- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
canım dün akşama kadar da herşey süper gitti, buraya ulaştırma bakanımız geldi, onun havaalanından karşılanmasını gideceği yerle ilgili ayarlamaları vs biz ayarlıyoruz, ve akşam yemeği verildi büyükelçilikte. benim için çok kötü oldu bu, yani yemek değil de saati açısından.. elçiliğe gelmesi 8 gibi planlanırken 10 olduben de malesef o saate kadar aç kalınca çok acıktığım için yedim ve bugün tartıldım yine 59,2 geldim, bu kadar çabuk neden değişiyor acaba, hem başkasına dyorum hem kendim uygulamıyorum bundan sonra cuma sabahları dışında tartılmayacağım söz..:) bugün yine battı balık yan gider demedim ve kahvaltımı karatay usulü yaptım.. birşey yemezsem sonra öğlen yine abartabilirim diye aynen devam etmeye karar verdim..
birşey sorucam sen mesela 4 ceviz 5 fındık yiyorsun ya, o bir çay bardağından az olmuyor mu?
bir de kilo veriminde çok fazla durma oluyor mu? direnç olayı çok oluyor mu?
gunaydıon kıslar
menum:
sabah
kepeklı sandvıc ekmegı arası domates peynır
sekersız cay
ögle:
peynırlı makrna
yogurt
yarım dılım börek
akşam
yogutla müsli 1 kase
ara
2-3 salatalık
1 mandalına
spor yok
su 1,5 lt
ama cok cay ıctım
günaydın kızlar ben geldimmm
diyet açısından berbat bi haftasonu geçirdim yağlar,kaymaklar ballar uffffffffffffffffffffffff
inşallah + çıkmam bu hafta sabit olmaya razıyım :18:
Bende aksamlari hafifi gecireyim bu hafta..
En az 1 kg vermis olmak istiyorum
Cnm istersen sana numarami veririm ama yurt disi cok yazar benimki
Sweet verebilirim diyor,yinede ver dersen veririm
Afiyet olsun cnm,karatya alistinmi ne
Cok begendim
Merhaba cnm..
ne güzel yapmissiniz,biz burda o yazdan kalma günleri coktan gecirdik,1-2 derece havalar
Icli köfteyi haslama yaparim bende,kizarmisla pek aram yoktur
Cnm painttende kücültebilirsin resimler büyük gelirse.Bende makinayla cektigimde büyük diye kabul etmiyor,paintten kücültüyorum..
2 kilom dedin
bir cesaretimi toplayabilsem bende baslicamda karataya,korkuyorum nedense:26:
Süpersin cnm,söyleyecek söz bulamiyorum..4-5 saat yürüyüsmü
Cnm aksama kadar ac kalmissin sonucta yemesen metabolizman yavaslar.Yemekle en iyisini yapmissin,gecte olsa..
Pes etmemende ayri bir güzel,hep aman zaten aliyoruz diyip yemekten kilo aliyoruz,sen bunu asmissin bravo
Sekerim öglen fazla kacirmana ragmen aksam cok güzel dengelemissin.Cok azimlisin cnm,tebrik ederim seni
Günaydin cnm..
bende hafta sonunu berbat gecirdim ve sabah tartiya ciktigimda nerdeyse 1 kg fazla geldim..
Ama cumaya kadar toparlayacagima inaniyorum,sende inan bence..Verecegim dersen veririsin,beynini buna sartla
Herkese kocamannnnn bir tünaydın diyorum güzel bir hafta geçirelim hep beraber inşallah
dünkü menümü yazıp hemen geçmiş yapayım
MENÜM:
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 lop yumurta
3 ad kuru erik
8 zeytin
2 dilim peynir
4 ceviz 8 fındık
1 domates 1 biber
Roka maydanoz dereotu tere
1 fincan yeşilçay
ÖĞLE :
1 bardak süt
AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak Kıymalı pırasa
Çoban salatası
SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 maden suyu
1 bardak süt
takviye olarak omega 3
Akşam aksilik olmuş canım olsun moral bozmak yok ne yediğini yazmadığın için yorum yapamayacağım böyle durumlarda salata çorba ve yoğurt bol yersen ve ana yemeğe dokunmazsan günü zararsız bitirmiş olursun canım bir de çantanda kuruyemiş ve kuru incir mutlaka bulundur çaktırmadan atıştırırsın gerçi ortam müsaitmi değilmi bilmiyorum ama bu sayede diğer öğünde fazla yememiş olursun moral bozmak pes etmek yok önümüzde kocaman bir hafta var eminim cumaya dek çok güzel kilo vereceksin aynen devam et tuzu azalt ve yemeklere tuzu piştikten sonra ekle mümkünse hiç ekleme sofralık tuz değil kaya tuzu kullan himalaya diyorlar gerçi fakat ben ikisinden de aldım kaya tuzundan çok farkı yok .Hayır canım kuruyemiş az olmuyor her gün farklı oluyor zaten adetleri
tabağımı öyle bir hazırlıyorumki tam bir görsel şölen öncelikle gözüm doyuyor direnç olayı bünyeden bünyeye değişiyor canım fakat vermeye başladınmı sürekli gidiyor bir de sporla desteklersen kesinlikle durma olmuyor
canım ben de çay içince sıvı olarak kabul ediliyor sanıyordum ama o öyle değilmiş malesefhatta çay vücuttan bir de su attırıyormuş yani çay içersek üzerine 2 katı su içmemiz gerekiyormuş yeşil çay vs içersen durum farklı tabi.. ben o yüzden siyah çayı çok azalttım çok seviyordum ama yeşil çay en azından faydalı ona alıştım bu ara baya..kabuk tarçın da atınca içine, harika oluyor..
