Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Herkese kocamannnnn bir tünaydın diyorum güzel bir hafta geçirelim hep beraber inşallah

dünkü menümü yazıp hemen geçmiş yapayım

MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 lop yumurta
3 ad kuru erik
8 zeytin
2 dilim peynir
4 ceviz 8 fındık
1 domates 1 biber
Roka maydanoz dereotu tere
1 fincan yeşilçay

ÖĞLE :
1 bardak süt

AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak Kıymalı pırasa
Çoban salatası

SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş

SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 maden suyu
1 bardak süt
takviye olarak omega 3

Akşam aksilik olmuş canım olsun moral bozmak yok ne yediğini yazmadığın için yorum yapamayacağım böyle durumlarda salata çorba ve yoğurt bol yersen ve ana yemeğe dokunmazsan günü zararsız bitirmiş olursun canım bir de çantanda kuruyemiş ve kuru incir mutlaka bulundur çaktırmadan atıştırırsın gerçi ortam müsaitmi değilmi bilmiyorum ama bu sayede diğer öğünde fazla yememiş olursun moral bozmak pes etmek yok önümüzde kocaman bir hafta var eminim cumaya dek çok güzel kilo vereceksin aynen devam et tuzu azalt ve yemeklere tuzu piştikten sonra ekle mümkünse hiç ekleme sofralık tuz değil kaya tuzu kullan himalaya diyorlar gerçi fakat ben ikisinden de aldım kaya tuzundan çok farkı yok .Hayır canım kuruyemiş az olmuyor her gün farklı oluyor zaten adetleri
tabağımı öyle bir hazırlıyorumki tam bir görsel şölen öncelikle gözüm doyuyor direnç olayı bünyeden bünyeye değişiyor canım fakat vermeye başladınmı sürekli gidiyor bir de sporla desteklersen kesinlikle durma olmuyor

Öğlen biraz kaçmış şekercim makarnanı domatesli seçersen daha sağlıklı olur senin için protein ve karbonhidrat olmuş öğle menün canım akşam telafi etmişsin bu güzel

günaydın kızlar ben geldimmm
diyet açısından berbat bi haftasonu geçirdim yağlar,kaymaklar ballar uffffffffffffffffffffffff

inşallah + çıkmam bu hafta sabit olmaya razıyım :18:

Günaydın canımm hoşgeldinnn

yağlar sağlıklı yağlarsa korkma canım kaymak kahvaltıda bazen bende yiyorum kahvaltıda yediysen sorun yok ama bal cıssss
korkma bitanem henüz haftanın ilk günü cumaya dek sağlıklı menü ve sporla + çıkmayacağından eminim
Eki Görüntüle 857105

Günaydin güzellikler...Mutlu bir hafta gecirmeniz dilegiylee

Günaydın kaptancım hep beraber güzel bir hafta geçireceğiz inş

Ben özelden yazmıştım numaramı şekercim görmedin sanırım evet kaptancım buralara hala çok güzel hele ki İzmir de kısakollu dolaşan gençler bile var 4-5 saat yürüdük kordon ve alsancakta gerçekten çok güzel oldu ama gece yattığım yeri beğendim
Resim problemini minik bir program sayesinde çözdüm paintten daha kolay kesme biçme yok tam benlik resmi atıysun sn de seçtiğin ölçüye göre ayarlıyor Belki bugün belki haftaya belki öbür ay belki seneye ama bir gün mutlaka sen de korkularını bir kenara bırakıp başlayacaksın Karataya kaptancım

Fast Image Resizer 0.9

yine harika bir menüyle karşımızdasın sweet:) süpersin maşallah sana... bak burda kuru kayısı gğn kurusu yok ama kuru erik var, ben de kayısı yerine ondan yiyeyim bundan sonra..bu adamlar o kadar yapaylığa alışmış ki meyveyi bile konserve alıyorlar, kabaklar içi oyulmuş ve paketlenmiş olarak satılıyor, yani öyle gidip kabağı seçip poşete doldurup eve gidip oyma zahmeti bile gösteremiyorlar..rahatlıkta üstlerine yok.. o yüzden bu adamlar öyle gün kurusu falan da bilmiyorlar:) türkiyeye gitme durumum olursa valize tereyağı zeytin salça ve kayısı doldurup getireceğim bir valizi böyle yapacağım :))))

