- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Kizlar birazdan kizimin krese gidcez.Etkinlik var.Aksama anca gelebilirim galiba..Öptüm hepinizi kocaman
Hoşbuldum kaptancımmşimdi çok daha iyiyim erkek kardeşim sınıf tekrarı yaptı o yüzden gözetim altına aldım ödev, sınav herşeyiyle ilgileniyorum akşam girmeye çok vaktim olmuyor haftasonuda onunla uğraştım zaten :)
Kızlar herkeste vardır eminim ama ben zayıflayınca çok mutlu oluyorum ama onun dışında böyle sinir minir hiçbir şey kalmıyor kim ne dese hayır demiyorum dün evde kim ne dese yaptımgeçen sene aldığım bir elbisem vardı dar almıştım bilerek diyete başlamadan önce olmuyordu şu an çok şükür oluyorrr
ohh maşallah canım hep daha iyi ol, kesinlikle zayıfladıkça insanın kendine güveni geliyor, benimde geçen sene alıp birkere giydiğim ciclerim var artık olmuyor onları tekrar giyene kada devam canım. bende çok şükür iyiyim çok yoğun günler geçiriyorum canımyarında kontrolüm var doktordayım ertesi iki gün kurstayım dışarda olunca diyet berbat oluyor ufff
Tesekkür ederim cnm,hemen bakiyorum ama öncesinde callen yapmaliyimKaptancım bu linkten okuyabilirsin
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf
yapabilirim sanırım canım mecbur öğreniciz
öğlen ve akşam yaparsan süper olur şekercim
Cnm buranin bayrami gibi birseydi.Disarida gezdik ama cok soguktu.Cocuklar sarkilarini söyledikten sonra geldik hasta olmasinlar diye:26:İyi eğlenceler şeker
Abla olmak kolay değil bitanem şanslı kardeşin.Kim mutlu olmaz ki hoplayarak zıplayarak giydiğimiz kotlara cuk diye girince iyilik meleği kesiliyor insan mutluluktan
Tesekkür ederim cnm,hemen bakiyorum ama öncesinde callen yapmaliyim
Yapamadigin yerde ben yardim ederim zaten,maksat zor durumlarda listemiz acikta kalmasin...
Cnm buranin bayrami gibi birseydi.Disarida gezdik ama cok soguktu.Cocuklar sarkilarini söyledikten sonra geldik hasta olmasinlar diye:26:
Hoşbuldum bluebottle nasılsın, okuyorum yazdıklarını karataydan baya memnunsun sanrım çok sevindimben de karatayı araştırıyorum tamamen başlamasamda karatayvari yapmaya çalışıyorum diyetimi bir de evdekilere de sürekli tembihliyorum canan hanım der ki: .... vs vs gibi
Bende sizi özledim cnm
Bu gazla baslarim bende karataya,merak etme sen.benimde kitabi alma imkanim yok burda,Tr ye giden olsaydi aldirirdim ama giden de yok.Sen hangi siteden okuyordun cnm,bana link verebilirmisin...
Hamileligimde cok icerdim türk kahvesi.Taze cektirmistim izine gittigimde.Kokusu bile bir harikaydi
Cnm ben tereyagini bazen kendim yapiyorum.
bir benim tarifim var,birde kayinvalidemin sana vereyim hangisini istersen onu yap...
Benim tarifim:
sivi krema aliyorsun 4-5 paket al.genisce bir kaseye bosalt,icine 1 adet kesme seker at.Istege göre tuz koy biraz.El mikseriyle cirp,ama iyice cirp.Önce kremsanti olacak sen cirpmaya devam et,2-3 dk sonra suyunu birakir ve yagini cikarir.
suyu iyice ciktiktan sonra ince bir süzgece dök,5-6 dk bekle suyu süzülsün.Sonra elinle sikarak kaba al, ve istedigin zaman kullan...Yagi hazirlama 10 dk sürüyor...
Kayinvalidemin tarifi
1 kg süt al,kutu sütte olabilir.icine 5-6 adet sivi krema koy ve mayala.Yogurt mayalayacaksin cnm,o yüzden kaynatip soguttuktan sonra isisini yogrut mayalar gibi ayarla..
Yogurdun iyice olmasini bekle.yani dolaba kaldirip 1 gün bekle istersen.Sonra bunu ayran yap ve kayinvalidem 5 kg lik bidona koyup calkaliyor ve yagi ciktikca aliyor üstünden.Ben mutfak robotuna koyuyorum ve yagi ciktikca aliyorum...Bu kadar cnm,insallah isine yarar...
Ciddimisin,gün gectikce dahada seviyorum karatayi
Afiyet olsun cnm...
