kızlar bugün yine ev görmesi vardı, öğle arası eve uğradım, 2 hurma yedim ve güne gittim.. öğle arasındaki iznimi orada geçirdim.. envai çeşit ikram vardı ama beeen sadece narlı rokalı bir salata vardı onu yedim, başka da bşey yemedim.. ya üstelik en güzeli canım çekmedi kendimi zorlamadım yani bunun için... öyle mutlu oldum ki.. Allahım sen irademi güçlendir amin..
Süpersin cnm.Tebrik ederim..Kızlar günaydınnn, sonunda 69'ları gördümmmmmmmmmyine çok mutluyummm, Allah bozmasın inşallah
Dünkü menümü yazayım
SABAH
1 tabak pırasa yemeği (akşam yemek istemedim gözüm kalmasın diye sabah yedim)
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
2 küçük salata turşusu
Ara: Yarım su bardağı süt
AKŞAM
Salata
1 kaşık yoğurt
2 kaşık bulgur
Ara: 1 elma
Yarım bardak süt.
SPOR: 45 dk yürüyüş.
ooo ne kadar güzel,hedefime ulasacagim diyorsun.Bravoevet kıslar eskı gazımla yenıden aranızdayım:)))) bugun akşam ıtıbatrıyle tekrar duzenlı yuruyuslaerıme baslıyorum:))
Anladim cnm.Allah kabul etsintatlım su konusu bıras sıkıntılı bu ara yatana kadar ıcmeye calışıyorum ramazanda hamıleydım tutamadım sımdı eksıklerımı tutmaya nıyetlendım oyuzden suyum azaldı
Afiyet olsun cnm.Sporada baslayacaksin zatenmenüm:
kepekli ekmekli peynırlı sandvıç
sekersız cay
öğle:
5-6 kasık pılav
cacık
aksam
fırında hamsı
bol yeşil salata
1 dılım sarı bugday ekmegı
su:1,5lt
spor: yok
Haftaya baslayayim cnm.Denerim olursa devam ederim...vay vay vaayy diyorum süper kaçamaksız bir gün olmuş afiyet olsun:)
bence sadece 1 kahvaltıda denersen vazgeçemeyeceksin.. ben sırtımın ısındığını ve bir enerji geldiğini hissetmiştim ilk kahvaltıda:)
Benmde dolabim kücük beden elbiselerle dolu.Onlara sigmak istiyorumİnşallah canımm gitsin kilocuklar, gelsin küçük beden elbiseler
Karatay kitabını ve canan hanım'ın yazılarını okuyorum tamamen karataya göre beslenmesem de, önceden yaptığım diyetlerdeki yanlışlarımı görüyorumm :) çok fazla ara yapmıyorum mesela artık :) aralarda sıvı (çay, süt vb.) tüketiyorum.
Evet cnm haftaya niyetlendim.Alisverisimi yapip basliyorumGünaydın kaptancım burada hava süper balkon kapıları açık aman dikkat et hasta olma menün ve sporun enfes canım
Sporu çok yaptığın için mi ağrıdı bacağınçok zorlama istersen bacımcım
Yaşasın haftaya sende Karataycısın demek süper haber bu
Cörekotu sevenler icin cok iyi cnm.ben sevemedim bir türlübenim hemşiremde diyette diyetisyen eşliğinde diyetisyen ona çörek otu vermiş.yogurda katıp yiyor.bence bizim için yağdan cok karbonhidrat baş belası.ahh o tatlılar.
merhaba kızlar bende 14.takımdanım.
34 yaşındayım
3 cocuk annesiyim
aile hekimiyim
istanbulda yaşıyorum
92yle başladım 88 dim
cok olmadı baslayalı benden sebeplerden dolayı cok konsantre olamaadım,umarım burda motive oluruz hep beraber.benimde eda gibi cok yogun dönemim.eşim yurtdısında cocuklarım 5,5 2,5 ve 10 aylık.küçükler yani ve ben çalışıyorum.bu aralar sürekli beni üzün zorlayan şeyler yaşadım.eşim 2-3 haftaya gelecek.ozamana kadar bende izin alsammı diye düşündüm bende eda gibi cumaya kadar bir deneyim.
