- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Öğlen biraz kaçmış şekercim makarnanı domatesli seçersen daha sağlıklı olur senin için protein ve karbonhidrat olmuş öğle menün canım akşam telafi etmişsin bu güzel
Günaydın canımm hoşgeldinnn
yağlar sağlıklı yağlarsa korkma canım kaymak kahvaltıda bazen bende yiyorum kahvaltıda yediysen sorun yok ama bal cıssss
korkma bitanem henüz haftanın ilk günü cumaya dek sağlıklı menü ve sporla + çıkmayacağından eminim
Günaydın kaptancım hep beraber güzel bir hafta geçireceğiz inş
Ben özelden yazmıştım numaramı şekercim görmedin sanırım evet kaptancım buralara hala çok güzel hele ki İzmir de kısakollu dolaşan gençler bile var 4-5 saat yürüdük kordon ve alsancakta gerçekten çok güzel oldu ama gece yattığım yeri beğendim
Resim problemini minik bir program sayesinde çözdüm paintten daha kolay kesme biçme yok tam benlik resmi atıysun sn de seçtiğin ölçüye göre ayarlıyor Belki bugün belki haftaya belki öbür ay belki seneye ama bir gün mutlaka sen de korkularını bir kenara bırakıp başlayacaksın Karataya kaptancım
Fast Image Resizer 0.9
tatlım onumuzde 4 gun var telfı edersın akşam ogununu müsli ile gecır mesela ben dun oğlen kucuk borek ydım dıye akşamı müsli yedım mıdem okadar sıstıkı anlatama cok sevdım normalde yıyemezdım ben müsli falan
yaparsın kaptancım neden yapamayasınki 1 saat sabah yaparsın 1 saat te müsait olduğun zaman sonrasında gitsin kilocuklarrrEvet cnm günde 2 saat yapabilsem süper olur ama ben 1 ede raziyim
tatlım oglenlerı ıs yerınde yıyorum mecburen ve ne cıkarsa bahtıma hesabı oluyo ama evde genelde makarnasyı sogurtla yada domateslı yaparım
kızlr bu ara spor yapıcak fırsatım olmuyo yanasıl olucak bılmıyorum bu hafta 1,5 vermem de gerekıyo sevkımın kırılmaması lazımaslında esım bıle ıncelmeye baslıyosun dedı dun akşam ılk defa sporun cok faydası oluyo toparlanmak ıcın
sweetdımple tatlım gordum numaranı teskekur ederım:)
Kızlar ben geldimmm
Tam yazıcam birşey çıkıyorr maalesef ama sonunda yazabildim :)
hoşgeldin :)
günaydın kaptancım özledim sizi haftasonu yahuu
canım ben de korkuyordum bunca zaman da hiç denememiştim keşke deneseymişim inan bana ara öğünlü diyetlerden daha kolay..bu diyet değil ki, bi yaşam tarzı.. düşünsene dışarda rahat rahat yiyorsun rahat rahat doyuyorsun, ve sağlıklı besleniyorsun..bence hiç değilse 1 sabah kahvaltısını böyle yap, ne demek istediğimi anlayacaksın 4-5 saat tok kalınca:) ben meğer hep açmışım yaa... ve inan geri aldığım kilolar hep karnımda toplandı, hayatımda kabızlık görmemiştim 1 aydır sıkıntı yaşıyorum, o da metabolizmanın bozulduğunu gösteriyormuş demekki baya zarar vermişim kendime.. canan karatayın bahsettiği olumsuzlukları hep yaşadığımı görücne çok etkilendim ve hemen başladım.. bi kere kendine ayrı eve ayrı yemek derdin olmayacak, oğlum kahvaltıyı ayrı ayrı yapmaya bir alışsa ona da ekmeği bıraktıracağım
Cnm ne kusuru.Sadece kim ne kadar yazmis görelim istedim.Gördügümüuz zaman az-cok olarakta degerlendirebiliriz birbirimizi...kaptanım kusura bakma ya 35i geçtiğime emin olunca saymadım ben40.mesajım vs diye de bahsedince gerek yok sanıyordum..bundan sonra kilo ile beraber yazarım
bahsettiğin paylaşım vs neresi ben bilmiyorum..bu haftalık ben söz vermeyeyim haftasonu ya bizde, programımız belli değil...
