Tamma cnm o zaman banu diyeyim ben Sweetdimple yazmak bile uzun,hayir bilsemki uzun kelime yazmakta kalori yaktiriyor seve seve yazarimtşkler bitanem
sen de oturtacaksın hiç şüphem yok çorbayla başlarsın her gün yaptığımız akşam menülerini yaparsın canım bence mahsuru olmaz kilo verme aşamasında muz yemekten çekinme bitanem potasyum kaynağı doktorcum daha güzel açıklayabilir gerçi muz tok tutucu aynı yumurta gibi fazla yumurta bende alerji yaptığı için değiş tokuş yapıyorum kahvaltını krallar gibi yapabilirsin est ne kusuru elbette soracaksın yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
pilatesi gün aşıırı yapıyorum şekercim sen yeter ki başla seve seve yaparım oryantali benbenim wc problemim yok şükür kayısıdan dolayı sanırım taze zencefili de çay olarak tüketiyorum yoğurt ayran desen menülerimin baştacı şimdilik almayayım o zaman
Helal kaptan hep birlikte 36 beden dermişim ben 38 e razıyım gerçi :)
İnş çabucak iyileşir ne diyimKilitleyelim bacım anahtarınıda denize atalım kaçamasınlar
Yok bitanem istediğinizi söyleyebilirsiniz evet canım resimdeki benim çok tşk ederim
Bende çok memnun oldum doktorcum
WC uzak değildir umarım gerçi uzak olması daha iyi zorunlu spor olur
Ne güzel cnm.evde 3 afacan oldumu bi yeri toparliyorum,bi yer dagiliyor.Simdi teskilati odaya kurdular bakalim ne halde devralirim odayiMüsade senin bacımcım benim temizlik yemek bitti şimdi dizimag eşliğinde yürüyüşümüde yaparsam değme keyfime dün 2 bölüm izlemiştim bugün 3 bölümmü izlesem acaba:26: daha çok yürümüş olurum ama burdan da ayrılamıyorum
Bende tesadüfen gördüm,evet cok hosSweet ben seni çok merak ediyordummkaptan söyleyince baktım profiline ne kadar hoş bir bayansın ayrıca hiç 39 yaşında göstermiyorsunn seni gördüm rahatladım az biraz meraklıyımdır da
Cnm hic kilolu durmuyorsun aslindaÇok tşkler bitanemmmevet genetik yapı yönünden şanslıyım birde şu kilocuklarım olmasa:44:
Ben ediyorum,hadi resim koyolsun canım önemli değil olur öyle :)))
aa beni merak etmiyormusun noraa
Geçen seneki fotom canım dur en son fotomu ekleyeyim benim yüzde ve altta sorun yok zaten tek sorun mide karın arkadan bakınca kilom yok gibi ama önden tam bir felaket
Profilinde cnm...Noraa ben göremedim fotosunu yaa ben de merak ettim bak şimdi ama
Afiyet olsun cnm benim.Yediklerimizi liste halinde aksam yada diger günün sabahi yazsak spor ve suyuda ekleyerek yorumlarimiz ona göre olur...sabah ki menüm:
çeçil peyniri ile hazırlanmış 2 yumurtalı omlet
öğle kurufasulye -pilav( biraz fazla yedim onun için akşam sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Bol kalori yakmalar cnm benim,bol terlemelrarkadaşlık taleplerinizi kabul ettim bacımcım şimdi görmeniz lazım son halimi eklemeyi beceremedimyakında eklerim şimdi bana müsade dizi eşliğinde yürüyeyim cici bakın kendinize
Bende hepinizi merak ediyorum ama,senin resim varmi hemen bakayim koyduysanSeni de çok merak ediyorum cnmm ama çekiniyorum açıkcası size demeyikaptanı, sahgülü, sekerkızı, seni hep gözümde canlandırıyorumm diğer yeni üyeleri de tanıdıkca merak etmeye başladımm ne meraklıyım yaa
sevilay sen de gözümden kaçmadınn :)
