Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım oglenlerı ıs yerınde yıyorum mecburen ve ne cıkarsa bahtıma hesabı oluyo ama evde genelde makarnasyı sogurtla yada domateslı yaparım

kızlr bu ara spor yapıcak fırsatım olmuyo ya nasıl olucak bılmıyorum bu hafta 1,5 vermem de gerekıyo sevkımın kırılmaması lazımaslında esım bıle ıncelmeye baslıyosun dedı dun akşam ılk defa sporun cok faydası oluyo toparlanmak ıcın

evet canım telafi etmeye çalışıcam

Evet cnm günde 2 saat yapabilsem süper olur ama ben 1 ede raziyim
yaparsın kaptancım neden yapamayasınki 1 saat sabah yaparsın 1 saat te müsait olduğun zaman sonrasında gitsin kilocuklarrr

tatlım oglenlerı ıs yerınde yıyorum mecburen ve ne cıkarsa bahtıma hesabı oluyo ama evde genelde makarnasyı sogurtla yada domateslı yaparım

Evet canım çalıştığın için seçeneklerin kısıtlı evden götürme şansın yokmu şekercim hem daha sağlıklı beslenmiş olursun

Şekercim bak ne güzel farkedilmeye başlamış incelmen bir şekilde spor zamanı yaratmaya çalış kendine en azından yarım saat hopla zıpla dans et yeterki hareket etmeye çalış nolursun

sweetdımple tatlım gordum numaranı teskekur ederım:)

Rica ederim canım ne demek

Hepinize benden beyazçay ben dün aldığım zambak soğanlarını dikeyim sonra da sporumu yaparım duş yemek derken akşam olur cici bakın kendinize

Son düzenleme:

Hoşbuldum bluebottle nasılsın, okuyorum yazdıklarını karataydan baya memnunsun sanrım çok sevindim ben de karatayı araştırıyorum tamamen başlamasamda karatayvari yapmaya çalışıyorum diyetimi bir de evdekilere de sürekli tembihliyorum canan hanım der ki: .... vs vs gibi

Merb kizlar cok geldim.uzun suredir bilgisayarim bozuktu.hala bozuk da. DayanamAdim gittim internet baglantisi olan bi telefon aldm.iste geld burdayim

Bende sizi özledim cnm
Bu gazla baslarim bende karataya,merak etme sen.benimde kitabi alma imkanim yok burda,Tr ye giden olsaydi aldirirdim ama giden de yok.Sen hangi siteden okuyordun cnm,bana link verebilirmisin...

Cnm ne kusuru.Sadece kim ne kadar yazmis görelim istedim.Gördügümüuz zaman az-cok olarakta degerlendirebiliriz birbirimizi...
yaa yine forumda sessizlik başladı sanki
sweettttt yetiş bacım nerdesiiiiinnn gel de buraları hareketlendir kaptan kahvaltı yapana kadarrr
Cnm bende kahvaltiya gittim,kahvalti oldum

Cocuklar oldumu ancak gelebiliyorum iste,idare edin artik arada.aksamlari burdayim ama cocuklar en gec 8:30 da uyuyor,9 da burdayim yani
şekersiz türk kahvesi eşliğinde okumam gereken yazılarımı okuyorum..çok seviyorum şu türk kahvesini yaa
Hamileligimde cok icerdim türk kahvesi.Taze cektirmistim izine gittigimde.Kokusu bile bir harikaydi
Cnm ben tereyagini bazen kendim yapiyorum.
bir benim tarifim var,birde kayinvalidemin sana vereyim hangisini istersen onu yap...

Benim tarifim:
sivi krema aliyorsun 4-5 paket al.genisce bir kaseye bosalt,icine 1 adet kesme seker at.Istege göre tuz koy biraz.El mikseriyle cirp,ama iyice cirp.Önce kremsanti olacak sen cirpmaya devam et,2-3 dk sonra suyunu birakir ve yagini cikarir.
suyu iyice ciktiktan sonra ince bir süzgece dök,5-6 dk bekle suyu süzülsün.Sonra elinle sikarak kaba al, ve istedigin zaman kullan...Yagi hazirlama 10 dk sürüyor...

Kayinvalidemin tarifi
1 kg süt al,kutu sütte olabilir.icine 5-6 adet sivi krema koy ve mayala.Yogurt mayalayacaksin cnm,o yüzden kaynatip soguttuktan sonra isisini yogrut mayalar gibi ayarla..
Yogurdun iyice olmasini bekle.yani dolaba kaldirip 1 gün bekle istersen.Sonra bunu ayran yap ve kayinvalidem 5 kg lik bidona koyup calkaliyor ve yagi ciktikca aliyor üstünden.Ben mutfak robotuna koyuyorum ve yagi ciktikca aliyorum...Bu kadar cnm,insallah isine yarar...
sweetdimple, karatayda haftada 2 lahmacuna izin mi veriliyormuş sanki öyle bişiler gördüm bi yerlerde doğrumu bacım bu
Ciddimisin,gün gectikce dahada seviyorum karatayi
ben bi eve gidip kefir içip geliyorum kimse kaçmasın bi yere
Afiyet olsun cnm...
Tesekkür ederim cnm.Zaten herken kendi kilosunu hesaplayip listeye ekliyor.Eklenmeyenleri ekleyip bütün kilolari topluyorsun ve listedeki üye sayisina bölüyorsun.Üyenin karsisinda ne yazilirsa yazilsin bölünmeye dahil olmali.Sonra virgülden sonraki 3 rakam yine 5 ve üzeriyse bir önceki sayiyi yuvarliyorsun.
Daha sonra kardes takimimiz olan 8.takima kopyaliyorsun listeyi,onlar kontrol ediyor.Onay aldiktan sonra paylasim alanina tasiyacaksin.
Paylasim alaninda bizden önce liste paylasan takim varsa numara sirasina göre listemizi kopyala yapistir yapiyorsun..yani daha önce eklenen listeyi alintiliyorsun.Bastaki ve sondaki QUITE yazilarini siliyorsun ve listemizi sirasina göre yapistiriyorsun.Birde o gün kardes takimimiz listesinikontrol etmemiz icin getirirse listelerini kontrol etmelisin...
Listeyi en gec 18:00 kadar paylasmis olacaksin,yoksa kabul edilmez.baktinki kardes takimdan ses yok,listeyi paylas.yanlislik varsa düzenleriz yine ama paylasilmazsa o hafta listeye alinmayiz...diger haftada ortalamamiz 2 ye bölünür

