Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Edaaaaa ;((((
Bende herkese basarılar dılerımnm

Hoşgeldin Merve Ben de kendimi biraz tanıtayımm 24 yaşındayım bekarım, İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum 86 kilodan 70'lere kadar düştüm son 5 kilo yapıştı üzerime onu vermeye çalışıyorum :)

Ne güzel kalabalık bir takım olicizz

Canım bi nefeni yok normalde bir yumurta yerim ama bu sabah mıdemı bulandırdı yıyemedim
Aslında bende pek yemiyorum ama arada kacıyo acıkcası
Saol yorumun için canm

Merve'cim inan daha güzel olacak. Hem diğerleride devam edip gelmeye karar verirse çok daha güzel olacak.

Kilonu güncelleyecek misin birde onu merak ettim. 60 dan inmeyi düşünüyor musun ?

Edacım suan 60 mışta kalmayı düşünüyorum biliyosun bu aralar hep hastalık vucudum kaldıramadı herhalde galıba sonra yenı bı hedef koyarak devam etmk istıyorum

Paylaştığın için tşkler Mervecim

Sweetimmm tşk ederim yazdım şimdi bakalım inş cevap gelirr

Rica ederim bitanem kesin tanıyan birileri çıkar ona göre hareket edersin

Hoşgeldin Edacım inş işlerini çabucak yoluna koyar ve aramıza tekrardan katılırsın maşallah harika kilo vermişsin canım

Hemen hemen aynı kilolardayız benim de boy 1,68 yarışsakmı acaba motive olmak açıısından sen dönünce konuşalım

Edacım suan 60 mışta kalmayı düşünüyorum biliyosun bu aralar hep hastalık vucudum kaldıramadı herhalde galıba sonra yenı bı hedef koyarak devam etmk istıyorum

Anladım canım. O zaman şimdiden haberin olsun. 60 olduğunda mezun olma izine ayrıl. Devam etmek istediğinde geri dönersin. Mezun olup ayrılırsan 6 ay geri dönemezsin.

masallah sende gusel kılo vermışşın
İnş 69 bi gordn mu gerısı gelcek

Teşekkürler. İnş kalan 34 kiloyuda verince hepsi bitecek.
Ben diyetisyene gidiyorum her hafta özel bir neden yoksa en az 1 kilo veriyorum.
Rekabete her daim açığım.
Henüz karar vermedim tam olarak izine ayrılıp ayrılmama konusunda cuma kadar haber vericem kaptana. listede olmazsamda buraya yazmayı düşünüyorum sıkıntı olmazsa...

Şimdilik iyi akşamlar.
Görüşmek üzere...

İnş canım kalıcı olarak vereceğiz haftada 1 kilo harika
Gönlüm ayrılmamandan yana hayırlısı olsun
Bende kaçıyorum herkese iyi akşamlar gece gelmeye çalışırım

Selam,
Bugünkü diyet listem:

sabah
1 yumurta, 1 çay kaşığı bal, salatalık, çok az peynir(pek aram yok peynirle şu aralar)

ara öğün
1 adet yalancı hurma

Öğle
1 porsiyon mantı(Bir arkadaş için yapılmış bir fedakarlık diyelim)

Akşam
mantıyı telafi etmek için 1 yalancı hurma 25-30 adet üzüm

İçecek
2 bardak az sütlü kahve
1 bardak yeşilçay
1 litre mineralli su
2 litre su

Mantı 470 kalori imiş, bakınca mideme oturdu resmen
1 saat 15 dakika spor

herkese iyi akşamlar kızlar

Menümü yazıp kaçmam lazımmm.

SABAH
1 tabak yoğurdun kaymağı+yopurt (ev yoğurdu)
2 dilim kepek ekmeği

ÖĞLE
1 kase çorba
1 kadınbudu köfte
Salata

AKŞAM
Salata
2 kaşık bulgur
Yoğurt

Ara: Yarım bardak süt+1 yeşil elma

Spor: 1 saat yürüyüş (topuklularla)

Mantı olmamış ama en azından akşamı hafif geçirip sporunu yapmışsın yarında biraz daha fazla dikkat edersen birşeycik olmaz diye düşünüyorummm

Arkadasim corek otu ne icin kullaniyosun yagli degilmi

merhaba kızlar bende 14.takımdanım.
34 yaşındayım
3 cocuk annesiyim
aile hekimiyim
istanbulda yaşıyorum
92yle başladım 88 dim
cok olmadı baslayalı benden sebeplerden dolayı cok konsantre olamaadım,umarım burda motive oluruz hep beraber.benimde eda gibi cok yogun dönemim.eşim yurtdısında cocuklarım 5,5 2,5 ve 10 aylık.küçükler yani ve ben çalışıyorum.bu aralar sürekli beni üzün zorlayan şeyler yaşadım.eşim 2-3 haftaya gelecek.ozamana kadar bende izin alsammı diye düşündüm bende eda gibi cumaya kadar bir deneyim.

Hosgeldin canim

benim hemşiremde diyette diyetisyen eşliğinde diyetisyen ona çörek otu vermiş.yogurda katıp yiyor.bence bizim için yağdan cok karbonhidrat baş belası.ahh o tatlılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…