Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy kusura bakma.dün 1e gelirken uyudum 5:30 kalktım.gözden kaçırmışım.:26:

olsun canım önemli değil olur öyle :)))
su içmeden kilo verilmiyor iş yerindede su içince birde hava soguksa

Sweet ben seni çok merak ediyordumm kaptan söyleyince baktım profiline ne kadar hoş bir bayansın ayrıca hiç 39 yaşında göstermiyorsunn seni gördüm rahatladım az biraz meraklıyımdır da

aa beni merak etmiyormusun noraa

Gidiyor zaten ama yakında hepsi gidecek Eski fotomu bilmiyorum ama yüzden hiç kilolu durmuyorsun :)

Geçen seneki fotom canım dur en son fotomu ekleyeyim benim yüzde ve altta sorun yok zaten tek sorun mide karın arkadan bakınca kilom yok gibi ama önden tam bir felaket

sabah ki menüm:
çeçil peyniri ile hazırlanmış 2 yumurtalı omlet

öğle kurufasulye -pilav( biraz fazla yedim onun için akşam sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum.

olsun canım önemli değil olur öyle :)))

aa beni merak etmiyormusun noraa

Seni de çok merak ediyorum cnmm ama çekiniyorum açıkcası size demeyi kaptanı, sahgülü, sekerkızı, seni hep gözümde canlandırıyorumm diğer yeni üyeleri de tanıdıkca merak etmeye başladımm ne meraklıyım yaa

sevilay sen de gözümden kaçmadınn :)

arkadaşlık taleplerinizi kabul ettim bacımcım şimdi görmeniz lazım son halimi eklemeyi beceremedim yakında eklerim şimdi bana müsade dizi eşliğinde yürüyeyim cici bakın kendinize

gördüm canım aslında tam aklımda olduğu gibisin:) maşallah sana, çok tatlısın

1.4 mu maasallah ya

Darısı sana da canımm sık gel motive ol burda cnmm şu an istikrarlı devam ediyorsam bu takım sayesınde çünkü ben 16 kg mı verdim ama bi 5 kg ı 1 senedir veremiyorum 2 gün yapıp ertesi gün bozardımm şimdi takım sayesinde daha bir hevesliyimm

canım yaa çok tatlısın kız noraa, biz de merak ediyoruz çok normal burda her gün yazıştığı insanı merak etmez mi insan :)
sen böyle cıvıl cıvıl hareketli bıcır bıcır biriymişsin gibi canlanıyorsun aklımda

Ben de becerebilirsem ekleyeyim resimm ama ben yaş olarak büyük gösteriyorum resimden de anlayacağınız üzre halbuki kendimi daha 17-18 yaşında hissediyorumm

Evet canım çok hareketliyimdir, çok neşeli enerjiğim ama yaş olarak büyük duruyorum az biraz gerçi zayıfladıktan sonra yaşımı tam gösterdiğimi söylüyorlar bu da beni çok mutlu ediyor bende ekleeceim heves ettim

bence büyük göstermiyorsun noracım,
ya nolur kusura bakma mutlaka yazmışsındır ama ben bilgileri çorba ettim kaç yaşındasın?
öğretmen miydin?

Canm bende duymuştum bakalım bnm ki yerleşmiş artık herhhalde kızmda gıtmedi doktorda gec olmadan bi tane daha yap dıyo
Saol canm bnm yha bakalım bi kaç doktora daha gıtcem
Ben de becerebilirsem ekleyeyim resimm ama ben yaş olarak büyük gösteriyorum resimden de anlayacağınız üzre halbuki kendimi daha 17-18 yaşında hissediyorumm
Önmli olanda ne hissettiğimz degılmi bacım

Kız yasemin 3. Takın bize ugurlu geldi heralde baksana motivasyon patlaması yasıyoruz şükürr
Sanalda olsa motıvasyon çok önemli
Kızlar 1 saat orta tempoda yürüyüş yaptım
Suanda yeşilçayımı yudumlamaktayım sizler napıyosunuz bakalım nasılsıız canlarım bnm

bence büyük göstermiyorsun noracım,
ya nolur kusura bakma mutlaka yazmışsındır ama ben bilgileri çorba ettim kaç yaşındasın?
öğretmen miydin?

Yok cnmm ne kusuru birçok üye de katıldı aramıza ondan karıştırmış olabilirsin :) 24 yaşındayım, özel bir şirketin muhasebesine bakıyorum :) resimdeki biraz daha kilolu halimm :)

Sana eşlik edeyim ben de hemen yeşil çayımı kapıp geliyorumm

Kızlar biİ geri çagırıyolar yha bapsak ki :))(
Ben burda iyiyim yazsam peşimi bırakırlarmı:şakaşaka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…