Sorumlulugunun bilincindesin bildiriminide arkadas araciligiyla bile yapmissin,daha ne olsun...
Tesekkür ederim cnm,yarinda onlar gelecekmis..Biz gittigimizde kendimiz yapip kendimiz yiyoruz,hatta zahmet olmasin diye evde yiyip gidiyoruz,onlar biz gelirsek neler yapican diyorlar..Hic düsünüyorlarmi acaba bununda 3 ufak cocugu var diye
Cnm kacirdim maalesef.Icli köfte ve beni bir arada birakmayin diyorum ama büyük kizim 2 haftadir istiyor,artik cocukta isyan edecekti yapmak zorunda kaldim
Burdada cok pahali kuruyemis,bende tr den getirtiyorum
Bu gün türk bakkalina gittim,yesil zeytin gelmisti.Bu defa aldim...
tatlandirayim bakalim nasil olacak,hic yapmadim ilk denemem olacak annemden tarifi alayim önce sonra yapayim
Merhaba kizlar.Haftasonu sessizligi basmis takimi...
Bende alisverise gittim,simdi geldik.Yarinda misafirim var birazdan sarma dolma yapicam,yarina hazir olsun...Yarin aksama kadar yokum yine,kaptan yok diye bos birakmayin lütfen burayi..
Ben dün icli köfte yapmistim ve kacirdim biraz,kacamak karsiligi ceza var oldugu icin bana ceza vermek isteyenler böyle buyursun
Gecmise cevap verip islerimin basina geceyim
bayanlar günaydın
burada 1 saat ileri, Türkiye'ye göre pazar sabahı saat 8 buçukta foruma yazan tek kişiyimdir sanırım
benim karatay maşallah diyeyim siz de deyin nazar değerse döverim haaçok güzel gidiyor.. bu beslenme meğer tam bana göreymiş ben de ara öğüncüyüm zannederdim..
şimdiden 2,5 öğünle adapte oldum gibi... kahvaltısı muhteşem ötesi, benim gibi acıkınca gözü dönen sinirlenen eli ayağı titreyip gözü o sırada sadece abur cubur görenlere, gece 11den sonra hala uyumamışsa ay bi çikolata yiyeyim, ay şurda da biskuvi varmış, şimdi cips ne güzel gider diyerek meyve dahi yenmemesi gereken saatlerde vücudunu zehirleyenlere sesleniyorum.. bu diyeti mutlaka denemelisiniz...
haftasonu başladım bildiğiniz gibi, genelde haftasonları diyetler bozulur ama bende öyle bişey olmadı, çünkü acıkmadım.. gece 3e kadar oturup film seyrettim ama tek bir aburcubur çekmedi canım..
kahvaltıdan sonra 4-5 saat acıkmadım, deli gibi ev işi yaptım zerre yorulmadım, dizlerim titremedi, acıkınca asabileşmedim:) yemek yerken ya doymazsam diye korkmadım, zaten çok güzel doyurdu salata et ve kefir..
velhasılı çok geç kalınmış bir karar ama zararın neresinden dönülürse kardır dediğim bir karar:) eşim de benimle başladı en güzeli bu:) mide rahatsızlığı var, düzenli ilaç alıyor, eğer uygularsa almasına gerek kalmayacak belki de..
veee ben 2 gün sonra busabah 700 gr az çıktım tartıda.. kendimi hafiflemiş hissediyorum oldukça... bunda mutlaka adetin de etkisi var henüz ödem atıyorum ama başladı değişim:)))
evet cnm olucak ınsallah dedıgım gıbı aslında 1 i gecıyordu tuvalet problemım vardı bırde ben cok erken tartılıyorum sabah 7 deıse gıtmeden once belkı bır ıkı saat gecıp tuvalete cıksaydım daha farlı olucaktı :) bakalım hayırlısı:))
aynen cnm bı anda aklıma geldı gecte olsa arıyım dedım sızlerdne bırının numarası olsa boyle durumlar ıcın aslında:)
dünki menümü yazayım ben de;
sabah
2 yumurta yağda az pişmiş
2 hurma
1 çay bardağı ceviz ve badem karışımı
1 ince dilim ananas
3 zeytin
öğleden sonra
3 kaşık yorurt
1 elma
akşam
100 gr kadar et ( düdüklüde haşladım soğan ve biber ekledim)
salata (havuç marul maydonoz ve 4-5 fıstık)
1 bardak kefir
İyi akşamlar herkese
Bugünkü menümü yazıp kaçmam lazım, erkek kardeşime derslerine ççalıştırıp kafamdki sweetin kürünü yıkamam lazımmm
Bugünkü Menüm
SABAH
Kalkınca: 1 elma+1 ufak mandalina
2 yumurtadan lor pyrnirli yumurta
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLE
1,5 kase çorba
Ara: 1 bardak süt+çok az ucundan pestil.