Slm cnm.Hos geldin.Selam,
Bugünkü diyet listem:
sabah
1 yumurta, 1 çay kaşığı bal, salatalık, çok az peynir(pek aram yok peynirle şu aralar)
ara öğün
1 adet yalancı hurma
Öğle
1 porsiyon mantı(Bir arkadaş için yapılmış bir fedakarlık diyelim)
Akşam
mantıyı telafi etmek için 1 yalancı hurma 25-30 adet üzüm
İçecek
2 bardak az sütlü kahve
1 bardak yeşilçay
1 litre mineralli su
2 litre su
Mantı 470 kalori imiş, bakınca mideme oturdu resmen
1 saat 15 dakika spor
Afiyet olsun cnm.Süper olmus.Bu hafta listeleri alt üst edecegiz sankiherkese iyi akşamlar kızlar
Menümü yazıp kaçmam lazımmm.
SABAH
1 tabak yoğurdun kaymağı+yopurt (ev yoğurdu)
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
1 kadınbudu köfte
Salata
AKŞAM
Salata
2 kaşık bulgur
Yoğurt
Ara: Yarım bardak süt+1 yeşil elma
Spor: 1 saat yürüyüş (topuklularla)
Hos geldin cnm.Esinle girdigin iddiayi kazanirsin umarimBen de geldim arkadaşlar,inş bundan sonra buradayımm
menümüde yazıp kaçayım şekerler az sonra gelir bizim misafirler
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
2 küçük yerli muz
1 dilim peynir
1 çay bar ceviz fındık
10 zeytin
1 fincan yeşilçay
ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli keten tohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 kase işkembe çorbası
2 ad sandal sefası( fırında peynirli kabak)
mevsim salatası
SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş
pilates
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 bardak ayran
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
takviye olarak omega 3
aynen tatlım eve gıtmeyı ıple cekıyorum cok pıs gaza geldım gene:))
Bende cok seviyorum.Hele yaninda tursuyla 1 tabak yerimcok sevıyorum 3taneyle doymamkı ben kucuk yapıyorum 5 tane olsa baska bısey yemesem yanında:))
Cok gecmisolsun cnm.Hep beraber dikkat ederiz artikİyiyim canim ne yazik ki bende kilomda suandegisiklik yok 2 haftadir agir grip geciriyodum cok dikkat edemedim
Noracim sayende yine cok fena gaza geldim suan adetim. Yoksa yarisalim derdim
Cok gecmisolsun cnm..Forumla ilgili her türlü yardimi yapariz..Merhaba arkadaşlar, ben yeni başlıyorum. Ayağımı kırıp 3 ay yatmak zorunda kaldığım için 17 kg aldım, geçen hafta spor izni çıktığı için spora ve diyete başladım. 3kg gitti, azimliyim yaza kadar vericem inşallah 14 kgmı. Ama yeni üye oldum ve forum kullanma hakkında pek birşey bilmiyorum. Mesela özel msj atmak gerekirmiş gün sonunda filan. Ben hiç bilmiyorum nasıl yapacağımı. Umarım çabuk öğrenirim.. saatlerce uğraştım kilo cetveli için ama onu bile yanlış yapmışım kaç kilo olduğum yazmıyo mesela, yardımcı olan olursa sevinirim.
Süper cnm.Saglik gibisi yokyok canım rutin kontrollerim çok şükür bütün tahlillerim iyi çıktı
Seni okudukca hevesleniyorum cnmya evet kesinlikle bir dinçleşme var, burda mesela oksijen seviyesi çok düşük, herkes uyuşuk kalkıyor yataktan, sanki öncekine göre daha dinç uyanıyorum.. ya var ya ekmeğin şekerin bana bunları yaptığını bilseydim zaten yemezdim hiç..
Amin cnm.kızlar bugün yine ev görmesi vardı, öğle arası eve uğradım, 2 hurma yedim ve güne gittim.. öğle arasındaki iznimi orada geçirdim.. envai çeşit ikram vardı ama beeen sadece narlı rokalı bir salata vardı onu yedim, başka da bşey yemedim.. ya üstelik en güzeli canım çekmedi kendimi zorlamadım yani bunun için... öyle mutlu oldum ki.. Allahım sen irademi güçlendir amin..
