Canm gecmiş olsun
Sabahları ac karnına pekmez yıyebilirsin kansızlık için kullandıın ilac midene dokunursa surupta dokunur belkı mıde koruyucu veriyolar bıldıım kadarıyla yha ilaç mideye dokunursa ama dıktora danıs tabi
Evde nefes egzersizleri yap canm nefes acan aksam veya sabah hiç farketmez dıkkat et kendine
Ooooooo supermisEweeett arkadaslar cuma gecedi saat 11 de diyorum ki isterseniz biraz erknde olur ama herkes işini halletsin dıye dedim 11 de tam burada 3. Takımda toplanıyoruz tamam mı kızlar
Sohbetin dibine vuralım canımızn sıkıldıgı konuları paylasalım nerden ne duyduk ayyy su gün kime gıcık oldukk
Yada kıme kızdık yada zamnında neler kacırdık yapmak istedıklerımız ama yapamadıklarımız onumuz bunumuz sunumuz :))))) kısaca ne paylasmak istersek
Hadi bakalımmm kızlar
Guzel haberlerini bekliypruz cnm dualarimiz seninle suan reglyim yoksa ben de bi yasin okurdumkızlar bu arada daha önce bahsetmiştim eşim azospermi için tedavi görüyor, iğneleri haftaya bitiyor, bende çokkk heycanlıyım acaba işe yaradımı diye fenalardayım... 41 yasin başladım okuyorum eğer bana gönülden dua ederek 1 tane Yasin okursanız çok sevinirim tabiki vakti olan arkadaşlardan rica ediyorum kimseyi sıkıntıya sokmak istemem, sonuçta kimin duasının kabul olacağı belli olmaz mümkün olduğunca dağıtmaya çalışıyorum
Canm biDe oğtuk seni ben merve buarda canm bnmMerhaba kizlar..
alisverise gittim sabahtan,anca geldim.Karatay icin kuruyemis ve kuru meyve aldim.Haftasonu dügün var cumartesi,bende pazar baslamayi düsünüyorum..
Edacigim cuma benim icin uygundur,buranin 10 u bluebootlenin de 12 si oluyor..benim icin sorun yok ama blue icin nasil olur bilemiyorum...
Dün yediklerimi yazayim hemen,cocuklar gelecek onlarin yemegini hazirlamadim daha:26:
Sabah
Yarim dl ekmek,1 dl sucuk,1 kase yogurt
Ara
1 mandalina
Ögle
4 adet kuzu böbregi,2 dl ekmek,ayran
Aksam
közlenmis patlican salatasi yarim patlicanli ve yogurtlu
Ara
1 mandalina,1 avuc kadar nar
Su
3 lt olmustur,böbregi yedikten sonra depo gibi ictim habire
Spor
jullian 30 gün videosu,1 saat callen
Ögleden sonra ugricam kizlar,öptüm hepinizi
Hmmm menüKizlar dunku menum
Sabah ac karnina 4 gunkurusu 1 su brd ilik su
Kahvalti 1 haslanmis yumurt domates salatalik sekersiz cay 4 zeytin 2 dilim cavdar ekmegi
Ara. 1 su brd form cay yarim hurma
Ogle 4 kasik makarna kucuk bi kase yogurt
İkindi 1 su brd ada cayi. 2 su brd yesilcay 4 yemek kasigi asure
Aksam 5.6 yemek kasigi ispanak kavurmasi ve 1 kase yogurt
Aksam 9 da yarim hurma yarim portakal
1.5 lt su
Canm keçiboynuzunu bilmeme dut pekmezi ye bide bndede hamilelik zamanımda kansızlık cıkmıstı doktorum bana kara kuru üzüm önermişti canım sabah ögle aksam 5 6 tane yiyodum cok işe yaramıştı ilac kullanamıyodum midem yanıyodu bole bole geçti biliyomusun yiyebilirsen süper tek yıyemessen mesela 5 tane siyah üzüm kurusu 5 tanede leblebi ki duymussundur leblebide diyet cerezi diyolarCanım aslında bir ara keçiboynuzu pekmezi yiyordum ama şekerinden dolayı bıraktım çok şeker var mıdır acaba onda :26:
Ooooooo supermis
Aslında diyetisyen değil endokrinoloji uzmanı. Çok memnunum ama. Hiper troidim vardı onu tedavi etti. Şimdi de diyetime yardımcı oluyor.
Slm canım burada kalma kararı aldığınızı öğrendikten sonra iyi olmamak mümkünmü
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
2 lop yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
1 demet dereotu
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan yeşilçay
3 gün kurusu kayısı
ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 porsiyon acılı yeşil mercimek
1 porsiyon yumurtalı soğanlı çıntar
Bol salata
SPOR:
90 dk lık karışık hızda yürüyüş
pilates
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
Kızlar İzmir yine kapkara yağmur başladı benim ruhum kararıyo bu havalarda
Merhaba 3.takımın fit hatunları
Sabahtan vergi dairesindeydim anca geldim ofise, işlere başlamadan önce takıma bakayım dedim :)
Ve dünkü menümü de yazayım
SABAH
2 kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt
Ara: 1 bardak süt
AKŞAM
Salata
Yoğurt
Ara: 1 elma+mandaline
1 küçük bardak süt
SPOR: 1 saat yürüyüş.
