Tekrar hos geldin cnm,beraberce birbirimize destekle verelim kilolarimizievet kabul ediyorum ben kuralları.
Selam kızlar bn merve 14. Takımdan buraya transfer olmak istıyorum hemn kendimi tanıtayım size
23 yasındayım evliyim bir kızım var 15 aylık kılo verme macerama 02.09.2013 te basladım daha önceside var tabi ama 160 boy
63.2 kılo
Buraya basladıgımda 74 kıloydum sanırım ve 10 kıloya yakın kılo verdım
bu zamana kadar
Takım arkadaslarımuzın motivasyonu kurallar gercekten cok faydası dokundu cok azimliyim hedef kılom 60 ewet az kaldı ve su 3.20 kıloyuda burda vermek istıyorum
Herkese ii kılo vermeler takım kaptanıda musade ederse artık burdayımmmm
Haydi şekercim azimin elinden kimse kurtulamaz
Doyana kadar ye bitanem yanlız çok yiyip su içersen bulgur midende şişer o yüzden demiştim
Çok geçmiş olsun canım kış geldi hastalıklar başladı
Hoşgeldin aramıza canımtekrar geçmiş olsun bir hafatada 3 kilo çok iyi vermişsin canım geri kalanını da hep beraber vereceğiz inş .zamanla öğrenirsin sıkma canını kilo cetvelini yapmışsın bizlere her gün yediğini ve yaptığın sporları yazarsan birbirimizin yanlış ve doğrularını görebiliriz
Güzel haber canım her zaman böyle iyi çıkar inş:13:
Bilseydik elbette yemezdik bacımcım ama zararın neresinden dönersek kardır
Dünkü menümde yoktu canım yumurta yemediğim zaman yerli muz yiyorum bazen 2 muz -bazen 2 yumurta -bazen 1 yumurta 1 muz
gibi fakat arada omlet çeşitleri yapıyorum ama acıkmıyorum gerçekten
Tebrikler bacımazaten asosyal olmadan kendimize uygun yiyecekleri seçerek sağlıklı yaşayabilmek önemli olan bizde de bugün gün vardı mecburen çeşit çeşit yaptım ama inan suçluluk duydum kendim yemediğim yiyecekleri misafirlerime yedirmek suçlu hissettirdi kendimi sonra dedimki bu tür ikramları son yapışım her ne kadar beni görüp başlamak isteseler de bir türlü başlayamıyorlar. inş çevremdeki herkes başlar ve sevdiklerimle birlikte sağlıklı yaşarız
Selam arkadaşlar.Ben eda. 14. takımın kaptanıydım.
Öncelikle biraz izin alıp sonra gelmeyi düşünüyorum. Çünkü işlerim biraz yoğun bu aralar.
Kendimi tanıtayım eda ben. Yaş 24. Boy 165 108 kilo başladı zayıflama serüvenim.
Geçen cuma 86,2 idim. 20 küsür kilo verdim vermeye de devam edeceğim.
Bekarım çalışıyorum + açıktan okuyorum. Tüm yarışmacılara başarılar dilerim.
günaydın kızlar..tebdili mekanda hayr olsun verelim kilolarımızı
bomba gibiyim.pozitif düşün enerji yak modundayım.sen nasılsın canım.gunaydın tatlım nasılsın?
bomba gibiyim.pozitif düşün enerji yak modundayım.sen nasılsın canım.
çarşambayı seviyorum bu bölgenin semt pazarı hastalar pazara gidiyor yaşasınnn..kahvemi içtim.ıhlamurumu içtim bir tk da zencefilli bal yedim..
ohh afıyet olsun tatlım bende ıyıyım nerelısın bu arada ?
aslen ankaralıyım.hazır iletişime geçmişken tanışabilirmiyiz.
:) tabıkı tatlım bende zonguldaklıyım ve bulundugum semtte pazar var oyuzden sordum:) 28 yasındayım 6 senelık evlıytım cocugum henuz yok 2 normal dusuk 1dış gebelık sezeryan oldum 2,5 ay once .calışıyorum turızmcıyım bende:)
ben şuan istanbuldayım.mecburi hizmet yapıyorum.aile hekimiyim kurada bura çıktı.6 yıllık evliyim 3 cocuk annesiyim.bu haldeyimAllah sanada dilediğin zamanda dilediğin kadar sağlıklı evlatlar nasip etsin.bne böyle planlamadım ama bazen hayat bize süprizlerle dolu oluyor.
