Menün genel olarsk güzel canım ama kahvaltını az buldum çalışıyorsun ama kahvaltını sıkı yapman gerektiğini düşündün ne bılım yada bana ole geldiSelam kızlar,
Bu günkü listem:
sabah
1 yumurta
bir kibrit kutusuna yakın peynir
bol yeşillik
ara öğün
1 orta boy yalancı hurma
öğle
1 tane tek lavaşlı dürüm çiğ köfte(bende şaşırmıştım ama doktorum çalışanlar için ideal dedi)
bu arada lavaşın içinde bir tabaktan fazla yeşillik koydurduk
1 büyük ayran
ara öğün
1 kase yarım yağlı yoğurt
akşam
2 adet yağsız kıymadan orta boy köfte
salata
1 kase çacık
içecek
3 bardak az sütlü kahve
1 lt mineralli su
2 lt su ama 3 lt tamamlanacak sanırım
1 bardak yeşil çay
yatmadan öncede meyve yerim bi tane
1 saat 10 dk da spor yaptım 30 dakikası yürüyüş olmak üzere
bende menümü yazayım
sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, biraz yeşillik, 1 kasık süzme yoğurt
öğlen: 1 dilim ekmek, 2 kasık süzme yoğurt, salata, 1 tane erik
akşam: 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık et sote, salata, 2 kaşık yoğur
su 1,5 litre yatana kadar 2 olur
birazdan çay içiçem yanındada 2 tane ceviz yerim
Afiyet olsun cnm.Sporu saldin yine amabende menümü yazayım
sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, biraz yeşillik, 1 kasık süzme yoğurt
öğlen: 1 dilim ekmek, 2 kasık süzme yoğurt, salata, 1 tane erik
akşam: 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık et sote, salata, 2 kaşık yoğur
su 1,5 litre yatana kadar 2 olur
birazdan çay içiçem yanındada 2 tane ceviz yerim
Afiyet olsun cnm.yalanci hurmayi hala cözemesemde güzel.Diyetisyenemi gidiyorsun:44:Selam kızlar,
Bu günkü listem:
sabah
1 yumurta
bir kibrit kutusuna yakın peynir
bol yeşillik
ara öğün
1 orta boy yalancı hurma
öğle
1 tane tek lavaşlı dürüm çiğ köfte(bende şaşırmıştım ama doktorum çalışanlar için ideal dedi)
bu arada lavaşın içinde bir tabaktan fazla yeşillik koydurduk
1 büyük ayran
ara öğün
1 kase yarım yağlı yoğurt
akşam
2 adet yağsız kıymadan orta boy köfte
salata
1 kase çacık
içecek
3 bardak az sütlü kahve
1 lt mineralli su
2 lt su ama 3 lt tamamlanacak sanırım
1 bardak yeşil çay
yatmadan öncede meyve yerim bi tane
1 saat 10 dk da spor yaptım 30 dakikası yürüyüş olmak üzere
Gündüzyoktun cnm,bizene..Bak simdi geldim yine yoksunkızlarrr nerdesinizzgün içinde çok kaynattınız tabi şimdi istirahat ediyorsunuz, eee ben napıcamm bu hafta kesin sarıkart alıcammm:84::84:
Insallah gönlüne göre olur cnm hersey.dualarim seninlekızlar bu arada daha önce bahsetmiştim eşim azospermi için tedavi görüyor, iğneleri haftaya bitiyor, bende çokkk heycanlıyım acaba işe yaradımı diye fenalardayım... 41 yasin başladım okuyorum eğer bana gönülden dua ederek 1 tane Yasin okursanız çok sevinirim tabiki vakti olan arkadaşlardan rica ediyorum kimseyi sıkıntıya sokmak istemem, sonuçta kimin duasının kabul olacağı belli olmaz mümkün olduğunca dağıtmaya çalışıyorum
Süper olur.Kabul edilirse organizeyi sana birakiyorumPijama partisi ewet yanlış duymadınız pijama partisi yapalım mı bi gece ayarlayalım cocuklar kocalar anneler babalar yattıktan sonra toplanıp muhappet edelim
Kim nasıl zayıflamış yada kimin ne derdi var hep hep zayıflamada olmaz dertleselim
Öneriler tawsıyeler arada bi dedıkodular)) siz ne dersiniz oylamaya sunuyorumm
Tamam cnm.Afiyet olsun..Canlarım cigerlerim bir saat sonra ugrarımm bi bakim dolapta hangi meyve var basım dönuyo sekerim mi düştü ne bi elma yıyımmmm
afiyet olsun cnm.cok begendimSpor:1 saat orta tempo yürüyüş
Su:2 lt
Bitki çayı:2 kupa( maydanozlu limonlu ve yesılcay)
Lor peynirli yagsız omlet
Bol yeşillik roka tere roka maydanoz yeşil sogan