Kızlar ben de acaip kansızlık var kullandığım ilaç midemi çok fena yapıyor bıraktım mecburen şimdi şurup yazmasını isticem doktordan öyle dmeişti bunu kullanamazsan şurup yazarız, doğal yollarla nasıl tedavi olabilirim diyetimi bozmadan sabah az kalsın yolda düşüp bayılacaktımm yürürken hep nefesim kesiliyorr
Merhaba kizlar..
alisverise gittim sabahtan,anca geldim.Karatay icin kuruyemis ve kuru meyve aldim.Haftasonu dügün var cumartesi,bende pazar baslamayi düsünüyorum..
Edacigim cuma benim icin uygundur,buranin 10 u bluebootlenin de 12 si oluyor..benim icin sorun yok ama blue icin nasil olur bilemiyorum...
Dün yediklerimi yazayim hemen,cocuklar gelecek onlarin yemegini hazirlamadim daha:26:
Sabah
Ara
1 mandalina
Ögle
Aksam
Ara
Su
Spor
Kizlar dunku menum
Sabah ac karnina 4 gunkurusu 1 su brd ilik su
Kahvalti 1 haslanmis yumurt domates salatalik sekersiz cay 4 zeytin 2 dilim cavdar ekmegi
Ara. 1 su brd form cay yarim hurma
Ogle 4 kasik makarna kucuk bi kase yogurt
İkindi 1 su brd ada cayi. 2 su brd yesilcay 4 yemek kasigi asure
Aksam 5.6 yemek kasigi ispanak kavurmasi ve 1 kase yogurt
Aksam 9 da yarim hurma yarim portakal
1.5 lt su
Aklıma birşey geldikçe yazıyorumbirazdan geçmişi de okuyup cevapları yazayım
Ne dicektim, annem dün bir programda izlemiş, aşure yemek isterseniz, 1 kase tek bir öğün olarak yiyebilirsiniz demiş bir uzman ama ben yinede şekerli olduğundan korkuyorum
Merhaba 3.takımın fit hatunları
Sabahtan vergi dairesindeydim anca geldim ofise, işlere başlamadan önce takıma bakayım dedim :)
Ve dünkü menümü de yazayım
SABAH
2 kepek ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
ÖĞLE
1 kase çorba
Yarım tabak ıspanak
Yarım tabak yoğurt
Ara: 1 bardak süt
AKŞAM
Salata
Yoğurt
Ara: 1 elma+mandaline
1 küçük bardak süt
SPOR: 1 saat yürüyüş.
Kızlar ben de acaip kansızlık var kullandığım ilaç midemi çok fena yapıyor bıraktım mecburen şimdi şurup yazmasını isticem doktordan öyle dmeişti bunu kullanamazsan şurup yazarız, doğal yollarla nasıl tedavi olabilirim diyetimi bozmadan sabah az kalsın yolda düşüp bayılacaktımm yürürken hep nefesim kesiliyorr
Merhaba kizlar..
Sabah
Ara
1 mandalina
Ögle
Aksam
Ara
Su
Spor
Biz burada cennet elması deriz canım
Öğrenmiş oldum, teşekkürler, ben markette sorarkende şaşırıyordum zaten ne diyeceğime
Bende endokrine gittim ben zaten diyetisyene gittiğimden güzelde kilo verdiğimden ek bir şey yaptırmadı. Geçmiş olsun canım hastalıkların hepsi zor.
İyi olmana sevindim. Ben kendim için doğru olanı yaptığımı düşünüyorum:) İnş bir nebze motivasyonunuz arttırırsak iyidir :)
Karatay diyeti mi yapıyorsun canım ?
Çok sağlam kahvaltın var. Ne güzel.
Burada (istanbul'da) hava kapalı sanki yağacak gibi ama yağmayıp içiminizi karartıyor psikolojimi bozuyor
Muhasebeci misin?
Menün güzel sadece akşam öğününde 1 elma bir mandalin fazla kaçmış gibi. Onun dışında kusursuz.
Bu arada bende de kansızlık var.Normal sınırın altında 2 senedir helak oldum ilaç vermiyor doktor. Bende doğal yoldan yükseltmek içn sabahları bir tatlı kaşığı üzüm pekmezi yiyorum (yediğim halde geçen hafta 1,5 kilo yağdan gitti kilo veremem diye korkma) kırmızı et yediğim öğünlerde ayran içmiyorum ve yoğurt yemiyorum. demir emilimini azaltıyormuş. Onun yerine bol salata yiyorum. Ayrıca aralarda meyve prosiyonlarınlarımı siyah kuru üzüm ve siyah kuru erik olarak değerlendiriyorum.(yeni başladım) üzüm pekmezi hemen fayda etti.
Tebrikler güzel menü kaptancığımjillian çok zor bir de üstüne callen zor olmuyormu?
