Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım kuru kayısı malesef burda yok ama kuru erik ve hurma var, onlardan yerim 2-3 tane, akşam da köfte, ıspanak, salata ve yoğurt yicem inşallah..

hımm menun supermış ıspanak cnm cektı bende karnıbahar hasladım etsoteyle yiyecegım nasıpse:)

canım yememen çok güzel ben de akşam aslında nasıl yazıcam dedim ama kendimi tutamadım çok acıktırmamak gerek işte bünyeyi, neyse dersimi aldım ben..
yememen güzel ama milföyü bence çocuğuna da yedirme.. okula yanına badem ceviz fıstık hurma kayısı koy, mis gibi onları yesin, şeker çikolata isteğini alır, ya da mesela bunları havuçlu keke ekleyip tam buğday unuyla ve zeytinyağıyla, şeker yerine de pekmezle kek yapabilirsin hem besleyici olur hem lezzetli..

ya evet bizi geri cagırdılar burda iyiydiksıcak duş sıcak havlu yumusak msj.gecmesse ağrı kesici kas gevşetici kremler.istersen isim verebilrim özelden.

ya evet bizi geri cagırdılar burda iyiydiksıcak duş sıcak havlu yumusak msj.gecmesse ağrı kesici kas gevşetici kremler.istersen isim verebilrim özelden.

doktorum gitmeyin bence de:) bu işlerde bir sağlık uzmanına danışacak çok şey var:) benim kardeşim de doktor istanbulda bakırköy psikiyatride asistan:)

Ya işte dediğin gibi arkadaşım, bende sağlıklı şeyler koyması için bi liste yaptım, ona göre konuluyor yanlarına da, çocuk bu anlamıyor arkadaşlarının yediklerinden istiyor. Ben hiç milföylü bir şey vermemiştim mesela, arada anneanne veya babaannede börek yerler, bana bir saat yanındaki arkadaşının getirdiği böreği tarif etti, sonunda milfföy olduğunu anladım. İnsan kıyamıyor, ne kadar desemde sağlıklı değil diye, canı çekmiş çocuğun istiyor. Bi de insan suçluyor kendini, ben niye çocuğum için bir şey yapmıyorum emek gerektiren diye. Aslında tüm anneler dikkat etse süper olacak. Birde bizim çocukların okulu tam gün, mecbur karnını tok tutacak birşeylerde koymak gerek.

doktorum gitmeyin bence de:) bu işlerde bir sağlık uzmanına danışacak çok şey var:) benim kardeşim de doktor istanbulda bakırköy psikiyatride asistan:)
uzmanlık yapma fırsatım olsa bende ilk secenek psikiatri istiyordum.ne yazıkki cok vakit kaybettim.şimdide 3 küçük çocuk öğrenci bir eş.aile hekimliğiyle avunuyorum.çalıştıgım bölge zor bir yer.çokkk yogun ve yorucu bir hayatım var.tek lüksüm sanki güzel şeyler yemek.ama yemek artık beni mutlu etmiyor.çalışan bayan için en büyük sorun ne giycem

Bu arada tembelliğimde açığa çıkmış, milföylü birşey yapmak millet için en kolayı, ben onu emek gerektiren iş olarak tanımlamışım.

ah canım kıyamam ya:) çocuğun canı çekmiş:) hakkaten tüm annelerin dkkatli olması gerek,aslında bunu okulun takip etmesi gerek.. benim burdan bir arkadaşım çocuğun beslenme çantasına türkyieden getirdiği meyve suyunu koymuş, ertesi gün hemen uyarı gelmiş o meyve suyunda gerekenden ço kfazla şeker var daha dikkatli koyun diye.. helal olsun dedim, böyle bir sistem gerekli bence..

evet ya o bekar olmasına rağmen çok zorlanıyor, nöbetler vs, çok yorucu bir iş gerçekten..aynen öyle ben de zaten her sabah ne giycem derdinden sürekli kilo meselesi aklımda yer etti de öyle zayıfladım geçen sene :) ücretsiz izin de kullanmıştım mesela, o dönemde umursamıyordum o kadar.. ama ideal kilomdayken ne kadar hafif ve zarif olabildiğimi, giydiklerimin, 36 beden bir kalem eteğin ne kadar güzel durduğunu görünce yemek yemenin bu kadar zevk vermediğini görmüştüm.. şimdi o eteğe giremiyorum ama 2 ay veriyorum kendime.. inşallah yine giyicem:)

Ya size aynen katılıyorum, hergün ne giycem derdi kasıyor isanı, ben duruşmamın olmadığı günler kıyafetlerimde artık dar geldiği için sürekli kot giyiyorum ve hiiiiiiiiç iyi değil imaj olarak.

sen nerdesin canım bende 10 yıl avusturyada kaldım.evet ne yazıkki ülkemizde büyük sorun.bende gecen sene kızımı özel bir anaokuluna gönderdim hergün kutu meyve suyu veriyorlardı.bizim eve ne cips ne kola ne meyve suyu hiç girmez.yaz kursunada giderken üşenmedim vişne suyu yaptım hergün.

ben şöyle bir köşeye saklanayım,gitiycem işte gitmiycem.

Türkiyede biraz zor olsa iyi olur da, birazda ekonomik şartlar etkiliyor. Çocuğun yanına bir şey koyarken iki kez düşünüyor insan, maddi durumu elvermeyen olur canı çeker diye. Ama bir bakıyorsun çocuğun asla yememesi gereken yiyecekleri koyuyor insanlar. Mesela ben geçen yıl bir arkadaşının yanına (yine kızımın bu arada oğlum hiç ilgilenmiyor ne koysan onu yiyor) piliç naget koyuyorlardı ama neredeyse iki günde bir, kızım tutturdu bende istiyorum diye, ileri işlenmiş bir gıda, yedirmem yani, çocuğuma kastım mı var sonuçta, gidip öğretmenine rica etmiştim, hocam sağlıklı gıdalar koysak diye, öğretmende sınıfta demiş, alan var alamayan var, dışardan para ile alınan şeyler yapmasın anneniz diye. bizim kız sırf maddi sebeplerden alamadığımızı sanmış garibim bu konuşma üzerine, neyse bir gün marketteyiz, anne biz fakiriz şundan alamayız değil mi diye sormuştu. İyi olmuştu bi yandan da çocuklar yokluğuda bilmeli ama içim acımıştı yinede. Annelere kurs falan verilmeli bence hamileyken çocuk beslenmesi için..

selam kızlar nasılsınız k.bakmayın giremedim sabahtan beri k.hastalıklarına gittim sabah beri ugrasıyom doktor her fırsatta cocuk yap diyip duruyor ne yapıcam bılmıyorum bende pko war kızlar yumurtalık kisti ama benım kızım daha 15 aylık ne bilim yha bugunde dedı kı yumurtalık tembelliği baslamıs kafam karısık cok bana dua edin:44::44::44::44::44:

sana katılıyorum canım kesınlıkle birr kurs bir egitim lazım
hele su zamanda neyın içine ne kattıkları belli bile degil şu meyve suları ne bılım meyvelı yogurtlar hep annelerın üşengecliğinden bence genel olarak konusuyorum bu arada bnm kızım 15 aylık ınanın cıkolata bılmez teyzelerı alıp bakkala markete goturup alıyolar agzına almıyo meyve suyu hazır içmiyo ama elıne elma mandalına ver sapur supur yıyo
gecen haftalarda haberlerde radyo gazete tavukların etlerın meyve sularının ne bılım meyvelı yogurdu bırakın normal yogurdun bıle zararlarını acıkladılar cok seckın markalarda bı oyun cıkmamıs y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…