Zeytin4 tane
Bçk bal
2.5 dılm tam bugday ekö
Ara:maydanozlu limonlu cay
Ögle
Bol salata ligt ton balıklı
Bir dilim kep ek
Ara:yeşilçay
Aksam
Biftek yarım porsiyon
Ayran 2 bardak
Salata (beyaz lahna salatası)
elma sirkeli su içip yatcam kızlar
Canm yha bakalım hedefşmi asagı indrcemafiyet olsun cnm.cok begendim
Ama böyle devam edersen gelmenle mezun olman bir olacak,özlerim ben sonra
Afiyet olsun cnm.Sporu saldin yine ama
Afiyet olsun cnm.yalanci hurmayi hala cözemesemde güzel.Diyetisyenemi gidiyorsun:44:
Gündüzyoktun cnm,bizene..Bak simdi geldim yine yoksun
Insallah gönlüne göre olur cnm hersey.dualarim seninle
Süper olur.Kabul edilirse organizeyi sana birakiyorum
Bebişim ben okurum bir yasin
Rabnim gönlünüze göre versin
Pijama partisi ewet yanlış duymadınız pijama partisi yapalım mı bi gece ayarlayalım cocuklar kocalar anneler babalar yattıktan sonra toplanıp muhappet edelim
Kim nasıl zayıflamış yada kimin ne derdi var hep hep zayıflamada olmaz dertleselim
Öneriler tawsıyeler arada bi dedıkodular)) siz ne dersiniz oylamaya sunuyorumm
Menün cok gusel aksam yemegınde ki bulgur pılavı zamana gore degerlendırmk gerekırse cok gec yemedıysen problem olmaz canm ama gec yersen bulgurdu pırıncti bunlar vucutta su tutar hareketsızde kalırsan kılo vermende yawaslayacaktır bnce aksamları bolll bolll salata super olur bol limonlu (tam bi antioksidan)maydanozlu ohhh
AYYY KIZMAYIN AMA BANA TAMAMMI
Afiyet olsun cnm.Sporu saldin yine ama
Afiyet olsun cnm.yalanci hurmayi hala cözemesemde güzel.Diyetisyenemi gidiyorsun:44:
Gündüzyoktun cnm,bizene..Bak simdi geldim yine yoksun
Insallah gönlüne göre olur cnm hersey.dualarim seninle
Süper olur.Kabul edilirse organizeyi sana birakiyorum
Spor:1 saat orta tempo yürüyüş
Su:2 lt
Bitki çayı:2 kupa( maydanozlu limonlu ve yesılcay)
Lor peynirli yagsız omlet
Bol yeşillik roka tere roka maydanoz yeşil sogan
Zeytin4 tane
Bçk bal
2.5 dılm tam bugday ekö
Ara:maydanozlu limonlu cay
Ögle
Bol salata ligt ton balıklı
Bir dilim kep ek
Ara:yeşilçay
Aksam
Biftek yarım porsiyon
Ayran 2 bardak
Salata (beyaz lahna salatası)
elma sirkeli su içip yatcam kızlar
İnşallah herşey gönlünüzce olur..
Anladim tatlim..Sen iste dibe vurdururuz hedefiniCanm yha bakalım hedefşmi asagı indrcem
Tamam canm organizelik bı durum bıle yok bütün kızlar toplandıkkkk yapcezzz
Normal hurma yani,bende bagdat hurmasi diye anlamistim ama arkadascigim gelsede aydinlatsa biziçok sağol kaptancım Allah razı olsuncanım inan hiç vaktim yok ama okadar çok koşturdumki bu hafta spor yapsam bu kadar kalori yakmazdım herhalde zaten bu hafta hedefım kilo vermek değil + çıkmamak çünkü hafta sonu baya kaçırdım
canım bence yalancı hurma meyve olan hurma varya domatese benziyor odur kesin
süperrrr
amin canım Allah razı olsun güzel dileklerin için
Süpersin cnm.Coh hosuma gitti bu.ne güzel ac kalmadan hemde ögle icinde yemegini götürerek devam ediyorsun..Bravo cnmgünaydınn kızlar
bak kaptancım kahvaltı yapabilmek için erkenden kalktım, ayrıca artık yanıma yiyeceğimide alıyorum öğlen aç kalmıyorum
şimdi kahvaltımı yapıp kursa gidicem akşam görüşrüz, kızlar akşam hiç girmiyosunuz bu akşam gelinde muhabbet edelim sarıkart almamı istemezsiniz herhalde
Günaydin cnm.Cnm daha öncede söyledim karar sizin.takiminizin toparlanacagina inaniyorsaniz gidin ama böyle devam eder diyorsaniz burda yeriniz hazir...Hem biz sizi cok sevdik..Isterseniz siz püsküüte özel bir mesajla durumu bildirin,ne yapacaginiz konusunda yardimci olur belki size...günaydın kızlar..bizi takımımıza geri çağırıyorlar.ne yapacagımı şaşırdım.gittim takıma yazdım ama gelen giden yok.
