Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Amiiiiiiiiiiiiiin. Canim. Hepimizin

Süpersin cnm.Tebrik ederim..
menüde süper afiyet olsun
evet kıslar eskı gazımla yenıden aranızdayım:)))) bugun akşam ıtıbatrıyle tekrar duzenlı yuruyuslaerıme baslıyorum:))
ooo ne kadar güzel,hedefime ulasacagim diyorsun.Bravo
tatlım su konusu bıras sıkıntılı bu ara yatana kadar ıcmeye calışıyorum ramazanda hamıleydım tutamadım sımdı eksıklerımı tutmaya nıyetlendım oyuzden suyum azaldı
Anladim cnm.Allah kabul etsin
menüm:

kepekli ekmekli peynırlı sandvıç
sekersız cay

öğle:

5-6 kasık pılav
cacık

aksam
fırında hamsı
bol yeşil salata
1 dılım sarı bugday ekmegı

su:1,5lt
spor: yok
Afiyet olsun cnm.Sporada baslayacaksin zaten
Cnm hamsi istedi

Haftaya baslayayim cnm.Denerim olursa devam ederim...
Benmde dolabim kücük beden elbiselerle dolu.Onlara sigmak istiyorum

Evet cnm haftaya niyetlendim.Alisverisimi yapip basliyorum
Cnm kizin bacagi agrimisti,benim degil

benim hemşiremde diyette diyetisyen eşliğinde diyetisyen ona çörek otu vermiş.yogurda katıp yiyor.bence bizim için yağdan cok karbonhidrat baş belası.ahh o tatlılar.
Cörekotu sevenler icin cok iyi cnm.ben sevemedim bir türlü
Tarcinli süt tatli istegini kesiyor,dene istersen...

Hos geldin cnm.Takim kaptani benim.Sweetdimple yardimcim..
Cumaya kadar dene dedigin gibi,uygunsa kapimiz acik her zaman.Haftada en az 35 mesaj yazma zorunlulugu var...
Yazabilirsen kal derim ben

Slm cnm.Hos geldin.
Öglen manti olmamis,aksam da dengelemek icin ac gezmissin.Bu sekilde metabolizmani yavaslatirsin ve haliyle kilo vermende yavaslar...
Sporun cok güzel,icecekler de ayri güzel tebrik ederim..
Afiyet olsun cnm.Süper olmus.Bu hafta listeleri alt üst edecegiz sanki
Ben de geldim arkadaşlar,inş bundan sonra buradayımm
Hos geldin cnm.Esinle girdigin iddiayi kazanirsin umarim
ben takim kaptaniyim,birazdan kendimi tanitip kurallari yazacagim...

tamamdır.msj sorun olmaz benim tek derdim düzenli diyet yapabilmek.bazen wcye girmeye bile fırsatım olmuyor.az kaldı eşim gelsin.off ya onunda vize problemi çıkmış inşallah hallolurda gelir.

Masallah cnm.Süpersin yine

aynen tatlım eve gıtmeyı ıple cekıyorum cok pıs gaza geldım gene:))

cok sevıyorum 3taneyle doymamkı ben kucuk yapıyorum 5 tane olsa baska bısey yemesem yanında:))
Bende cok seviyorum.Hele yaninda tursuyla 1 tabak yerim
İyiyim canim ne yazik ki bende kilomda suandegisiklik yok 2 haftadir agir grip geciriyodum cok dikkat edemedim
Cok gecmisolsun cnm.Hep beraber dikkat ederiz artik
Noracim sayende yine cok fena gaza geldim suan adetim. Yoksa yarisalim derdim

Cok gecmisolsun cnm..Forumla ilgili her türlü yardimi yapariz..

takim kaptani benim.28 yasinda 3 cocuk annesiyim.Almanyada yasiyorum.6 ay önce 54 kg ile mezun oldum fakat bogazimi tutamayip yine aldim.
yok canım rutin kontrollerim çok şükür bütün tahlillerim iyi çıktı
Süper cnm.Saglik gibisi yok
Seni okudukca hevesleniyorum cnm
Amin cnm.
yememen süper olmus.Caninin istememesi dahada güzel
Teşekkür ederim, düzelttim çizelgeyi nihayet, ben çabuk gideceğinden emin değilim arkadaşım, gitsin de geç gitsin isterse..
Cnm acelemiz yok,kalici verelimde gec verelim.Hem ne demisler,az veren yagdan cok veren kastan
Kızlar size birşey sorucam, ŞAHBAZ BABAOĞLU diye bir doktoru duyanınız var mı?
Hic duymadim:26:
Amin canımmm tebrik ederimmm kilo verdikçe daha bir dikkat ediyor insan değil mi? :)
Ahhhhh ahhhhh o duyguyu iyi bilirdim
Musade ne demek cnm.Hos geldin.

