Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canm gecmiş olsun
Sabahları ac karnına pekmez yıyebilirsin kansızlık için kullandıın ilac midene dokunursa surupta dokunur belkı mıde koruyucu veriyolar bıldıım kadarıyla yha ilaç mideye dokunursa ama dıktora danıs tabi
Evde nefes egzersizleri yap canm nefes acan aksam veya sabah hiç farketmez dıkkat et kendine

Merhaba kizlar..
alisverise gittim sabahtan,anca geldim.Karatay icin kuruyemis ve kuru meyve aldim.Haftasonu dügün var cumartesi,bende pazar baslamayi düsünüyorum..

Edacigim cuma benim icin uygundur,buranin 10 u bluebootlenin de 12 si oluyor..benim icin sorun yok ama blue icin nasil olur bilemiyorum...

Dün yediklerimi yazayim hemen,cocuklar gelecek onlarin yemegini hazirlamadim daha:26:

Sabah
Yarim dl ekmek,1 dl sucuk,1 kase yogurt

Ara
1 mandalina

Ögle
4 adet kuzu böbregi,2 dl ekmek,ayran

Aksam
közlenmis patlican salatasi yarim patlicanli ve yogurtlu

Ara
1 mandalina,1 avuc kadar nar

Su
3 lt olmustur,böbregi yedikten sonra depo gibi ictim habire

Spor
jullian 30 gün videosu,1 saat callen

Ögleden sonra ugricam kizlar,öptüm hepinizi

Kizlar dunku menum
Sabah ac karnina 4 gunkurusu 1 su brd ilik su
Kahvalti 1 haslanmis yumurt domates salatalik sekersiz cay 4 zeytin 2 dilim cavdar ekmegi
Ara. 1 su brd form cay yarim hurma
Ogle 4 kasik makarna kucuk bi kase yogurt
İkindi 1 su brd ada cayi. 2 su brd yesilcay 4 yemek kasigi asure
Aksam 5.6 yemek kasigi ispanak kavurmasi ve 1 kase yogurt
Aksam 9 da yarim hurma yarim portakal
1.5 lt su

Aklıma birşey geldikçe yazıyorum birazdan geçmişi de okuyup cevapları yazayım

Ne dicektim, annem dün bir programda izlemiş, aşure yemek isterseniz, 1 kase tek bir öğün olarak yiyebilirsiniz demiş bir uzman ama ben yinede şekerli olduğundan korkuyorum

Canım aslında bir ara keçiboynuzu pekmezi yiyordum ama şekerinden dolayı bıraktım çok şeker var mıdır acaba onda :26:

Ooooooo supermis

Guzel haberlerini bekliypruz cnm dualarimiz seninle suan reglyim yoksa ben de bi yasin okurdum

Canm biDe oğtuk seni ben merve buarda canm bnm )
Menünde gayet güzel ta bi(kuzu böreği nasıl bişi)
Hmmm menü gayet güzell özverili bi menü
Canım aslında bir ara keçiboynuzu pekmezi yiyordum ama şekerinden dolayı bıraktım çok şeker var mıdır acaba onda :26:
Canm keçiboynuzunu bilmeme dut pekmezi ye bide bndede hamilelik zamanımda kansızlık cıkmıstı doktorum bana kara kuru üzüm önermişti canım sabah ögle aksam 5 6 tane yiyodum cok işe yaramıştı ilac kullanamıyodum midem yanıyodu bole bole geçti biliyomusun yiyebilirsen süper tek yıyemessen mesela 5 tane siyah üzüm kurusu 5 tanede leblebi ki duymussundur leblebide diyet cerezi diyolar ) yiyebilirsin canm
Ooooooo supermis

Sende gel kızzz acık dedıkodu yaparız işte)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında diyetisyen değil endokrinoloji uzmanı. Çok memnunum ama. Hiper troidim vardı onu tedavi etti. Şimdi de diyetime yardımcı oluyor.

Bende endokrine gittim ben zaten diyetisyene gittiğimden güzelde kilo verdiğimden ek bir şey yaptırmadı. Geçmiş olsun canım hastalıkların hepsi zor.

Slm canım burada kalma kararı aldığınızı öğrendikten sonra iyi olmamak mümkünmü

İyi olmana sevindim. Ben kendim için doğru olanı yaptığımı düşünüyorum:) İnş bir nebze motivasyonunuz arttırırsak iyidir :)

Karatay diyeti mi yapıyorsun canım ?
Çok sağlam kahvaltın var. Ne güzel.

Burada (istanbul'da) hava kapalı sanki yağacak gibi ama yağmayıp içiminizi karartıyor psikolojimi bozuyor

Muhasebeci misin?

Menün güzel sadece akşam öğününde 1 elma bir mandalin fazla kaçmış gibi. Onun dışında kusursuz.

