- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
hayırlı olsun canım çok sevindim 60ı da gör inşallahKızlar günaydınnn, sonunda 69'ları gördümmmmmmmmmyine çok mutluyummm, Allah bozmasın inşallah
Dünkü menümü yazayım
SABAH
1 tabak pırasa yemeği (akşam yemek istemedim gözüm kalmasın diye sabah yedim)
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
2 küçük salata turşusu
Ara: Yarım su bardağı süt
AKŞAM
Salata
1 kaşık yoğurt
2 kaşık bulgur
Ara: 1 elma
Yarım bardak süt.
SPOR: 45 dk yürüyüş.
evet kıslar eskı gazımla yenıden aranızdayım:)))) bugun akşam ıtıbatrıyle tekrar duzenlı yuruyuslaerıme baslıyorum:))
menüm:
kepekli ekmekli peynırlı sandvıç
sekersız cay
öğle:
5-6 kasık pılav
cacık
aksam
fırında hamsı
bol yeşil salata
1 dılım sarı bugday ekmegı
su:1,5lt
spor: yok
Tebrikler cnm senin adina mutlu oldum bi yandan da kiskandimKızlar günaydınnn, sonunda 69'ları gördümmmmmmmmmyine çok mutluyummm, Allah bozmasın inşallah
Dünkü menümü yazayım
SABAH
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
2 küçük salata turşusu
AKŞAM
Salata
1 kaşık yoğurt
2 kaşık bulgur
Yarım bardak süt.
hayırlı olsun canım çok sevindim 60ı da gör inşallahyavaş yavaş karataya geliyorsun gibime geliyor :) menü gittikçe adapte olmuş
Tebrikler cnm senin adina mutlu oldum bi yandan da kiskandim
açılış benden oldu günayddııııııınnnn
Noracım kusura bakma dün fırsat bulunca erken çıktım, eve gidip yemeğimi yedim 17.30da, sonra hemen bakıcımızdan oğlumu aldım 1 saat boyunca dışarıda yürüdük koştuk top oynadık ikimiz için de çok güzel oldu:) ben de yürüyüş yapamamıştım böylece bi şekilde etlafi etmiş oldum:)
karataydan çok memnunum, şöyle söyleyeyim, normalde işten çıkınca yukarıda bahsettiğim gibi oğlumla koşturmacalı oyun oynamam mümkün değildi, ben üstüne dışardan geldikten sonra ıspanak gibi yapması gıcık yemesi harika bir yemek yaptım bugün için, mutfağı topladım baya bulaşığım birikmişti, ve evde de oyun oynamaya devam ettim oğlumla:) gece de 1den sonra uyuyabildim ve bu süreçte en son 17.30da yemiş olmama rağmen acıkmadım.. Allah nasip ederse bunu bundan sonra hayat tarzım haline getirmek istiyorum.. eşim de başladı benle beraber, anneme de önerdim tansiyon hastası annem, ilacı belki de bırakır neden olmasın :)
Est. canım benim üstadlık kim ben kim naçizane okuduklarımdan uyguladıklarımdan bilgilerimi aktarıyorumKaptancım tereyağı tarifi için çok teşekkür ederim. bugün markette daha bi iyi inceleyeceğim tereyağlarını, bulamazsam sweet üstadım da izin verirse yapayım bunu:)) Sweetdimple bacım, sence kremayı bu şekilde kullanmamız uygun mudur karatayda?
canım karatay diyeti pdf diye aratırsan sweet'in verdiği link çıkıyor en üstte, onu indir, kitabın tamamı o, hemen okursun zaten. ben de okudum hakkına girmemek adına türkyieye gidince hem bu kitabını hem diğerlerini satın alacağım kısmetse..
Lahmacunun en güzeli evde yapılanıdır bence dışarıdan çok daha sağlıklı olur:) ama şimdilik bence de 1 tane yiyelim sweet in dediği gibi..
şimdi dünki menümü yazayım:
kahvaltı:
-1 muz
-1 yumurta haşlanmış
-2 hurma
-1 çay bardağı ceviz badem fıstık karışımı
-3 tuzsuz zeytim
-1 ince dilim gouda peyniri
arada:
- 1,5 bardak kefir
- 3 kuru erik
akşam:
- sebzeli et yemeği
-1 bardak kefir
-2 salatalık
spor: 1 saat oğlumla koşmacalı yürümeli durmadan hareketli oyun:)
100 mekik
60 squat
su: 2 lt su
diğer:
- 2 fincan yeşil çay (kabuk tarçınlı)
- 3 fincan ıhlamur (kabuk tarçınlı)
- 1 şekersiz türk kahvesi
Eki Görüntüle 858108
Nasilsiniz bkizlar.
