- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Bende muhasebeciyim. Ama bırakacağım yakın vakitte. İnsan kaynaklarına geçmek istiyorum.
Dalak en doğrusu ama uzun vadede ancak etki etttiğinden sürekli dalak yemek zor bence
Dana cigeride dalak kadar olmasa iyidir.
Sor bakalım ne diyecek bende merak ettim. Benim bu kansızlıktan saçlarım dökülüyor birde.
tatlım bendede kansızlık demır eksıklıgı var ve saclarım cok dokuluyordu doktor bazı ıgneler verdı sacım ıcın kur olarak onları yapıyorum bıraz fark ettı tavsıye ederım
tatlım bendede kansızlık demır eksıklıgı var ve saclarım cok dokuluyordu doktor bazı ıgneler verdı sacım ıcın kur olarak onları yapıyorum bıraz fark ettı tavsıye ederım
Geçmiş olsun, biraz daha mı vitamin alsaydınız, mandalina filan. Çünkü hastalık döneminde diyetten biraz feragat etmek gerekir diyor doktorlor. Allah kabul etsin bu arada, maşallah ne güzel bırakmamışsınız orucunuzu.
canım çok sağol, akşama yeni büyükelçimiz geliyor, onu karşılamaya gideceğiz, akşam da 8 buçuktan sonra evde olacağım. iftar araya kaynamasın diye ve beklersem çok geç olur diye, dışardan lüzumsuz şeyler ısmarlamamak için yemeklerimi kaptım işe getirdim:) salata yaptım yoğurt getirdim ve barbunya getirdim, yemeğimi yiyip gideceğim havaalanına.. sonra akşam dediğin çaydan yapacağım.. iyice bi ter atarsam bişeyim kalmaz.. gece o fındık hurma süt üçlüsü öyle hoşuma gitti ki, doydum bi de hastalığın etkisiyle iştahım da yoktu.. karatayın kitabında bi sütlü incir tatlısı gördüm ondan yapacağım:) kahvaltıda süper olur bence:)Tünaydın şekercim okuyunca üzüldüm çok geçmiş olsun
iftarda yediklerin gayet güzel sahurda haşlanmış yumurta yeseydin keşke tok tutardı seni
Allah kabul etsin orucunu ama hastayken oruç tutman doğrumu bilemedim şimdi
Önemli olan senin sağlığın tek bir an önce iyileşte yine yaparsın sporunu
iftardan sonra ıhlamur nane limon kaynat canım içine bol karabiber at sıcak sıcak iç ve yatma şansın olursa üstünü güzelce ört karabiber dibe çöker karıştırararak içersen tüm mikrobu kırar ve çok terletir bir duş alırsın hiçbişeyin kalmaz allahın izniyle ilerlemeden önlemini alırsın canım tekrar geçmiş olsun
Lahana salatası çok basit lahanayı ince ince doğruyosun çok az tuzla ovuyorum ben o sertliği kayboluyor bol zaytinyağı limon ve sirke ekliyorsun bu kadar arzu edersen sumak da ekleyebilirsin ama ben pek sevmiyorum sumak tadını
Eweeett arkadaslar cuma gecedi saat 11 de diyorum ki isterseniz biraz erknde olur ama herkes işini halletsin dıye dedim 11 de tam burada 3. Takımda toplanıyoruz tamam mı kızlar
Sohbetin dibine vuralım canımızn sıkıldıgı konuları paylasalım nerden ne duyduk ayyy su gün kime gıcık oldukk
Yada kıme kızdık yada zamnında neler kacırdık yapmak istedıklerımız ama yapamadıklarımız onumuz bunumuz sunumuz :))))) kısaca ne paylasmak istersek
Hadi bakalımmm kızlar
Canm arkadaslardan birtanesi vermiş o şekildede oluyor agız tadıyla alakalı
Bnm yaptıgımda beyaz lahanayı dogruyorum ince ama cok ince degil cok az kurusogan ince ve ay ay dogruyorum bir yemek kasıgı yag zeytınyagı seversen oda olabılır bol limon
Birde su var canım beyaz lahana kırmızı lahana ince ince kıyıyorsun limonla ve cok az yagla yiyebilirsinn
Bide arkadasın verdiği gibi bi tarif var dene hangisi hosuna giderse lahana (beyaz) cok faydalı metabolizmaya duymussundur
Evet cnmm bir şirketin muhasebesine bakıyorum.
Şu kansızlık herkeste var sanırım hele biz aile boyu kansısızbenim çok kötü bir huyum var ben et yiyemiyorum gerçi önceden ağzıma bile sürmezken şimdi az biraz yemeye çalışıyorum bir ara annem dalağın kan yaptığını duymuş zorla yedirdi
şimdi aile hekimine gidicem bakalım ne dicek doktorcum pek sever beni sweetin ve senin söylediklerinizi sorayım ona da :)
Kızlar leslie sansone 3 mile yaptım kendime geldim şimdi prensesimle bıcı bıcı yapcaz ekşi ekşi kokuyo))))
Kızımın bu kokusuna bayılıyorum kızlarr onu ılk once koklayıpppppp sonra bıcı bıcı yaptırcam ablalarıı
Duştan sonra karakedim uyur bnde bi 7 otlu cay demlerim içerimm
Kız eda aynen hava bi kasvetliii bi burukk bi kırıkkk
Canım evigen, bepathen mi verdi?