Takim kaptani benim.28 yasinda 1,68-69 arasi boyunda 3 cocuk annesiyim.Almanyada yasiyorum.6 ay önce 54 kg ile mezun oldum fakat bogazimi tutamayip yine aldim.
Su an 70 kg ve 55 kg olmak istiyorum
Evet cnm ya kötü oldu.nede cok alismisiz birbirimize,ayrilik iyi gelmedi
Yarin tamire götürecek esim,bakalim nesi varmis evin büyük kizinin

Evet kocaman ve daha iddiali bir aile olcaz
Afiyet olsun cnm.Ögle yi atlamissin ama kahvaltiyi kuvvetli yaptigindan acikmamissindir...
Aksam 2 ekmek cokmu geldi bna sanki:26:

Kilo cetveli yapmak mecbur degil cnm.Isteyen yapiyor
Süper bilgiler bunlar.Tesekkür ederim cnm..
Hos geldin kaptandasim

Cnm ne güzel kilo vermissin öyle...
Biraz dinlenmek istiyorsan izne ayril cnm ama deam diyorsan burda hep birlikte veririz kilolari
Ah su emzirme dönemi yokmu,benide o dönem yakti
Anladım canım. O zaman şimdiden haberin olsun. 60 olduğunda mezun olma izine ayrıl. Devam etmek istediğinde geri dönersin. Mezun olup ayrılırsan 6 ay geri dönemezsin.
Edacigim bu hafta son kez 14.takim listesini hazirlayip buraya gecenleri ve ayrilanlari bildir cnm...
Hafayada burdaki listede olursunuz...

Cnm izinli olanlarin takima yazmalrina bir ara izin verdim ama sorun oldu..O yüzden bu konuda yazmana izin veremem kusura bakma.:26:

Her hafta 1 kg cok güzel,böyle gidersen 34 kiloyu benden önce verirsin

Bugunku listem
Ac karnina 4 kuru gunkurusu
Kahvalti sekersiz cay.domates ceyrek dil peyniri 4 zeytin
Ara 1 yas hurma
Oglen. Okulda yemege davetliydim once mazeretiimi soyliyim de 2 kucuk sikma sekersiz cayla goturdum bakim
Aksama kadar2 yesil cay 2 form cayi
Aksam 1 koca kase yogurt. 4 yemek kasigi makarna
1.5 lt su

tamamdır.msj sorun olmaz benim tek derdim düzenli diyet yapabilmek.bazen wcye girmeye bile fırsatım olmuyor.az kaldı eşim gelsin.off ya onunda vize problemi çıkmış inşallah hallolurda gelir.
Insallah tez zamanda kavusursun esine...

Cnm burda kontrol altinda olmak bizi düzene koyuyor zaten..
Cok kasmadan yavas yavasta olsa verebilecegimize inaniyorum kilolari

Afiyet olsun cnm.Sikma dedigin köftemi:26:

Aksama kadar ac gezmissin resmen,böyle yersen kilo vermende yavaslar.Lütfen dengeli yiyelim cnm
Sporada zaman ayirmak lazim bide,30 dk da olsa kendimiz icin yaratmaliyiz

Gecmisi anca bitirdim yahu.ne ceneniz düsmüs bu gün

Masallah diyeyim,
her zaman bunu isterim ama

Yeni gelen arkadaslar icin takim kurallarimiz.Okuyup onayliyorsaniz mesajla bidirin lütfen

1.2 hafta deneme süreniz vardir.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35mesaj altina düsen üye ceza alacaktir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.

5.Ögün atlamamaya dikkat edilecek ve sok diyetler uygulanmayacaktir..

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

hmm takım kurallarını okudum ve izin almaya karar verdim.eşim gelinceye kadar.şuan kendime vakit ayırıp öğün atlamadan bir gün gecirmem ve hergün spora vakit ayırmam imkansız.eşim gelene kadar burdayım msj yazacam katılacam ama izinli olayım.

Kabul eee kılo vermek kolay degıl kurallar zor gelir ama sonucu hep mükemmeldir

Cnm maalesef izinli olan üyelerin katilmalarina sicak bakmiyorum.Kurallarda inanki zor biseyde yok.Tamammen saglikli kilo vermek icin olan seyler ki zaten uyguladigimiz seyler.
her gün spor yapmak zorunda degilsin cnm..ordada belitmisim zaten saglik icin diye,kural diye degil...Spor kilo vermeyi kolaylastiriyor ve vucudu sikilastiriyor,amacimizda bu degilmi zaten
ben tekrar düsün derim ama izine ayrilacagim dersende saygi duyarim...
Kabul eee kılo vermek kolay degıl kurallar zor gelir ama sonucu hep mükemmeldir
tesekkür ederim cnm.tekrar hos geldin

Her gün uyguladigimiz seyler aslinda.sadece yazili olarak gördügümüzde zor geliyor gibi

kilo vermek kesinlikle zor bir yol..Bu yolda yilmadan gidebilirsek hedefe ulasiriz

Evet 14. takımın kızları; püskütümden olumlu yanıt geldi takımınıza kaptan olarak geldim, hadi toplaşın bakalım takımınıza, tanışalım kaynaşalım

hoş geldin tatlım aramıza burda cok gusel motive oluyoruz devam et:)

Teşekkür ederim, düzelttim çizelgeyi nihayet, ben çabuk gideceğinden emin değilim arkadaşım, gitsin de geç gitsin isterse..

tatlım bız bu kılocukları bır anda almadıkkı tabıkı zaman yayılacak ve saglıklı bır sekılde verıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…