Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşgeldın tatlım sende

hımm nımnım nım cnm cok ıstıyod ayapayım dıyosum dun akşam ezanla gırıdm eve fırsatım olmadı :

hoşgeldın cnm

menum:niyetliydim

sahur
müsli yogurt 1 kase

iftar:
bır tabak mantı
kocabı kase yesıl salata

ara
1 elma 1 mandalına

su 1lt ancak olmuştur yatana kadar
neskafe
çay
üzüm suyu (ev yapımı sekersız )

spor:

1,5 km yuruyus (dun aksam egıtıme gıttım fazla yuruyemedım)

günaydın kızlar..tebdili mekanda hayr olsun verelim kilolarımızı

ayy burası cıvıl cıvıl..umarım hep böyle olur enerjik..

gunaydın tatlım nasılsın?
bomba gibiyim.pozitif düşün enerji yak modundayım.sen nasılsın canım.
çarşambayı seviyorum bu bölgenin semt pazarı hastalar pazara gidiyor yaşasınnn..kahvemi içtim.ıhlamurumu içtim bir tk da zencefilli bal yedim..

ohh afıyet olsun tatlım bende ıyıyım nerelısın bu arada ?

aslen ankaralıyım.hazır iletişime geçmişken tanışabilirmiyiz.

:) tabıkı tatlım bende zonguldaklıyım ve bulundugum semtte pazar var oyuzden sordum:) 28 yasındayım 6 senelık evlıytım cocugum henuz yok 2 normal dusuk 1dış gebelık sezeryan oldum 2,5 ay once .calışıyorum turızmcıyım bende:)

ben şuan istanbuldayım.mecburi hizmet yapıyorum.aile hekimiyim kurada bura çıktı.6 yıllık evliyim 3 cocuk annesiyim.bu haldeyimAllah sanada dilediğin zamanda dilediğin kadar sağlıklı evlatlar nasip etsin.bne böyle planlamadım ama bazen hayat bize süprizlerle dolu oluyor.

61 kiloylabaşladıgım evliliğimde 90ları gördüm her gebelikten bana hediye kilolar kaldı.zaten cok yatkınım.9:30-10:30 arası süt iznim var.şimdi eve gececm 10:30da gelirim

Günaydın kızlar

Geçmişi okudum, ohh maşallah takımm şenlenmişşş, iyiki geldiniz kızlarrr

amin tatlım rabbımden hayırlısı.tamam tatlım gelınce gorusurus

Ben de geldim arkadaşlar,inş bundan sonra buradayımm

kızlar hoş geldinizz ve iyi ki geldiniz yahu şenlenmiş buralar sayfalarca mesaj okumanın keyfine vardım sabah sabah
ben de kendimi tanıtayım;
30 yaşındayım 2 yaş 3 aylık bir oğlum var, riyad/suudi arabistanda yaşıyorum, diplomatım, 3 ay önce buraya geldik, alışmaya çalışıyoruz, oldukça yüksek bir tempo sürdürmeye çalışıyorum..
ben de üzerime yapışan doğum kilolarını geçen sene 3 ayda 11 kilo vererek atmıştım, ancak taşınma süreci ve derken beslenme düzenimi değiştirdim çok kötü beslendim üstüste ve büyük kısmını geri aldım.. zaten şimdi baktığımda ara öğünlü diyetlerde sonucun bu olduğunu görüyorum.. burada karatay diyetine başlamaya ve kalıcı olarak bir yaşam tarzı oluşturmaya karar verdim. hedefime ulaşmama 7 kilo kaldı.. eğer ulaşırsam bir 2 kilo daha uğraşacağım ve 50ye düşmeye çalışacağım..

canım peki muz yediğin zaman başka meyve yemiyor musun? kuru kayısı vs?

Afiyet olsun cnm benim.badem sekerim

Cnm sahurda az yemissin,haliylede istarda götürmüssün mantiyi.dün yeni arkadaslardan biride manti yemisti(balik hafizaliyim kizlar,kusura bakmayin cabuk unutuyorum)Manti hemde 1 tabak cok fazla.Izgara balik salata veya et,tavuk yeseydin keske..
Neyse olan olmus artik,bu gün düzene koyarsin sen azimli sekercigim

günaydın kızlar..tebdili mekanda hayr olsun verelim kilolarımızı
Günaydin cnm.verelim tabi.
Cnm sizin takima akrep kaptan olacakmis,burayada yazmis.Haberin olsun...
ayy burası cıvıl cıvıl..umarım hep böyle olur enerjik..
Cnm ne kadar cok üye olursa o kadar cok muhabbet oluyor..Birbirimize iyi geldik bile simdiden
Afiyet olsun..Icinin yaglari erisin

Artik her agriyan yerimizde sana sorariz,nemiz var diye..Mesela esimin boynu tutulmus kac gündür,ne iyi gelir doktorum
Günaydın kızlar

Geçmişi okudum, ohh maşallah takımm şenlenmişşş, iyiki geldiniz kızlarrr
Günaydin cnm.Masallah bencede iyiki geldiler

bende yediklerimi yazayim..
Sabah
1 dl tam bugday,1 haslanmis yumurta,domates,salatalik..

Ara
1 cay bardagi kefir,1 mandalina

Öglen
4 kasik makarna+yogurt

Ara
ceyrek ayva

Aksam
4 kasik mantarli et sote,1 dl ekmek,ayran

Su
2,5 lt

Spor
1 saat callen,jullian 30 gün videosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…