Selam arkadaşlar.Ben eda. 14. takımın kaptanıydım.
Öncelikle biraz izin alıp sonra gelmeyi düşünüyorum. Çünkü işlerim biraz yoğun bu aralar.
Kendimi tanıtayım eda ben. Yaş 24. Boy 165 108 kilo başladı zayıflama serüvenim.
Geçen cuma 86,2 idim. 20 küsür kilo verdim vermeye de devam edeceğim.
Bekarım çalışıyorum + açıktan okuyorum. Tüm yarışmacılara başarılar dilerim.
Selam kızlar bn merve 14. Takımdan buraya transfer olmak istıyorum hemn kendimi tanıtayım size
23 yasındayım evliyim bir kızım var 15 aylık kılo verme macerama 02.09.2013 te basladım daha önceside var tabi ama 160 boy
63.2 kılo
Buraya basladıgımda 74 kıloydum sanırım ve 10 kıloya yakın kılo verdım
bu zamana kadar
Takım arkadaslarımuzın motivasyonu kurallar gercekten cok faydası dokundu cok azimliyim hedef kılom 60 ewet az kaldı ve su 3.20 kıloyuda burda vermek istıyorum
Herkese ii kılo vermeler takım kaptanıda musade ederse artık burdayımmmm
Edaaaaa ;((((
Bende herkese basarılar dılerımnm
Yumurtanı neden yarım yedin şekercim merak ettim yumurta tok tutuyor çünkü birde affına sığınarak ben light diyet form her türlü ürüne karşıyım akşam menün süpercanın sağolsun tamamen vücudun hazır olduğunda başlarsın tekrar sporuna artık
Merve'cim inan daha güzel olacak. Hem diğerleride devam edip gelmeye karar verirse çok daha güzel olacak.
Kilonu güncelleyecek misin birde onu merak ettim. 60 dan inmeyi düşünüyor musun ?
Teşekkür ederim canım rabiki veririm
Nerdeyse 3 aydır seker kullanmıyorum
Tatlı isterse canım sütlü tatlı oda 3 tk en fazla
Spor yapıyodum gınluk suaralar rahatszım toplayamadım leslıe sansone 3 mile tavsıye ederım
Ekmk tam bug veya kep ekmk beyaz ekmk yemıyorum
Asitli veya hazır meyve suyu kullnmıyorum
Gunde 2 lt en az su muhakkak yeşilçay içine bazen tarcın atıyorum seker ıstegımı gıderıyo ve yag yakımına faydası var
Fasfood hiç yemedim 3 aydır artık canmda istemiyo
Yani şimdilik aklıma gelen bu inş hepimiz vericez kıloları
Bide aksam gec saatte yemk yemedım yazın en gec ama en gec 9 da şimdi 7 de en gec bole bole verdım işte
Sweetimmm tşk ederimyazdım şimdi bakalım inş cevap gelirr
Selam arkadaşlar.Ben eda. 14. takımın kaptanıydım.
Öncelikle biraz izin alıp sonra gelmeyi düşünüyorum. Çünkü işlerim biraz yoğun bu aralar.
Kendimi tanıtayım eda ben. Yaş 24. Boy 165 108 kilo başladı zayıflama serüvenim.
Geçen cuma 86,2 idim. 20 küsür kilo verdim vermeye de devam edeceğim.
Bekarım çalışıyorum + açıktan okuyorum. Tüm yarışmacılara başarılar dilerim.
Edacım suan 60 mışta kalmayı düşünüyorum biliyosun bu aralar hep hastalık vucudum kaldıramadı herhalde galıba sonra yenı bı hedef koyarak devam etmk istıyorum
Hoşgeldin MerveBen de kendimi biraz tanıtayımm 24 yaşındayım bekarım, İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum 86 kilodan 70'lere kadar düştüm son 5 kilo yapıştı üzerime onu vermeye çalışıyorum :)
Ne güzel kalabalık bir takım olicizz
Paylaştığın için tşkler Mervecim
Rica ederim bitanem kesin tanıyan birileri çıkar ona göre hareket edersin
Hoşgeldin Edacım inş işlerini çabucak yoluna koyar ve aramıza tekrardan katılırsın maşallah harika kilo vermişsin canım
Hemen hemen aynı kilolardayız benim de boy 1,68 yarışsakmı acaba motive olmak açıısından sen dönünce konuşalım
Teşekkürler. İnş kalan 34 kiloyuda verince hepsi bitecek.
Ben diyetisyene gidiyorum her hafta özel bir neden yoksa en az 1 kilo veriyorum.
Rekabete her daim açığım.
Henüz karar vermedim tam olarak izine ayrılıp ayrılmama konusunda cuma kadar haber vericem kaptana. listede olmazsamda buraya yazmayı düşünüyorum sıkıntı olmazsa...
Şimdilik iyi akşamlar.
Görüşmek üzere...
Selam,
Bugünkü diyet listem:
sabah
1 yumurta, 1 çay kaşığı bal, salatalık, çok az peynir(pek aram yok peynirle şu aralar)
ara öğün
1 adet yalancı hurma
Öğle
1 porsiyon mantı(Bir arkadaş için yapılmış bir fedakarlık diyelim)
Akşam
mantıyı telafi etmek için 1 yalancı hurma 25-30 adet üzüm
İçecek
2 bardak az sütlü kahve
1 bardak yeşilçay
1 litre mineralli su
2 litre su
Mantı 470 kalori imiş, bakınca mideme oturdu resmen
1 saat 15 dakika spor
menümüde yazıp kaçayım şekerler az sonra gelir bizim misafirler
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
2 küçük yerli muz
1 dilim peynir
1 çay bar ceviz fındık
10 zeytin
1 fincan yeşilçay
ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 kase işkembe çorbası
2 ad sandal sefası( fırında peynirli kabak)
mevsim salatası
SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş
pilates
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
Merhaba arkadaşlar, ben yeni başlıyorum. Ayağımı kırıp 3 ay yatmak zorunda kaldığım için 17 kg aldım, geçen hafta spor izni çıktığı için spora ve diyete başladım. 3kg gitti, azimliyim yaza kadar vericem inşallah 14 kgmı. Ama yeni üye oldum ve forum kullanma hakkında pek birşey bilmiyorum. Mesela özel msj atmak gerekirmiş gün sonunda filan. Ben hiç bilmiyorum nasıl yapacağımı. Umarım çabuk öğrenirim.. saatlerce uğraştım kilo cetveli için ama onu bile yanlış yapmışım kaç kilo olduğum yazmıyo mesela, yardımcı olan olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?