Tesekkür ederim cnm.Zaten herken kendi kilosunu hesaplayip listeye ekliyor.Eklenmeyenleri ekleyip bütün kilolari topluyorsun ve listedeki üye sayisina bölüyorsun.Üyenin karsisinda ne yazilirsa yazilsin bölünmeye dahil olmali.Sonra virgülden sonraki 3 rakam yine 5 ve üzeriyse bir önceki sayiyi yuvarliyorsun.
Daha sonra kardes takimimiz olan 8.takima kopyaliyorsun listeyi,onlar kontrol ediyor.Onay aldiktan sonra paylasim alanina tasiyacaksin.
Paylasim alaninda bizden önce liste paylasan takim varsa numara sirasina göre listemizi kopyala yapistir yapiyorsun..yani daha önce eklenen listeyi alintiliyorsun.Bastaki ve sondaki QUITE yazilarini siliyorsun ve listemizi sirasina göre yapistiriyorsun.Birde o gün kardes takimimiz listesinikontrol etmemiz icin getirirse listelerini kontrol etmelisin...
Listeyi en gec 18:00 kadar paylasmis olacaksin,yoksa kabul edilmez.baktinki kardes takimdan ses yok,listeyi paylas.yanlislik varsa düzenleriz yine ama paylasilmazsa o hafta listeye alinmayiz...diger haftada ortalamamiz 2 ye bölünür
Aslinda zor degil böyle yazdinmi cok görünüyor ama kolay.Eger anlamadigin yer varsa foto cekerek anlatabilirim cnm..
Ben lahmacunlarimi evde yapiyorum.Burda yaptirma imkanimiz olmadigindan.Ufak ve cok ince yapiyorum.Onlardan 2 tane yiyebilirmiyiz
Sekercigim firsat olmuyorlar bahane.Uykusundan fedakarlik yapanlar var sporu.Hem bak esindende olumlu tepkiler almissin.Buzlar eriyor iste.Simdi sen sporu birakirsan kilo vermen yavaslayabilir.Bence 30 dk da olsa kendine ayir
Yeni basladigim icin zolrlandim biraz ama yaptim.Bu gün daha güzel olacak inaniyorumRica ederim canım azimli kaptanım benim işte bu kolay gelsin sana
Aman dikkat edin canımcım tam hastalık zamanı ben kapanışı yaptım galiba yarın açılışı kim yapacak bakalımaltın günü var bizde kızlar fırsat bulur bulmaz girerim
Günaydinnaçılış benden oldu günayddııııııınnnn
Süpersin cnm.Cok heves ediyorum ama tirsiyorum.Haftaya kuru yemislerimi,kuru meyvelerimi alip aslayabilirim bndeNoracım kusura bakma dün fırsat bulunca erken çıktım, eve gidip yemeğimi yedim 17.30da, sonra hemen bakıcımızdan oğlumu aldım 1 saat boyunca dışarıda yürüdük koştuk top oynadık ikimiz için de çok güzel oldu:) ben de yürüyüş yapamamıştım böylece bi şekilde etlafi etmiş oldum:)
karataydan çok memnunum, şöyle söyleyeyim, normalde işten çıkınca yukarıda bahsettiğim gibi oğlumla koşturmacalı oyun oynamam mümkün değildi, ben üstüne dışardan geldikten sonra ıspanak gibi yapması gıcık yemesi harika bir yemek yaptım bugün için, mutfağı topladım baya bulaşığım birikmişti, ve evde de oyun oynamaya devam ettim oğlumla:) gece de 1den sonra uyuyabildim ve bu süreçte en son 17.30da yemiş olmama rağmen acıkmadım.. Allah nasip ederse bunu bundan sonra hayat tarzım haline getirmek istiyorum.. eşim de başladı benle beraber, anneme de önerdim tansiyon hastası annem, ilacı belki de bırakır neden olmasın :)
Tamam cnm sen bak,sweet uygun derse bulamazsan yaparsin...Kaptancım tereyağı tarifi için çok teşekkür ederim. bugün markette daha bi iyi inceleyeceğim tereyağlarını, bulamazsam sweet üstadım da izin verirse yapayım bunu:)) Sweetdimple bacım, sence kremayı bu şekilde kullanmamız uygun mudur karatayda?
canım karatay diyeti pdf diye aratırsan sweet'in verdiği link çıkıyor en üstte, onu indir, kitabın tamamı o, hemen okursun zaten. ben de okudum hakkına girmemek adına türkyieye gidince hem bu kitabını hem diğerlerini satın alacağım kısmetse..
Lahmacunun en güzeli evde yapılanıdır bence dışarıdan çok daha sağlıklı olur:) ama şimdilik bence de 1 tane yiyelim sweet in dediği gibi..