Burda hava cok soguk,-2 derece.kar yagacak sanki:26:
Dün yediklerim
Sabah
1 dk ekmek,peynir,zeytin
Ara
1 domates
Ögle
yogurtlu ispanak 1 tabak
Ara
2 manalina
Aksam
1 parca pirzola,salata,ayran
Su
1,5 lt
Spor
1 saat callen,2 saat yürüyüs...
Yeni basladigim icin zolrlandim biraz ama yaptim.Bu gün daha güzel olacak inaniyorum
Günaydinn
Süpersin cnm.Cok heves ediyorum ama tirsiyorum.Haftaya kuru yemislerimi,kuru meyvelerimi alip aslayabilirim bnde
Tamam cnm sen bak,sweet uygun derse bulamazsan yaparsin...
Okudum cnm birazini ama aksam kizim uyandi bacagim agriyor diye tam anlayamadim.Birazdan devam ederim okumaya
Afiyet olsun cnm
sekerkiz selam:) yürüyüş kendini çok iyi hissettirecek, hayırlı olsun kararın, inşallah başarırsın..
pilav ne pilavıydı pirinçse bulgur yapmaya çalış canım en azından daha faydalı.. akşam da süper olmuş canım çekti bak, ben de yarın balık yapayım bari:))
Kızlar günaydınnn, sonunda 69'ları gördümmmmmmmmmyine çok mutluyummm, Allah bozmasın inşallah
Dünkü menümü yazayım
SABAH
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
2 küçük salata turşusu
AKŞAM
Salata
1 kaşık yoğurt
2 kaşık bulgur
Yarım bardak süt.
menüm:
kepekli ekmekli peynırlı sandvıç
sekersız cay
öğle:
5-6 kasık pılav
cacık
aksam
fırında hamsı
bol yeşil salata
1 dılım sarı bugday ekmegı
su:1,5lt
spor: yok
Cnm prıntı yanındakı yemek gusel deıldı ondan yedım sadece bu arada mercımek köftesı ne kadar yenılebılyor
İnşallah canımm gitsin kilocuklar, gelsin küçük beden elbiseler
Karatay kitabını ve canan hanım'ın yazılarını okuyorum tamamen karataya göre beslenmesem de, önceden yaptığım diyetlerdeki yanlışlarımı görüyorumm :) çok fazla ara yapmıyorum mesela artık :) aralarda sıvı (çay, süt vb.) tüketiyorum.
Tünaydınnnn bitanemmm ne güzel bir haber buuu tebrik ederimcanım darısı başımıza Harikasın
yürüyüşlerine başlayacağını okudum şekercim sporda oldumu kim tutar benim bacımı haydi bakalım hep beraber şu yağlarımızdan kurtulalım inş:13::13:
Mercimek köftesini marulla birlikte bol limon sıkarak yersen 3 tanesi seni rahatlıkla doyurur canım
Kızlar günaydınnn, sonunda 69'ları gördümmmmmmmmmyine çok mutluyummm, Allah bozmasın inşallah
Dünkü menümü yazayım
SABAH
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
2 küçük salata turşusu
AKŞAM
Salata
1 kaşık yoğurt
2 kaşık bulgur
Yarım bardak süt.
Darısı hepinize inşallahh canımmm
Sen neler yapıyorsun canım, nasıl gidiyor?
hayırdır tatlım önemli bişey yok ya
Günaydın Güzeller
Tünaydın canımmm
Sen de benim gibi biyonikleştin ne kadar güzel insan yorulmak bilmiyor enerji patlaması oluyor anneciğinin de şifa bulacağına eminim
Est. canım benim üstadlık kim ben kim naçizane okuduklarımdan uyguladıklarımdan bilgilerimi aktarıyorum
Canımcım işlem görmüş her türlü gıda bizde yasak biliyosun kremada işlem görmüş bir ürün o yüzden tavsiye etmiyorum canımtanınmış marklaların tereyağını alırsan kremaya nazaran daha sağlıklı olur kanısındayım
Harikasın bacımcım menün süper yalnız kahvaltıda muz yediğin zaman hurma yemezsen daha güzel olmazmı fakat sporuna hayran kaldım
Yaşasın haftaya sende Karataycısın demek süper haber bu
çok geçmiş olsun sevilayİyiyim canim ne yazik ki bende kilomda suandegisiklik yok 2 haftadir agir grip geciriyodum cok dikkat edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?