Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm Dünya Güzelleri gözlerime inanamadım takım ne kadar güzel olmuş sohbet muhabbet aman maşallah nazar değmesin

yalancı hurma dediğin nedir bitanem çözemedim mantı evet olmamış olsun sıkma canını telafi edersin zaten spor yapmışsın mantı harici akşam yoğurt veya salata yeseydin daha güzel sonuç alırdın bitanem

Menün süper canım topuklularla yürüyüşü nasıl becerdin maşallah bitaneme

Ben de geldim arkadaşlar,inş bundan sonra buradayımm

Hoşgeldinnn canımmmm defalar getirdin

Arkadasim corek otu ne icin kullaniyosun yagli degilmi

Seviilaycım çörekotu yemeklerden önce alınırsa zayıflatıyor yemek sonrası ise kilo aldırıyor faydaları saymakla bitmez zayıflamaya etkisini şöyle anlatıyor uzmanlar

Çörek Otu ile Zayıflama:
Önceki yazımda çörek otunun anti obezite ve müshil etkisinin bilimsel dokümanlarda belirtildiğini söylemiştim. Bu yöntemle kilo verebilen arkadaşlardan gelen haberlere sevindiğimi ifade etmeliyim.

Bilimsel dokümanlarda ise özet olarak şu bilgiler yer almaktadır:

1- Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 0,7 gr. (yaklaşık 200 adet tohum) yeni öğütülmüş veya çiğnenerek 1 bardak su ile birlikte yutulacak.

2- Veya kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 5 damla çörekotu yağı 1 bardak su ile yutulacak.

Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.

1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.

Deneyebilirsin tatlım

Hoşgeldin canım ohh bir de doktorumuz oldu süper allah bağışlasın çocuklarını eşin dışarda çalışıyorsun ve sen 3 çocuk büyütüyorsun allah yardımcın olsun canım allah tez zamanda eşine kavuşmak nasip etsin

Ben Banu sınıf öğretmeniyim fakat çalışmıyorum 39 yaşındayım 88 ile başladım şu an 84 kiloyum yavaş fakat kalıcı kilo vermek istiyorum hep birlikte birbirimizi motive ederek bu fazlalıklardan kurtulacağımıza emin canım

İmkansız diye birşey yoktur doktorcum karar verdikten sonra başaracağına eminim

Benmde dolabim kücük beden elbiselerle dolu.Onlara sigmak istiyorum

Evet cnm haftaya niyetlendim.Alisverisimi yapip basliyorum
Cnm kizin bacagi agrimisti,benim degil

Günün güzel haberi şekercim doğru karar pardon yanlış algılamışım prensese geçmiş olsun o zaman

Benim dolapta 38 bedenden 46 bedene kadar vardı hep saklamışım şu an 44 üm ve 46 bedenlerin hepsini hastahaneye götürüp verdim saklayınca tekrar kilo alıyorum en güzeli saklamamak

Büyük kızın derdine derman bulabildinizmi bu arada

Günaydinnn

Nasilsiniz bu gün....

Yediklerimi birazdan yazcam

Tünaydın kaptancım iyiyiz çok şükür heleki takım sohbetlerini görünce ohhh değme keyfime geçmişi bitirip bende yazacağım menümü

hımm nımnım nım cnm cok ıstıyod ayapayım dıyosum dun akşam ezanla gırıdm eve fırsatım olmadı :

Bugün yaparsın artık şekercim

Allah kabul etsin şekercim sahurda çok az yemişsin tüm gün iyi dayanmışsın akşam çorbayla başlasaydın keşke bitanem miden tüm gün boştu mantının miktarı umarım azdır akşam zaten meyve yemişsin canım ya nettin böyle o üzüm suyu da neyin nesi ev yapımı olsa bile sırf kalori küscem sana bak

ayy burası cıvıl cıvıl..umarım hep böyle olur enerjik..