Afiyet olsun cnmşimdi dünki menümü yazayım:
kahvaltı:
-1 muz
-1 yumurta haşlanmış
-2 hurma
-1 çay bardağı ceviz badem fıstık karışımı
-3 tuzsuz zeytim
-1 ince dilim gouda peyniri
arada:
- 1,5 bardak kefir
- 3 kuru erik
akşam:
- sebzeli et yemeği
-1 bardak kefir
-2 salatalık
spor: 1 saat oğlumla koşmacalı yürümeli durmadan hareketli oyun:)
100 mekik
60 squat
su: 2 lt su
diğer:
- 2 fincan yeşil çay (kabuk tarçınlı)
- 3 fincan ıhlamur (kabuk tarçınlı)
- 1 şekersiz türk kahvesi
yaparsın kaptancım neden yapamayasınki 1 saat sabah yaparsın 1 saat te müsait olduğun zaman sonrasında gitsin kilocuklarrr
Evet canım çalıştığın için seçeneklerin kısıtlı evden götürme şansın yokmu şekercim hem daha sağlıklı beslenmiş olursun
Şekercim bak ne güzel farkedilmeye başlamış incelmen bir şekilde spor zamanı yaratmaya çalış kendine en azından yarım saat hopla zıpla dans et yeterki hareket etmeye çalış nolursun
Rica ederim canım ne demek
Hepinize benden beyazçayben dün aldığım zambak soğanlarını dikeyim sonra da sporumu yaparım duş yemek derken akşam olur cici bakın kendinize
Bende sizi özledim cnm
Bu gazla baslarim bende karataya,merak etme sen.benimde kitabi alma imkanim yok burda,Tr ye giden olsaydi aldirirdim ama giden de yok.Sen hangi siteden okuyordun cnm,bana link verebilirmisin...
Cnm ne kusuru.Sadece kim ne kadar yazmis görelim istedim.Gördügümüuz zaman az-cok olarakta degerlendirebiliriz birbirimizi...
Cnm bende kahvaltiya gittim,kahvalti oldum
Cocuklar oldumu ancak gelebiliyorum iste,idare edin artik arada.aksamlari burdayim ama cocuklar en gec 8:30 da uyuyor,9 da burdayim yani
Hamileligimde cok icerdim türk kahvesi.Taze cektirmistim izine gittigimde.Kokusu bile bir harikaydi
Cnm ben tereyagini bazen kendim yapiyorum.
bir benim tarifim var,birde kayinvalidemin sana vereyim hangisini istersen onu yap...
Benim tarifim:
sivi krema aliyorsun 4-5 paket al.genisce bir kaseye bosalt,icine 1 adet kesme seker at.Istege göre tuz koy biraz.El mikseriyle cirp,ama iyice cirp.Önce kremsanti olacak sen cirpmaya devam et,2-3 dk sonra suyunu birakir ve yagini cikarir.
suyu iyice ciktiktan sonra ince bir süzgece dök,5-6 dk bekle suyu süzülsün.Sonra elinle sikarak kaba al, ve istedigin zaman kullan...Yagi hazirlama 10 dk sürüyor...
Kayinvalidemin tarifi
1 kg süt al,kutu sütte olabilir.icine 5-6 adet sivi krema koy ve mayala.Yogurt mayalayacaksin cnm,o yüzden kaynatip soguttuktan sonra isisini yogrut mayalar gibi ayarla..
Yogurdun iyice olmasini bekle.yani dolaba kaldirip 1 gün bekle istersen.Sonra bunu ayran yap ve kayinvalidem 5 kg lik bidona koyup calkaliyor ve yagi ciktikca aliyor üstünden.Ben mutfak robotuna koyuyorum ve yagi ciktikca aliyorum...Bu kadar cnm,insallah isine yarar...
Ciddimisin,gün gectikce dahada seviyorum karatayi
Afiyet olsun cnm...
Tesekkür ederim cnm.Zaten herken kendi kilosunu hesaplayip listeye ekliyor.Eklenmeyenleri ekleyip bütün kilolari topluyorsun ve listedeki üye sayisina bölüyorsun.Üyenin karsisinda ne yazilirsa yazilsin bölünmeye dahil olmali.Sonra virgülden sonraki 3 rakam yine 5 ve üzeriyse bir önceki sayiyi yuvarliyorsun.
Daha sonra kardes takimimiz olan 8.takima kopyaliyorsun listeyi,onlar kontrol ediyor.Onay aldiktan sonra paylasim alanina tasiyacaksin.
