Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşbulduk canım.

ama bu arada güzel bişey oldu markette üzerinde kocaman "soğuk sıkım zeytinyağı" yazan zeytinyağı buldum hakkaten çok sevindim umarım gerçekten öyledir

Özelliği ney ki :26:

Geçmiş olsun canım. kardeş gelse aslında sende ikisini bir arada büyütürsün. İnş biran önce toparlanırsın.

tebrikler güzel menü

Bencede güzel oldu buraya katılmak

Canım seni böyle toparlanmış görmek inan beni çok mutlu ediyor. Benim de motivasyonum arttı.

Bana biraz az geldi. :26: Doyuyor musun? Aç kalmak sonra aşırı yeme krizlerine sokmasın seni ? :26:

Güzel menü diyetisyene mi gidiyorsun ? Diyetisyen menüsüne benziyor. Çiğ köfte verdiklerini daha önce duymuştum.

Canım güzel menü. Sadece sabahki ekmek fazla olmuş. tebrikler

Canım benim evdeki pc bozuk olduğundan akşamları giremiyorum. Tamir olana kadar ben böyle etkinliklerde yokum maalesef

Canım güzel menü olmuş. Yeme düzenini oturabilmen çok güzel olmuş.

Günaydınnnnn 3 . takımın Şekerleri akşam gelecektim misafir bastı gelemedim

sabah ki menüm:
çeçil peyniri ile hazırlanmış 2 yumurtalı omlet

öğle kurufasulye -pilav( biraz fazla yedim onun için akşam sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Canımcım tüm gün yediklerini ertesi gün aldığın sıvı ve sporla birlikte yazarsan yorum yapmamız daha kolay olur sabah güzel

pilav umarım pirinç pilavı değildir hayatına pirinç yerine bulgur pilavı ile devam edersen dada sağlıklı kilo vereceğine eminim

Şimdi sen söyleyince ben de merak ettim açıkçası bitanemmm bu ne güzellik gözlerinden enerji fışkırıyor resmen maşallah kırkbinkere nazarım değmesin Hiçte büyük göstermiyorsun bence hüsnü kuruntu yapma şekercim

gördüm canım aslında tam aklımda olduğu gibisin:) maşallah sana, çok tatlısın

Tşk ederim canmcım Gerçi dış güzellik geçici ruhumuz kalbimiz güzel olsun bence önemli olan bu

Siz de bize aynı etkiyi yaptınız bitanemm ayrıca gitmeme kararı almanıza çok sevindimm:13:

Askımla oyuna daldık hobbbb hobba
Karasuda pazar var nazmıyemde nazar var oy niye oy niye oyyy))
(Taskın karasuda pazar var) acın çosunnnn
Terletti bu kızz benii

Güzel yöntem insan isteyince her türlü hareket yapıyor

Alemsin kaptancım ama belki parmaklarımız kalori yakıyodur

Tşkler dün güzel yaktım hakkaten resmen paçalarımdan aktı ter

Aynen katılıyorum çokkkkk sevdikkkk

Tamam cnm .onumuzdeki kasim ayinda 2.cocugumu kucagima almak istiyorum.bu sebeple 62 ye tekrar donmeliyim

İnş sağlıklı bi şekilde kilonu verir bebişini alırsın kucağına sevilaycım ama bu takımda olduğun sürece vermeme şansın yok bitanem

Tatlim siz o dakikalarda cay icerken ben sormayin naptim
Ogretmen arkadaslardan biri asure yapmis okula getirmis.seeey galiba 5 kasik falan yedim ama sekeri cok azdi ya

5 kaşık olduğuna eminmisin şekercim olmuş bi kere hem yemek sevap tabiii dimii inş akşam telafi etmişsindirü söznü unutma sakın bugün aşure yok okul müdürüne şikayet ederim yoksa sizi

menüne bayıldım haklısın canım akşam gelemedim özür hem hürrem hem misafir olunca neden sarı kart alasın ki geldikçe yazarsın

Allah gönlüne göre versin canım inş yaramıştır rabbimin izniyle ben 2 tane okurum canım seve seve

