Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar birazdan kizimin krese gidcez.Etkinlik var.Aksama anca gelebilirim galiba..Öptüm hepinizi kocaman

İyi eğlenceler şeker

Abla olmak kolay değil bitanem şanslı kardeşin.Kim mutlu olmaz ki hoplayarak zıplayarak giydiğimiz kotlara cuk diye girince iyilik meleği kesiliyor insan mutluluktan

Geçmiş olsun canımcım sağlığında bir problem yoktur umarım iyi haberlerle bekliyoruz seni yarın .seçimlerini gzüel yaparsan dışarda da dikkat edebiliyosun bitanem

Son düzenleme:
İyi eğlenceler şeker

Abla olmak kolay değil bitanem şanslı kardeşin.Kim mutlu olmaz ki hoplayarak zıplayarak giydiğimiz kotlara cuk diye girince iyilik meleği kesiliyor insan mutluluktan
Cnm buranin bayrami gibi birseydi.Disarida gezdik ama cok soguktu.Cocuklar sarkilarini söyledikten sonra geldik hasta olmasinlar diye:26:

Tesekkür ederim cnm,hemen bakiyorum ama öncesinde callen yapmaliyim

Yapamadigin yerde ben yardim ederim zaten,maksat zor durumlarda listemiz acikta kalmasin...

Rica ederim canım azimli kaptanım benim işte bu kolay gelsin sana

Cnm buranin bayrami gibi birseydi.Disarida gezdik ama cok soguktu.Cocuklar sarkilarini söyledikten sonra geldik hasta olmasinlar diye:26:

Aman dikkat edin canımcım tam hastalık zamanı ben kapanışı yaptım galiba yarın açılışı kim yapacak bakalım altın günü var bizde kızlar fırsat bulur bulmaz girerim

Noracım kusura bakma dün fırsat bulunca erken çıktım, eve gidip yemeğimi yedim 17.30da, sonra hemen bakıcımızdan oğlumu aldım 1 saat boyunca dışarıda yürüdük koştuk top oynadık ikimiz için de çok güzel oldu:) ben de yürüyüş yapamamıştım böylece bi şekilde etlafi etmiş oldum:)
karataydan çok memnunum, şöyle söyleyeyim, normalde işten çıkınca yukarıda bahsettiğim gibi oğlumla koşturmacalı oyun oynamam mümkün değildi, ben üstüne dışardan geldikten sonra ıspanak gibi yapması gıcık yemesi harika bir yemek yaptım bugün için, mutfağı topladım baya bulaşığım birikmişti, ve evde de oyun oynamaya devam ettim oğlumla:) gece de 1den sonra uyuyabildim ve bu süreçte en son 17.30da yemiş olmama rağmen acıkmadım.. Allah nasip ederse bunu bundan sonra hayat tarzım haline getirmek istiyorum.. eşim de başladı benle beraber, anneme de önerdim tansiyon hastası annem, ilacı belki de bırakır neden olmasın :)

Kaptancım tereyağı tarifi için çok teşekkür ederim. bugün markette daha bi iyi inceleyeceğim tereyağlarını, bulamazsam sweet üstadım da izin verirse yapayım bunu:)) Sweetdimple bacım, sence kremayı bu şekilde kullanmamız uygun mudur karatayda?

canım karatay diyeti pdf diye aratırsan sweet'in verdiği link çıkıyor en üstte, onu indir, kitabın tamamı o, hemen okursun zaten. ben de okudum hakkına girmemek adına türkyieye gidince hem bu kitabını hem diğerlerini satın alacağım kısmetse..

Lahmacunun en güzeli evde yapılanıdır bence dışarıdan çok daha sağlıklı olur:) ama şimdilik bence de 1 tane yiyelim sweet in dediği gibi..

şimdi dünki menümü yazayım:

kahvaltı:

-1 muz
-1 yumurta haşlanmış
-2 hurma
-1 çay bardağı ceviz badem fıstık karışımı
-3 tuzsuz zeytim
-1 ince dilim gouda peyniri

arada:

- 1,5 bardak kefir
- 3 kuru erik

akşam:

- sebzeli et yemeği
-1 bardak kefir
-2 salatalık

spor: 1 saat oğlumla koşmacalı yürümeli durmadan hareketli oyun:)
100 mekik
60 squat

su: 2 lt su
diğer:
- 2 fincan yeşil çay (kabuk tarçınlı)
- 3 fincan ıhlamur (kabuk tarçınlı)
- 1 şekersiz türk kahvesi

Son düzenleme:

Nasilsiniz bkizlar.
Burda hava cok soguk,-2 derece.kar yagacak sanki:26:

Dün yediklerim
Sabah
1 dk ekmek,peynir,zeytin

Ara
1 domates

Ögle
yogurtlu ispanak 1 tabak

Ara
2 manalina

Aksam
1 parca pirzola,salata,ayran

Su
1,5 lt
Spor
1 saat callen,2 saat yürüyüs...

Yeni basladigim icin zolrlandim biraz ama yaptim.Bu gün daha güzel olacak inaniyorum
açılış benden oldu günayddııııııınnnn
Günaydinn
Süpersin cnm.Cok heves ediyorum ama tirsiyorum.Haftaya kuru yemislerimi,kuru meyvelerimi alip aslayabilirim bnde
Tamam cnm sen bak,sweet uygun derse bulamazsan yaparsin...
Okudum cnm birazini ama aksam kizim uyandi bacagim agriyor diye tam anlayamadim.Birazdan devam ederim okumaya
Afiyet olsun cnm

Kızlar günaydınnn, sonunda 69'ları gördümmmmmmmmm yine çok mutluyummm, Allah bozmasın inşallah

Dünkü menümü yazayım

SABAH
1 tabak pırasa yemeği (akşam yemek istemedim gözüm kalmasın diye sabah yedim )
2 dilim kepek ekmeği

ÖĞLE
1 kase çorba
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
2 küçük salata turşusu

Ara: Yarım su bardağı süt

AKŞAM
Salata
1 kaşık yoğurt
2 kaşık bulgur

Ara: 1 elma
Yarım bardak süt.

SPOR: 45 dk yürüyüş.

evet kıslar eskı gazımla yenıden aranızdayım:)))) bugun akşam ıtıbatrıyle tekrar duzenlı yuruyuslaerıme baslıyorum:))

tatlım su konusu bıras sıkıntılı bu ara yatana kadar ıcmeye calışıyorum ramazanda hamıleydım tutamadım sımdı eksıklerımı tutmaya nıyetlendım oyuzden suyum azaldı

hayırdır tatlım önemli bişey yok ya

19

süper süper süper tatlım yılbasına kadar hedefımıze ulasıcaz ınsallah:))

Son düzenleme:
menüm:

kepekli ekmekli peynırlı sandvıç
sekersız cay

öğle:

5-6 kasık pılav
cacık

aksam
fırında hamsı
bol yeşil salata
1 dılım sarı bugday ekmegı

su:1,5lt
spor: yok

vay vay vaayy diyorum süper kaçamaksız bir gün olmuş afiyet olsun:)

bence sadece 1 kahvaltıda denersen vazgeçemeyeceksin.. ben sırtımın ısındığını ve bir enerji geldiğini hissetmiştim ilk kahvaltıda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…