- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
canım kuru kayısı malesef burda yokama kuru erik ve hurma var, onlardan yerim 2-3 tane, akşam da köfte, ıspanak, salata ve yoğurt yicem inşallah..
Gerçektende öyle, ben mesela akşam kızım okul dönüşü yardımcımızın hazırladığı beslenmeden memnun olmadığını söylediğinde vicdan yaptım, bu çocuklarla yeterince ilgilenemiyorum diye, milföy aldım akşam börek yaptım, bir parça yesem mi dedimsonra nasıl yazılır bu ya ayıp valla diyerek vaz geçtim tatmaktan.
Birde kendime yarışacak birisini bulsam süper olur. Çok hırslıyım ben çünkü, en kötü huyumdur hiç dayanamam yenilmeye:26::26:
Bana uyar, o zaman başlayalım arkadaşım.Ben varım tatlım kılolarıumızda yakın ehme :) haftalık hedefım 1,5 uyarmı_?
ya evet bizi geri cagırdılar burda iyiydikGünaydin cnm.verelim tabi.
Cnm sizin takima akrep kaptan olacakmis,burayada yazmis.Haberin olsun...
Cnm ne kadar cok üye olursa o kadar cok muhabbet oluyor..Birbirimize iyi geldik bile simdiden
Afiyet olsun..Icinin yaglari erisin
Artik her agriyan yerimizde sana sorariz,nemiz var diye..Mesela esimin boynu tutulmus kac gündür,ne iyi gelir doktorum
Günaydin cnm.Masallah bencede iyiki geldiler
ya evet bizi geri cagırdılar burda iyiydiksıcak duş sıcak havlu yumusak msj.gecmesse ağrı kesici kas gevşetici kremler.istersen isim verebilrim özelden.
canım yememen çok güzel ben de akşam aslında nasıl yazıcam dedim ama kendimi tutamadımçok acıktırmamak gerek işte bünyeyi, neyse dersimi aldım ben..
yememen güzel ama milföyü bence çocuğuna da yedirme.. okula yanına badem ceviz fıstık hurma kayısı koy, mis gibi onları yesin, şeker çikolata isteğini alır, ya da mesela bunları havuçlu keke ekleyip tam buğday unuyla ve zeytinyağıyla, şeker yerine de pekmezle kek yapabilirsin hem besleyici olur hem lezzetli..
uzmanlık yapma fırsatım olsa bende ilk secenek psikiatri istiyordum.ne yazıkki cok vakit kaybettim.şimdide 3 küçük çocuk öğrenci bir eş.aile hekimliğiyle avunuyorum.çalıştıgım bölge zor bir yer.çokkk yogun ve yorucu bir hayatım var.tek lüksüm sanki güzel şeyler yemek.ama yemek artık beni mutlu etmiyor.çalışan bayan için en büyük sorun ne giycemdoktorum gitmeyin bence de:) bu işlerde bir sağlık uzmanına danışacak çok şey var:) benim kardeşim de doktor istanbulda bakırköy psikiyatride asistan:)
Ya işte dediğin gibi arkadaşım, bende sağlıklı şeyler koyması için bi liste yaptım, ona göre konuluyor yanlarına da, çocuk bu anlamıyor arkadaşlarının yediklerinden istiyor. Ben hiç milföylü bir şey vermemiştim mesela, arada anneanne veya babaannede börek yerler, bana bir saat yanındaki arkadaşının getirdiği böreği tarif etti, sonunda milfföy olduğunu anladım. İnsan kıyamıyor, ne kadar desemde sağlıklı değil diye, canı çekmiş çocuğun istiyor. Bi de insan suçluyor kendini, ben niye çocuğum için bir şey yapmıyorum emek gerektiren diye. Aslında tüm anneler dikkat etse süper olacak. Birde bizim çocukların okulu tam gün, mecbur karnını tok tutacak birşeylerde koymak gerek.