61 kiloylabaşladıgım evliliğimde 90ları gördüm her gebelikten bana hediye kilolar kaldı.zaten cok yatkınım.9:30-10:30 arası süt iznim var.şimdi eve gececm 10:30da gelirim
Günaydın kızlar
Geçmişi okudum, ohh maşallah takımm şenlenmişşş, iyiki geldiniz kızlarrr
Selam kızlar bn merve 14. Takımdan buraya transfer olmak istıyorum hemn kendimi tanıtayım size
23 yasındayım evliyim bir kızım var 15 aylık kılo verme macerama 02.09.2013 te basladım daha önceside var tabi ama 160 boy
63.2 kılo
Buraya basladıgımda 74 kıloydum sanırım ve 10 kıloya yakın kılo verdım
bu zamana kadar
Takım arkadaslarımuzın motivasyonu kurallar gercekten cok faydası dokundu cok azimliyim hedef kılom 60 ewet az kaldı ve su 3.20 kıloyuda burda vermek istıyorum
Herkese ii kılo vermeler takım kaptanıda musade ederse artık burdayımmmm
Teşekkür ederim inan bende cok uzuluyorum ama yeni arkadaslarla tanısmakda ayrı bir heyecan vermıyoor degıl ben istanbul başaksehirde oturuyorum inş hepimiz kalıcı saglıklı kılolar verıp mutlu olacagız
Ben doguma 92 kıloyla gırdım cıktıgımda 82 kıloydum sonra emzirme donmnde yıne 89 gordum yanı ondan sonra kendıcabamla kı sadece dıkkat ettım bir senede 15 kılo verdim sonra burayı gordum işte 14. Takıma girdim((
Şimdide burdayımm
Selam arkadaşlar.Ben eda. 14. takımın kaptanıydım.
Öncelikle biraz izin alıp sonra gelmeyi düşünüyorum. Çünkü işlerim biraz yoğun bu aralar.
Kendimi tanıtayım eda ben. Yaş 24. Boy 165 108 kilo başladı zayıflama serüvenim.
Geçen cuma 86,2 idim. 20 küsür kilo verdim vermeye de devam edeceğim.
Bekarım çalışıyorum + açıktan okuyorum. Tüm yarışmacılara başarılar dilerim.
Ben de geldim arkadaşlar,inş bundan sonra buradayımm
merhaba kızlar bende 14.takımdanım.
34 yaşındayım
3 cocuk annesiyim
aile hekimiyim
istanbulda yaşıyorum
92yle başladım 88 dim
cok olmadı baslayalı benden sebeplerden dolayı cok konsantre olamaadım,umarım burda motive oluruz hep beraber.benimde eda gibi cok yogun dönemim.eşim yurtdısında cocuklarım 5,5 2,5 ve 10 aylık.küçükler yani ve ben çalışıyorum.bu aralar sürekli beni üzün zorlayan şeyler yaşadım.eşim 2-3 haftaya gelecek.ozamana kadar bende izin alsammı diye düşündüm bende eda gibi cumaya kadar bir deneyim.
Dünkü menümde yoktu canım yumurta yemediğim zaman yerli muz yiyorum bazen 2 muz -bazen 2 yumurta -bazen 1 yumurta 1 muz
gibi fakat arada omlet çeşitleri yapıyorum ama acıkmıyorum gerçekten
Tebrikler bacımazaten asosyal olmadan kendimize uygun yiyecekleri seçerek sağlıklı yaşayabilmek önemli olan bizde de bugün gün vardı mecburen çeşit çeşit yaptım ama inan suçluluk duydum kendim yemediğim yiyecekleri misafirlerime yedirmek suçlu hissettirdi kendimi sonra dedimki bu tür ikramları son yapışım her ne kadar beni görüp başlamak isteseler de bir türlü başlayamıyorlar. inş çevremdeki herkes başlar ve sevdiklerimle birlikte sağlıklı yaşarız
menum:niyetliydim
sahur
müsli yogurt 1 kase
iftar:
bır tabak mantı
kocabı kase yesıl salata
ara
1 elma 1 mandalına
su 1lt ancak olmuştur yatana kadar
neskafe
çay
üzüm suyu (ev yapımı sekersız )
spor:
1,5 km yuruyus (dun aksam egıtıme gıttım fazla yuruyemedım)
Günaydin cnm.verelim tabi.günaydın kızlar..tebdili mekanda hayr olsun verelim kilolarımızı
Cnm ne kadar cok üye olursa o kadar cok muhabbet oluyor..Birbirimize iyi geldik bile simdidenayy burası cıvıl cıvıl..umarım hep böyle olur enerjik..
Afiyet olsun..Icinin yaglari erisinbomba gibiyim.pozitif düşün enerji yak modundayım.sen nasılsın canım.
çarşambayı seviyorum bu bölgenin semt pazarı hastalar pazara gidiyor yaşasınnn..kahvemi içtim.ıhlamurumu içtim bir tk da zencefilli bal yedim..
Artik her agriyan yerimizde sana sorariz,nemiz var diye..Mesela esimin boynu tutulmus kac gündür,ne iyi gelir doktorumben şuan istanbuldayım.mecburi hizmet yapıyorum.aile hekimiyim kurada bura çıktı.6 yıllık evliyim 3 cocuk annesiyim.bu haldeyimAllah sanada dilediğin zamanda dilediğin kadar sağlıklı evlatlar nasip etsin.bne böyle planlamadım ama bazen hayat bize süprizlerle dolu oluyor.
61 kiloylabaşladıgım evliliğimde 90ları gördüm her gebelikten bana hediye kilolar kaldı.zaten cok yatkınım.9:30-10:30 arası süt iznim var.şimdi eve gececm 10:30da gelirim
Günaydin cnm.Masallah bencede iyiki geldilerGünaydın kızlar
Geçmişi okudum, ohh maşallah takımm şenlenmişşş, iyiki geldiniz kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?