Benim de kansızlktan saçlarım dökülüyorsaçıda geçtim sosyal hayatımı çok etkiliyor kansızlık
Kızlar leslie sansone 3 mile yaptım kendime geldim şimdi prensesimle bıcı bıcı yapcaz ekşi ekşi kokuyo))))
Kızımın bu kokusuna bayılıyorum kızlarr onu ılk once koklayıpppppp sonra bıcı bıcı yaptırcam ablalarıı
saolasın canım..bende tatlı krizleri tam kabus.insülin direncimi ölçtürecem bir türlü vakit bulamadım.30 mekik tamam kabul.Günaydın canımmm gitmeme kararı almanıza çooookkk sevindimmm
Tam harika bir menü diye okurken sona gelince şok oldum naptın şekercim hele ki akşam yemeğinden sonra canım bol bol ayran içebilirsin inan açlık hissi ortadan kalkıyorne ceza versekki 30 mekik uygunmudur
bende varım.Eweeett arkadaslar cuma gecedi saat 11 de diyorum ki isterseniz biraz erknde olur ama herkes işini halletsin dıye dedim 11 de tam burada 3. Takımda toplanıyoruz tamam mı kızlar
Sohbetin dibine vuralım canımızn sıkıldıgı konuları paylasalım nerden ne duyduk ayyy su gün kime gıcık oldukk
Yada kıme kızdık yada zamnında neler kacırdık yapmak istedıklerımız ama yapamadıklarımız onumuz bunumuz sunumuz :))))) kısaca ne paylasmak istersek
Hadi bakalımmm kızlar
hmm bu cok kötü.kansızlığının sebebi nedir onu biliyorsan önce onu tedavi ettir.reglin fazlamı,basurun varmı.kırmızı etle aran nasıl.önce altta yatan sebeb tedavi edilmesi lazım,sonrada beslenmenin düzenlenmesi lazım.aslında 2 çeşit demir var demir 2 ve demir 3.insan vucudu en güzel demir 2yi kullanabiliyor.sebzelerdeki genelde demir 3.aynı şekilde bazı haplarda demir 2 varken bazılarında demir 3 var.şuruplardada demir 3 var.o yüzden ben genelde hastalarıma demir 2 içeren kapsullu oldugu içinde midede bozulmadan gecen haplardan yazıyorum.Kızlar ben de acaip kansızlık var kullandığım ilaç midemi çok fena yapıyor bıraktım mecburen şimdi şurup yazmasını isticem doktordan öyle dmeişti bunu kullanamazsan şurup yazarız, doğal yollarla nasıl tedavi olabilirim diyetimi bozmadan sabah az kalsın yolda düşüp bayılacaktımm yürürken hep nefesim kesiliyorr
bende cocuklarımla güzel vekitler gecirmeyi özledim.Kızlar leslie sansone 3 mile yaptım kendime geldim şimdi prensesimle bıcı bıcı yapcaz ekşi ekşi kokuyo))))
sekerkiz67, basakname+, NoRaaa+, kelebekolacam, sevilay80, Humeyrasaglam
vuuvv kızzlar sses verın bakıyım:)
Evet başaksehirde oturuyorum canm bnm sen yurtdışındasın galibaSen de mi İstanbuldasın cnmm?
Öptüm say canmcnm supersın leslıe oldukca zor mınıgınıde op benım yerıme
Canm benim muhakkak beklerizmaşaallah ne cok kaynatmıssınız.
saolasın canım..bende tatlı krizleri tam kabus.insülin direncimi ölçtürecem bir türlü vakit bulamadım.30 mekik tamam kabul.
bende varım.
hmm bu cok kötü.kansızlığının sebebi nedir onu biliyorsan önce onu tedavi ettir.reglin fazlamı,basurun varmı.kırmızı etle aran nasıl.önce altta yatan sebeb tedavi edilmesi lazım,sonrada beslenmenin düzenlenmesi lazım.aslında 2 çeşit demir var demir 2 ve demir 3.insan vucudu en güzel demir 2yi kullanabiliyor.sebzelerdeki genelde demir 3.aynı şekilde bazı haplarda demir 2 varken bazılarında demir 3 var.şuruplardada demir 3 var.o yüzden ben genelde hastalarıma demir 2 içeren kapsullu oldugu içinde midede bozulmadan gecen haplardan yazıyorum.
bende cocuklarımla güzel vekitler gecirmeyi özledim.
Burdayııımmmmmmmmsekerkiz67, basakname+, NoRaaa+, kelebekolacam, sevilay80, Humeyrasaglam
vuuvv kızzlar sses verın bakıyım:)
Selam valla ben iyi takıldım buraya işe konsantre olamıyorum. Nasıl gidiyor arkadaşım, benden 250gr gitti haberin olsun
Ses ses deneme 1-2 sekerkız orda mısın
Evet başaksehirde oturuyorum canm bnm sen yurtdışındasın galiba
Öptüm say canm
Canm benim muhakkak bekleriz
Burdayııımmmmmmmm
Aksama ne yapsam ki)))) elimden her yemk gelir su ne yspcam işi bni mahvedıyoo
hımm tatlım cılbır yapabılırsın ben cok severım sarmısaklı yogurtlu
kaynayan suya yumurtaları kırıyosun pişince tabaga alıp uzerıne sarımlasklı yogurt yapıyorsun arzu edersen tereyag erıtebılıyosun baharatla hem kolay hem lezzetlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?