Paylasim alaninda bizden önce liste paylasan takim varsa numara sirasina göre listemizi kopyala yapistir yapiyorsun..yani daha önce eklenen listeyi alintiliyorsun.Bastaki ve sondaki QUITE yazilarini siliyorsun ve listemizi sirasina göre yapistiriyorsun.Birde o gün kardes takimimiz listesinikontrol etmemiz icin getirirse listelerini kontrol etmelisin...
Listeyi en gec 18:00 kadar paylasmis olacaksin,yoksa kabul edilmez.baktinki kardes takimdan ses yok,listeyi paylas.yanlislik varsa düzenleriz yine ama paylasilmazsa o hafta listeye alinmayiz...diger haftada ortalamamiz 2 ye bölünür
Aslinda zor degil böyle yazdinmi cok görünüyor ama kolay.Eger anlamadigin yer varsa foto cekerek anlatabilirim cnm..
Ben lahmacunlarimi evde yapiyorum.Burda yaptirma imkanimiz olmadigindan.Ufak ve cok ince yapiyorum.Onlardan 2 tane yiyebilirmiyiz
O cifti bende gördüm,nasil zayiflamislar öyle.Plates yapiyorlardi bir videoda
sanada afiyet olsun cnm
Insallah cnm.
Cnm masanin üzerine koy suyunu,gördükce icersin,simdi ic mesela
Sekercigim firsat olmuyorlar bahane.Uykusundan fedakarlik yapanlar var sporu.Hem bak esindende olumlu tepkiler almissin.Buzlar eriyor iste.Simdi sen sporu birakirsan kilo vermen yavaslayabilir.Bence 30 dk da olsa kendine ayir
Edersin cnm.Hem bu hafta düzenli olcam demistin,unutmadim
Cay icin tesekkür ederim cnm,icimin yaglari eridi
Cnm sabahlari pek zamanim olmuyor aslinda.Cocuklari hazirlayip gönderiyorum,arkasindan hemen kahvalti hazirliyorum,sonrasinda oglumu doyurup kendim yiyeyim derken cocugun uykusu geliyor.Onu uyutup temizlige basliyorum.Cocuklar geliyor,yemekleri toplama derken ögleni geciyor.Ama yinede öglen ve aksam olarak yapmaya gayret edecegim
Hos geldin cnm,özledim yahu nerdesin.sagligin nasil oldu
hos geldin cnm.Tam gaz devam o zaman,daha aktif bir sevilay bekliyoruz ve daha hirsli
Ben düsündüm cnm acikcasi.
Dönmenede cok sevindim
ohh maşallah canım hep daha iyi ol, kesinlikle zayıfladıkça insanın kendine güveni geliyor, benimde geçen sene alıp birkere giydiğim ciclerim var artık olmuyor onları tekrar giyene kada devam canım. bende çok şükür iyiyim çok yoğun günler geçiriyorum canımyarında kontrolüm var doktordayım ertesi iki gün kurstayım dışarda olunca diyet berbat oluyor ufff
Kızlar günaydınnn, sonunda 69'ları gördümmmmmmmmmyine çok mutluyummm, Allah bozmasın inşallah
Dünkü menümü yazayım
SABAH
1 tabak pırasa yemeği (akşam yemek istemedim gözüm kalmasın diye sabah yedim)
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
2 küçük salata turşusu
Ara: Yarım su bardağı süt
AKŞAM
Salata
1 kaşık yoğurt
2 kaşık bulgur
Ara: 1 elma
Yarım bardak süt.
SPOR: 45 dk yürüyüş.
19
süper süper süper tatlım yılbasına kadar hedefımıze ulasıcaz ınsallah:))
Eki Görüntüle 858108
Nasilsiniz bkizlar.
Burda hava cok soguk,-2 derece.kar yagacak sanki:26:
Dün yediklerim
Sabah
1 dk ekmek,peynir,zeytin
Ara
1 domates
Ögle
yogurtlu ispanak 1 tabak
Ara
2 manalina
Aksam
1 parca pirzola,salata,ayran
Su
1,5 lt
Spor
1 saat callen,2 saat yürüyüs...
bence sadece 1 kahvaltıda denersen vazgeçemeyeceksin.. ben sırtımın ısındığını ve bir enerji geldiğini hissetmiştim ilk kahvaltıda:)Günaydinn
Süpersin cnm.Cok heves ediyorum ama tirsiyorum.Haftaya kuru yemislerimi,kuru meyvelerimi alip aslayabilirim bnde
Tamam cnm sen bak,sweet uygun derse bulamazsan yaparsin...
Okudum cnm birazini ama aksam kizim uyandi bacagim agriyor diye tam anlayamadim.Birazdan devam ederim okumaya
Afiyet olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?