Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hayırlı olsun canım çok sevindim 60ı da gör inşallah yavaş yavaş karataya geliyorsun gibime geliyor :) menü gittikçe adapte olmuş

evet kıslar eskı gazımla yenıden aranızdayım:)))) bugun akşam ıtıbatrıyle tekrar duzenlı yuruyuslaerıme baslıyorum:))

sekerkiz selam:) yürüyüş kendini çok iyi hissettirecek, hayırlı olsun kararın, inşallah başarırsın..

menüm:

kepekli ekmekli peynırlı sandvıç
sekersız cay

öğle:

5-6 kasık pılav
cacık

aksam
fırında hamsı
bol yeşil salata
1 dılım sarı bugday ekmegı

su:1,5lt
spor: yok

pilav ne pilavıydı pirinçse bulgur yapmaya çalış canım en azından daha faydalı.. akşam da süper olmuş canım çekti bak, ben de yarın balık yapayım bari:))

Tebrikler cnm senin adina mutlu oldum bi yandan da kiskandim

hayırlı olsun canım çok sevindim 60ı da gör inşallah yavaş yavaş karataya geliyorsun gibime geliyor :) menü gittikçe adapte olmuş

İnşallah canımm gitsin kilocuklar, gelsin küçük beden elbiseler

Karatay kitabını ve canan hanım'ın yazılarını okuyorum tamamen karataya göre beslenmesem de, önceden yaptığım diyetlerdeki yanlışlarımı görüyorumm :) çok fazla ara yapmıyorum mesela artık :) aralarda sıvı (çay, süt vb.) tüketiyorum.

Günaydın Güzeller

açılış benden oldu günayddııııııınnnn

Tünaydın canımmm

Sen de benim gibi biyonikleştin ne kadar güzel insan yorulmak bilmiyor enerji patlaması oluyor anneciğinin de şifa bulacağına eminim

Est. canım benim üstadlık kim ben kim naçizane okuduklarımdan uyguladıklarımdan bilgilerimi aktarıyorum
Canımcım işlem görmüş her türlü gıda bizde yasak biliyosun kremada işlem görmüş bir ürün o yüzden tavsiye etmiyorum canımtanınmış marklaların tereyağını alırsan kremaya nazaran daha sağlıklı olur kanısındayım

Harikasın bacımcım menün süper yalnız kahvaltıda muz yediğin zaman hurma yemezsen daha güzel olmazmı fakat sporuna hayran kaldım

Günaydın kaptancım burada hava süper balkon kapıları açık aman dikkat et hasta olma menün ve sporun enfes canım

Sporu çok yaptığın için mi ağrıdı bacağın çok zorlama istersen bacımcım

Yaşasın haftaya sende Karataycısın demek süper haber bu

Son düzenleme:

Cnm prıntı yanındakı yemek gusel deıldı ondan yedım sadece bu arada mercımek köftesı ne kadar yenılebılyor

Tünaydınnnn bitanemmm ne güzel bir haber buuu tebrik ederim canım darısı başımıza Harikasın
menüm:

kepekli ekmekli peynırlı sandvıç
sekersız cay

öğle:

5-6 kasık pılav
cacık

aksam
fırında hamsı
bol yeşil salata
1 dılım sarı bugday ekmegı

su:1,5lt
spor: yok

yürüyüşlerine başlayacağını okudum şekercim sporda oldumu kim tutar benim bacımı haydi bakalım hep beraber şu yağlarımızdan kurtulalım inş:13::13:

ucundan kıyısından uygulaman bile fark ettirmiş canım zamanla tamamen bu beslenme tarzına döneceksin

menümüde yazıp kaçayım şekerler az sonra gelir bizim misafirler

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
2 küçük yerli muz
1 dilim peynir
1 çay bar ceviz fındık
10 zeytin
1 fincan yeşilçay

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 kase işkembe çorbası
2 ad sandal sefası( fırında peynirli kabak)
mevsim salatası
SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş
pilates
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3

aynen tatlım eve gıtmeyı ıple cekıyorum cok pıs gaza geldım gene:))

Darısı hepinize inşallahh canımmm

Sen neler yapıyorsun canım, nasıl gidiyor?

İyiyim canim ne yazik ki bende kilomda suandegisiklik yok 2 haftadir agir grip geciriyodum cok dikkat edemedim

Merhaba arkadaşlar, ben yeni başlıyorum. Ayağımı kırıp 3 ay yatmak zorunda kaldığım için 17 kg aldım, geçen hafta spor izni çıktığı için spora ve diyete başladım. 3kg gitti, azimliyim yaza kadar vericem inşallah 14 kgmı. Ama yeni üye oldum ve forum kullanma hakkında pek birşey bilmiyorum. Mesela özel msj atmak gerekirmiş gün sonunda filan. Ben hiç bilmiyorum nasıl yapacağımı. Umarım çabuk öğrenirim.. saatlerce uğraştım kilo cetveli için ama onu bile yanlış yapmışım kaç kilo olduğum yazmıyo mesela, yardımcı olan olursa sevinirim.

Son düzenleme:

ya evet kesinlikle bir dinçleşme var, burda mesela oksijen seviyesi çok düşük, herkes uyuşuk kalkıyor yataktan, sanki öncekine göre daha dinç uyanıyorum.. ya var ya ekmeğin şekerin bana bunları yaptığını bilseydim zaten yemezdim hiç..

Harikasın bacımcım menün süper yalnız kahvaltıda muz yediğin zaman hurma yemezsen daha güzel olmazmı fakat sporuna hayran kaldım

Yaşasın haftaya sende Karataycısın demek süper haber bu

tamam canım bundan sonra muz yada hurma ikisinden birini yerim, senin bugünkü menünde hiç yumurta yoktu sanırım, yumurta yemediğin zaman acıkmııyor musun? ben 2 yumurta yerine tek yersek 1 de muz yiyebiliriz kalanı da aynı olabilir gibi anlamıştım.

İyiyim canim ne yazik ki bende kilomda suandegisiklik yok 2 haftadir agir grip geciriyodum cok dikkat edemedim
çok geçmiş olsun sevilay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…