Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım bendede kansızlık demır eksıklıgı var ve saclarım cok dokuluyordu doktor bazı ıgneler verdı sacım ıcın kur olarak onları yapıyorum bıraz fark ettı tavsıye ederım

tatlım bendede kansızlık demır eksıklıgı var ve saclarım cok dokuluyordu doktor bazı ıgneler verdı sacım ıcın kur olarak onları yapıyorum bıraz fark ettı tavsıye ederım

saç dökülmesi medobiotin hap , minoxil sprey bir de özel şampuan kullanıyorum yeni başladım. 3 ay sonra faydasını görücekmişim.

Canım evigen, bepathen mi verdi?

Benim de kansızlktan saçlarım dökülüyor saçıda geçtim sosyal hayatımı çok etkiliyor kansızlık

çok sağol canım 2 gün tutmak gerek dediler ben de burda zaten günler baya kısa diye tuttum, henüz acıkmadım bile diyebilirim, 1,5 saat kaldı..mandalina yerim diyet kapsamında da yerim:) de burda yok:) malesef... nar falan var elma armut var ama mandalina görmedim.. mango ananas üzüm bunlar her tarafta dolu ama..

canım çok sağol, akşama yeni büyükelçimiz geliyor, onu karşılamaya gideceğiz, akşam da 8 buçuktan sonra evde olacağım. iftar araya kaynamasın diye ve beklersem çok geç olur diye, dışardan lüzumsuz şeyler ısmarlamamak için yemeklerimi kaptım işe getirdim:) salata yaptım yoğurt getirdim ve barbunya getirdim, yemeğimi yiyip gideceğim havaalanına.. sonra akşam dediğin çaydan yapacağım.. iyice bi ter atarsam bişeyim kalmaz.. gece o fındık hurma süt üçlüsü öyle hoşuma gitti ki, doydum bi de hastalığın etkisiyle iştahım da yoktu.. karatayın kitabında bi sütlü incir tatlısı gördüm ondan yapacağım:) kahvaltıda süper olur bence:)

benim burda 12 oluyor ama olsun, ertesi gün tatil, çok kalamayabilirim ama sorn değil herkese nasıl uyarsa öyle olsun:)

tarifler için çok sağolun kızlar, lahana almıştım deneyeceğim yarın akşam:)

canım et yiyemiyorsan kansızlık yapmaması için haftada 4 gün baklagil yemen gerekiyor et eksiğini kapatmak için.. ayrıca mutlaka takviye vitamin alman gerekiyor. etin eksiğini malesef hiçbişey kapatamıyor..
dalağa gelince, ben dalağın kanın temizlendiği organ olduğu için çok da sağlıklı olmadığını duymuştum.. bilindiği gibi kan yapmadığını duymuştum ama yine de doktora danışmak gerek onlar dorğusunu bilir..
saç için fındık ceviz badem in yanısıra kefiri önereceğim..bana kefir çok iyi geldi..

Kızlar leslie sansone 3 mile yaptım kendime geldim şimdi prensesimle bıcı bıcı yapcaz ekşi ekşi kokuyo ))))
Kızımın bu kokusuna bayılıyorum kızlarr onu ılk once koklayıpppppp sonra bıcı bıcı yaptırcam ablalarıı
Duştan sonra karakedim uyur bnde bi 7 otlu cay demlerim içerimm
Kız eda aynen hava bi kasvetliii bi burukk bi kırıkkk

Sen de mi İstanbuldasın cnmm?

cnm supersın leslıe oldukca zor mınıgınıde op benım yerıme

maşaallah ne cok kaynatmıssınız.
saolasın canım..bende tatlı krizleri tam kabus.insülin direncimi ölçtürecem bir türlü vakit bulamadım.30 mekik tamam kabul.

bende varım.

hmm bu cok kötü.kansızlığının sebebi nedir onu biliyorsan önce onu tedavi ettir.reglin fazlamı,basurun varmı.kırmızı etle aran nasıl.önce altta yatan sebeb tedavi edilmesi lazım,sonrada beslenmenin düzenlenmesi lazım.aslında 2 çeşit demir var demir 2 ve demir 3.insan vucudu en güzel demir 2yi kullanabiliyor.sebzelerdeki genelde demir 3.aynı şekilde bazı haplarda demir 2 varken bazılarında demir 3 var.şuruplardada demir 3 var.o yüzden ben genelde hastalarıma demir 2 içeren kapsullu oldugu içinde midede bozulmadan gecen haplardan yazıyorum.

bende cocuklarımla güzel vekitler gecirmeyi özledim.

sekerkiz67, basakname+, NoRaaa+, kelebekolacam, sevilay80, Humeyrasaglam

vuuvv kızzlar sses verın bakıyım:)

Sen de mi İstanbuldasın cnmm?
Evet başaksehirde oturuyorum canm bnm sen yurtdışındasın galiba
cnm supersın leslıe oldukca zor mınıgınıde op benım yerıme
Öptüm say canm
Canm benim muhakkak bekleriz
sekerkiz67, basakname+, NoRaaa+, kelebekolacam, sevilay80, Humeyrasaglam

vuuvv kızzlar sses verın bakıyım:)
Burdayııımmmmmmmm

Aksama ne yapsam ki )))) elimden her yemk gelir su ne yspcam işi bni mahvedıyoo

Selam valla ben iyi takıldım buraya işe konsantre olamıyorum. Nasıl gidiyor arkadaşım, benden 250gr gitti haberin olsun

hımm hadı bakalım gorucez haftaya:)) ama cumadan cumaya olsun tatlım yarısımız karısır ozaman yarından ıtıbaren oke:)

Aksama ne yapsam ki )))) elimden her yemk gelir su ne yspcam işi bni mahvedıyoo

hımm tatlım cılbır yapabılırsın ben cok severım sarmısaklı yogurtlu

kaynayan suya yumurtaları kırıyosun pişince tabaga alıp uzerıne sarımlasklı yogurt yapıyorsun arzu edersen tereyag erıtebılıyosun baharatla hem kolay hem lezzetlı

ya son zamanlardaki yogunlugumdan günleri şaşırdım siz orucum felan diyorsunuz ya cok üzülüyorum.bende genelde aşurede en az 2 tutardım.

Hmmm degişik bir tarif
Adam beni aramış baklava canım çektı canm yha diyo dedım al da ye o zamn paran mı yok dedım )
Yok dıyo ev baklavası olsaydı ii olurdu dedım he dedim bi kaç kılo verdim yha battı demi dedim ne yıyosan dısarda ye ewe getrme dedim )) guluyo
Şimdi ona cılbır yapsam mı yapmasam mı ben yerim aslında tereyagı yok tabıkıde ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…