Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Askımla oyuna daldık hobbbb hobba
Karasuda pazar var nazmıyemde nazar var oy niye oy niye oyyy))
(Taskın karasuda pazar var) acın çosunnnn
Terletti bu kızz benii

Tamma cnm o zaman banu diyeyim ben Sweetdimple yazmak bile uzun,hayir bilsemki uzun kelime yazmakta kalori yaktiriyor seve seve yazarim
Ne güzel cnm.evde 3 afacan oldumu bi yeri toparliyorum,bi yer dagiliyor.Simdi teskilati odaya kurdular bakalim ne halde devralirim odayi
Sweet ben seni çok merak ediyordumm kaptan söyleyince baktım profiline ne kadar hoş bir bayansın ayrıca hiç 39 yaşında göstermiyorsunn seni gördüm rahatladım az biraz meraklıyımdır da
Bende tesadüfen gördüm,evet cok hos
Çok tşkler bitanemmm evet genetik yapı yönünden şanslıyım birde şu kilocuklarım olmasa:44:
Cnm hic kilolu durmuyorsun aslinda
olsun canım önemli değil olur öyle :)))

aa beni merak etmiyormusun noraa
Ben ediyorum,hadi resim koy
Geçen seneki fotom canım dur en son fotomu ekleyeyim benim yüzde ve altta sorun yok zaten tek sorun mide karın arkadan bakınca kilom yok gibi ama önden tam bir felaket

Noraa ben göremedim fotosunu yaa ben de merak ettim bak şimdi ama
Profilinde cnm...
sabah ki menüm:
çeçil peyniri ile hazırlanmış 2 yumurtalı omlet

öğle kurufasulye -pilav( biraz fazla yedim onun için akşam sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Afiyet olsun cnm benim.Yediklerimizi liste halinde aksam yada diger günün sabahi yazsak spor ve suyuda ekleyerek yorumlarimiz ona göre olur...
Aksamda dengelersen sorun yok bence
arkadaşlık taleplerinizi kabul ettim bacımcım şimdi görmeniz lazım son halimi eklemeyi beceremedim yakında eklerim şimdi bana müsade dizi eşliğinde yürüyeyim cici bakın kendinize
Bol kalori yakmalar cnm benim,bol terlemelr
Bende hepinizi merak ediyorum ama,senin resim varmi hemen bakayim koyduysan
Sevkin hic kirilmasin cnm.Citir bir genc kiz olacaksin sonunda
Ben de becerebilirsem ekleyeyim resimm ama ben yaş olarak büyük gösteriyorum resimden de anlayacağınız üzre halbuki kendimi daha 17-18 yaşında hissediyorumm
Ne güzel iste.Bence insan hissettigi yastadir,bende 30 olcam nerdeyse ama sorsalar 20 anca derim
Ekleeeee
Evet cnm,siz bize biz size ugurlu geldik,kesinlikle motivasyon cok önemli,kacamak yapmaya korkuyorum mesela

Cocuklarla ugrasiyorum cnm,iyiyim yani...Sen nasil oldun
Yok cnmm ne kusuru birçok üye de katıldı aramıza ondan karıştırmış olabilirsin :) 24 yaşındayım, özel bir şirketin muhasebesine bakıyorum :) resimdeki biraz daha kilolu halimm :)
Ben görmedim ya,sakin kaldirma hemen bakiyorum
Sana eşlik edeyim ben de hemen yeşil çayımı kapıp geliyorumm
Benim yesil cayim bitmis,mate cayimi kapip geleyim bende
Kızlar biİ geri çagırıyolar yha bapsak ki :))(
Ben burda iyiyim yazsam peşimi bırakırlarmı:şakaşaka:
Cnm eger takiminiza dönmek isterseniz saygi duyarim..Burda kalmak isterseniz takima bildirin,cuma günki listede 3.takima gecmek istiyorlar diye yazar ve haftaya bizim listede yer alirsiniz

Ayrica bizde sizi cok sevdik ve hic birakasimiz yok

Canim 162 boyum 74.5 kilom canlandir iste gozunde hadi balim

Tamam cnm .onumuzdeki kasim ayinda 2.cocugumu kucagima almak istiyorum.bu sebeple 62 ye tekrar donmeliyim

Sevilay yakaladım seni, yine gel bacım sen de bize eşlik et kap yeşil çayını haydi

Tatlim siz o dakikalarda cay icerken ben sormayin naptim
Ogretmen arkadaslardan biri asure yapmis okula getirmis.seeey galiba 5 kasik falan yedim ama sekeri cok azdi ya

