- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Slm Dünya Güzelleri gözlerime inanamadım takım ne kadar güzel olmuş sohbet muhabbet aman maşallah nazar değmesin
yalancı hurma dediğin nedir bitanem çözemedim mantı evet olmamış olsun sıkma canını telafi edersin zaten spor yapmışsın mantı harici akşam yoğurt veya salata yeseydin daha güzel sonuç alırdın bitanem
Menün süper canım topuklularla yürüyüşü nasıl becerdin maşallah bitaneme
Hoşgeldinnn canımmmm defalar getirdin
Seviilaycım çörekotu yemeklerden önce alınırsa zayıflatıyor yemek sonrası ise kilo aldırıyor faydaları saymakla bitmez zayıflamaya etkisini şöyle anlatıyor uzmanlar
Çörek Otu ile Zayıflama:
Önceki yazımda çörek otunun anti obezite ve müshil etkisinin bilimsel dokümanlarda belirtildiğini söylemiştim. Bu yöntemle kilo verebilen arkadaşlardan gelen haberlere sevindiğimi ifade etmeliyim.
Bilimsel dokümanlarda ise özet olarak şu bilgiler yer almaktadır:
1- Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 0,7 gr. (yaklaşık 200 adet tohum) yeni öğütülmüş veya çiğnenerek 1 bardak su ile birlikte yutulacak.
2- Veya kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 5 damla çörekotu yağı 1 bardak su ile yutulacak.
Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.
1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.
Deneyebilirsin tatlım
Hoşgeldin canım ohh bir de doktorumuz oldu süper allah bağışlasın çocuklarını eşin dışarda çalışıyorsun ve sen 3 çocuk büyütüyorsun allah yardımcın olsun canım allah tez zamanda eşine kavuşmak nasip etsin
Ben Banu sınıf öğretmeniyim fakat çalışmıyorum 39 yaşındayım 88 ile başladım şu an 84 kiloyum yavaş fakat kalıcı kilo vermek istiyorum hep birlikte birbirimizi motive ederek bu fazlalıklardan kurtulacağımıza emin canım
İmkansız diye birşey yoktur doktorcum karar verdikten sonra başaracağına eminim
Günün güzel haberi şekercim doğru karar pardon yanlış algılamışım prensese geçmiş olsun o zaman
Benim dolapta 38 bedenden 46 bedene kadar vardı hep saklamışım şu an 44 üm ve 46 bedenlerin hepsini hastahaneye götürüp verdim saklayınca tekrar kilo alıyorum en güzeli saklamamak
Büyük kızın derdine derman bulabildinizmi bu arada
Tünaydın kaptancım iyiyiz çok şükür heleki takım sohbetlerini görünce ohhh değme keyfime geçmişi bitirip bende yazacağım menümü
Bugün yaparsın artık şekercim
Allah kabul etsin şekercim sahurda çok az yemişsin tüm gün iyi dayanmışsın akşam çorbayla başlasaydın keşke bitanem miden tüm gün boştu mantının miktarı umarım azdır akşam zaten meyve yemişsin canım ya nettin böyle o üzüm suyu da neyin nesi ev yapımı olsa bile sırf kalori küscem sana bak
Olmaması için neden göremiyorum
Selam,
Bugünkü diyet listem:
sabah
1 yumurta, 1 çay kaşığı bal, salatalık, çok az peynir(pek aram yok peynirle şu aralar)
ara öğün
1 adet yalancı hurma
Öğle
1 porsiyon mantı(Bir arkadaş için yapılmış bir fedakarlık diyelim)
Akşam
mantıyı telafi etmek için 1 yalancı hurma 25-30 adet üzüm
İçecek
2 bardak az sütlü kahve
1 bardak yeşilçay
1 litre mineralli su
2 litre su
Mantı 470 kalori imiş, bakınca mideme oturdu resmen
1 saat 15 dakika spor
yalancı hurma dediğin nedir bitanem çözemedim mantı evet olmamış
herkese iyi akşamlar kızlar
Menümü yazıp kaçmam lazımmm.