AKŞAM
2 kaşık pırasa yemeği
Bol ton balıklı salata
Sıvı: 2 bardak yeşilçay
1,5 lt kadar su
Dün bir arkadaşımın diyetisyen randevusu vardı beraber gittik, çok iyi oldu benim için bazı yanlışlarımı da orda görmüş oldum, mesela şunu öğrendim 1 bardak süt ile 2 bardak ayran eşdeğermişayranda benim uykumu getiriyor ama yaa
Vaktim olursa bu akşam yine gelirimmm
İyi akşamlar canımcım öncelikle kocaman bir maşallahhhhmemnun kalmana olumlu sonuçlar almana ve özellikle eşinle birlikte başlamana o kadar sevindim ki anlatamam birlikte yaptığınız zaman kesinlikle daha kolay olacak eşinin de mide rahatsızlığı kalmayacak inş 700 gr çok güzel bir rakam canım senin zaten fazla kilon yok en kısa sürede hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşacağına şüphem yok umarım karneni alınca bizi çabucak terketmezsin :18::18:
çörek otunun binbir yararı var canım başlamana çok sevindim eğer boğazında yanma yapıyorsa günlük olarak havanda dövüp bir yemek kaşığı yoğurtla birlikte yutabilirsin limonlu su ve kabuk tarçınada başlamışsın süpersinnnn
sıvı tüketimine özellikle dikkat ediyorum cnm beğenmene sevindim
Evet bu hafta direncim kırıldı 900 gr verebildim canım fakat haftaya en az 2 kilo vereceğime şüphem yok bu arada resimleri pc ye attım pc den çektim yine beceremedim meğer pikselini çok büyük yapmışım kuzen küçülttü ekleyeyim hemen aklımdayken
Eki Görüntüle 856372 Eki Görüntüle 856373
Kesinlikle 2 saat sonra tartılsaydın 500 gr daha farkederdi şekercim seve seve yazarım özelden numaramı ihtiyacın olduğunda ulaşırsın
Harikasın canım menüne sıvı alımını da eklersen takibimiz daha kolay olur eminim sen yeterli derece de içmişsindir
Dünkü Menüm:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 yumurtalı bol yeşillikli omlet
3 ad gün kurusu kayısı
6 zeytin
1 dilim peynir
4 ceviz 5 fındık
1 domates 1 biber
1 fincan beyazçay
ÖĞLE :
5 ad kaşarlı köfte
bol sirkeli çoban salata
1 bardak ayran
( dışarda yedik ama yine de cıss yok )
AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
Bol lahana salatası
SPOR:
4-5 saatlik yürüyüş
SIVI:
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 fincan siyah çay
1 maden suyu
takviye olarak omega 3
günaydın kızlar ben geldimmm
diyet açısından berbat bi haftasonu geçirdim yağlar,kaymaklar ballar uffffffffffffffffffffffff
inşallah + çıkmam bu hafta sabit olmaya razıyım :18:
Bende aksamlari hafifi gecireyim bu hafta..tatlım onumuzde 4 gun var telfı edersın akşam ogununu müsli ile gecır mesela ben dun oğlen kucuk borek ydım dıye akşamı müsli yedım mıdem okadar sıstıkı anlatama cok sevdım normalde yıyemezdım ben müsli falan
Cnm istersen sana numarami veririm ama yurt disi cok yazar benimkievet cnm olucak ınsallah dedıgım gıbı aslında 1 i gecıyordu tuvalet problemım vardı bırde ben cok erken tartılıyorum sabah 7 deıse gıtmeden once belkı bır ıkı saat gecıp tuvalete cıksaydım daha farlı olucaktı :) bakalım hayırlısı:))
aynen cnm bı anda aklıma geldı gecte olsa arıyım dedım sızlerdne bırının numarası olsa boyle durumlar ıcın aslında:)
Afiyet olsun cnm,karatya alistinmi nedünki menümü yazayım ben de;
sabah
2 yumurta yağda az pişmiş
2 hurma
1 çay bardağı ceviz ve badem karışımı
1 ince dilim ananas
3 zeytin
öğleden sonra
3 kaşık yorurt
1 elma
akşam
100 gr kadar et ( düdüklüde haşladım soğan ve biber ekledim)
salata (havuç marul maydonoz ve 4-5 fıstık)
1 bardak kefir