Cnm acelemiz yok,kalici verelimde gec verelim.Hem ne demisler,az veren yagdan cok veren kastanTeşekkür ederim, düzelttim çizelgeyi nihayet, ben çabuk gideceğinden emin değilim arkadaşım, gitsin de geç gitsin isterse..
Hic duymadim:26:Kızlar size birşey sorucam, ŞAHBAZ BABAOĞLU diye bir doktoru duyanınız var mı?
Ahhhhh ahhhhh o duyguyu iyi bilirdimAmin canımmm tebrik ederimmmkilo verdikçe daha bir dikkat ediyor insan değil mi? :)
Musade ne demek cnm.Hos geldin.Selam kızlar bn merve 14. Takımdan buraya transfer olmak istıyorum hemn kendimi tanıtayım size
23 yasındayım evliyim bir kızım var 15 aylık kılo verme macerama 02.09.2013 te basladım daha önceside var tabi ama 160 boy
63.2 kılo
Buraya basladıgımda 74 kıloydum sanırım ve 10 kıloya yakın kılo verdım
bu zamana kadar
Takım arkadaslarımuzın motivasyonu kurallar gercekten cok faydası dokundu cok azimliyim hedef kılom 60 ewet az kaldı ve su 3.20 kıloyuda burda vermek istıyorum
Herkese ii kılo vermeler takım kaptanıda musade ederse artık burdayımmmm
Evet cnm ya kötü oldu.nede cok alismisiz birbirimize,ayrilik iyi gelmediİnş canım gerçekten çok isterim:13:
ben duymadım canım netten araştırmak lazım yada kadınlar klübüne yaz hemen cevap gelir
Slm bacımcım kötü olmuş makinanın bozulması öyle çok alışmışızki inş yapılabilecek bir arızadır.
14. takım bize mi geliyorooo süper bir haber takımlarının kapanmasına üzüldüm gerçekten.Olsun burada kocaman bir aile olacağız hepimizin amacı zayıflamak değilmi
Afiyet olsun cnm.Ögle yi atlamissin ama kahvaltiyi kuvvetli yaptigindan acikmamissindir...Bastan solim cepten gırdıgım için kılo cetvelimi yapamadım
Sabah
Has yumurta yarım
2 dıl kep ekmwgı
4 zeytın
Yaklasık bir yk lor peynir
Donates 4 dılım
Bir ck kusburnu marmelatı
Sekersiz 2 cay
Ara
Yeşilçay
Etı form 2 tane bisküvi
Ögle
Specıal k
Birtane yeşil ekşi elma
Ara
Tarçınlı süt
Aksam ki menüm
Palamut bugulama
Bol salata
2 dılım ekmek
Ara
Sekersiz 2 bardak çay içerim hemen hmn
Su:1 lt ama yatana kadar 2 olur
Birki çayı :1 kupa(yeşilçay)
Spor:malesef yok (yeni grip atlattım o yüzden )
Süper bilgiler bunlar.Tesekkür ederim cnm..Teşekkür ederim canım rabiki veririm
Nerdeyse 3 aydır seker kullanmıyorum
Tatlı isterse canım sütlü tatlı oda 3 tk en fazla
Spor yapıyodum gınluk suaralar rahatszım toplayamadım leslıe sansone 3 mile tavsıye ederım
Ekmk tam bug veya kep ekmk beyaz ekmk yemıyorum
Asitli veya hazır meyve suyu kullnmıyorum
Gunde 2 lt en az su muhakkak yeşilçay içine bazen tarcın atıyorum seker ıstegımı gıderıyo ve yag yakımına faydası var
Fasfood hiç yemedim 3 aydır artık canmda istemiyo
Yani şimdilik aklıma gelen bu inş hepimiz vericez kıloları
Bide aksam gec saatte yemk yemedım yazın en gec ama en gec 9 da şimdi 7 de en gec bole bole verdım işte
Hos geldin kaptandasimSelam arkadaşlar.Ben eda. 14. takımın kaptanıydım.
Öncelikle biraz izin alıp sonra gelmeyi düşünüyorum. Çünkü işlerim biraz yoğun bu aralar.
Kendimi tanıtayım eda ben. Yaş 24. Boy 165 108 kilo başladı zayıflama serüvenim.
