Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menün genel olarsk güzel canım ama kahvaltını az buldum çalışıyorsun ama kahvaltını sıkı yapman gerektiğini düşündün ne bılım yada bana ole geldi
Çiğ kofte yı öglen yediğin için mutluyum acılı olursa metaboliMa calıştırır hatta afıyet olsun canm
Kahveyi sütsüz içebılırsen bir adım daha ilerlersin ama içemiyom dersende sekersizdir inş dıyorumm

Menün cok gusel aksam yemegınde ki bulgur pılavı zamana gore degerlendırmk gerekırse cok gec yemedıysen problem olmaz canm ama gec yersen bulgurdu pırıncti bunlar vucutta su tutar hareketsızde kalırsan kılo vermende yawaslayacaktır bnce aksamları bolll bolll salata super olur bol limonlu (tam bi antioksidan)maydanozlu ohhh
AYYY KIZMAYIN AMA BANA TAMAMMI

Canlarım cigerlerim bir saat sonra ugrarımm bi bakim dolapta hangi meyve var basım dönuyo sekerim mi düştü ne bi elma yıyımmmm

Afiyet olsun cnm.Sporu saldin yine ama
Afiyet olsun cnm.yalanci hurmayi hala cözemesemde güzel.Diyetisyenemi gidiyorsun:44:
kızlarrr nerdesinizz gün içinde çok kaynattınız tabi şimdi istirahat ediyorsunuz, eee ben napıcamm bu hafta kesin sarıkart alıcammm:84::84:
Gündüzyoktun cnm,bizene..Bak simdi geldim yine yoksun
Insallah gönlüne göre olur cnm hersey.dualarim seninle
Süper olur.Kabul edilirse organizeyi sana birakiyorum

afiyet olsun cnm.cok begendim
Ama böyle devam edersen gelmenle mezun olman bir olacak,özlerim ben sonra

afiyet olsun cnm.cok begendim
Ama böyle devam edersen gelmenle mezun olman bir olacak,özlerim ben sonra
Canm yha bakalım hedefşmi asagı indrcem

Tamam canm organizelik bı durum bıle yok bütün kızlar toplandıkkkk yapcezzz

Bebişim ben okurum bir yasin
Rabnim gönlünüze göre versin

canım beni Allah razı olsun ben birtane ekliyorum listeme 22 kasıma kadar vakit var

süper olur valla ben varım

canım erkendi akşam 5 te yedim, dediğin gibi bol yeşillikli salata ben nar ekşisi kullanıyorum

çok sağol kaptancım Allah razı olsun canım inan hiç vaktim yok ama okadar çok koşturdumki bu hafta spor yapsam bu kadar kalori yakmazdım herhalde zaten bu hafta hedefım kilo vermek değil + çıkmamak çünkü hafta sonu baya kaçırdım
canım bence yalancı hurma meyve olan hurma varya domatese benziyor odur kesin

süperrrr

İnşallah herşey gönlünüzce olur..

amin canım Allah razı olsun güzel dileklerin için

Son düzenleme:
günaydınn kızlar

bak kaptancım kahvaltı yapabilmek için erkenden kalktım, ayrıca artık yanıma yiyeceğimide alıyorum öğlen aç kalmıyorum

şimdi kahvaltımı yapıp kursa gidicem akşam görüşrüz, kızlar akşam hiç girmiyosunuz bu akşam gelinde muhabbet edelim sarıkart almamı istemezsiniz herhalde

günaydın kızlar..bizi takımımıza geri çağırıyorlar.ne yapacagımı şaşırdım.gittim takıma yazdım ama gelen giden yok.

mervecim sanırım sen bu grupta kalmayı düşünüyorsun bende bu grupta kalmaktan yanayım sorun olmaz inşallah.kaç kere denedik olmadı.
bu arada pijama partisine bende varım.zaten geceleri ders çalışıyorum.muhabbete atlarım.işten güçten cocuklardan muhabbet edecek ne vaktim nede cevrem kaldı.

Son düzenleme:
dünki menüm
sabah:1 adet kivi
sütlü kahve

2saat sonra:
biraz maydanoz
1 dilim çavdar
2 yumurta
1kaşık kırmızı biber ezmesi
1kk peynir
4 yeşil zeytin

ara:1adet yeşil elma

öğle:
1kase çorba
1kase yogurt
1parca fırınlanmıs tavuk

ara:sütlü kahve

akşam
fırında balık
bol salata
yarımdilim çavdar

ara:3hurma

ara:1 ayva küçük

yarım armut

akşamı cok erken yiyoruz bende cok gec yatıyorum.dün dayanamadım 3 küçük ısırıklık kaçamak yaptım.devam etmemek için kendimi zor tuttum o ara yedim hurmaları.cezama razıyım.

Selam arkadaşlar

Nasılsınız iyi misiniz?

Merve ve yasemin ben 14. takımda kalmama kararı aldım bunu nedenleriyle beraber orada belirttim. Takımın kapanmamasını bende isterim fakat kendi hedefleriminden ötürü takım değiştirme kararını çok evvelden aldım. Bu hafta aşırı yoğun bir hafta geçiriyorum. Pz.tesiden itibaren kaptan kabul ederse burada yer alacağım.
Burada kalmak yada geri gitmek sizin tercihinize kalmış. Benim sizi şu saatten sonra yönlendirmem doğru olmaz.

eğer burada kalacaksanız bile cuma günü 14 . takıma kilo bildiriminde bulunup 3. takıma transfer olmak istiyorum diye belirtmeniz gerekiyor.