Merhaba cnm..İyi akşamlar kaptancım ctsi pazar ünv den arkadaşım ve kuzenim vardı o yüzden fazla giremedim 2 gündür geziyorum yazdan kalma son dünler malum değerlendirleim dedik içli köfte bize göre kaçamak değil kaptancım kızartmadıysan ve aşırı kaçırmadıysan gayet güzel bir menü afiyet olsun dolayısı ile ceza sözkonusu değil
Cnm painttende kücültebilirsin resimler büyük gelirse.Bende makinayla cektigimde büyük diye kabul etmiyor,paintten kücültüyorum..İyi akşamlar canımcım öncelikle kocaman bir maşallahhhhmemnun kalmana olumlu sonuçlar almana ve özellikle eşinle birlikte başlamana o kadar sevindim ki anlatamam birlikte yaptığınız zaman kesinlikle daha kolay olacak eşinin de mide rahatsızlığı kalmayacak inş 700 gr çok güzel bir rakam canım senin zaten fazla kilon yok en kısa sürede hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşacağına şüphem yok umarım karneni alınca bizi çabucak terketmezsin :18::18:
çörek otunun binbir yararı var canım başlamana çok sevindim eğer boğazında yanma yapıyorsa günlük olarak havanda dövüp bir yemek kaşığı yoğurtla birlikte yutabilirsin limonlu su ve kabuk tarçınada başlamışsın süpersinnnn
sıvı tüketimine özellikle dikkat ediyorum cnm beğenmene sevindim
Evet bu hafta direncim kırıldı 900 gr verebildim canım fakat haftaya en az 2 kilo vereceğime şüphem yok bu arada resimleri pc ye attım pc den çektim yine beceremedim meğer pikselini çok büyük yapmışım kuzen küçülttü ekleyeyim hemen aklımdayken
Eki Görüntüle 856372 Eki Görüntüle 856373
Süpersin cnm,söyleyecek söz bulamiyorum..4-5 saat yürüyüsmü
Kesinlikle 2 saat sonra tartılsaydın 500 gr daha farkederdi şekercim seve seve yazarım özelden numaramı ihtiyacın olduğunda ulaşırsın
Harikasın canım menüne sıvı alımını da eklersen takibimiz daha kolay olur eminim sen yeterli derece de içmişsindir
Dünkü Menüm:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 yumurtalı bol yeşillikli omlet
3 ad gün kurusu kayısı
6 zeytin
1 dilim peynir
4 ceviz 5 fındık
1 domates 1 biber
1 fincan beyazçay
ÖĞLE :
5 ad kaşarlı köfte
bol sirkeli çoban salata
1 bardak ayran
( dışarda yedik ama yine de cıss yok )
AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
Bol lahana salatası
SPOR:
4-5 saatlik yürüyüş
SIVI:
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 fincan siyah çay
1 maden suyu
takviye olarak omega 3
Cnm aksama kadar ac kalmissin sonucta yemesen metabolizman yavaslar.Yemekle en iyisini yapmissin,gecte olsa..canım dün akşama kadar da herşey süper gitti, buraya ulaştırma bakanımız geldi, onun havaalanından karşılanmasını gideceği yerle ilgili ayarlamaları vs biz ayarlıyoruz, ve akşam yemeği verildi büyükelçilikte. benim için çok kötü oldu bu, yani yemek değil de saati açısından.. elçiliğe gelmesi 8 gibi planlanırken 10 olduben de malesef o saate kadar aç kalınca çok acıktığım için yedim ve bugün tartıldım yine 59,2 geldim, bu kadar çabuk neden değişiyor acaba, hem başkasına dyorum hem kendim uygulamıyorum bundan sonra cuma sabahları dışında tartılmayacağım söz..:) bugün yine battı balık yan gider demedim ve kahvaltımı karatay usulü yaptım.. birşey yemezsem sonra öğlen yine abartabilirim diye aynen devam etmeye karar verdim..
birşey sorucam sen mesela 4 ceviz 5 fındık yiyorsun ya, o bir çay bardağından az olmuyor mu?
bir de kilo veriminde çok fazla durma oluyor mu? direnç olayı çok oluyor mu?
