Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar cezamı verin lütfen.

Sabahki moral bozukluğu, bozuk tartımın bana, çabalarıma olan hakareti ayrıca eski takımımın durumu nedeniyle bu hafta diplere vuran motivasyonsuzluğum öğle yemeğinde 1 kibrit kutu kadar kadayıfı yememle sonuçlandı.
Dediğim gibi yarın yerine getirmek üzere cezamı uygulayacağım.
Söz veriyorum yarından itibaren toparlanacağım. Kaptancığım negatif etki yaratmak gibi bir niyetim asla yok. Sadece son olanlar yüzünden inan biraz sarsıldım. Yoksa asla kaçamak yapmam ben. Takım arkadaşlarım bilirler. bende kendime inanamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Afiyet olsun cnm.Negatif hava yaratmadin tatlim.Insaniz sonucta canimiz isteyebilir..

ceza olarakta 30 dk temiz havada yürüs yap cnm..hem va alirsin,hem spor yaparsin.hemde sakinlesirsin iyi gelir..Kolay gelsin

Herhalde bıldırımden sonra kımseler olmuyor bn gece toplantımızdan umudu keeeestım kesicem

Afiyet olsun cnm.Negatif hava yaratmadin tatlim.Insaniz sonucta canimiz isteyebilir..

ceza olarakta 30 dk temiz havada yürüs yap cnm..hem va alirsin,hem spor yaparsin.hemde sakinlesirsin iyi gelir..Kolay gelsin

Ben olsam kendime çok fena cezalar verirdim. Çok insaflısın kaptancığım. Temiz havada yürüyüş benim için zevktir.

Herhalde bıldırımden sonra kımseler olmuyor bn gece toplantımızdan umudu keeeestım kesicem

Canım çalışan arkadaşlar var ve maalesef cuma ve pazartesi günleri feci yoğun günlerdir. Ne özelliği varsa sanki herkes o günleri özellikle seçiyor. Yumurta kapı olayı

Bence bundandır sessizlik motivasyonunu düşürme. Hadi bir bardak yeşilçay alalım yudumlayalım
Merve hani geçen dedim ya ben artık kabız olmuyorum diye. Kabız oldum yine.
Çünkü nesfit+ süt bana yaramıyor. Süt beni mahvetti galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar BU AKŞAM PİJAMA PARTİSİNDE TOPLANIYORUZ DEGİLMİ UNUTMADIK YANİ
unutmadim cnm.Aksama burdayim
5. Takım kapanıyomuş paylasım alanımdn okudum offf noluyo ya mıllet gemen pees etmeye basladı
Evet cnm öyleymis..Hayirlisi...
Kıxlar berdesiniz yahuu
Cnm burdayim da bir elim iste,bir elim yemekte..Ögleden sonra ugrarim....

Banucugum annesiyle ilgileniyor heralde cnm benim ya insallah daha iyidir annesi

Sekercigimi göremedim..

Doktorcugumda is basindadir simdi,cai sikkindi zaten..
Birazdan gelir ama herkes

selam akrdeş takımcım,listemizi kontrol edebilirmisiniz.teşekkürler

Moni(91,9/ 91,6 / 0,3/% 0,33 )
Nice15( 64,3 /63,9 / 0,4 / %0,62 )
sky87 (93,0/ 92,9 /0,1 / %0,10 )
iris ( 64,0/ 0/0 /%0 )kendi isteği ile ayrıldı
alsen (65,8 /0 / 0/ %0 )izinli
adayaren38 (67,0/ 66,1/ 0,9 /%1,34 )
maviask (53,6/ 0 /0/%0 )izinli
phalanx(64,0/64,0 / 0/% 0 )kilosu sabit
koizumirisa ( 103,7 /103,3 / 0,4/%0,39 )
mermalade (90,0 / 0 / 0/ %0 )kendi isteği ile ayrıldı
benbirtaneyim ( 66,2/ 65,5 / 0,7 /% 1,1 )
newlife35 ( 57,7/ 60,0/-0,14 / %-0,25 ) 318.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 16 ya bölündü

8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,30

Kızzz edaaaa 30 mekik cezasıda ben verıyorum bi arkadas olarak kızzz bide kadayıf allahım dayanamıyorum kac aylardır tatlı yemedim :))))
Ceza olayı şakaydı
Ayyy kaşım seyerıyo

sky87: 0,11
benbirtaneyim: 1,06
newlife35: 0,24

Yukarıdakileri ben bu şekilde buldum biri daha kontrol ederse daha iyi olur.

Moni(91,9/ 91,6 / 0,3/% 0,33 )
Nice15( 64,3 /63,9 / 0,4 / %0,62 )
sky87 (93,0/ 92,9 /0,1 / %0,11 )
iris ( 64,0/ 0/0 /%0 )kendi isteği ile ayrıldı
alsen (65,8 /0 / 0/ %0 )izinli
adayaren38 (67,0/ 66,1/ 0,9 /%1,34 )
maviask (53,6/ 0 /0/%0 )izinli
phalanx(64,0/64,0 / 0/% 0 )kilosu sabit
koizumirisa ( 103,7 /103,3 / 0,4/%0,39 )
mermalade (90,0 / 0 / 0/ %0 )kendi isteği ile ayrıldı
benbirtaneyim ( 66,2/ 65,5 / 0,7 /% 1,06 )
newlife35 ( 57,7/ 60,0/-0,14 / %-0,25 ) 318.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 16 ya bölündü

8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,3

Monicigim nice in yuvarlamasinda ufak yanlislik vardi ve ben birtaneyim in yuvarlamasinda.Onlari düzelttim ve ortalamaniz 0,3 cikiyor cnm...

Isterseniz bir daha kontrol edin,öyle paylasin..

Kilo verenleri tebrik ediyorum

ben ciktim kizlar simdilik,aksama dogru anca gelirim.Börek istiyorlar ailece.Hamur yogurayimda ispanagi yikicam daha..ee kim yardima geliyor bakim

Canim sin ya,sende iyiki varsin...
Asure yedinmi bu gün
Sevilaycigim seni normalde bu hafta listeye almayi düsünüyordum ama katilim konusunda tam emin olamadim..Haftaya biraz daha fazla mesaj yazmaya gayret edersen kesin listedesin cnm

Kaptancim ben pzt yazmaya baslamistim oncesinde bilgisayar bozuldu demistim ya.ama bu hafta mesaj sayima dikkat ederim olur

Cnm jillian i bi ara denedim.sadece 2 gun yapabildim.bacaklarim cok agrimisti aslinda devam etseydim vucudum alisirdi biliyorum.suan regl yim.pazar gunu ins.jillian a baslayabilirim

Cnm jillian i bi ara denedim.sadece 2 gun yapabildim.bacaklarim cok agrimisti aslinda devam etseydim vucudum alisirdi biliyorum.suan regl yim.pazar gunu ins.jillian a baslayabilirim

Canım regl iken rahat eder misin bilmiyorum ama regl iken yaptığımız sporda normal yaptığımız spordan 2 kat fazla yağ yakıyormuşuz diye okumuştum biryerde ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…