Ya işte dediğin gibi arkadaşım, bende sağlıklı şeyler koyması için bi liste yaptım, ona göre konuluyor yanlarına da, çocuk bu anlamıyor arkadaşlarının yediklerinden istiyor. Ben hiç milföylü bir şey vermemiştim mesela, arada anneanne veya babaannede börek yerler, bana bir saat yanındaki arkadaşının getirdiği böreği tarif etti, sonunda milfföy olduğunu anladım. İnsan kıyamıyor, ne kadar desemde sağlıklı değil diye, canı çekmiş çocuğun istiyor. Bi de insan suçluyor kendini, ben niye çocuğum için bir şey yapmıyorum emek gerektiren diye. Aslında tüm anneler dikkat etse süper olacak. Birde bizim çocukların okulu tam gün, mecbur karnını tok tutacak birşeylerde koymak gerek.
uzmanlık yapma fırsatım olsa bende ilk secenek psikiatri istiyordum.ne yazıkki cok vakit kaybettim.şimdide 3 küçük çocuk öğrenci bir eş.aile hekimliğiyle avunuyorum.çalıştıgım bölge zor bir yer.çokkk yogun ve yorucu bir hayatım var.tek lüksüm sanki güzel şeyler yemek.ama yemek artık beni mutlu etmiyor.çalışan bayan için en büyük sorun ne giycem
bana uyar, o zaman başlayalım arkadaşım.
uzmanlık yapma fırsatım olsa bende ilk secenek psikiatri istiyordum.ne yazıkki cok vakit kaybettim.şimdide 3 küçük çocuk öğrenci bir eş.aile hekimliğiyle avunuyorum.çalıştıgım bölge zor bir yer.çokkk yogun ve yorucu bir hayatım var.tek lüksüm sanki güzel şeyler yemek.ama yemek artık beni mutlu etmiyor.çalışan bayan için en büyük sorun ne giycem
ah canım kıyamam ya:) çocuğun canı çekmiş:) hakkaten tüm annelerin dkkatli olması gerek,aslında bunu okulun takip etmesi gerek.. benim burdan bir arkadaşım çocuğun beslenme çantasına türkyieden getirdiği meyve suyunu koymuş, ertesi gün hemen uyarı gelmiş o meyve suyunda gerekenden ço kfazla şeker var daha dikkatli koyun diye.. helal olsun dedim, böyle bir sistem gerekli bence..
ya evet bizi geri cagırdılar burda iyiydiksıcak duş sıcak havlu yumusak msj.gecmesse ağrı kesici kas gevşetici kremler.istersen isim verebilrim özelden.
Tamam o zaman ben şuan tam 79.90kgyim. haftaya bu gün bu durumda tam 78,40 olmalıyım. Vay süper bu yarış olayıtamam tatlım rakıbız artıkın ona goreeeee
tamam o zaman ben şuan tam 79.90kgyim. Haftaya bu gün bu durumda tam 78,40 olmalıyım. Vay süper bu yarış olayı
ben şöyle bir köşeye saklanayım,gitiycem işte gitmiycem.
ah canım kıyamam ya:) çocuğun canı çekmiş:) hakkaten tüm annelerin dkkatli olması gerek,aslında bunu okulun takip etmesi gerek.. benim burdan bir arkadaşım çocuğun beslenme çantasına türkyieden getirdiği meyve suyunu koymuş, ertesi gün hemen uyarı gelmiş o meyve suyunda gerekenden ço kfazla şeker var daha dikkatli koyun diye.. helal olsun dedim, böyle bir sistem gerekli bence..
Türkiyede biraz zor olsa iyi olur da, birazda ekonomik şartlar etkiliyor. Çocuğun yanına bir şey koyarken iki kez düşünüyor insan, maddi durumu elvermeyen olur canı çeker diye. Ama bir bakıyorsun çocuğun asla yememesi gereken yiyecekleri koyuyor insanlar. Mesela ben geçen yıl bir arkadaşının yanına (yine kızımın bu arada oğlum hiç ilgilenmiyor ne koysan onu yiyor) piliç naget koyuyorlardı ama neredeyse iki günde bir, kızım tutturdu bende istiyorum diye, ileri işlenmiş bir gıda, yedirmem yani, çocuğuma kastım mı var sonuçta, gidip öğretmenine rica etmiştim, hocam sağlıklı gıdalar koysak diye, öğretmende sınıfta demiş, alan var alamayan var, dışardan para ile alınan şeyler yapmasın anneniz diye. bizim kız sırf maddi sebeplerden alamadığımızı sanmış garibim bu konuşma üzerine, neyse bir gün marketteyiz, anne biz fakiriz şundan alamayız değil mi diye sormuştu. İyi olmuştu bi yandan da çocuklar yokluğuda bilmeli ama içim acımıştı yinede. Annelere kurs falan verilmeli bence hamileyken çocuk beslenmesi için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?