günaydın kaptancım özledim sizi haftasonu yahuu
canım ben de korkuyordum bunca zaman da hiç denememiştim keşke deneseymişim inan bana ara öğünlü diyetlerden daha kolay..bu diyet değil ki, bi yaşam tarzı.. düşünsene dışarda rahat rahat yiyorsun rahat rahat doyuyorsun, ve sağlıklı besleniyorsun..bence hiç değilse 1 sabah kahvaltısını böyle yap, ne demek istediğimi anlayacaksın 4-5 saat tok kalınca:) ben meğer hep açmışım yaa... ve inan geri aldığım kilolar hep karnımda toplandı, hayatımda kabızlık görmemiştim 1 aydır sıkıntı yaşıyorum, o da metabolizmanın bozulduğunu gösteriyormuş demekki baya zarar vermişim kendime.. canan karatayın bahsettiği olumsuzlukları hep yaşadığımı görücne çok etkilendim ve hemen başladım.. bi kere kendine ayrı eve ayrı yemek derdin olmayacak, oğlum kahvaltıyı ayrı ayrı yapmaya bir alışsa ona da ekmeği bıraktıracağım
Keisnlike haklısın çay veya azldığımız su harici sıvılar sayılmıyor sen böyle bahsedince öyle mutlu oluyorumki benim ilk bu yaşam tarzına başladığım zaman verdiğim tepkilerin aynısı hele birkaç ay sonraki değişiklikleri görünce kimbilir neler yazacaksın
Keisnlike haklısın çay veya azldığımız su harici sıvılar sayılmıyor sen böyle bahsedince öyle mutlu oluyorumki benim ilk bu yaşam tarzına başladığım zaman verdiğim tepkilerin aynısı hele birkaç ay sonraki değişiklikleri görünce kimbilir neler yazacaksın
ben zaten her gün menümü hazırlarken aklıma sen geliyorsun:) senin tavsiyenle okudum ve başladım canım çok teşekkürler şimdidendün 7 saat falan bişey yiyememiştim mesela, ama ona rağmen hiç bir titreme yaşamadım:)) benim kan şekerim çabuk düşüyor diyordum ee karbonhidratı seversen düşermiş öğrenmiş oldum:)
benim bir önceki diyetimin en büyük yanlışı light ürün çok vardı içinde, hep işlenmiş ürünler vs.. bir de aslında yine kuruyemiş vs vardı ama gün içine 3-4 ara öğünle serpilmişti, ye ye aç aç gez durumundaydım.. durumundaymışım diyeyim yeni farkettim çünkü
yine harika bir menüyle karşımızdasın sweet:) süpersin maşallah sana... bak burda kuru kayısı gğn kurusu yok ama kuru erik var, ben de kayısı yerine ondan yiyeyim bundan sonra..bu adamlar o kadar yapaylığa alışmış ki meyveyi bile konserve alıyorlar, kabaklar içi oyulmuş ve paketlenmiş olarak satılıyor, yani öyle gidip kabağı seçip poşete doldurup eve gidip oyma zahmeti bile gösteremiyorlar..rahatlıkta üstlerine yok.. o yüzden bu adamlar öyle gün kurusu falan da bilmiyorlar:) türkiyeye gitme durumum olursa valize tereyağı zeytin salça ve kayısı doldurup getireceğim bir valizi böyle yapacağım :))))
çok sağol valla moral oldu, çok acıktığım için malesef yedim yemekleriama bugün kaldığım yerden devam ediyorum.. kahvaltı yapalı 3,5 saat oldu ve hala acıkmadım:)
kaya tuzu bir markette gördüm onu alacağım, zeytin sıfır tuzlu bir zeytin buldum onu aldım tadı lastik gibi ama en azından katkılı durmuyor, rengi boyalı gibi değil yani suya koyunca boya çıkmıyor ve tuz yok hiç değilse..