Su az olmuş biraz. En az 2 litre içmek lazımmmış. Cildi yenilediğinden ödem attığından lazımmış..
Menü güzel doyurucu.(iç sesim ıspanaktan nefret ettiğimi söylesede )
Benim diyetisyenim kurban bayramında tek bir öğün olmak şartıyla (günlük 2 porsiyon meyveyi yemeyip ) 2 dilim baklava yememe müsade etmişti. Ayda bir kere tatlı öldürmez.
Bende endokrine gittim ben zaten diyetisyene gittiğimden güzelde kilo verdiğimden ek bir şey yaptırmadı. Geçmiş olsun canım hastalıkların hepsi zor.
İyi olmana sevindim. Ben kendim için doğru olanı yaptığımı düşünüyorum:) İnş bir nebze motivasyonunuz arttırırsak iyidir :)
Karatay diyeti mi yapıyorsun canım ?
Çok sağlam kahvaltın var. Ne güzel.
Burada (istanbul'da) hava kapalı sanki yağacak gibi ama yağmayıp içiminizi karartıyor psikolojimi bozuyor
Muhasebeci misin?
Menün güzel sadece akşam öğününde 1 elma bir mandalin fazla kaçmış gibi. Onun dışında kusursuz.
Bu arada bende de kansızlık var.Normal sınırın altında 2 senedir helak oldum ilaç vermiyor doktor. Bende doğal yoldan yükseltmek içn sabahları bir tatlı kaşığı üzüm pekmezi yiyorum (yediğim halde geçen hafta 1,5 kilo yağdan gitti kilo veremem diye korkma) kırmızı et yediğim öğünlerde ayran içmiyorum ve yoğurt yemiyorum. demir emilimini azaltıyormuş. Onun yerine bol salata yiyorum. Ayrıca aralarda meyve prosiyonlarınlarımı siyah kuru üzüm ve siyah kuru erik olarak değerlendiriyorum.(yeni başladım) üzüm pekmezi hemen fayda etti.
Tebrikler güzel menü kaptancığımjillian çok zor bir de üstüne callen zor olmuyormu?
Su az olmuş biraz. En az 2 litre içmek lazımmmış. Cildi yenilediğinden ödem attığından lazımmış..
Menü güzel doyurucu.(iç sesim ıspanaktan nefret ettiğimi söylesede )
Benim diyetisyenim kurban bayramında tek bir öğün olmak şartıyla (günlük 2 porsiyon meyveyi yemeyip ) 2 dilim baklava yememe müsade etmişti. Ayda bir kere tatlı öldürmez.
Slm canım hoşgeldin geçmiş olsun pekmez kan yapmıyor canım bu resmen şehir efsanesi hiçbirşey kan yapmaz hayvansal gıdalar kan yapar mümkün olduğunca bu gıdalardan almaya çalış sen yine de bir doktordan tavsiye alırsan daha sağlıklı olur kanımca
Kanaltürke daldım ben de Canan hocayı dinliyorum bayılıyorum Canan Hocaya o konuşsun saatlerce dinleyeyim
Keçi boynuzu şeker hastalarına yasak olduğuna göre şeker oranı fazla diye düşünüyorum canım yalnız çok faydalı bir besin
Yşasın haftaya menünde ekmekleri görmeyeceğizmenün süper canım sen de benim gibi hayvandan çıkan herşeyi seviyorsun galiba bayılırım böbrek ve uykuluk favorimmm
Evet cnmm bir şirketin muhasebesine bakıyorum.
Şu kansızlık herkeste var sanırım hele biz aile boyu kansısızbenim çok kötü bir huyum var ben et yiyemiyorum gerçi önceden ağzıma bile sürmezken şimdi az biraz yemeye çalışıyorum bir ara annem dalağın kan yaptığını duymuş zorla yedirdi
şimdi aile hekimine gidicem bakalım ne dicek doktorcum pek sever beni sweetin ve senin söylediklerinizi sorayım ona da :)
Sweet bu arada doktor gibisin he, maşallah her konuda bilgin var
kızlar bu arada daha önce bahsetmiştim eşim azospermi için tedavi görüyor, iğneleri haftaya bitiyor, bende çokkk heycanlıyım acaba işe yaradımı diye fenalardayım... 41 yasin başladım okuyorum eğer bana gönülden dua ederek 1 tane Yasin okursanız çok sevinirim tabiki vakti olan arkadaşlardan rica ediyorum kimseyi sıkıntıya sokmak istemem, sonuçta kimin duasının kabul olacağı belli olmaz mümkün olduğunca dağıtmaya çalışıyorum
Evet cnmm bir şirketin muhasebesine bakıyorum.
Şu kansızlık herkeste var sanırım hele biz aile boyu kansısızbenim çok kötü bir huyum var ben et yiyemiyorum gerçi önceden ağzıma bile sürmezken şimdi az biraz yemeye çalışıyorum bir ara annem dalağın kan yaptığını duymuş zorla yedirdi
şimdi aile hekimine gidicem bakalım ne dicek doktorcum pek sever beni sweetin ve senin söylediklerinizi sorayım ona da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?