Olmaması için neden göremiyorum

tatlım aslınd aoyle olmıycaktı ama ezanla gırıdm eve alel acele onu pişirdim annem yapmıştı ama bu akşam daha saglıklı olucak duna kşamdan hazırladım:)
Anladim sekercigim.bazen evde ne varsa yemek zorunda kaliyoruz.sanada öyle olmus..
Yemegini aksamdan hazirlaman cok iyi,icin rahat olacak en azindan
Evet cnm iftari dengeli yersen hic biseycik olmaz,ama cezani unuttum sanma

Cnm ben normalde 2 ögünlede doyarim,kendimi zorluyorum öglenleri zaten...
Karataya gecersem 2 ögün ve ara yerim artik
Canımcım görüşemiyoruz evet ben olunca sen olmuyorsun sen olunca ben olmuyorumm

Şimdilik 1,400 verdim canımmm
Msallah cnm...
Süpersin süperrr
O zaman çok sevinirim bir yarış olayına başlarsak, sen tecrübelisin kuralları koyarmısın?
Cnm sekercigimle yarisiyormussunuz,kazanan kaybedene ceza versin bence.Spor cezasi,daha iyi olur gibi:26:
canım kuru kayısı malesef burda yok ama kuru erik ve hurma var, onlardan yerim 2-3 tane, akşam da köfte, ıspanak, salata ve yoğurt yicem inşallah..
Afiyet olsun cnm..Cok begendim iftar yemegini...bak simdiden dengeledin
hımm menun supermış ıspanak cnm cektı bende karnıbahar hasladım etsoteyle yiyecegım nasıpse:)
Senin aksam yemeginde cok güzel cnm.Afiyet olsun
Ahh cnm cocuklar su saglikli seyleri yeseler keske...Bizimkiler kuru meyve pek yemezler,ceviz findik arada yerler
Bana uyar, o zaman başlayalım arkadaşım.
Bol kilo vermeler cnm
ya evet bizi geri cagırdılar burda iyiydiksıcak duş sıcak havlu yumusak msj.gecmesse ağrı kesici kas gevşetici kremler.istersen isim verebilrim özelden.
Cnm karar sizin,bizde her zaman yeriniz var

Cnm aldi krem,bu gün..Düzelmezse senden isim alirim
doktorum gitmeyin bence de:) bu işlerde bir sağlık uzmanına danışacak çok şey var:) benim kardeşim de doktor istanbulda bakırköy psikiyatride asistan:)
Bencedeeeee
Yavrum ya,cocuk iste gözü gördümü istiyor.Bir defasinda bizimkide babaannesine gitmisti,patates yemis orda..kac saat anlatti bana yapayim diye,anlamadim.En son aradim sordum,firina öyle kabukla atmis pisirmis,yavrum anlatana kadar,bende anlayana kadar akla karayi secmistik
Allah kolaylik versin cnm.benimde 3 tane var,calismamama ragmen yetisemiyorum.Senin isin gercekten cok zor:26:
Bu arada tembelliğimde açığa çıkmış, milföylü birşey yapmak millet için en kolayı, ben onu emek gerektiren iş olarak tanımlamışım.

Burda kreste yasak sagliksiz seyler ama okulda isteyen istedigini götürüyor:26:
tamam tatlım rakıbız artıkın ona goreeeee
Kolay gelsin
Ya size aynen katılıyorum, hergün ne giycem derdi kasıyor isanı, ben duruşmamın olmadığı günler kıyafetlerimde artık dar geldiği için sürekli kot giyiyorum ve hiiiiiiiiç iyi değil imaj olarak.
Cnm meslek neydi:44:
Avusturyaya yakiniz biz..Simdi soguk buralar,tr de olmak vardi
yaa gıtmeyın boyle ıyıydık hem
evetttttt
Tamam o zaman ben şuan tam 79.90kgyim. haftaya bu gün bu durumda tam 78,40 olmalıyım. Vay süper bu yarış olayı
Cnm cumadan cumaya tartiliyoruz,birde bana baslangic ve hedef kilonu özel mesajla yazabilirmisin
evet saglikli seyler cok önemli ama calisan anneleride düsünüyorum,hem is ,hem ev,yetisemeyebilirler.Suclayamiyorum onlarida:26:
Selam cnm.Cok gecmisolsun...
Dualarim seninle tatlimmm