peynir sorunu yok çokşükür, ama mesela ev salçası bulamıyorum burda.. katkısız denilen salçalardan alıyorum mecburen..
yağ konusunda da öyle halis tereyağı yok, açık süt olmadığı için de ben mayalasam bile yoğurt kaymak tutmuyor..
bi de yumurta..burda organik yumurta diye satılan yumurta hiç göremedim..
yumurta yağlar ve salça böyle olunca içime sinmiyor sanki karataya uymuyormuşum gibi geliyor yasence yine de olur mu bu şekilde?
1-7 kasim mesaj sayilari...
Pegasus07:82
Sekerkiz:84
sahgül:44
nora:59
Sweetdimple:136
Bluebootle:57
Kizlar lütfen artik herkes cuma ilk bildirimiyle birlikte mesaj sayisinida yazsin,listeye ben eklerim..Böyle zor oluyor herkesin mesjaini saymak
Ve birde bildiginiz gibi takim kurallarimiz icinde her hafta listeyi 1 üye paylasim alanina tasiyacak yaziyordu.Artik birbirimize isinma fasli gectigine göre bu kurali uygulama zamani.Ben olmadigim zaman listeyi herkes paylasabilmeli,yoksa ceza liriz..
Bu hafta icin gönüllü varmi,yoksa listemi hazirlayayim,siz karar verin
Ben kahvaltiya kactim gelirsem konusuruz
sweetdimple, karatayda haftada 2 lahmacuna izin mi veriliyormuş sanki öyle bişiler gördüm bi yerlerdedoğrumu bacım bu
ben zaten her gün menümü hazırlarken aklıma sen geliyorsun:) senin tavsiyenle okudum ve başladım canım çok teşekkürler şimdidendün 7 saat falan bişey yiyememiştim mesela, ama ona rağmen hiç bir titreme yaşamadım:)) benim kan şekerim çabuk düşüyor diyordum ee karbonhidratı seversen düşermiş öğrenmiş oldum:)
benim bir önceki diyetimin en büyük yanlışı light ürün çok vardı içinde, hep işlenmiş ürünler vs.. bir de aslında yine kuruyemiş vs vardı ama gün içine 3-4 ara öğünle serpilmişti, ye ye aç aç gez durumundaydım.. durumundaymışım diyeyim yeni farkettim çünkü
Est canım ben de Okan ve Nurçin çifti sayesinde tanışmıştım onlara şükran borçluyum tüm şüphelerimden kurtuldum onkar sayesinde
çevremdeki herkese anlatıyorum paylaşmak kadar güzel bir şey yok ki hayatta
Light diyet ürünler hepsi bizlere kilo aldırıyor aslında yememek en güzeli
ben bi eve gidip kefir içip geliyorum kimse kaçmasın bi yere
Insallah baslayabilirim cnm.Haftasonu dügün var ve ben elbisenin icinden yaglarin fiskirmasini istemiyordum aslinda.haftasonuna kadar callen yapayim belki toparlar birazGünaydın kaptancım hep beraber güzel bir hafta geçireceğiz inş
Ben özelden yazmıştım numaramı şekercim görmedin sanırım evet kaptancım buralara hala çok güzel hele ki İzmir de kısakollu dolaşan gençler bile var 4-5 saat yürüdük kordon ve alsancakta gerçekten çok güzel oldu ama gece yattığım yeri beğendim
Resim problemini minik bir program sayesinde çözdüm paintten daha kolay kesme biçme yok tam benlik resmi atıysun sn de seçtiğin ölçüye göre ayarlıyor Belki bugün belki haftaya belki öbür ay belki seneye ama bir gün mutlaka sen de korkularını bir kenara bırakıp başlayacaksın Karataya kaptancım
Fast Image Resizer 0.9
Merhaba arkadaslar.Bildiginiz gibi bir yardimcim yoktu.Sweet le konustuk,sagolsun beni kirmadi yardimciligi kabul etti.artik kaptan yardimcimiz sweet..
Püsküüte de bildireyim de karar defterine yazsin...
