- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
ayy kusura bakma.dün 1e gelirken uyudum 5:30 kalktım.gözden kaçırmışım.:26:
su içmeden kilo verilmiyor iş yerindede su içince birde hava soguksa
Sweet ben seni çok merak ediyordummkaptan söyleyince baktım profiline ne kadar hoş bir bayansın ayrıca hiç 39 yaşında göstermiyorsunn seni gördüm rahatladım az biraz meraklıyımdır da
Gidiyor zaten ama yakında hepsi gidecekEski fotomu bilmiyorum ama yüzden hiç kilolu durmuyorsun :)
Canımcım görüşemiyoruz evet ben olunca sen olmuyorsun sen olunca ben olmuyorumm
Şimdilik 1,400 verdim canımmm
arkadaşlık taleplerinizi kabul ettim bacımcım şimdi görmeniz lazım son halimi eklemeyi beceremedimNoraa ben göremedim fotosunu yaa ben de merak ettim bak şimdi ama
olsun canım önemli değil olur öyle :)))
aa beni merak etmiyormusun noraa
arkadaşlık taleplerinizi kabul ettim bacımcım şimdi görmeniz lazım son halimi eklemeyi beceremedimyakında eklerim şimdi bana müsade dizi eşliğinde yürüyeyim cici bakın kendinize
1.4 mu maasallah ya
Seni de çok merak ediyorum cnmm ama çekiniyorum açıkcası size demeyikaptanı, sahgülü, sekerkızı, seni hep gözümde canlandırıyorumm diğer yeni üyeleri de tanıdıkca merak etmeye başladımm ne meraklıyım yaa
sevilay sen de gözümden kaçmadınn :)
canım yaa çok tatlısın kız noraa, biz de merak ediyoruz çok normal burda her gün yazıştığı insanı merak etmez mi insan :)
sen böyle cıvıl cıvıl hareketli bıcır bıcır biriymişsin gibi canlanıyorsun aklımda
Evet canım çok hareketliyimdir, çok neşeli enerjiğim ama yaş olarak büyük duruyorum az biraz gerçi zayıfladıktan sonra yaşımı tam gösterdiğimi söylüyorlar bu da beni çok mutlu ediyorbende ekleeceim heves ettim
Canm bende duymuştum bakalım bnm ki yerleşmiş artık herhhalde kızmda gıtmedi doktorda gec olmadan bi tane daha yap dıyobir yandan iyi oluyor bu şekilde insan kendinedikkat ediyor zorunlu olarak.. bir de günlere falan katılamamak da iyi, hem gereksiz dedikodu olmuyor dermişim:) şaka bir yana çok özenilerek ikramlar yapılınca insan dayanamıyor yiyor. çalışırken bundan uzak kalıyor insan..
ben suudi arabistandayım..aslında burda toplumun beslenme alışkanlığı berbat durumda.. herşey ama herşey aklınızın alabileceği herşey hazır diyebilirim.. şöyleki sabah kahvaltıda yemek için hazırlanmış doğranmış peynir biber zeytin karışımı satılıyor.. meyveler konserve, hertaraf hamburgerci pizzacı.. en elit restoranlar türk restoranları..bir çorba bile alışkanlıkları yok..biz de böylece dışarıda yemek olayından uzağız.. diplomatım canım burda, 2 aydır geldik, 2 yıl kalacağız sonra başka bir ülke..
ya zor haklısın valla, aslında en iyisi okulda yemek çıkacak diyetisyen kontrolünde.. kurumlardaki gibi.. masrafı da günlük 5 tl bile olmaz, ama işte büyük bi uğraş gerektirir..çocuklar büyüdükçe bi de bu dertler var demekki..
aslında eğer çalışmıyorsan ve 2.çcouk düşünüyorsan olabilir, hamile kalıp doğum yapana kadar kızın 2 yaşını geçer.. ikisi bir arada büyür tabiki sizin kararınız, sadece özel durum olduğu için ben olsam düşünebilirdim..bu arada karatay beslenmesinin bu tip rahatsızlıklara da iyi geldiğini okuyorum.. geçmez demeyin, insanlar şeker tansiyon hastalıklarından kurtuluyor..
Saol canm bnm yha bakalım bi kaç doktora daha gıtcemEvet canım ne kadar hoş olmuş topic
Ben muz yediğim zaman meyve yemiyorum bitanem nedenine gelince ben şeker hastasıyım daha önce demedim sanırım bu nedenle fakat sana da önerim kilo verme sürecinde muz yediğin zaman kuru kayısı ve eriği azaltman
tünaydın canım aynen insan sorumlu hissediyor kendini ve otomatikman dikkat ediyor
süpersin kaptancım şu ekmekleri görmediğim gün 20 dk oryantal yapacağım
Yoğurt karışımını bikaç yerde daha gördüm faydasını gördünmü kaptancım çok sağlıklı gerçi öğlenleri yapabilirim sanırım su için thnx
inşallah gitmezler canım
Oy oyy kıyamam sana akşam evet zayıf kalmış bitanem yoğurttan korkma bol bol ye göbek bölgesindeki yağları eritiyor hem hadi yemedin diyelim buzluğunda mutlaka köfte bulundur 2-3 ad ızgara köfte ekleseydin kesinlikle acıkmazdın olsun telafi eder bacım kendi cezanı da vermişsin ki bu bana göre ödülAllah kabul etsin orucunu canımcım oruç menüsünü hiç incelemedim cnm ne desem yalan olur
Zeytinyağını da bulmuşsun afiyetolsun cnm bak niyet edince herşey insanın ayağına geliyor dimi
Bitanem g.i. si düşük olan meyveleri yiyebilirsin hurma muz üzüm hepsi g. i. si yüksek meyveler muz yemediğin zamanlarda kahvaltında birkaç çilkim üzüm yiyebilirsin cnm veya öğleden sonra acıkma hissin oluşşunca yoğurtla karıştırabilirsin önerilen meyveler elma şeftali erik ayva vs gibi umarım anlatabilmişimdir kilo verme aşamasında tabiki bunlar kilonu verdikten sonra kahvaltında 1 dilim ekmek bile yiyebiliyorsunevet canım akşamları meyve yiyemiyoruz. iftara yetişemediğin zaman bir avuç fındık ve kuru erikle ile açabilirsin canım orucunu eve gidince de menünü ayarlarsın çorba mutlaka iç yalnız.
bravooo Noracım kim tutar seni bacımmmm
Ayıp dimien güzeli yememek böreğe hayır diyebildiğin için tbrkler beraber yarışabiliriz canım ben fazla hırslı değilim hem kolayca yenersin beni
İyiydik doktorcumbence de saklan gitme bi yere:13:
Slm canım geçmiş olsun iyice araştırıp en güzel kararı verirsin umarım bitanem
Önmli olanda ne hissettiğimz degılmi bacımBen de becerebilirsem ekleyeyim resimm ama ben yaş olarak büyük gösteriyorum resimden de anlayacağınız üzrehalbuki kendimi daha 17-18 yaşında hissediyorumm
bence büyük göstermiyorsun noracım,
ya nolur kusura bakma mutlaka yazmışsındır ama ben bilgileri çorba ettim kaç yaşındasın?
öğretmen miydin?
Kız yasemin 3. Takın bize ugurlu geldi heralde baksana motivasyon patlaması yasıyoruz şükürr
Sanalda olsa motıvasyon çok önemli
Kızlar 1 saat orta tempoda yürüyüş yaptım
Suanda yeşilçayımı yudumlamaktayım sizler napıyosunuz bakalım nasılsıız canlarım bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?