Bu arada bende de kansızlık var.Normal sınırın altında 2 senedir helak oldum ilaç vermiyor doktor. Bende doğal yoldan yükseltmek içn sabahları bir tatlı kaşığı üzüm pekmezi yiyorum (yediğim halde geçen hafta 1,5 kilo yağdan gitti kilo veremem diye korkma) kırmızı et yediğim öğünlerde ayran içmiyorum ve yoğurt yemiyorum. demir emilimini azaltıyormuş. Onun yerine bol salata yiyorum. Ayrıca aralarda meyve prosiyonlarınlarımı siyah kuru üzüm ve siyah kuru erik olarak değerlendiriyorum.(yeni başladım) üzüm pekmezi hemen fayda etti.

Tebrikler güzel menü kaptancığım jillian çok zor bir de üstüne callen zor olmuyormu?

Su az olmuş biraz. En az 2 litre içmek lazımmmış. Cildi yenilediğinden ödem attığından lazımmış..
Menü güzel doyurucu. (iç sesim ıspanaktan nefret ettiğimi söylesede )

Benim diyetisyenim kurban bayramında tek bir öğün olmak şartıyla (günlük 2 porsiyon meyveyi yemeyip ) 2 dilim baklava yememe müsade etmişti. Ayda bir kere tatlı öldürmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Slm canım hoşgeldin geçmiş olsun pekmez kan yapmıyor canım bu resmen şehir efsanesi hiçbirşey kan yapmaz hayvansal gıdalar kan yapar mümkün olduğunca bu gıdalardan almaya çalış sen yine de bir doktordan tavsiye alırsan daha sağlıklı olur kanımca

Kanaltürke daldım ben de Canan hocayı dinliyorum bayılıyorum Canan Hocaya o konuşsun saatlerce dinleyeyim

Keçi boynuzu şeker hastalarına yasak olduğuna göre şeker oranı fazla diye düşünüyorum canım yalnız çok faydalı bir besin

Yşasın haftaya menünde ekmekleri görmeyeceğiz menün süper canım sen de benim gibi hayvandan çıkan herşeyi seviyorsun galiba bayılırım böbrek ve uykuluk favorimmm

Son düzenleme:

Evet canımcım Karatay yapıyorum ve zorlanmadan aç kalmadan bir sonraki öğünü beklemeden rahatça kilo veriyorum ömrüm olduğu sürece de böyle besleneceğim arada ödüller güzel tabiki ama ben kilo verme aşamasında kaçamk yapmamaya kararlıyım bu sefer hedefime ulaştıktan sonra arada baklava yemek elbette hoş olur:13:

Evet cnmm bir şirketin muhasebesine bakıyorum.

Şu kansızlık herkeste var sanırım hele biz aile boyu kansısız benim çok kötü bir huyum var ben et yiyemiyorum gerçi önceden ağzıma bile sürmezken şimdi az biraz yemeye çalışıyorum bir ara annem dalağın kan yaptığını duymuş zorla yedirdi
şimdi aile hekimine gidicem bakalım ne dicek doktorcum pek sever beni sweetin ve senin söylediklerinizi sorayım ona da :)

Sweetim tşk ederimmm ben et yiyemiyorum ciğer, tavuk taşlığı falan kan yapar mı acaba bi bunları yiyebiliyorumm.

96

Evet canım hazır gıdalara yöneldikçe toplum olarak kansızlık yayılıyor dalak doğru seçim doktorcun en iyi tavsiyeyi yapar gerçi

Şekerler Canan hocayı seyrederken işler de bitti şimdi ben dizimag eşliğinde yürüyüşüme başlayayım öptüm hepinizi yarın tartı günü

vücutta su tutacak gıdalar tüketmeyelim kaçamak yapmayalım şekerler görüşmek üzere

Sweet bu arada doktor gibisin he, maşallah her konuda bilgin var

Est canımcım haddimemi yalnız annemde şeker kalp tansiyon ve böbrek yetmezliği olunca annemin menülerini menüleri ona özel hazırlıyorum böbrek problemi beni en çok zorlayan konu o yüzden hangi besin böbreğe dokunuyor hep nettten arştırıyorum böyle olunca az çok bilgim oluyor

rabbım yardımcınız olsun tatlım en yakın zamanda bebısınız olur ınsallah.ben okurum dıyemıyorum eskı yazı bılmıyorum cnm.ama dua ederım

Bende muhasebeciyim. Ama bırakacağım yakın vakitte. İnsan kaynaklarına geçmek istiyorum.
Dalak en doğrusu ama uzun vadede ancak etki etttiğinden sürekli dalak yemek zor bence
Dana cigeride dalak kadar olmasa iyidir.
Sor bakalım ne diyecek bende merak ettim. Benim bu kansızlıktan saçlarım dökülüyor birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…