çok sağol valla moral oldu, çok acıktığım için malesef yedim yemekleri ama bugün kaldığım yerden devam ediyorum.. kahvaltı yapalı 3,5 saat oldu ve hala acıkmadım:)
kaya tuzu bir markette gördüm onu alacağım, zeytin sıfır tuzlu bir zeytin buldum onu aldım tadı lastik gibi ama en azından katkılı durmuyor, rengi boyalı gibi değil yani suya koyunca boya çıkmıyor ve tuz yok hiç değilse..
peynir sorunu yok çokşükür, ama mesela ev salçası bulamıyorum burda.. katkısız denilen salçalardan alıyorum mecburen..
yağ konusunda da öyle halis tereyağı yok, açık süt olmadığı için de ben mayalasam bile yoğurt kaymak tutmuyor..
bi de yumurta..burda organik yumurta diye satılan yumurta hiç göremedim..
yumurta yağlar ve salça böyle olunca içime sinmiyor sanki karataya uymuyormuşum gibi geliyor ya sence yine de olur mu bu şekilde?

sweetdimple, karatayda haftada 2 lahmacuna izin mi veriliyormuş sanki öyle bişiler gördüm bi yerlerde doğrumu bacım bu

Tşk ederim canımcım ara ara kayısı ve erik değişimi yapıyorum kuru erik varsa süper onu eklersin kahvaltına

Afiyetolsun canım dünü unut dün dünde kaldı tereyağı salça ve zeytini organik netten alabilirmisin acaba o geldi aklıma yumurta free eggslerden alırsın artık olmaz olurmu elbette olur düşünsene en tatlı zehiri şekeri ve sülalesini unutuyorsun un ve un ürünlerini bırakıyorsun bu bile o kadar çok önemli ki ben şu organik satış varmı bi araştırayım belki kargoyla alabilirsin

Haklısın kaptancım ben kendimi mesajlarımı sayarken kafam karıştı sen bir de hepimizin mesajlarını sayarsan çok zor olur yazalım cuma günü. bu hafta ben paylaşabilirim kaptancım ceza almayalım tabikii

sweetdimple, karatayda haftada 2 lahmacuna izin mi veriliyormuş sanki öyle bişiler gördüm bi yerlerde doğrumu bacım bu

Evet canım lahmacunun pidesi ince olmak kaydıyla yiyebilirsin bitanem ama sen yine de kilo verme aşamasında 1 taneyle yetin bol ayran ve salata ye yanında canım lokmalarınıda en az 18 kez çiğnemeye çalış böylece 2 lahmacundan alacağın lezzet hissini tek lahmacundan alırsın biliyosun beynimize tokluk sinyalinin gitmesi 20 dk sürüyor salatalarına da ev yapımı sirke bol bol kullan canımcım

Merhaba arkadaslar.Bildiginiz gibi bir yardimcim yoktu.Sweet le konustuk,sagolsun beni kirmadi yardimciligi kabul etti.artik kaptan yardimcimiz sweet..
Püsküüte de bildireyim de karar defterine yazsin...

Insallah baslayabilirim cnm.Haftasonu dügün var ve ben elbisenin icinden yaglarin fiskirmasini istemiyordum aslinda.haftasonuna kadar callen yapayim belki toparlar biraz

Cnm paintten kesmiyorsun,büyüklügü ayarla diyor yukarda,orda 100 den 70 veya daha asagi düsürüyorsun ve degisiklikleri kaydediyorsun oluyor..
tabi senin programda ayni seyi yapiyormus

Bence hemen başla kaptancım callenle de desteklersen çok iyi bir sonuç alacağına eminim

Ben mesajlarımı saymıştım aslında ama sanıyorumkı kilo bildirimlerinden sonra kaptan gönderin deyince göndericez Kilo bildirimiyle birlikte ekleriz kaptancımm artık
Cnm aslinda ben liste hazirlayacaktim cuma günü,herkes kilosunu kaydedecekti.Cuma günleri takim listesini hazirlamakla gectiginden mesaj listesine zamanim kalmiyor.hafta sonuna kalabiliyor.Herkes kilosunu yazdiginda bende mesaj listesini ne zaman eklersem kaydederim diye söyledim..
Zaten 35 mesaj altina düsen yok ama ne kadar yazdigimizi görmekte iyi geliyor.az yazmissak cogaltiyoruz mesela...

Tesekkur ederım tatlım hafta hepımız daha ıyı sonuclar alıcakmısız gıbı gelıyor baklım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…