çok sağol canım 2 gün tutmak gerek dediler ben de burda zaten günler baya kısa diye tuttum, henüz acıkmadım bile diyebilirim, 1,5 saat kaldı..mandalina yerim diyet kapsamında da yerim:) de burda yok:) malesef... nar falan var elma armut var ama mandalina görmedim.. mango ananas üzüm bunlar her tarafta dolu ama..
canım çok sağol, akşama yeni büyükelçimiz geliyor, onu karşılamaya gideceğiz, akşam da 8 buçuktan sonra evde olacağım. iftar araya kaynamasın diye ve beklersem çok geç olur diye, dışardan lüzumsuz şeyler ısmarlamamak için yemeklerimi kaptım işe getirdim:) salata yaptım yoğurt getirdim ve barbunya getirdim, yemeğimi yiyip gideceğim havaalanına.. sonra akşam dediğin çaydan yapacağım.. iyice bi ter atarsam bişeyim kalmaz.. gece o fındık hurma süt üçlüsü öyle hoşuma gitti ki, doydum bi de hastalığın etkisiyle iştahım da yoktu.. karatayın kitabında bi sütlü incir tatlısı gördüm ondan yapacağım:) kahvaltıda süper olur bence:)
benim burda 12 oluyor ama olsun, ertesi gün tatil, çok kalamayabilirim ama sorn değil herkese nasıl uyarsa öyle olsun:)
tarifler için çok sağolun kızlar, lahana almıştım deneyeceğim yarın akşam:)
canım et yiyemiyorsan kansızlık yapmaması için haftada 4 gün baklagil yemen gerekiyor et eksiğini kapatmak için.. ayrıca mutlaka takviye vitamin alman gerekiyor. etin eksiğini malesef hiçbişey kapatamıyor..
dalağa gelince, ben dalağın kanın temizlendiği organ olduğu için çok da sağlıklı olmadığını duymuştum.. bilindiği gibi kan yapmadığını duymuştum ama yine de doktora danışmak gerek onlar dorğusunu bilir..
saç için fındık ceviz badem in yanısıra kefiri önereceğim..bana kefir çok iyi geldi..
hımm tatlım cılbır yapabılırsın ben cok severım sarmısaklı yogurtlu
kaynayan suya yumurtaları kırıyosun pişince tabaga alıp uzerıne sarımlasklı yogurt yapıyorsun arzu edersen tereyag erıtebılıyosun baharatla hem kolay hem lezzetlı
ya son zamanlardaki yogunlugumdan günleri şaşırdım siz orucum felan diyorsunuz ya cok üzülüyorum.bende genelde aşurede en az 2 tutardım.
ya son zamanlardaki yogunlugumdan günleri şaşırdım siz orucum felan diyorsunuz ya cok üzülüyorum.bende genelde aşurede en az 2 tutardım.
maşaallah ne cok kaynatmıssınız.
saolasın canım..bende tatlı krizleri tam kabus.insülin direncimi ölçtürecem bir türlü vakit bulamadım.30 mekik tamam kabul.
bende varım.
hmm bu cok kötü.kansızlığının sebebi nedir onu biliyorsan önce onu tedavi ettir.reglin fazlamı,basurun varmı.kırmızı etle aran nasıl.önce altta yatan sebeb tedavi edilmesi lazım,sonrada beslenmenin düzenlenmesi lazım.aslında 2 çeşit demir var demir 2 ve demir 3.insan vucudu en güzel demir 2yi kullanabiliyor.sebzelerdeki genelde demir 3.aynı şekilde bazı haplarda demir 2 varken bazılarında demir 3 var.şuruplardada demir 3 var.o yüzden ben genelde hastalarıma demir 2 içeren kapsullu oldugu içinde midede bozulmadan gecen haplardan yazıyorum.
bende cocuklarımla güzel vekitler gecirmeyi özledim.