Menü ve spor harika canım kahveyi biraz azaltsan çok gibi geldi bana:26: bir de meyvelerini 8 den önce yemeye çalış canım yatmadan önce yenen bütün meyveler yağ olarak depolanıyor naçizane önerim

Menün harika lahana salatasına ben de bayılırım akşama yapsammıki

Pijama partisi süperrrr bayıldım ben varımm harika olur eminim

günaydın daha doğrusu tünaydın kızlar:)
nasılsınız bakalım, yine buralar baya hareketli maşallah maşallah, kızlar da burda kalma kararı vermiş çok iyi olmuş çok sevindim haftaya kesin 1.ciyiz :)

dün iftarda yediklerimi yazayım (sahuru söylemiştim kaçamaklar vardı

-100 gr tavada, aşırı kızarmamış köfte
- yarım porsiyon barbunya
- bol salata
- 1 bardak kefir

çorbam yoktu, komşum çorba verdi ama baktım pirinçli, yemedim..
yemekten sonra çok fenalaştım, dün sanırım klima çarptı.. odam biraz küçük ve klima karşımdan esiyor, merkezi olduğu için de kapatamıyorum. akşam çok erkenden yattım sürekli titreyip soğuk soğuk terledim. ama şimdi daha iyiyim, bugün de işe o yüzden geç geldim..
bugün de mecburen niyetlendim, tek gün tutulmuyormuş dediler,
sahurda 1 bardak süt, bir avuç çiğ fındık ve 3 hurma yedim..
malesef spor yok, hastalığım ilerlemesin de, sonra telafi ederim inş..

buarada bikaç gün sonra olursa ben de katılabilirim partiye:) ama burda saatler türkyieden 1 saat ileri, kaptanla benim aramda 2 saat fark var yani:)) bizim burda daha erken gece oluyor o nedenle:)

bir de lahana salatası tarifi verir misiniz nasıl yapıyorsunuz?

Aslında diyetisyen değil endokrinoloji uzmanı. Çok memnunum ama. Hiper troidim vardı onu tedavi etti. Şimdi de diyetime yardımcı oluyor.

Geçmiş olsun, biraz daha mı vitamin alsaydınız, mandalina filan. Çünkü hastalık döneminde diyetten biraz feragat etmek gerekir diyor doktorlor. Allah kabul etsin bu arada, maşallah ne güzel bırakmamışsınız orucunuzu.

İşte bu canım bak isteyince oluyormuş söz akşam girmeye çalışacağım misafir gelmezse tabii bizim sülale kalabalık annemler 9 kardeş kuzenleri saymayayım annem en büyük olduğu için gelenimiz gidenimiz eksik olmaz çok şükür allah da eksik etmesin

günaydın kızlar..bizi takımımıza geri çağırıyorlar.ne yapacagımı şaşırdım.gittim takıma yazdım ama gelen giden yok.

Günaydın canımmm gitmeme kararı almanıza çooookkk sevindimmm

Tam harika bir menü diye okurken sona gelince şok oldum naptın şekercim hele ki akşam yemeğinden sonra canım bol bol ayran içebilirsin inan açlık hissi ortadan kalkıyor ne ceza versekki 30 mekik uygunmudur

Slm canım burada kalma kararı aldığınızı öğrendikten sonra iyi olmamak mümkünmü

Tünaydın şekercim okuyunca üzüldüm çok geçmiş olsun
iftarda yediklerin gayet güzel sahurda haşlanmış yumurta yeseydin keşke tok tutardı seni
Allah kabul etsin orucunu ama hastayken oruç tutman doğrumu bilemedim şimdi
Önemli olan senin sağlığın tek bir an önce iyileşte yine yaparsın sporunu
iftardan sonra ıhlamur nane limon kaynat canım içine bol karabiber at sıcak sıcak iç ve yatma şansın olursa üstünü güzelce ört karabiber dibe çöker karıştırararak içersen tüm mikrobu kırar ve çok terletir bir duş alırsın hiçbişeyin kalmaz allahın izniyle ilerlemeden önlemini alırsın canım tekrar geçmiş olsun