Ya size aynen katılıyorum, hergün ne giycem derdi kasıyor isanı, ben duruşmamın olmadığı günler kıyafetlerimde artık dar geldiği için sürekli kot giyiyorum ve hiiiiiiiiç iyi değil imaj olarak.

bir yandan iyi oluyor bu şekilde insan kendinedikkat ediyor zorunlu olarak.. bir de günlere falan katılamamak da iyi, hem gereksiz dedikodu olmuyor dermişim:) şaka bir yana çok özenilerek ikramlar yapılınca insan dayanamıyor yiyor. çalışırken bundan uzak kalıyor insan..

ben suudi arabistandayım..aslında burda toplumun beslenme alışkanlığı berbat durumda.. herşey ama herşey aklınızın alabileceği herşey hazır diyebilirim.. şöyleki sabah kahvaltıda yemek için hazırlanmış doğranmış peynir biber zeytin karışımı satılıyor.. meyveler konserve, hertaraf hamburgerci pizzacı.. en elit restoranlar türk restoranları..bir çorba bile alışkanlıkları yok..biz de böylece dışarıda yemek olayından uzağız.. diplomatım canım burda, 2 aydır geldik, 2 yıl kalacağız sonra başka bir ülke..

ya zor haklısın valla, aslında en iyisi okulda yemek çıkacak diyetisyen kontrolünde.. kurumlardaki gibi.. masrafı da günlük 5 tl bile olmaz, ama işte büyük bi uğraş gerektirir..çocuklar büyüdükçe bi de bu dertler var demekki..

aslında eğer çalışmıyorsan ve 2.çcouk düşünüyorsan olabilir, hamile kalıp doğum yapana kadar kızın 2 yaşını geçer.. ikisi bir arada büyür tabiki sizin kararınız, sadece özel durum olduğu için ben olsam düşünebilirdim..bu arada karatay beslenmesinin bu tip rahatsızlıklara da iyi geldiğini okuyorum.. geçmez demeyin, insanlar şeker tansiyon hastalıklarından kurtuluyor..

kızlar hoş geldinizz ve iyi ki geldiniz yahu şenlenmiş buralar sayfalarca mesaj okumanın keyfine vardım sabah sabah
canım peki muz yediğin zaman başka meyve yemiyor musun? kuru kayısı vs?

Evet canım ne kadar hoş olmuş topic

Ben muz yediğim zaman meyve yemiyorum bitanem nedenine gelince ben şeker hastasıyım daha önce demedim sanırım bu nedenle fakat sana da önerim kilo verme sürecinde muz yediğin zaman kuru kayısı ve eriği azaltman

Günaydın arkadaşlar, gerçekten çok motive ediyor burası, karnım acıkınca açıp okuyorum vay bi bakıyorum unutmuşum açlığımı
tünaydın canım aynen insan sorumlu hissediyor kendini ve otomatikman dikkat ediyor

süpersin kaptancım şu ekmekleri görmediğim gün 20 dk oryantal yapacağım

Yoğurt karışımını bikaç yerde daha gördüm faydasını gördünmü kaptancım çok sağlıklı gerçi öğlenleri yapabilirim sanırım su için thnx

pegasus arkadaşlar gidecek mi grupları açılmış mı, ya lütfen gitmesinler

inşallah gitmezler canım

Oy oyy kıyamam sana akşam evet zayıf kalmış bitanem yoğurttan korkma bol bol ye göbek bölgesindeki yağları eritiyor hem hadi yemedin diyelim buzluğunda mutlaka köfte bulundur 2-3 ad ızgara köfte ekleseydin kesinlikle acıkmazdın olsun telafi eder bacım kendi cezanı da vermişsin ki bu bana göre ödül Allah kabul etsin orucunu canımcım oruç menüsünü hiç incelemedim cnm ne desem yalan olur

