Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

basakname hoşgeldin.. tabi ki yardımcı oluruz ne demek, kilon görünüyor çizelgede..
ayağın için çok geçmiş olsun, en kısa zamanda kalanını da verirsin çabuk gelen çabuk gider kilo milletinde

kızlar bugün yine ev görmesi vardı, öğle arası eve uğradım, 2 hurma yedim ve güne gittim.. öğle arasındaki iznimi orada geçirdim.. envai çeşit ikram vardı ama beeen sadece narlı rokalı bir salata vardı onu yedim, başka da bşey yemedim.. ya üstelik en güzeli canım çekmedi kendimi zorlamadım yani bunun için... öyle mutlu oldum ki.. Allahım sen irademi güçlendir amin..

basakname hoşgeldin.. tabi ki yardımcı oluruz ne demek, kilon görünüyor çizelgede..
ayağın için çok geçmiş olsun, en kısa zamanda kalanını da verirsin çabuk gelen çabuk gider kilo milletinde

Teşekkür ederim, düzelttim çizelgeyi nihayet, ben çabuk gideceğinden emin değilim arkadaşım, gitsin de geç gitsin isterse..

Slm kizlar.Bulasik makinem bozuldu,sabahtan beri ugrasiyoruz.Gelemedim kusura bakmayin..
!4.takim kapanacakmis,üyeler acikta kalmasin diye bizim takima kabul ettim.Gelen olursa ilgilenirseniz sevinirim..

Cok öpüyorum

Amin canımmm tebrik ederimmm kilo verdikçe daha bir dikkat ediyor insan değil mi? :)

Selam kızlar bn merve 14. Takımdan buraya transfer olmak istıyorum hemn kendimi tanıtayım size
23 yasındayım evliyim bir kızım var 15 aylık kılo verme macerama 02.09.2013 te basladım daha önceside var tabi ama 160 boy
63.2 kılo
Buraya basladıgımda 74 kıloydum sanırım ve 10 kıloya yakın kılo verdım
bu zamana kadar
Takım arkadaslarımuzın motivasyonu kurallar gercekten cok faydası dokundu cok azimliyim hedef kılom 60 ewet az kaldı ve su 3.20 kıloyuda burda vermek istıyorum
Herkese ii kılo vermeler takım kaptanıda musade ederse artık burdayımmmm

aynen tatlım eve gıtmeyı ıple cekıyorum cok pıs gaza geldım gene:))
Haydi şekercim azimin elinden kimse kurtulamaz

cok sevıyorum 3taneyle doymamkı ben kucuk yapıyorum 5 tane olsa baska bısey yemesem yanında:))

Doyana kadar ye bitanem yanlız çok yiyip su içersen bulgur midende şişer o yüzden demiştim

İyiyim canim ne yazik ki bende kilomda suandegisiklik yok 2 haftadir agir grip geciriyodum cok dikkat edemedim

Çok geçmiş olsun canım kış geldi hastalıklar başladı

Hoşgeldin aramıza canım tekrar geçmiş olsun bir hafatada 3 kilo çok iyi vermişsin canım geri kalanını da hep beraber vereceğiz inş .zamanla öğrenirsin sıkma canını kilo cetvelini yapmışsın bizlere her gün yediğini ve yaptığın sporları yazarsan birbirimizin yanlış ve doğrularını görebiliriz

yok canım rutin kontrollerim çok şükür bütün tahlillerim iyi çıktı

Güzel haber canım her zaman böyle iyi çıkar inş:13:

Bilseydik elbette yemezdik bacımcım ama zararın neresinden dönersek kardır

Dünkü menümde yoktu canım yumurta yemediğim zaman yerli muz yiyorum bazen 2 muz -bazen 2 yumurta -bazen 1 yumurta 1 muz

gibi fakat arada omlet çeşitleri yapıyorum ama acıkmıyorum gerçekten

Tebrikler bacıma zaten asosyal olmadan kendimize uygun yiyecekleri seçerek sağlıklı yaşayabilmek önemli olan bizde de bugün gün vardı mecburen çeşit çeşit yaptım ama inan suçluluk duydum kendim yemediğim yiyecekleri misafirlerime yedirmek suçlu hissettirdi kendimi sonra dedimki bu tür ikramları son yapışım her ne kadar beni görüp başlamak isteseler de bir türlü başlayamıyorlar. inş çevremdeki herkes başlar ve sevdiklerimle birlikte sağlıklı yaşarız

Canımmm reglden sonra yarışalımm mademmm

sahgulle yarısıyordum bır ara ama hep o kazandı :) hep bir aksılık cıktı yarısırken

maşallah 69 ları görmüşsün canım, darısı başıma.. kabus gibi çöktü gitmek bilmiyor
bu arada herzaman yarışa varım benimde bu aralar aksilikler üstümde ama yarından itibaren düzene tekrar koyuyorum inşallah

hoşgeldin canım, ne güzel kilo vermişsin sırlarını bizimle paylaşırsın artık

Niyetim bu canımm yavaş yavaş başalyıp sonrasında tamamen karataya göre beslenmek istiyorum

İnş canım gerçekten çok isterim:13:

Kızlar size birşey sorucam, ŞAHBAZ BABAOĞLU diye bir doktoru duyanınız var mı?

ben duymadım canım netten araştırmak lazım yada kadınlar klübüne yaz hemen cevap gelir

Slm kizlar.Bulasik makinem bozuldu,sabahtan beri ugrasiyoruz.Gelemedim kusura bakmayin..
!4.takim kapanacakmis,üyeler acikta kalmasin diye bizim takima kabul ettim.Gelen olursa ilgilenirseniz sevinirim..

