Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahvaltimi yapip geliyorum kizlar,birde unutmusum yediklerimi yazarken sabah,ögle ve aksam yemeklerden önce yogurt,zencefil,zerdecal ve tarcin karisimi yedim ve sabah ac karinla 1 greyfurt suyu ictim...

Hadi bakalim birer bardak su icelim

Günaydin cnm.verelim tabi.
Cnm sizin takima akrep kaptan olacakmis,burayada yazmis.Haberin olsun...

pegasus arkadaşlar gidecek mi grupları açılmış mı, ya lütfen gitmesinler

menün süper sporun da süper kaptancım maşallah sana

pegasus arkadaşlar gidecek mi grupları açılmış mı, ya lütfen gitmesinler

menün süper sporun da süper kaptancım maşallah sana
Cnm 2.takim kaptani mesaj yazmis,14.takimin kaptanligini üstlendigini söylüyor.

Bana kalsa birakmam,karar kendilerinin...
Takimda simdilik pek üye yok,3 kisi bize geldi 2 kiside ayrilmak istedigini yazmis...Nasil yaparlar bilmiyorum ama bizimle birlikte kalmak isteyenlerin yeri her zaman hazir

Tesekkür ederim cnm bu hafta listeye girmek istiyorum,100 gr bile vermis olsam atcam kendimi listelere

Son düzenleme:
ben de dünki menümü yazayım;

sabah
1 çay bardağı fıstık ceviz badem karışımı
3 erik
3 zeytin
2 dilim peynir
1 muz
1 rafadan az pişmiş yumurta

arada
rokalı narlı salata (4 yemek kaşığı)
2 hurma

akşam
yumurtalı ıspanak
3 yk yoğurt

kızlar akşam yine oğlumu oyun oynatmak için hızlıca yedim çıktım, ama bu sefer çok acıktım, sanırım yediklerim az geldi, salata vs yemeyince, çok erken acıktım.. dışardan 8 buçuk gibi döndük, sonra da alışverişe gittik, eve geldiğimizde aşırı derecede yorulmuş ve acıkmıştım.. bugün de muharremin 10uymuş herkes oruç tutalım vs dedi, ben de niyetliydim gece 1buçuk gibi sahur yaptım, aslında tam da leptinin salgılanacağı saatler ama başka seçeneğim yoktu..
sahurda da 2 yumurta peynir biraz badem ve 1 dilim ekmek yedim, hadi ekmek neyse de bi de çikolata yedim ya canım çok çekti, işte adam gibi öğünde yemememin cezasını çektim.. bana ceza verin.. hatta direkt kendim vereyim, haftasonu hem yürüyüş hem de pilates yapacağım söz veriyorum size burdan..
ben yarın da niyetli olacağım, karatayın kitabına bi bakayım nasıl oruç menüsü yapmak lazım..

ama bu arada güzel bişey oldu markette üzerinde kocaman "soğuk sıkım zeytinyağı" yazan zeytinyağı buldum hakkaten çok sevindim umarım gerçekten öyledir

Afiyet olsun cnm.Yediklerini okurken daha az geldi bana,yorumunuda okuyunca hakli oldugumu anladim...

Cnm aksam ispanagin yanina izgara köfte veya tavuk yeseydin daha tok tutardi..
Allah kabul etsin cnm.Karatayi karatayliktan cikarmissin