Sevkin hic kirilmasin cnm.Citir bir genc kiz olacaksin sonundaDarısı sana da canımmsık gel motive ol burda cnmm şu an istikrarlı devam ediyorsam bu takım sayesınde çünkü ben 16 kg mı verdim ama bi 5 kg ı 1 senedir veremiyorum 2 gün yapıp ertesi gün bozardımm şimdi takım sayesinde daha bir hevesliyimm
Ne güzel iste.Bence insan hissettigi yastadir,bende 30 olcam nerdeyse ama sorsalar 20 anca derimBen de becerebilirsem ekleyeyim resimm ama ben yaş olarak büyük gösteriyorum resimden de anlayacağınız üzrehalbuki kendimi daha 17-18 yaşında hissediyorumm
EkleeeeeEvet canım çok hareketliyimdir, çok neşeli enerjiğim ama yaş olarak büyük duruyorum az biraz gerçi zayıfladıktan sonra yaşımı tam gösterdiğimi söylüyorlar bu da beni çok mutlu ediyorbende ekleeceim heves ettim
Evet cnm,siz bize biz size ugurlu geldik,kesinlikle motivasyon cok önemli,kacamak yapmaya korkuyorum meselaKız yasemin 3. Takın bize ugurlu geldi heralde baksana motivasyon patlaması yasıyoruz şükürr
Sanalda olsa motıvasyon çok önemli
Kızlar 1 saat orta tempoda yürüyüş yaptım
Suanda yeşilçayımı yudumlamaktayım sizler napıyosunuz bakalım nasılsıız canlarım bnm
Ben görmedim ya,sakin kaldirma hemen bakiyorumYok cnmm ne kusuru birçok üye de katıldı aramıza ondan karıştırmış olabilirsin :) 24 yaşındayım, özel bir şirketin muhasebesine bakıyorum :) resimdeki biraz daha kilolu halimm :)
Benim yesil cayim bitmis,mate cayimi kapip geleyim bendeSana eşlik edeyim ben de hemen yeşil çayımı kapıp geliyorumm
Cnm eger takiminiza dönmek isterseniz saygi duyarim..Burda kalmak isterseniz takima bildirin,cuma günki listede 3.takima gecmek istiyorlar diye yazar ve haftaya bizim listede yer alirsinizKızlar biİ geri çagırıyolar yha bapsak ki :))(
Ben burda iyiyim yazsam peşimi bırakırlarmı:şakaşaka:
Seni de çok merak ediyorum cnmm ama çekiniyorum açıkcası size demeyikaptanı, sahgülü, sekerkızı, seni hep gözümde canlandırıyorumm diğer yeni üyeleri de tanıdıkca merak etmeye başladımm ne meraklıyım yaa
sevilay sen de gözümden kaçmadınn :)
Duygularimiz karsilikli cnmBen bu grubu sevdım delisi dolusu ohhh ohhhh
Askımla oyuna daldık hobbbb hobba
Karasuda pazar var nazmıyemde nazar var oy niye oy niye oyyy))
(Taskın karasuda pazar var) acın çosunnnn
Terletti bu kızz benii
Darısı sana da canımmsık gel motive ol burda cnmm şu an istikrarlı devam ediyorsam bu takım sayesınde çünkü ben 16 kg mı verdim ama bi 5 kg ı 1 senedir veremiyorum 2 gün yapıp ertesi gün bozardımm şimdi takım sayesinde daha bir hevesliyimm
Sevilay yakaladım seni, yinegel bacım sen de bize eşlik et kap yeşil çayını haydi
Insallah dönersin ve 2. bebegini saglikla dogurursun cnmTamam cnm .onumuzdeki kasim ayinda 2.cocugumu kucagima almak istiyorum.bu sebeple 62 ye tekrar donmeliyim
Asure yapmadim ben korkudan...Tatlim siz o dakikalarda cay icerken ben sormayin naptim
Ogretmen arkadaslardan biri asure yapmis okula getirmis.seeey galiba 5 kasik falan yedim ama sekeri cok azdi ya
Unutmam bu sözü bak,yarinda asurenin cilvesine kapilmaYarinda bi baskasi yapacakmis asure. Size soz 1 kasik dahi almicam
menum:niyetliydim
sahur
müsli yogurt 1 kase
iftar:
bır tabak mantı
kocabı kase yesıl salata
ara
1 elma 1 mandalına
su 1lt ancak olmuştur yatana kadar
neskafe
çay
üzüm suyu (ev yapımı sekersız )
spor:
1,5 km yuruyus (dun aksam egıtıme gıttım fazla yuruyemedım)
bende yediklerimi yazayim..
Sabah
1 dl tam bugday,1 haslanmis yumurta,domates,salatalik..