Cnm bende kahvaltiya gittim,kahvalti oldumyaa yine forumda sessizlik başladı sanki
sweettttt yetiş bacım nerdesiiiiinnn gel de buraları hareketlendir kaptan kahvaltı yapana kadarrr
Hamileligimde cok icerdim türk kahvesi.Taze cektirmistim izine gittigimde.Kokusu bile bir harikaydişekersiz türk kahvesi eşliğinde okumamgereken yazılarımı okuyorum..çok seviyorum şu türk kahvesini yaa
Cnm ben tereyagini bazen kendim yapiyorum.yine harika bir menüyle karşımızdasın sweet:) süpersin maşallah sana... bak burda kuru kayısı gğn kurusu yok ama kuru erik var, ben de kayısı yerine ondan yiyeyim bundan sonra..bu adamlar o kadar yapaylığa alışmış ki meyveyi bile konserve alıyorlar, kabaklar içi oyulmuş ve paketlenmiş olarak satılıyor, yani öyle gidip kabağı seçip poşete doldurup eve gidip oyma zahmeti bile gösteremiyorlar..rahatlıkta üstlerine yok.. o yüzden bu adamlar öyle gün kurusu falan da bilmiyorlar:) türkiyeye gitme durumum olursa valize tereyağı zeytin salça ve kayısı doldurup getireceğim bir valizi böyle yapacağım :))))
çok sağol valla moral oldu, çok acıktığım için malesef yedim yemekleriama bugün kaldığım yerden devam ediyorum.. kahvaltı yapalı 3,5 saat oldu ve hala acıkmadım:)
kaya tuzu bir markette gördüm onu alacağım, zeytin sıfır tuzlu bir zeytin buldum onu aldım tadı lastik gibi ama en azından katkılı durmuyor, rengi boyalı gibi değil yani suya koyunca boya çıkmıyor ve tuz yok hiç değilse..
peynir sorunu yok çokşükür, ama mesela ev salçası bulamıyorum burda.. katkısız denilen salçalardan alıyorum mecburen..
yağ konusunda da öyle halis tereyağı yok, açık süt olmadığı için de ben mayalasam bile yoğurt kaymak tutmuyor..
bi de yumurta..burda organik yumurta diye satılan yumurta hiç göremedim..
yumurta yağlar ve salça böyle olunca içime sinmiyor sanki karataya uymuyormuşum gibi geliyor yasence yine de olur mu bu şekilde?
Ciddimisin,gün gectikce dahada seviyorum karatayisweetdimple, karatayda haftada 2 lahmacuna izin mi veriliyormuş sanki öyle bişiler gördüm bi yerlerdedoğrumu bacım bu
Afiyet olsun cnm...ben bi eve gidip kefir içip geliyorum kimse kaçmasın bi yere
Tesekkür ederim cnm.Zaten herken kendi kilosunu hesaplayip listeye ekliyor.Eklenmeyenleri ekleyip bütün kilolari topluyorsun ve listedeki üye sayisina bölüyorsun.Üyenin karsisinda ne yazilirsa yazilsin bölünmeye dahil olmali.Sonra virgülden sonraki 3 rakam yine 5 ve üzeriyse bir önceki sayiyi yuvarliyorsun.Haklısın kaptancım ben kendimi mesajlarımı sayarken kafam karıştı sen bir de hepimizin mesajlarını sayarsan çok zor olur yazalım cuma günü. bu hafta ben paylaşabilirim kaptancım ceza almayalım tabikii
Ben lahmacunlarimi evde yapiyorum.Burda yaptirma imkanimiz olmadigindan.Ufak ve cok ince yapiyorum.Onlardan 2 tane yiyebilirmiyizEvet canım lahmacunun pidesi ince olmak kaydıyla yiyebilirsin bitanem ama sen yine de kilo verme aşamasında 1 taneyle yetin bol ayran ve salata ye yanında canım lokmalarınıda en az 18 kez çiğnemeye çalış böylece 2 lahmacundan alacağın lezzet hissini tek lahmacundan alırsın biliyosun beynimize tokluk sinyalinin gitmesi 20 dk sürüyor salatalarına da ev yapımı sirke bol bol kullan canımcım
Est canım ben de Okan ve Nurçin çifti sayesinde tanışmıştım onlara şükran borçluyum tüm şüphelerimden kurtuldum onkar sayesinde
çevremdeki herkese anlatıyorum paylaşmak kadar güzel bir şey yok ki hayatta
Light diyet ürünler hepsi bizlere kilo aldırıyor aslında yememek en güzeli
sanada afiyet olsun cnmAfiyetolsun canım bize de komşumuz geldi kahvemizi içelim buralardayım şimdilik
Tşkler kaptancım seni kırabilmem mümkünmü ki :13:
Insallah cnm.Tesekkur ederım tatlım hafta hepımız daha ıyı sonuclar alıcakmısız gıbı gelıyor baklım:)