Yarin normal karataya dönersin sen ben inaniyorum ve ceza isine gelince sen cezani vermissin zaten tatlim kolay gelsin...
Sakin yedim artik bozuldu diye düsünme,iftarda dengeli yersen sorun olmaz

ama bu arada güzel bişey oldu markette üzerinde kocaman "soğuk sıkım zeytinyağı" yazan zeytinyağı buldum hakkaten çok sevindim umarım gerçekten öyledir
Bu cok güzel olmus cnm...Bak hersey yolunada giriyor,ürünleride buluyorsun..Ee önünde engelde kalmiyor..Hadi beni yine gaza getir karatayla ilgili yoksa baslamadan bitircem bu macerayi

ben kactim kizlar,adam gelcek simdi..ben daha cayi bile koymadim ocaga..Hadi lafa tutmayin beni,gelirsem cevaplarim gecmisi..
Kocamannn öptümm sizii

tatlım aslınd aoyle olmıycaktı ama ezanla gırıdm eve alel acele onu pişirdim annem yapmıştı ama bu akşam daha saglıklı olucak duna kşamdan hazırladım:)

evet oğlumun gönlünü eyleyeyim diyene kadar kendim diyetimden oldum :)) mutlaka bi taraf aksıyor işte, kefiri içmek için süzmem gerekiyordu, ondan bir bardak içseydim kötü olmazdım..

Bu cok güzel olmus cnm...Bak hersey yolunada giriyor,ürünleride buluyorsun..Ee önünde engelde kalmiyor..Hadi beni yine gaza getir karatayla ilgili yoksa baslamadan bitircem bu macerayi

dediğin gibi karatay karataylıktan çıktı dün sahurda ama pes etmek yok neticede oruç da hayatın bir parçası ve sağlık getirdiği için böyle bir farz var diye düşünüyorum, iftarda abartmadığım sürece sorun olmaz..
şimdi tek sorun iftar burda 5e doğru oluyor ve ben eve 6da gidiyorum.. nasıl beslenmem gerek burdayken ne yesem de evde devam etsem bilemedim bi araştırayım:)
eğer tereddütlüysen ilk başlarda sabah öğle akşam olarak 3 ana öğün şeklinde başla, zamanla öğleni ara öğüne dönüştürürsün.. kitabındaki listede öğlen de yenebilir diyor ama tabi kahvaltıyı 7-9 aralığında yapmak şartıyla :)

sweetdimple, canım ben hala meyve konusunu aklımda oturtamadım..mesela üzüm yiyebilir miyiz? akşam yemeğinde tercih etmiyoruz sanırım, kahvaltı ve arada yiyoruz.. kahvaltıda ne kadar yiyebiliriz, sen hem muz hem yumurta hem hurma çok olur deyince içime sinmedi bana bi detaylı anlatır mısın bacım sağol şimdiden :13:

tatlım yanın akuru kayısı alabılırsın orucu acar su ıcersın eve geldıgındede yemegını yersn.bende nıyetlıyım akşamdan hazırladım cunku ezanla gırıyorum eve

Günaydin cnm
Katiliyorum sana,birde buraya yazma korkusu oldugundan yiyecegimiz varasda yemiyoruz
Gerçektende öyle, ben mesela akşam kızım okul dönüşü yardımcımızın hazırladığı beslenmeden memnun olmadığını söylediğinde vicdan yaptım, bu çocuklarla yeterince ilgilenemiyorum diye, milföy aldım akşam börek yaptım, bir parça yesem mi dedim sonra nasıl yazılır bu ya ayıp valla diyerek vaz geçtim tatmaktan.
Birde kendime yarışacak birisini bulsam süper olur. Çok hırslıyım ben çünkü, en kötü huyumdur hiç dayanamam yenilmeye:26::26:

Swtt te uygun görürse kilolariniz yakin,yarisabilirsiniz.Bende varim hem,sec begen

Böregi yememen süper ötesi,tebrik ederim

Ben varım tatlım kılolarıumızda yakın ehme :) haftalık hedefım 1,5 uyarmı_?

tatlım yanın akuru kayısı alabılırsın orucu acar su ıcersın eve geldıgındede yemegını yersn.bende nıyetlıyım akşamdan hazırladım cunku ezanla gırıyorum eve

canım kuru kayısı malesef burda yok ama kuru erik ve hurma var, onlardan yerim 2-3 tane, akşam da köfte, ıspanak, salata ve yoğurt yicem inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…