Ara
1 cay bardagi kefir,1 mandalina
Öglen
4 kasik makarna+yogurt
Ara
ceyrek ayva
Aksam
4 kasik mantarli et sote,1 dl ekmek,ayran
Su
2,5 lt
Spor
1 saat callen,jullian 30 gün videosu
ben de dünki menümü yazayım;
sabah
1 çay bardağı fıstık ceviz badem karışımı
3 erik
3 zeytin
2 dilim peynir
1 muz
1 rafadan az pişmiş yumurta
arada
rokalı narlı salata (4 yemek kaşığı)
2 hurma
akşam
yumurtalı ıspanak
3 yk yoğurt
kızlar akşam yine oğlumu oyun oynatmak için hızlıca yedim çıktım, ama bu sefer çok acıktım, sanırım yediklerim az geldi, salata vs yemeyince, çok erken acıktım.. dışardan 8 buçuk gibi döndük, sonra da alışverişe gittik, eve geldiğimizde aşırı derecede yorulmuş ve acıkmıştım.. bugün de muharremin 10uymuş herkes oruç tutalım vs dedi, ben de niyetliydim gece 1buçuk gibi sahur yaptım, aslında tam da leptinin salgılanacağı saatler ama başka seçeneğim yoktu..
sahurda da 2 yumurta peynir biraz badem ve 1 dilim ekmek yedim, hadi ekmek neyse de bi de çikolata yedim yacanım çok çekti, işte adam gibi öğünde yemememin cezasını çektim.. bana ceza verin.. hatta direkt kendim vereyim, haftasonu hem yürüyüş hem de pilates yapacağım söz veriyorum size burdan..
ben yarın da niyetli olacağım, karatayın kitabına bi bakayım nasıl oruç menüsü yapmak lazım..
selam kızlar nasılsınız k.bakmayın giremedim sabahtan beri k.hastalıklarına gittim sabah beri ugrasıyom doktor her fırsatta cocuk yap diyip duruyor ne yapıcam bılmıyorum bende pko war kızlar yumurtalık kisti ama benım kızım daha 15 aylık ne bilim yha bugunde dedı kı yumurtalık tembelliği baslamıs kafam karısık cok bana dua edin:44::44::44::44::44:
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
Dereotlu omlet
1 dilim peynir
8 zeytin
1 domates 1 salatalık 1 yeşil biber
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan yeşilçay
3 gün kurusu kayısı
ÖĞLE :
1 bardak süt
AKŞAM:
3 ad köfte
zeytinyağlı pırasa
Cacık
SPOR:
90 dk lık karışık hızda yürüyüş
30 dk mide karın egzersizleri
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 bardak süt
takviye olarak omega 3
Selam kızlar,
Bu günkü listem:
sabah
1 yumurta
bir kibrit kutusuna yakın peynir
bol yeşillik
ara öğün
1 orta boy yalancı hurma
öğle
1 tane tek lavaşlı dürüm çiğ köfte(bende şaşırmıştım ama doktorum çalışanlar için ideal dedi)
bu arada lavaşın içinde bir tabaktan fazla yeşillik koydurduk
1 büyük ayran
ara öğün
1 kase yarım yağlı yoğurt
akşam
2 adet yağsız kıymadan orta boy köfte
salata
1 kase çacık
içecek
3 bardak az sütlü kahve
1 lt mineralli su
2 lt su ama 3 lt tamamlanacak sanırım
1 bardak yeşil çay
yatmadan öncede meyve yerim bi tane
1 saat 10 dk da spor yaptım 30 dakikası yürüyüş olmak üzere
kızlar bu arada daha önce bahsetmiştim eşim azospermi için tedavi görüyor, iğneleri haftaya bitiyor, bende çokkk heycanlıyım acaba işe yaradımı diye fenalardayım... 41 yasin başladım okuyorum eğer bana gönülden dua ederek 1 tane Yasin okursanız çok sevinirim tabiki vakti olan arkadaşlardan rica ediyorum kimseyi sıkıntıya sokmak istemem, sonuçta kimin duasının kabul olacağı belli olmaz mümkün olduğunca dağıtmaya çalışıyorum
kızlar bu arada daha önce bahsetmiştim eşim azospermi için tedavi görüyor, iğneleri haftaya bitiyor, bende çokkk heycanlıyım acaba işe yaradımı diye fenalardayım... 41 yasin başladım okuyorum eğer bana gönülden dua ederek 1 tane Yasin okursanız çok sevinirim tabiki vakti olan arkadaşlardan rica ediyorum kimseyi sıkıntıya sokmak istemem, sonuçta kimin duasının kabul olacağı belli olmaz mümkün olduğunca dağıtmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?