Benimde hic cevrem yok.Eltim var üst katimda onunlada bu aralar limoniyiz,kimseler yok konusacakmervecim sanırım sen bu grupta kalmayı düşünüyorsun bende bu grupta kalmaktan yanayım sorun olmaz inşallah.kaç kere denedik olmadı.
bu arada pijama partisine bende varım.zaten geceleri ders çalışıyorum.muhabbete atlarım.işten güçten cocuklardan muhabbet edecek ne vaktim nede cevrem kaldı.
Ben begendim cnm yediklerini,düzenli olmus.Ara ögünde yemissin..Su ne kadar ictin,yaziyorda benmi görmedim dur bi daha bakim..Yok yazmiyormus:26:dünki menüm
sabah:1 adet kivi
sütlü kahve
2saat sonra:
biraz maydanoz
1 dilim çavdar
2 yumurta
1kaşık kırmızı biber ezmesi
1kk peynir
4 yeşil zeytin
ara:1adet yeşil elma
öğle:
1kase çorba
1kase yogurt
1parca fırınlanmıs tavuk
ara:sütlü kahve
akşam
fırında balık
bol salata
yarımdilim çavdar
ara:3hurma
ara:1 ayva küçük
yarım armut
akşamı cok erken yiyoruz bende cok gec yatıyorum.dün dayanamadım 3 küçük ısırıklık kaçamak yaptım.devam etmemek için kendimi zor tuttum o ara yedim hurmaları.cezama razıyım.
Selam arkadaşlar
Nasılsınız iyi misiniz?
Merve ve yasemin ben 14. takımda kalmama kararı aldım bunu nedenleriyle beraber orada belirttim. Takımın kapanmamasını bende isterim fakat kendi hedefleriminden ötürü takım değiştirme kararını çok evvelden aldım. Bu hafta aşırı yoğun bir hafta geçiriyorum. Pz.tesiden itibaren kaptan kabul ederse burada yer alacağım.
Burada kalmak yada geri gitmek sizin tercihinize kalmış. Benim sizi şu saatten sonra yönlendirmem doğru olmaz.
eğer burada kalacaksanız bile cuma günü 14 . takıma kilo bildiriminde bulunup 3. takıma transfer olmak istiyorum diye belirtmeniz gerekiyor.
Benden bu kadar. :)
Günaydin cnm.tesekkür ederiz ben kendi adima iyiyim.Bulasik makinam yani evimin büyük kizi bozulmustu,o da tamir olduki keyfime diyecek yokSelam arkadaşlar
Nasılsınız iyi misiniz?
Merve ve yasemin ben 14. takımda kalmama kararı aldım bunu nedenleriyle beraber orada belirttim. Takımın kapanmamasını bende isterim fakat kendi hedefleriminden ötürü takım değiştirme kararını çok evvelden aldım. Bu hafta aşırı yoğun bir hafta geçiriyorum. Pz.tesiden itibaren kaptan kabul ederse burada yer alacağım.
Burada kalmak yada geri gitmek sizin tercihinize kalmış. Benim sizi şu saatten sonra yönlendirmem doğru olmaz.
eğer burada kalacaksanız bile cuma günü 14 . takıma kilo bildiriminde bulunup 3. takıma transfer olmak istiyorum diye belirtmeniz gerekiyor.
Benden bu kadar. :)
Cnm daha öncede söyledigim gibi bizim acimizdan hic bir sorun yok,siz istedikten sonra hep beraber veririz kilolarimiziedacım sonuna kadar haklısın.sen azimli ve istikrarlısın yogun birisi olmasan belki takımı götürebilirdin.ama şu durumda negatif etkilenmene benimde gönlüm razı olmuyordu.eğer kural olarak bir sıkıntı yoksa bende 3 takımı tercih ediyorum.benimde motive olmaya ihtiyacım var.zaten sen ve merveden başka düzenli yazan yoktuki kiminle devam edeyim ben.tmm yarın orda bildirim yapar eğer sorun olmassa burda devam ederim.yoksa bende bırakacagım.
edacım sonuna kadar haklısın.sen azimli ve istikrarlısın yogun birisi olmasan belki takımı götürebilirdin.ama şu durumda negatif etkilenmene benimde gönlüm razı olmuyordu.eğer kural olarak bir sıkıntı yoksa bende 3 takımı tercih ediyorum.benimde motive olmaya ihtiyacım var.zaten sen ve merveden başka düzenli yazan yoktuki kiminle devam edeyim ben.tmm yarın orda bildirim yapar eğer sorun olmassa burda devam ederim.yoksa bende bırakacagım.
Günaydin cnm.tesekkür ederiz ben kendi adima iyiyim.Bulasik makinam yani evimin büyük kizi bozulmustu,o da tamir olduki keyfime diyecek yok
Cnm kabul etmek ne demek,her zaman kapimiz acikama kurallara bir göz at istersen,sen kabul edecekmisin:18:
haftada 35 mesaj altina düsmedigin sürece sorun yok katilim azliginda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?