SABAH
1 tabak yoğurdun kaymağı+yopurt (ev yoğurdu)
2 dilim kepek ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
1 kadınbudu köfte
Salata
AKŞAM
Salata
2 kaşık bulgur
Yoğurt
Ara: Yarım bardak süt+1 yeşil elma
Spor: 1 saat yürüyüş (topuklularla)
Menün süper canım
Ben de geldim arkadaşlar,inş bundan sonra buradayımm
Hoşgeldinnn canımmmm defalar getirdin
Arkadasim corek otu ne icin kullaniyosun yagli degilmi
Seviilaycım çörekotu yemeklerden önce alınırsa zayıflatıyor yemek sonrası ise kilo aldırıyor faydaları saymakla bitmez zayıflamaya etkisini şöyle anlatıyor uzmanlar
Çörek Otu ile Zayıflama:
Önceki yazımda çörek otunun anti obezite ve müshil etkisinin bilimsel dokümanlarda belirtildiğini söylemiştim. Bu yöntemle kilo verebilen arkadaşlardan gelen haberlere sevindiğimi ifade etmeliyim.
Bilimsel dokümanlarda ise özet olarak şu bilgiler yer almaktadır:
1- Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 0,7 gr. (yaklaşık 200 adet tohum) yeni öğütülmüş veya çiğnenerek 1 bardak su ile birlikte yutulacak.
2- Veya kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 5 damla çörekotu yağı 1 bardak su ile yutulacak.
Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.
1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.
Deneyebilirsin tatlım
merhaba kızlar bende 14.takımdanım.
34 yaşındayım
3 cocuk annesiyim
aile hekimiyim
istanbulda yaşıyorum
92yle başladım 88 dim
cok olmadı baslayalı benden sebeplerden dolayı cok konsantre olamaadım,umarım burda motive oluruz hep beraber.benimde eda gibi cok yogun dönemim.eşim yurtdısında cocuklarım 5,5 2,5 ve 10 aylık.küçükler yani ve ben çalışıyorum.bu aralar sürekli beni üzün zorlayan şeyler yaşadım.eşim 2-3 haftaya gelecek.ozamana kadar bende izin alsammı diye düşündüm bende eda gibi cumaya kadar bir deneyim.
Hoşgeldin canım
Ben Banu sınıf öğretmeniyim fakat çalışmıyorum 39 yaşındayım 88 ile başladım şu an 84 kiloyum yavaş fakat kalıcı kilo vermek istiyorum hep birlikte birbirimizi motive ederek bu fazlalıklardan kurtulacağımıza emin canım
hmm takım kurallarını okudum ve izin almaya karar verdim.eşim gelinceye kadar.şuan kendime vakit ayırıp öğün atlamadan bir gün gecirmem ve hergün spora vakit ayırmam imkansız.eşim gelene kadar burdayım msj yazacam katılacam ama izinli olayım.
İmkansız diye birşey yoktur doktorcum karar verdikten sonra başaracağına eminim
Benmde dolabim kücük beden elbiselerle dolu.Onlara sigmak istiyorum
Evet cnm haftaya niyetlendim.Alisverisimi yapip basliyorum
Cnm kizin bacagi agrimisti,benim degil
Günün güzel haberi şekercim doğru karar pardon yanlış algılamışım prensese geçmiş olsun o zaman
Benim dolapta 38 bedenden 46 bedene kadar vardı hep saklamışım şu an 44 üm ve 46 bedenlerin hepsini hastahaneye götürüp verdim saklayınca tekrar kilo alıyorum en güzeli saklamamak
Büyük kızın derdine derman bulabildinizmi bu arada
Günaydinnn
Nasilsiniz bu gün....
Yediklerimi birazdan yazcam
Tünaydın kaptancım iyiyiz çok şükür heleki takım sohbetlerini görünce ohhh değme keyfime
hımm nımnım nım cnm cok ıstıyod ayapayım dıyosum dun akşam ezanla gırıdm eve fırsatım olmadı :
Bugün yaparsın artık şekercim
menum:niyetliydim
sahur
müsli yogurt 1 kase
iftar:
bır tabak mantı
kocabı kase yesıl salata
ara
1 elma 1 mandalına
su 1lt ancak olmuştur yatana kadar
neskafe
çay
üzüm suyu (ev yapımı sekersız )
spor:
1,5 km yuruyus (dun aksam egıtıme gıttım fazla yuruyemedım)
Allah kabul etsin şekercim sahurda çok az yemişsin tüm gün iyi dayanmışsın akşam çorbayla başlasaydın keşke bitanem miden tüm gün boştu mantının miktarı umarım azdır
ayy burası cıvıl cıvıl..umarım hep böyle olur enerjik..
Olmaması için neden göremiyorum