Aslinda zor degil böyle yazdinmi cok görünüyor ama kolay.Eger anlamadigin yer varsa foto cekerek anlatabilirim cnm..
Ben lahmacunlarimi evde yapiyorum.Burda yaptirma imkanimiz olmadigindan.Ufak ve cok ince yapiyorum.Onlardan 2 tane yiyebilirmiyiz

O cifti bende gördüm,nasil zayiflamislar öyle.Plates yapiyorlardi bir videoda
Afiyetolsun canım bize de komşumuz geldi kahvemizi içelim buralardayım şimdilik
sanada afiyet olsun cnm
Tşkler kaptancım seni kırabilmem mümkünmü ki :13:

Tesekkur ederım tatlım hafta hepımız daha ıyı sonuclar alıcakmısız gıbı gelıyor baklım:)
Insallah cnm.
haklısın tatlım su yerıne gecmıyor dıger ıcecekler bugunlerde azaldı suyum ya
Cnm masanin üzerine koy suyunu,gördükce icersin,simdi ic mesela
Sekercigim firsat olmuyorlar bahane.Uykusundan fedakarlik yapanlar var sporu.Hem bak esindende olumlu tepkiler almissin.Buzlar eriyor iste.Simdi sen sporu birakirsan kilo vermen yavaslayabilir.Bence 30 dk da olsa kendine ayir
evet canım telafi etmeye çalışıcam
Edersin cnm.Hem bu hafta düzenli olcam demistin,unutmadim
Cay icin tesekkür ederim cnm,icimin yaglari eridi

Cnm sabahlari pek zamanim olmuyor aslinda.Cocuklari hazirlayip gönderiyorum,arkasindan hemen kahvalti hazirliyorum,sonrasinda oglumu doyurup kendim yiyeyim derken cocugun uykusu geliyor.Onu uyutup temizlige basliyorum.Cocuklar geliyor,yemekleri toplama derken ögleni geciyor.Ama yinede öglen ve aksam olarak yapmaya gayret edecegim
Kızlar ben geldimmm

Tam yazıcam birşey çıkıyorr maalesef ama sonunda yazabildim :)
Hos geldin cnm,özledim yahu nerdesin.sagligin nasil oldu
Merb kizlar cok geldim.uzun suredir bilgisayarim bozuktu.hala bozuk da. DayanamAdim gittim internet baglantisi olan bi telefon aldm.iste geld burdayim
hos geldin cnm.Tam gaz devam o zaman,daha aktif bir sevilay bekliyoruz ve daha hirsli
İnsallah kactigimi falan dusunmemissinizdir
Ben düsündüm cnm acikcasi.

Dönmenede cok sevindim

Son düzenleme:
Kızlar ben geldimmm

Tam yazıcam birşey çıkıyorr maalesef ama sonunda yazabildim :)

hoşgeldin tatlımmm, nasılsın bakalım

evet uzun zamandır yoktun hoşgeldin

Kizlar birazdan kizimin krese gidcez.Etkinlik var.Aksama anca gelebilirim galiba..Öptüm hepinizi kocaman

Hos geldin cnm,özledim yahu nerdesin.sagligin nasil oldu

Hoşbuldum kaptancımm şimdi çok daha iyiyim erkek kardeşim sınıf tekrarı yaptı o yüzden gözetim altına aldım ödev, sınav herşeyiyle ilgileniyorum akşam girmeye çok vaktim olmuyor haftasonuda onunla uğraştım zaten :)

Kızlar herkeste vardır eminim ama ben zayıflayınca çok mutlu oluyorum ama onun dışında böyle sinir minir hiçbir şey kalmıyor kim ne dese hayır demiyorum dün evde kim ne dese yaptım geçen sene aldığım bir elbisem vardı dar almıştım bilerek diyete başlamadan önce olmuyordu şu an çok şükür oluyorrr

Teşekkür ederim canım çok iyiyim kendimi çok enerjik hissediyorumm sen nasılsın nasıl gidiyor canım?

ohh maşallah canım hep daha iyi ol, kesinlikle zayıfladıkça insanın kendine güveni geliyor, benimde geçen sene alıp birkere giydiğim ciclerim var artık olmuyor onları tekrar giyene kada devam canım. bende çok şükür iyiyim çok yoğun günler geçiriyorum canım yarında kontrolüm var doktordayım ertesi iki gün kurstayım dışarda olunca diyet berbat oluyor ufff

Kaptancım bu linkten okuyabilirsin

http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf

yapabilirim sanırım canım mecbur öğreniciz

öğlen ve akşam yaparsan süper olur şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…