Sekerim öglen fazla kacirmana ragmen aksam cok güzel dengelemissin.Cok azimlisin cnm,tebrik ederim senigunaydıon kıslar
menum:
sabah
kepeklı sandvıc ekmegı arası domates peynır
sekersız cay
ögle:
peynırlı makrna
yogurt
yarım dılım börek
akşam
yogutla müsli 1 kase
ara
2-3 salatalık
1 mandalına
spor yok
su 1,5 lt
ama cok cay ıctım
Günaydin cnm..günaydın kızlar ben geldimmm
diyet açısından berbat bi haftasonu geçirdim yağlar,kaymaklar ballar uffffffffffffffffffffffff
inşallah + çıkmam bu hafta sabit olmaya razıyım :18:
gunaydıon kıslar
menum:
sabah
kepeklı sandvıc ekmegı arası domates peynır
sekersız cay
ögle:
peynırlı makrna
yogurt
yarım dılım börek
akşam
yogutla müsli 1 kase
ara
2-3 salatalık
1 mandalına
spor yok
su 1,5 lt
ama cok cay ıctım
canım ben de çay içince sıvı olarak kabul ediliyor sanıyordum ama o öyle değilmiş malesefhatta çay vücuttan bir de su attırıyormuş yani çay içersek üzerine 2 katı su içmemiz gerekiyormuş yeşil çay vs içersen durum farklı tabi.. ben o yüzden siyah çayı çok azalttım çok seviyordum ama yeşil çay en azından faydalı ona alıştım bu ara baya..kabuk tarçın da atınca içine, harika oluyor..
günaydın kaptancım özledim sizi haftasonu yahuu
canım ben de korkuyordum bunca zaman da hiç denememiştim keşke deneseymişim inan bana ara öğünlü diyetlerden daha kolay..bu diyet değil ki, bi yaşam tarzı.. düşünsene dışarda rahat rahat yiyorsun rahat rahat doyuyorsun, ve sağlıklı besleniyorsun..bence hiç değilse 1 sabah kahvaltısını böyle yap, ne demek istediğimi anlayacaksın 4-5 saat tok kalınca:) ben meğer hep açmışım yaa... ve inan geri aldığım kilolar hep karnımda toplandı, hayatımda kabızlık görmemiştim 1 aydır sıkıntı yaşıyorum, o da metabolizmanın bozulduğunu gösteriyormuş demekki baya zarar vermişim kendime.. canan karatayın bahsettiği olumsuzlukları hep yaşadığımı görücne çok etkilendim ve hemen başladım.. bi kere kendine ayrı eve ayrı yemek derdin olmayacak, oğlum kahvaltıyı ayrı ayrı yapmaya bir alışsa ona da ekmeği bıraktıracağımAfiyet olsun cnm,karatya alistinmi ne
Cok begendim
bir cesaretimi toplayabilsem bende baslicamda karataya,korkuyorum nedense:26:
Cnm aksama kadar ac kalmissin sonucta yemesen metabolizman yavaslar.Yemekle en iyisini yapmissin,gecte olsa..
Pes etmemende ayri bir güzel,hep aman zaten aliyoruz diyip yemekten kilo aliyoruz,sen bunu asmissin bravo
1-7 kasim mesaj sayilari...
Pegasus07:82
Sekerkiz:84
sahgül:44
nora:59
Sweetdimple:136
Bluebootle:57
Kizlar lütfen artik herkes cuma ilk bildirimiyle birlikte mesaj sayisinida yazsin,listeye ben eklerim..Böyle zor oluyor herkesin mesjaini saymak
Ve birde bildiginiz gibi takim kurallarimiz icinde her hafta listeyi 1 üye paylasim alanina tasiyacak yaziyordu.Artik birbirimize isinma fasli gectigine göre bu kurali uygulama zamani.Ben olmadigim zaman listeyi herkes paylasabilmeli,yoksa ceza liriz..
Bu hafta icin gönüllü varmi,yoksa listemi hazirlayayim,siz karar verin
Ben kahvaltiya kactim gelirsem konusuruz
1-7 kasim mesaj sayilari...
Pegasus07:82
Sekerkiz:84
sahgül:44
nora:59
Sweetdimple:136
Bluebootle:57
Kizlar lütfen artik herkes cuma ilk bildirimiyle birlikte mesaj sayisinida yazsin,listeye ben eklerim..Böyle zor oluyor herkesin mesjaini saymak
Ve birde bildiginiz gibi takim kurallarimiz icinde her hafta listeyi 1 üye paylasim alanina tasiyacak yaziyordu.Artik birbirimize isinma fasli gectigine göre bu kurali uygulama zamani.Ben olmadigim zaman listeyi herkes paylasabilmeli,yoksa ceza liriz..
Bu hafta icin gönüllü varmi,yoksa listemi hazirlayayim,siz karar verin
Ben kahvaltiya kactim gelirsem konusuruz
Ben mesajlarımı saymıştım aslında ama sanıyorumkı kilo bildirimlerinden sonra kaptan gönderin deyince göndericezKilo bildirimiyle birlikte ekleriz kaptancımm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?