Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bluebottle tavsiyelerin için tşkler, ben artık karataydaki gibi çok ara yapmıyorum cevizi mesela dışarda olacaksam yiyorum akşam yemeği niyetine çünkü iştahımı kapatıyor acaba ceviz badem fındık ara öğün olarak değilde karataydaki gibi ana öğünlerdeki gibi mi tüketsem?

ya son zamanlardaki yogunlugumdan günleri şaşırdım siz orucum felan diyorsunuz ya cok üzülüyorum.bende genelde aşurede en az 2 tutardım.

Canm aynn bende tutamadım topu topu ıkı gun tutuluyo ondada tutmadım ;(( yazık bana ne kadar sewabı wardı yha

ya son zamanlardaki yogunlugumdan günleri şaşırdım siz orucum felan diyorsunuz ya cok üzülüyorum.bende genelde aşurede en az 2 tutardım.

tatlım ben ramazanda hamıleydım 14 gun tutamadım bebegımı kaybettım sımdı norma hayaıma devam edınce borçlarımı bu hayırlı ayda tutayım dedımhıc anlasılmıyo vakıt cok cabuk gecıyor ve huzurlu oluyosun

Kansızlık için ilaçla tedavi olmayıp doğal yollardan tedavi olsam olur mu acaba, yine de faydası olur mu abartmıyorum o kadar çok ilaç kullandım ki, ilaç görünce midem bulanıyor şu an roaccutane kullanıyorum şu an bahsedince bile midem bulanıyor

cok hafıfı ve lezzetlı oluyo tavsıye ederım belkı gıdınce ıftara bende yapabılırım:)

İlk kez duydum bu yemeği :) ben zaten pek yemek yapmayı bilmem ondan duymamışımdır :) diyette yiyebilir miyiz acaba bi denemek istiyorum.

Karatay dıyetıyle bnm bi komşu ablam var kadın 3 ayda 15 kılo verdı fözümün önünde olmasa inanmam ole düzenli sporda yapamıyo yani karsı komsum cok yaknız maasallah var ya insan azcık sabredince neler olmuyo kı suan hala dewam ediyo banada öneriyoda b ekmeksız durabılırmıyım ki şekeri falan bıraktım ama be bilim ben kendim ayarlayınxa daha iyi oluyo sanki

cnm bende aynı ne ıshalım kesıldı ne de ıstahım kapandı cok yemeye basladım bıraktım suan kac bılmıyorum ama 8 dı 2ay once senın kaclarda cok sukur okkadar etkılemıyo benı suan kac baktırmDIM uzun suredır ellerım ayaklarım hıc ısınmıyo sadece benı o var cabuk yoruluyorum bıde .ben kırmızı uzum suyu yapıyorum evde sekersız ondan ıctım amelıyattan sonra sanırım faydası olsu tavsıye ederım en azından sabahları ıcersın aksam ıcmesen bıle bıde ben cayı cok severım onu azaltamadım bır tek

cnm ben daha once karatyla 10 kılo verdım hamıleleık vs derken aldım yıne sonrasında .karatay gercekten cok ıyı tavsıye ederım suan menulerımı ayarlayamadıgım ıcın yapamıyorum

İlk kez duydum bu yemeği :) ben zaten pek yemek yapmayı bilmem ondan duymamışımdır :) diyette yiyebilir miyiz acaba bi denemek istiyorum.

tatlım ben eskı karatycılardanım yanlış hatırlamıyosam hocanın bı kıtabında vardı benım annem cok yaprdı bu yemegı severek yerdım karatay yaparkende cok sık yapıyordum tavsıye ederım

Kız guldurdun beni tereyag koymassan ye tabi hem tok tutar sarımsaklı yogurtlu falan
Canım ben 12 yasından beri mutfaktayım bak bi yerde takıldın sor canım ))gercek diyom he iskender kebabtan tuuttttttt iştee aklına ne gelirse baklavadır çarsaf böregi ayy dolma sarma corba tatlular kekler pastalar
Boşuna kılo almadık yani dimi

Canım sanki benim yaşadıklarımı anlatıyorsun ben de çok çabuk yoruluyorum yürüyüş yapmayı çok severim son 2 yıldırda işe yürüyerek gidiyorum insan düz yolda yürürken nefesi kesilir mi? elim ayağım hiç ısınmaz geçen kan ilacını diğer ilacımla (roaccutane) aldım acillik oldummm o yüzden en güzeli doğal yollardan ama bir doktora da danışıcam gerçi burda da doktorumuz var sağolsun yardımcı oluyor kelebekolacam :)

Kızlar yarım saat önce 7 otlu vay içtim midemden bir sesler nidalar zannedersiniz senfoni orkestrası içimde ayy cocugu uyutuyom gülesim geliyo gıırrrr gurrrr

Allah kabul etsin cnm
Su rahatsizligim bitsin ben de tutcam bi suru borcum var

Evlenme çağına geldim hala birşey bilmiyorum uğraşsam belki elimden güzel yemek gelir ama çalışınca eve gidince de hazır yemek olunca da pek uğraşasım gelmiyor bi salatamı yapıyoum o kadar :)

evet cnm

Sabah
Bol yeşillik
Zeytin 4 adet
Light beyaz peynirle yapılmış tost kep ekmegi ile
Çeri domates 3
Sivri biber 2
Sekersiz 2 cay
Ara
5 fındık
Yeşilçay
Ögle
Salata bir kase
Bir kase de yogurt
Ara
7 otlu cay
Aksam ki menümü ayarladım
Tavuk kızartıcam eşime bede gögüs haslıcam kendime
Ve olmassa olmas salata
Ayran
Domates corbası bir kase içerim
Eşime birde pilav yaparım pirincten
Ama yemicem tabiki
Su: yatana kadar 3 lt olur
Spor;leslie 3 miile
Bitki çayı.2 kupa
Erknden yazayım aksam yemegimi 6.6:30 yerim canlarımmm

Evlenme çağına geldim hala birşey bilmiyorum uğraşsam belki elimden güzel yemek gelir ama çalışınca eve gidince de hazır yemek olunca da pek uğraşasım gelmiyor bi salatamı yapıyoum o kadar :)

tatlım alış alış ben cok kucuk yastan berı yaptıgım ıcın bana da sorabılırsın:) bu arada oktay ustanın sayfası var ordakı olculer bırebır uyuyo yemek yapmak ıstersen tavsıye ederım ama sorabılırısn cekınmeden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…