Insallah baslayabilirim cnm.Haftasonu dügün var ve ben elbisenin icinden yaglarin fiskirmasini istemiyordum aslinda.haftasonuna kadar callen yapayim belki toparlar biraz
Cnm paintten kesmiyorsun,büyüklügü ayarla diyor yukarda,orda 100 den 70 veya daha asagi düsürüyorsun ve degisiklikleri kaydediyorsun oluyor..
tabi senin programda ayni seyi yapiyormus
Cnm aslinda ben liste hazirlayacaktim cuma günü,herkes kilosunu kaydedecekti.Cuma günleri takim listesini hazirlamakla gectiginden mesaj listesine zamanim kalmiyor.hafta sonuna kalabiliyor.Herkes kilosunu yazdiginda bende mesaj listesini ne zaman eklersem kaydederim diye söyledim..Ben mesajlarımı saymıştım aslında ama sanıyorumkı kilo bildirimlerinden sonra kaptan gönderin deyince göndericezKilo bildirimiyle birlikte ekleriz kaptancımm artık
Evet cnm günde 2 saat yapabilsem süper olur ama ben 1 ede raziyimBence hemen başla kaptancım callenle de desteklersen çok iyi bir sonuç alacağına eminim
Bende aksamlari hafifi gecireyim bu hafta..
En az 1 kg vermis olmak istiyorum
Cnm istersen sana numarami veririm ama yurt disi cok yazar benimki
Sweet verebilirim diyor,yinede ver dersen veririm
Afiyet olsun cnm,karatya alistinmi ne
Cok begendim
Merhaba cnm..
ne güzel yapmissiniz,biz burda o yazdan kalma günleri coktan gecirdik,1-2 derece havalar
Icli köfteyi haslama yaparim bende,kizarmisla pek aram yoktur
Cnm painttende kücültebilirsin resimler büyük gelirse.Bende makinayla cektigimde büyük diye kabul etmiyor,paintten kücültüyorum..
2 kilom dedin
bir cesaretimi toplayabilsem bende baslicamda karataya,korkuyorum nedense:26:
Süpersin cnm,söyleyecek söz bulamiyorum..4-5 saat yürüyüsmü
Cnm aksama kadar ac kalmissin sonucta yemesen metabolizman yavaslar.Yemekle en iyisini yapmissin,gecte olsa..
Pes etmemende ayri bir güzel,hep aman zaten aliyoruz diyip yemekten kilo aliyoruz,sen bunu asmissin bravo
Sekerim öglen fazla kacirmana ragmen aksam cok güzel dengelemissin.Cok azimlisin cnm,tebrik ederim seni
Günaydin cnm..
bende hafta sonunu berbat gecirdim ve sabah tartiya ciktigimda nerdeyse 1 kg fazla geldim..
Ama cumaya kadar toparlayacagima inaniyorum,sende inan bence..Verecegim dersen veririsin,beynini buna sartla
canım ben de çay içince sıvı olarak kabul ediliyor sanıyordum ama o öyle değilmiş malesefhatta çay vücuttan bir de su attırıyormuş yani çay içersek üzerine 2 katı su içmemiz gerekiyormuş yeşil çay vs içersen durum farklı tabi.. ben o yüzden siyah çayı çok azalttım çok seviyordum ama yeşil çay en azından faydalı ona alıştım bu ara baya..kabuk tarçın da atınca içine, harika oluyor..
günaydın kaptancım özledim sizi haftasonu yahuu
canım ben de korkuyordum bunca zaman da hiç denememiştim keşke deneseymişim inan bana ara öğünlü diyetlerden daha kolay..bu diyet değil ki, bi yaşam tarzı.. düşünsene dışarda rahat rahat yiyorsun rahat rahat doyuyorsun, ve sağlıklı besleniyorsun..bence hiç değilse 1 sabah kahvaltısını böyle yap, ne demek istediğimi anlayacaksın 4-5 saat tok kalınca:) ben meğer hep açmışım yaa... ve inan geri aldığım kilolar hep karnımda toplandı, hayatımda kabızlık görmemiştim 1 aydır sıkıntı yaşıyorum, o da metabolizmanın bozulduğunu gösteriyormuş demekki baya zarar vermişim kendime.. canan karatayın bahsettiği olumsuzlukları hep yaşadığımı görücne çok etkilendim ve hemen başladım.. bi kere kendine ayrı eve ayrı yemek derdin olmayacak, oğlum kahvaltıyı ayrı ayrı yapmaya bir alışsa ona da ekmeği bıraktıracağım
haklısın tatlım su yerıne gecmıyor dıger ıcecekler bugunlerde azaldı suyum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?