Zeytinyağını da bulmuşsun afiyetolsun cnm bak niyet edince herşey insanın ayağına geliyor dimi

Bitanem g.i. si düşük olan meyveleri yiyebilirsin hurma muz üzüm hepsi g. i. si yüksek meyveler muz yemediğin zamanlarda kahvaltında birkaç çilkim üzüm yiyebilirsin cnm veya öğleden sonra acıkma hissin oluşşunca yoğurtla karıştırabilirsin önerilen meyveler elma şeftali erik ayva vs gibi umarım anlatabilmişimdir kilo verme aşamasında tabiki bunlar kilonu verdikten sonra kahvaltında 1 dilim ekmek bile yiyebiliyorsun evet canım akşamları meyve yiyemiyoruz. iftara yetişemediğin zaman bir avuç fındık ve kuru erikle ile açabilirsin canım orucunu eve gidince de menünü ayarlarsın çorba mutlaka iç yalnız.

Canımcım görüşemiyoruz evet ben olunca sen olmuyorsun sen olunca ben olmuyorumm

Şimdilik 1,400 verdim canımmm

bravooo Noracım kim tutar seni bacımmmm

Ayıp dimi en güzeli yememek böreğe hayır diyebildiğin için tbrkler beraber yarışabiliriz canım ben fazla hırslı değilim hem kolayca yenersin beni

ya evet bizi geri cagırdılar burda iyiydiksıcak duş sıcak havlu yumusak msj.gecmesse ağrı kesici kas gevşetici kremler.istersen isim verebilrim özelden.

İyiydik doktorcum bence de saklan gitme bi yere:13:

Slm canım geçmiş olsun iyice araştırıp en güzel kararı verirsin umarım bitanem

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
Dereotlu omlet
1 dilim peynir
8 zeytin
1 domates 1 salatalık 1 yeşil biber
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan yeşilçay
3 gün kurusu kayısı

ÖĞLE :
1 bardak süt
AKŞAM:
3 ad köfte
zeytinyağlı pırasa
Cacık

SPOR:
90 dk lık karışık hızda yürüyüş
30 dk mide karın egzersizleri

SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 bardak süt
takviye olarak omega 3

yine istikrar yine harika bir menü maşallah sana yaa
ben de inşallah en kısa zamanda oturtacağım, ara ara böyle raydan çıkmalar olsa da önemli olan devam edebilmek, çünkü çok pişman oluyorum yok ya yapamıcam diyorum ama sonra devam etmekten başka bir yol olmadığını görüyorum..
karatay oruç listesinde çorba iftariyelik dediğimiz şeyler ve normal menü yenebilir demiş.. ama bunlar kilo vermek isteyenleri de içeriyor mu bilemiyorum, sence çok olmaz mı bu kadar yiyince?
ben o zaman bundan sonra muz yemeyeyim, g.i.si yüksek ise neden kahvaltıda yiyoruz ben de çok soruyorum ama kusura bakma nolur:))

Afiyet olsun cnm.Her zamanki gibi cok güzel
Bu gün plates göremedim,arami verdin

Tamam cnm,haftaya oryantal yapacaksin o zaman

Cnm yogurt karisimini bende baska bir takimda okumustum.Düzenli olarak günde 3 defa yemek gerekiyormus.Ben 1 hafta deneyeyim dedim,tadi cok fena.Zorla yutuyordum,bazen yedim bazen yemedim kaldi.Dün yine basladim ama bu defa ne olursa olsun yutucam
Kilo verme yönünden faydasini görmedim ama tok tutyor ve tatli istemiyorsun.Ayrica wc problemide kalmiyor,bagirsaklari calistiriyor.Sirf bu sebeplerle bile yenilebilir...