Cnm masanin üzerine koy suyunu,gördükce icersin,simdi ic meselahaklısın tatlım su yerıne gecmıyor dıger ıcecekler bugunlerde azaldı suyum ya
Sekercigim firsat olmuyorlar bahane.Uykusundan fedakarlik yapanlar var sporu.Hem bak esindende olumlu tepkiler almissin.Buzlar eriyor iste.Simdi sen sporu birakirsan kilo vermen yavaslayabilir.Bence 30 dk da olsa kendine ayirkızlr bu ara spor yapıcak fırsatım olmuyo yanasıl olucak bılmıyorum bu hafta 1,5 vermem de gerekıyo sevkımın kırılmaması lazımaslında esım bıle ıncelmeye baslıyosun dedı dun akşam ılk defa sporun cok faydası oluyo toparlanmak ıcın
Edersin cnm.Hem bu hafta düzenli olcam demistin,unutmadimevet canım telafi etmeye çalışıcam
Cay icin tesekkür ederim cnm,icimin yaglari eridiyaparsın kaptancım neden yapamayasınki 1 saat sabah yaparsın 1 saat te müsait olduğun zaman sonrasında gitsin kilocuklarrr
Evet canım çalıştığın için seçeneklerin kısıtlı evden götürme şansın yokmu şekercim hem daha sağlıklı beslenmiş olursun
Şekercim bak ne güzel farkedilmeye başlamış incelmen bir şekilde spor zamanı yaratmaya çalış kendine en azından yarım saat hopla zıpla dans et yeterki hareket etmeye çalış nolursun
Rica ederim canım ne demek
Hepinize benden beyazçayben dün aldığım zambak soğanlarını dikeyim sonra da sporumu yaparım duş yemek derken akşam olur cici bakın kendinize
Hos geldin cnm,özledim yahu nerdesin.sagligin nasil olduKızlar ben geldimmm
hos geldin cnm.Tam gaz devam o zaman,daha aktif bir sevilay bekliyoruz ve daha hirsliMerb kizlar cok geldim.uzun suredir bilgisayarim bozuktu.hala bozuk da. DayanamAdim gittim internet baglantisi olan bi telefon aldm.iste geld burdayim
Ben düsündüm cnm acikcasi.İnsallah kactigimi falan dusunmemissinizdir
Kızlar ben geldimmm
evet uzun zamandır yoktun hoşgeldinMerb kizlar cok geldim.uzun suredir bilgisayarim bozuktu.hala bozuk da. DayanamAdim gittim internet baglantisi olan bi telefon aldm.iste geld burdayim
Kizlar birazdan kizimin krese gidcez.Etkinlik var.Aksama anca gelebilirim galiba..Öptüm hepinizi kocaman
Tesekkür ederim cnmgörüşrüz canım iyi eğlenceler
Hos geldin cnm,özledim yahu nerdesin.sagligin nasil oldu
hoşgeldin tatlımmm, nasılsın bakalım
evet uzun zamandır yoktun hoşgeldin
Hoşbuldum kaptancımmşimdi çok daha iyiyim erkek kardeşim sınıf tekrarı yaptı o yüzden gözetim altına aldım ödev, sınav herşeyiyle ilgileniyorum akşam girmeye çok vaktim olmuyor haftasonuda onunla uğraştım zaten :)
Kızlar herkeste vardır eminim ama ben zayıflayınca çok mutlu oluyorum ama onun dışında böyle sinir minir hiçbir şey kalmıyor kim ne dese hayır demiyorum dün evde kim ne dese yaptımgeçen sene aldığım bir elbisem vardı dar almıştım bilerek diyete başlamadan önce olmuyordu şu an çok şükür oluyorrr
Teşekkür ederim canım çok iyiyim kendimi çok enerjik hissediyorummsen nasılsın nasıl gidiyor canım?
Merb kizlar cok geldim.uzun suredir bilgisayarim bozuktu.hala bozuk da. DayanamAdim gittim internet baglantisi olan bi telefon aldm.iste geld burdayim
Bende sizi özledim cnm
Bu gazla baslarim bende karataya,merak etme sen.benimde kitabi alma imkanim yok burda,Tr ye giden olsaydi aldirirdim ama giden de yok.Sen hangi siteden okuyordun cnm,bana link verebilirmisin...
Cnm ne kusuru.Sadece kim ne kadar yazmis görelim istedim.Gördügümüuz zaman az-cok olarakta degerlendirebiliriz birbirimizi...
Cnm bende kahvaltiya gittim,kahvalti oldum
Cocuklar oldumu ancak gelebiliyorum iste,idare edin artik arada.aksamlari burdayim ama cocuklar en gec 8:30 da uyuyor,9 da burdayim yani
Hamileligimde cok icerdim türk kahvesi.Taze cektirmistim izine gittigimde.Kokusu bile bir harikaydi
Cnm ben tereyagini bazen kendim yapiyorum.
bir benim tarifim var,birde kayinvalidemin sana vereyim hangisini istersen onu yap...