hımm hadı bakalım gorucez haftaya:)) ama cumadan cumaya olsun tatlım yarısımız karısır ozaman yarından ıtıbaren oke:)
Hmmm degişik bir tarif
Adam beni aramış baklava canım çektı canm yha diyo dedım al da ye o zamn paran mı yok dedım)
Yok dıyo ev baklavası olsaydı ii olurdu dedım he dedim bi kaç kılo verdim yha battı demi dedim ne yıyosan dısarda ye ewe getrme dedim)) guluyo
Şimdi ona cılbır yapsam mı yapmasam mı ben yerim aslında tereyagı yok tabıkıde))
hımm tatlım cılbır yapabılırsın ben cok severım sarmısaklı yogurtlu
kaynayan suya yumurtaları kırıyosun pişince tabaga alıp uzerıne sarımlasklı yogurt yapıyorsun arzu edersen tereyag erıtebılıyosun baharatla hem kolay hem lezzetlı
Kansızlık için ilaçla tedavi olmayıp doğal yollardan tedavi olsam olur mu acaba, yine de faydası olur mu abartmıyorum o kadar çok ilaç kullandım ki, ilaç görünce midem bulanıyor şu an roaccutane kullanıyorum şu an bahsedince bile midem bulanıyor
Karatay dıyetıyle bnm bi komşu ablam var kadın 3 ayda 15 kılo verdı fözümün önünde olmasa inanmam ole düzenli sporda yapamıyo yani karsı komsum cok yaknız maasallah var ya insan azcık sabredince neler olmuyo kı suan hala dewam ediyo banada öneriyoda b ekmeksız durabılırmıyım ki şekeri falan bıraktım ama be bilim ben kendim ayarlayınxa daha iyi oluyo sanki
İlk kez duydum bu yemeği :) ben zaten pek yemek yapmayı bilmemondan duymamışımdır :) diyette yiyebilir miyiz acaba bi denemek istiyorum.
İlk kez duydum bu yemeği :) ben zaten pek yemek yapmayı bilmemondan duymamışımdır :) diyette yiyebilir miyiz acaba bi denemek istiyorum.
cnm bende aynı ne ıshalım kesıldı ne de ıstahım kapandı cok yemeye basladım bıraktım suan kac bılmıyorum ama 8 dı 2ay once senın kaclarda cok sukur okkadar etkılemıyo benı suan kac baktırmDIM uzun suredır ellerım ayaklarım hıc ısınmıyo sadece benı o var cabuk yoruluyorum bıde .ben kırmızı uzum suyu yapıyorum evde sekersız ondan ıctım amelıyattan sonra sanırım faydası olsu tavsıye ederım en azından sabahları ıcersın aksam ıcmesen bıle bıde ben cayı cok severım onu azaltamadım bır tek
Allah kabul etsin cnmslm kızlar menüm: niyetliyidm
sahur :04:00 cnm bısey ıstemedı karnıbahar yogurtlu 1-2 catal
akşam: 17:00az et sote karnıbahar yogurtlu az bulgur pılavı
su : 1,5 lt ancak olmuştur
spor 2 km yurudum tempolu
kalca hareketleri
20:30 kestane yedım ya cnm cok ıstedı hemde 10 tane falan :18::18::18::18::18::18::18:
Allah kabul etsin cnm
Su rahatsizligim bitsin ben de tutcam bi suru borcum var
Kız guldurdun beni tereyag koymassan ye tabi hem tok tutar sarımsaklı yogurtlu falan
Canım ben 12 yasından beri mutfaktayım bak bi yerde takıldın sor canım)) gercek diyom he iskender kebabtan tuuttttttt iştee aklına ne gelirse baklavadır çarsaf böregi ayy dolma sarma corba tatlular kekler pastalar
Boşuna kılo almadık yani dimi
Canım sanki benim yaşadıklarımı anlatıyorsunben de çok çabuk yoruluyorum yürüyüş yapmayı çok severim son 2 yıldırda işe yürüyerek gidiyorum insan düz yolda yürürken nefesi kesilir mi? elim ayağım hiç ısınmaz geçen kan ilacını diğer ilacımla (roaccutane) aldım acillik oldummm o yüzden en güzeli doğal yollardan ama bir doktora da danışıcam gerçi burda da doktorumuz var sağolsun yardımcı oluyor kelebekolacam :)
Evlenme çağına geldim hala birşey bilmiyorumuğraşsam belki elimden güzel yemek gelir ama çalışınca eve gidince de hazır yemek olunca da pek uğraşasım gelmiyor bi salatamı yapıyoum o kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?