Lahana salatası çok basit lahanayı ince ince doğruyosun çok az tuzla ovuyorum ben o sertliği kayboluyor bol zaytinyağı limon ve sirke ekliyorsun bu kadar arzu edersen sumak da ekleyebilirsin ama ben pek sevmiyorum sumak tadını

slm kızlar menüm: niyetliyidm

sahur :04:00 cnm bısey ıstemedı karnıbahar yogurtlu 1-2 catal
akşam: 17:00az et sote karnıbahar yogurtlu az bulgur pılavı

su : 1,5 lt ancak olmuştur
spor 2 km yurudum tempolu
kalca hareketleri

20:30 kestane yedım ya cnm cok ıstedı hemde 10 tane falan :18::18::18::18::18::18::18:

Eweeett arkadaslar cuma gecedi saat 11 de diyorum ki isterseniz biraz erknde olur ama herkes işini halletsin dıye dedim 11 de tam burada 3. Takımda toplanıyoruz tamam mı kızlar
Sohbetin dibine vuralım canımızn sıkıldıgı konuları paylasalım nerden ne duyduk ayyy su gün kime gıcık oldukk
Yada kıme kızdık yada zamnında neler kacırdık yapmak istedıklerımız ama yapamadıklarımız onumuz bunumuz sunumuz :))))) kısaca ne paylasmak istersek
Hadi bakalımmm kızlar

MENÜM

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
2 lop yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
1 demet dereotu
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan yeşilçay
3 gün kurusu kayısı

ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt

AKŞAM:
1 porsiyon acılı yeşil mercimek
1 porsiyon yumurtalı soğanlı çıntar
Bol salata

SPOR:
90 dk lık karışık hızda yürüyüş
pilates

SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

Kızlar İzmir yine kapkara yağmur başladı benim ruhum kararıyo bu havalarda

Slm canım allah kabul etsin sahurda hemen hemen hiç yememişsin metabolizman yavaşlamasın sonra

kestane yemişsin ama sporunu da yapmışsın 5 te kalsaydın keşke gerçi insan başladımı duramıyor

Tamam anlaştık ben varım inş yarın güzel bir sonuç alırız da kutlama da yapmış oluruz iyice kaynaşırız

Canm arkadaslardan birtanesi vermiş o şekildede oluyor agız tadıyla alakalı
Bnm yaptıgımda beyaz lahanayı dogruyorum ince ama cok ince degil cok az kurusogan ince ve ay ay dogruyorum bir yemek kasıgı yag zeytınyagı seversen oda olabılır bol limon
Birde su var canım beyaz lahana kırmızı lahana ince ince kıyıyorsun limonla ve cok az yagla yiyebilirsinn
Bide arkadasın verdiği gibi bi tarif var dene hangisi hosuna giderse lahana (beyaz) cok faydalı metabolizmaya duymussundur

Kızlar haftaya bırakmak istemedim çalışanlar var hafta içi gireme diye sizce ıygunmu bu cuma sizinde fikrinizi alayım yani

evet cnm baslayınca devamı gelıyo:) bugun de nıyetlıyım oyle sısırmıskı sahurda hıcbısey yemedım o derce yanı henuz acıkmadım ama bu saat oldu:)

Merhaba 3.takımın fit hatunları

Sabahtan vergi dairesindeydim anca geldim ofise, işlere başlamadan önce takıma bakayım dedim :)

Ve dünkü menümü de yazayım

SABAH
2 kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir

ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt

Ara: 1 bardak süt

AKŞAM
Salata
Yoğurt

Ara: 1 elma+mandaline
1 küçük bardak süt

SPOR: 1 saat yürüyüş.

Kızlar ben de acaip kansızlık var kullandığım ilaç midemi çok fena yapıyor bıraktım mecburen şimdi şurup yazmasını isticem doktordan öyle dmeişti bunu kullanamazsan şurup yazarız, doğal yollarla nasıl tedavi olabilirim diyetimi bozmadan sabah az kalsın yolda düşüp bayılacaktımm yürürken hep nefesim kesiliyorr

tatlımcım ben aksamları katılamam cunku ısyerınden gırıyorum evı ıptal ettık telden de cok yavas oluyo yınede denerım ne zamna olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…