Tamam cnm .onumuzdeki kasim ayinda 2.cocugumu kucagima almak istiyorum.bu sebeple 62 ye tekrar donmeliyim
Insallah dönersin ve 2. bebegini saglikla dogurursun cnm
bakarsinki sen dogurur gelirsin,ben hala buralardayim
Tatlim siz o dakikalarda cay icerken ben sormayin naptim
Ogretmen arkadaslardan biri asure yapmis okula getirmis.seeey galiba 5 kasik falan yedim ama sekeri cok azdi ya
Asure yapmadim ben korkudan...
Cnm ögle yemek yemediysen yemek niyetine sorun olmaz ama ara ögün icin kalorili,2-3 kasigi gecmeseymis iyiymis ama olmus bi kere.Aksam biraz spor yapar yakarsin
Yarinda bi baskasi yapacakmis asure. Size soz 1 kasik dahi almicam
Unutmam bu sözü bak,yarinda asurenin cilvesine kapilma

kızlar naptınız maşşallah geçmişi okumaya çalışıyorum bir saattir Nazar

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz tek tek hoş geldiniz

iki gün kurs günüm oyüzden pek giremedim tanışamadık ilerleyen günlerde inşallah yakından tanışırız

Allah kabul etsin canım, mantıyı biliyorsun zaten kızlarda söylemiş tekrarlamam gerek yok bu arada benimde canım çok istiyor :17

herzamanki gibi süper

Allah kabul etsin canım

ikiz gibi büyütürsün canım, çok geçmiş olsun sıkma canını

Nazar

bende menümü yazayım

sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, biraz yeşillik, 1 kasık süzme yoğurt

öğlen: 1 dilim ekmek, 2 kasık süzme yoğurt, salata, 1 tane erik

akşam: 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık et sote, salata, 2 kaşık yoğur

su 1,5 litre yatana kadar 2 olur

birazdan çay içiçem yanındada 2 tane ceviz yerim

Selam kızlar,
Bu günkü listem:

sabah
1 yumurta
bir kibrit kutusuna yakın peynir
bol yeşillik

ara öğün
1 orta boy yalancı hurma

öğle
1 tane tek lavaşlı dürüm çiğ köfte(bende şaşırmıştım ama doktorum çalışanlar için ideal dedi)
bu arada lavaşın içinde bir tabaktan fazla yeşillik koydurduk
1 büyük ayran

ara öğün
1 kase yarım yağlı yoğurt

akşam
2 adet yağsız kıymadan orta boy köfte
salata
1 kase çacık

içecek
3 bardak az sütlü kahve
1 lt mineralli su
2 lt su ama 3 lt tamamlanacak sanırım
1 bardak yeşil çay

yatmadan öncede meyve yerim bi tane

1 saat 10 dk da spor yaptım 30 dakikası yürüyüş olmak üzere

Son düzenleme:

gayet güzel bence menün

kızlarrr nerdesinizz gün içinde çok kaynattınız tabi şimdi istirahat ediyorsunuz, eee ben napıcamm bu hafta kesin sarıkart alıcammm:84::84:

Son düzenleme:
kızlar bu arada daha önce bahsetmiştim eşim azospermi için tedavi görüyor, iğneleri haftaya bitiyor, bende çokkk heycanlıyım acaba işe yaradımı diye fenalardayım... 41 yasin başladım okuyorum eğer bana gönülden dua ederek 1 tane Yasin okursanız çok sevinirim tabiki vakti olan arkadaşlardan rica ediyorum kimseyi sıkıntıya sokmak istemem, sonuçta kimin duasının kabul olacağı belli olmaz mümkün olduğunca dağıtmaya çalışıyorum

İnşallah herşey gönlünüzce olur..

Bebişim ben okurum bir yasin
Rabnim gönlünüze göre versin

Spor:1 saat orta tempo yürüyüş
Su:2 lt
Bitki çayı:2 kupa( maydanozlu limonlu ve yesılcay)
Lor peynirli yagsız omlet
Bol yeşillik roka tere roka maydanoz yeşil sogan
Zeytin4 tane
Bçk bal
2.5 dılm tam bugday ekö
Ara:maydanozlu limonlu cay
Ögle
Bol salata ligt ton balıklı
Bir dilim kep ek
Ara:yeşilçay
Aksam
Biftek yarım porsiyon
Ayran 2 bardak
Salata (beyaz lahna salatası)
elma sirkeli su içip yatcam kızlar

Pijama partisi ewet yanlış duymadınız pijama partisi yapalım mı bi gece ayarlayalım cocuklar kocalar anneler babalar yattıktan sonra toplanıp muhappet edelim
Kim nasıl zayıflamış yada kimin ne derdi var hep hep zayıflamada olmaz dertleselim
Öneriler tawsıyeler arada bi dedıkodular )) siz ne dersiniz oylamaya sunuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…