Evet cnm,bende dün geldim gecmise gömüldüm.Cok güzel olduk böyle
Cnm ben büyük bedenleri hep atmistim zaten,simdi 36-38 bedenler var dolapta.Esofmanla dolasiyorum,Disari cikarkende hamilelikten kalan pantlonlarimi giyiyorum..
Zayiflicam ve 36 beden olcam yine,olanlarin bizden nesi fazla

Büyük kizi babasi tamire götürecek cnm.Sanirim böbrekleri gitmis,su birakip alma islemi olmuyor..Organ nakli gerekebilir

takim sohbeti böyle oldumu insan dahada bir hevesleniyor ya..14.takimin kizlarini kilitlesekmi takima ne etsek,gidemesinler

sen ordan ne yapıyorsun canım.benim ablamda ailesiyle arabistanda.

Banucugum sana isminle hitap etmemizde bir sorun varmi..bazen isminin söylenmemesini isteyenler olabiliyor:26:

Profil resmindeki senmisin.Cok hos görünüyorsun cnm.gamzeli gamzeli...

hoşbuldummm..amin saolasın canım.tanıstıgıma cok memnun oldum.

su içmeden kilo verilmiyor iş yerindede su içince birde hava soguksa

bana müsade kizlar,temizlik yemek beni bekler...
Kizin dersi var daha,islerimi halledip gelirim yine...

Görüsürüz

tşkler bitanem
sen de oturtacaksın hiç şüphem yok çorbayla başlarsın her gün yaptığımız akşam menülerini yaparsın canım bence mahsuru olmaz kilo verme aşamasında muz yemekten çekinme bitanem potasyum kaynağı doktorcum daha güzel açıklayabilir gerçi muz tok tutucu aynı yumurta gibi fazla yumurta bende alerji yaptığı için değiş tokuş yapıyorum kahvaltını krallar gibi yapabilirsin est ne kusuru elbette soracaksın yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

pilatesi gün aşıırı yapıyorum şekercim sen yeter ki başla seve seve yaparım oryantali ben benim wc problemim yok şükür kayısıdan dolayı sanırım taze zencefili de çay olarak tüketiyorum yoğurt ayran desen menülerimin baştacı şimdilik almayayım o zaman

Helal kaptan hep birlikte 36 beden dermişim ben 38 e razıyım gerçi :)

İnş çabucak iyileşir ne diyim Kilitleyelim bacım anahtarınıda denize atalım kaçamasınlar

Banucugum sana isminle hitap etmemizde bir sorun varmi..bazen isminin söylenmemesini isteyenler olabiliyor:26:

Profil resmindeki senmisin.Cok hos görünüyorsun cnm.gamzeli gamzeli...

Yok bitanem istediğinizi söyleyebilirsiniz evet canım resimdeki benim çok tşk ederim

hoşbuldummm..amin saolasın canım.tanıstıgıma cok memnun oldum.

Bende çok memnun oldum doktorcum

su içmeden kilo verilmiyor iş yerindede su içince birde hava soguksa

WC uzak değildir umarım gerçi uzak olması daha iyi zorunlu spor olur

Son düzenleme:
bana müsade kizlar,temizlik yemek beni bekler...
Kizin dersi var daha,islerimi halledip gelirim yine...

Görüsürüz

Müsade senin bacımcım benim temizlik yemek bitti şimdi dizimag eşliğinde yürüyüşümüde yaparsam değme keyfime dün 2 bölüm izlemiştim bugün 3 bölümmü izlesem acaba:26: daha çok yürümüş olurum ama burdan da ayrılamıyorum

Sweet ben seni çok merak ediyordumm kaptan söyleyince baktım profiline ne kadar hoş bir bayansın ayrıca hiç 39 yaşında göstermiyorsunn seni gördüm rahatladım az biraz meraklıyımdır da

Sweet ben seni çok merak ediyordumm kaptan söyleyince baktım profiline ne kadar hoş bir bayansın ayrıca hiç 39 yaşında göstermiyorsunn seni gördüm rahatladım az biraz meraklıyımdır da
Çok tşkler bitanemmm evet genetik yapı yönünden şanslıyım birde şu kilocuklarım olmasa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…