Benden bu kadar. :)

Canm yha bakalım hedefşmi asagı indrcem

Tamam canm organizelik bı durum bıle yok bütün kızlar toplandıkkkk yapcezzz
Anladim tatlim..Sen iste dibe vurdururuz hedefini

Cnm benim icin cuma gecesi daha uygun olur ,hafta ici cocuklar okula gittiginden onlarla ugrasiyorum.Cuma oldumu cumartesi evde oldugumuzdan oturabiliyorum
Normal hurma yani,bende bagdat hurmasi diye anlamistim ama arkadascigim gelsede aydinlatsa bizi

Insallah toparlarsin yarina kadar.
Süpersin cnm.Coh hosuma gitti bu.ne güzel ac kalmadan hemde ögle icinde yemegini götürerek devam ediyorsun..Bravo cnm

Cnm ben aksam 9 dan sonra buralarda oluyorum genelde.Yani buranin 9 u oranin 10 u oluyor.( de cocuklari hazirlayip yatirana kadar bucuk oluyor.30 dk da arkalarindan dagittiklarini toplayip,cayimi hazirliyorum iste 9 ubuluyor.Zamanin olursa aksam gel ben seni kurtaririm sari karttan
günaydın kızlar..bizi takımımıza geri çağırıyorlar.ne yapacagımı şaşırdım.gittim takıma yazdım ama gelen giden yok.
Günaydin cnm.Cnm daha öncede söyledim karar sizin.takiminizin toparlanacagina inaniyorsaniz gidin ama böyle devam eder diyorsaniz burda yeriniz hazir...Hem biz sizi cok sevdik..Isterseniz siz püsküüte özel bir mesajla durumu bildirin,ne yapacaginiz konusunda yardimci olur belki size...
Benimde hic cevrem yok.Eltim var üst katimda onunlada bu aralar limoniyiz,kimseler yok konusacak
Ben begendim cnm yediklerini,düzenli olmus.Ara ögünde yemissin..Su ne kadar ictin,yaziyorda benmi görmedim dur bi daha bakim..Yok yazmiyormus:26:
Cnm kacamak derken cikomu yedin
Tarti öncesi böyle seylere hemen ceza veresim geliyor ama bizim takimda ilk kacamagin oldugundan ceza yok cnm.Ha sen illa ben spor yaparim,yakarim dersen aganin eli tutulmaz

edacım sonuna kadar haklısın.sen azimli ve istikrarlısın yogun birisi olmasan belki takımı götürebilirdin.ama şu durumda negatif etkilenmene benimde gönlüm razı olmuyordu.eğer kural olarak bir sıkıntı yoksa bende 3 takımı tercih ediyorum.benimde motive olmaya ihtiyacım var.zaten sen ve merveden başka düzenli yazan yoktuki kiminle devam edeyim ben.tmm yarın orda bildirim yapar eğer sorun olmassa burda devam ederim.yoksa bende bırakacagım.

Günaydin cnm.tesekkür ederiz ben kendi adima iyiyim.Bulasik makinam yani evimin büyük kizi bozulmustu,o da tamir olduki keyfime diyecek yok

Cnm kabul etmek ne demek,her zaman kapimiz acik ama kurallara bir göz at istersen,sen kabul edecekmisin:18:

haftada 35 mesaj altina düsmedigin sürece sorun yok katilim azliginda...

Cnm daha öncede söyledigim gibi bizim acimizdan hic bir sorun yok,siz istedikten sonra hep beraber veririz kilolarimizi

Canım hakkında hayırlısı. Ben katılıyorum zaten diğer üyeler pek gelmiyorlardı. Bende kurtulma ihtimali yok biraz umut görseydim bırakmadım. Herkese hayırlı uğurlu olur inş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Makinenin hallolmasına sevindim. Bulaşık makinesi evlendiğim gün en iyi dostum olacak. Çünkü bulaşıktan nefret ederim.

Kuralları okudum kabul ediyorum.

Haftada 35 mesajın altına düşmem. Ben takımın en aktif üyesi olacağımı taahhüt ederim. Sadece cumartesi ve pazar giremem. Şu yoğunluğum her zaman olmuyor. bu haftayı atlattım mı birde yıl sonunda olur yani dönemsel diyelim. Muhasebeciyim de..

Dünkü menüm;

07:00 Kalkış: 1 bardak ılık su + 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi

07:15 Kahvaltı:
1 yumurta ile yağsız menemen
1 dilim kepek ekmek

10:00 Ara:
1 küçük muz

12:00 Öğle:

salata(yağsız tuzsuz)
1 çay bardağı yoğurt
1 porsiyon tas kebabı
1 dilim kepek ekmek

14: Ara:

2 adet kuru siyah erik

16:00 Ara: 2

1 küçük muz + 2 ceviz

18:00 Akşam:

1 bardak light süt
6 yk nesfit

21:00 Ara: 1 küçük muz

Su: 2,5 litre+ sade soda
Çay: 2 bardak yeşilçay+1 bardak ısırgan otu
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…