Cok öpüyorum

Slm bacımcım kötü olmuş makinanın bozulması öyle çok alışmışızki inş yapılabilecek bir arızadır.

14. takım bize mi geliyor ooo süper bir haber takımlarının kapanmasına üzüldüm gerçekten.Olsun burada kocaman bir aile olacağız hepimizin amacı zayıflamak değilmi

Bastan solim cepten gırdıgım için kılo cetvelimi yapamadım
Sabah
Has yumurta yarım
2 dıl kep ekmwgı
4 zeytın
Yaklasık bir yk lor peynir
Donates 4 dılım
Bir ck kusburnu marmelatı
Sekersiz 2 cay
Ara
Yeşilçay
Etı form 2 tane bisküvi
Ögle
Specıal k
Birtane yeşil ekşi elma
Ara
Tarçınlı süt
Aksam ki menüm
Palamut bugulama
Bol salata
2 dılım ekmek
Ara
Sekersiz 2 bardak çay içerim hemen hmn
Su:1 lt ama yatana kadar 2 olur
Birki çayı :1 kupa(yeşilçay)
Spor:malesef yok (yeni grip atlattım o yüzden )

Hoşgeldin Mervecim takımınızın kapanmasına üzüldüm fakat aramıza katılmanıza çookkk sevindim allah bağışlasın kızını

Çok güzel kilo vermişsin canım darısı başımıza inş.Kesinlikle takım çok önemli insan yediklerine dikkat ediyor doğrularını yanlışlarını görüp motive oluyor.Sizlerle birlikte kocaman bir aile olup sağlıklı kilolar vereceğiz inş

Ben Banu 39 yaşındayım bekarım annemle birlikte İzmir de ikamet ediyorum yavaş fakat kalıcı olarak kilo vermek istiyorum

Tekrar hoşgeldinnn

Teşekkür ederim canım rabiki veririm
Nerdeyse 3 aydır seker kullanmıyorum
Tatlı isterse canım sütlü tatlı oda 3 tk en fazla
Spor yapıyodum gınluk suaralar rahatszım toplayamadım leslıe sansone 3 mile tavsıye ederım
Ekmk tam bug veya kep ekmk beyaz ekmk yemıyorum
Asitli veya hazır meyve suyu kullnmıyorum
Gunde 2 lt en az su muhakkak yeşilçay içine bazen tarcın atıyorum seker ıstegımı gıderıyo ve yag yakımına faydası var
Fasfood hiç yemedim 3 aydır artık canmda istemiyo
Yani şimdilik aklıma gelen bu inş hepimiz vericez kıloları
Bide aksam gec saatte yemk yemedım yazın en gec ama en gec 9 da şimdi 7 de en gec bole bole verdım işte

Selam arkadaşlar. Ben eda. 14. takımın kaptanıydım.
Öncelikle biraz izin alıp sonra gelmeyi düşünüyorum. Çünkü işlerim biraz yoğun bu aralar.

Kendimi tanıtayım eda ben. Yaş 24. Boy 165 108 kilo başladı zayıflama serüvenim.
Geçen cuma 86,2 idim. 20 küsür kilo verdim vermeye de devam edeceğim.
Bekarım çalışıyorum + açıktan okuyorum. Tüm yarışmacılara başarılar dilerim.

O zaman silkelenip tekrardan yarışa başlayalımm cnmmm

Sweetimmm tşk ederim yazdım şimdi bakalım inş cevap gelirr

Teşekkür ederim inan bende cok uzuluyorum ama yeni arkadaslarla tanısmakda ayrı bir heyecan vermıyoor degıl ben istanbul başaksehirde oturuyorum inş hepimiz kalıcı saglıklı kılolar verıp mutlu olacagız
Ben doguma 92 kıloyla gırdım cıktıgımda 82 kıloydum sonra emzirme donmnde yıne 89 gordum yanı ondan sonra kendıcabamla kı sadece dıkkat ettım bir senede 15 kılo verdim sonra burayı gordum işte 14. Takıma girdim ((
Şimdide burdayımm

Yumurtanı neden yarım yedin şekercim merak ettim yumurta tok tutuyor çünkü birde affına sığınarak ben light diyet form her türlü ürüne karşıyım akşam menün süper canın sağolsun tamamen vücudun hazır olduğunda başlarsın tekrar sporuna artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…