Benim tarifim:
sivi krema aliyorsun 4-5 paket al.genisce bir kaseye bosalt,icine 1 adet kesme seker at.Istege göre tuz koy biraz.El mikseriyle cirp,ama iyice cirp.Önce kremsanti olacak sen cirpmaya devam et,2-3 dk sonra suyunu birakir ve yagini cikarir.
suyu iyice ciktiktan sonra ince bir süzgece dök,5-6 dk bekle suyu süzülsün.Sonra elinle sikarak kaba al, ve istedigin zaman kullan...Yagi hazirlama 10 dk sürüyor...
Kayinvalidemin tarifi
1 kg süt al,kutu sütte olabilir.icine 5-6 adet sivi krema koy ve mayala.Yogurt mayalayacaksin cnm,o yüzden kaynatip soguttuktan sonra isisini yogrut mayalar gibi ayarla..
Yogurdun iyice olmasini bekle.yani dolaba kaldirip 1 gün bekle istersen.Sonra bunu ayran yap ve kayinvalidem 5 kg lik bidona koyup calkaliyor ve yagi ciktikca aliyor üstünden.Ben mutfak robotuna koyuyorum ve yagi ciktikca aliyorum...Bu kadar cnm,insallah isine yarar...
Ciddimisin,gün gectikce dahada seviyorum karatayi
Afiyet olsun cnm...
Tesekkür ederim cnm.Zaten herken kendi kilosunu hesaplayip listeye ekliyor.Eklenmeyenleri ekleyip bütün kilolari topluyorsun ve listedeki üye sayisina bölüyorsun.Üyenin karsisinda ne yazilirsa yazilsin bölünmeye dahil olmali.Sonra virgülden sonraki 3 rakam yine 5 ve üzeriyse bir önceki sayiyi yuvarliyorsun.
Daha sonra kardes takimimiz olan 8.takima kopyaliyorsun listeyi,onlar kontrol ediyor.Onay aldiktan sonra paylasim alanina tasiyacaksin.
Paylasim alaninda bizden önce liste paylasan takim varsa numara sirasina göre listemizi kopyala yapistir yapiyorsun..yani daha önce eklenen listeyi alintiliyorsun.Bastaki ve sondaki QUITE yazilarini siliyorsun ve listemizi sirasina göre yapistiriyorsun.Birde o gün kardes takimimiz listesinikontrol etmemiz icin getirirse listelerini kontrol etmelisin...
Listeyi en gec 18:00 kadar paylasmis olacaksin,yoksa kabul edilmez.baktinki kardes takimdan ses yok,listeyi paylas.yanlislik varsa düzenleriz yine ama paylasilmazsa o hafta listeye alinmayiz...diger haftada ortalamamiz 2 ye bölünür
Aslinda zor degil böyle yazdinmi cok görünüyor ama kolay.Eger anlamadigin yer varsa foto cekerek anlatabilirim cnm..
Ben lahmacunlarimi evde yapiyorum.Burda yaptirma imkanimiz olmadigindan.Ufak ve cok ince yapiyorum.Onlardan 2 tane yiyebilirmiyiz
O cifti bende gördüm,nasil zayiflamislar öyle.Plates yapiyorlardi bir videoda
sanada afiyet olsun cnm
Insallah cnm.
Cnm masanin üzerine koy suyunu,gördükce icersin,simdi ic mesela
Sekercigim firsat olmuyorlar bahane.Uykusundan fedakarlik yapanlar var sporu.Hem bak esindende olumlu tepkiler almissin.Buzlar eriyor iste.Simdi sen sporu birakirsan kilo vermen yavaslayabilir.Bence 30 dk da olsa kendine ayir
Edersin cnm.Hem bu hafta düzenli olcam demistin,unutmadim
Cay icin tesekkür ederim cnm,icimin yaglari eridi
Cnm sabahlari pek zamanim olmuyor aslinda.Cocuklari hazirlayip gönderiyorum,arkasindan hemen kahvalti hazirliyorum,sonrasinda oglumu doyurup kendim yiyeyim derken cocugun uykusu geliyor.Onu uyutup temizlige basliyorum.Cocuklar geliyor,yemekleri toplama derken ögleni geciyor.Ama yinede öglen ve aksam olarak yapmaya gayret edecegim
Hos geldin cnm,özledim yahu nerdesin.sagligin nasil oldu
hos geldin cnm.Tam gaz devam o zaman,daha aktif bir sevilay bekliyoruz ve daha hirsli
Ben düsündüm cnm acikcasi.
Dönmenede cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?