Geçen cuma 86,2 idim. 20 küsür kilo verdim vermeye de devam edeceğim.
Bekarım çalışıyorum + açıktan okuyorum. Tüm yarışmacılara başarılar dilerim.
Ah su emzirme dönemi yokmu,benide o dönem yaktiTeşekkür ederim inan bende cok uzuluyorum ama yeni arkadaslarla tanısmakda ayrı bir heyecan vermıyoor degıl ben istanbul başaksehirde oturuyorum inş hepimiz kalıcı saglıklı kılolar verıp mutlu olacagız
Ben doguma 92 kıloyla gırdım cıktıgımda 82 kıloydum sonra emzirme donmnde yıne 89 gordum yanı ondan sonra kendıcabamla kı sadece dıkkat ettım bir senede 15 kılo verdim sonra burayı gordum işte 14. Takıma girdim((
Şimdide burdayımm
Edacigim bu hafta son kez 14.takim listesini hazirlayip buraya gecenleri ve ayrilanlari bildir cnm...Anladım canım. O zaman şimdiden haberin olsun. 60 olduğunda mezun olma izine ayrıl. Devam etmek istediğinde geri dönersin. Mezun olup ayrılırsan 6 ay geri dönemezsin.
Teşekkürler. İnş kalan 34 kiloyuda verince hepsi bitecek.
Ben diyetisyene gidiyorum her hafta özel bir neden yoksa en az 1 kilo veriyorum.
Rekabete her daim açığım.
Henüz karar vermedim tam olarak izine ayrılıp ayrılmama konusunda cuma kadar haber vericem kaptana. listede olmazsamda buraya yazmayı düşünüyorum sıkıntı olmazsa...
Şimdilik iyi akşamlar.
Görüşmek üzere...
Insallah tez zamanda kavusursun esine...tamamdır.msj sorun olmaz benim tek derdim düzenli diyet yapabilmek.bazen wcye girmeye bile fırsatım olmuyor.az kaldı eşim gelsin.off ya onunda vize problemi çıkmış inşallah hallolurda gelir.
Afiyet olsun cnm.Sikma dedigin köftemi:26:Bugunku listem
Ac karnina 4 kuru gunkurusu
Kahvalti sekersiz cay.domates ceyrek dil peyniri 4 zeytin
Ara 1 yas hurma
Oglen. Okulda yemege davetliydim once mazeretiimi soyliyim de 2 kucuk sikma sekersiz cayla goturdum bakim
Aksama kadar2 yesil cay 2 form cayi
Aksam 1 koca kase yogurt. 4 yemek kasigi makarna
1.5 lt su
Cnm maalesef izinli olan üyelerin katilmalarina sicak bakmiyorum.Kurallarda inanki zor biseyde yok.Tamammen saglikli kilo vermek icin olan seyler ki zaten uyguladigimiz seyler.hmm takım kurallarını okudum ve izin almaya karar verdim.eşim gelinceye kadar.şuan kendime vakit ayırıp öğün atlamadan bir gün gecirmem ve hergün spora vakit ayırmam imkansız.eşim gelene kadar burdayım msj yazacam katılacam ama izinli olayım.
tesekkür ederim cnm.tekrar hos geldinKabul eee kılo vermek kolay degıl kurallar zor gelir ama sonucu hep mükemmeldir
Merhaba arkadaşlar, ben yeni başlıyorum. Ayağımı kırıp 3 ay yatmak zorunda kaldığım için 17 kg aldım, geçen hafta spor izni çıktığı için spora ve diyete başladım. 3kg gitti, azimliyim yaza kadar vericem inşallah 14 kgmı. Ama yeni üye oldum ve forum kullanma hakkında pek birşey bilmiyorum. Mesela özel msj atmak gerekirmiş gün sonunda filan. Ben hiç bilmiyorum nasıl yapacağımı. Umarım çabuk öğrenirim.. saatlerce uğraştım kilo cetveli için ama onu bile yanlış yapmışım kaç kilo olduğum yazmıyo mesela, yardımcı olan olursa sevinirim.
Teşekkür ederim, düzelttim çizelgeyi nihayet, ben çabuk gideceğinden emin değilim arkadaşım, gitsin de geç gitsin isterse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?