Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Arkasim allah acil sifalar versin

Kızlar sweetten haber aldım, annesi iyiymiş, 1 saate çıkacaklarmış hastaneden.Çok sevindim gerçekten...

Kızlar sweetten haber aldım, annesi iyiymiş, 1 saate çıkacaklarmış hastaneden.Çok sevindim gerçekten...

tanımıyorum ama geçmiş olsun arkadaşımızın annesine :26:

gamzecim ben 13 takımla 10 kg toplamda 20 kg verip 13. takımdan mezun olmuştum biliyorsun. seninle eskiden 9. takımda yarışmıştık. nasıl gidiyor diyet? epey zamandır burdasın o yüzden merak ettim kaç kg verdin? geriye kaç kg kaldı canım

Son düzenleme:

busecimm merhaba ben bir sayfada sana yazmıştım ama sonra sayfaya bakmayı unuttum :) canım ben dukanla hedefime çok yaklaştım ama sonrasında sağlık problemlerim sebebiyle (dukandan dolayı olmadı tabii bu sağlık problemlerim:)) dukanı bıraktım sonrasında aldım verdim, aldım verdim :) şimdi hedefime 5 kilo kaldı ama dukan yapmıyorum şu an sadece normal yediklerime dikkat ediyorum biraz karataya uymaya çalışıyorum :) sen maşallah çok iyi vermiştin bu haftada baya iyi vermişsin nazarım değmesin :)

sağ ol gamzeciiim çok geçmiş olsun neyin vardı? :26: ben de dukan yapmaktan vazgeçtim. bu hafta dukan yapmadan sağlıklı beslenmeye çalışarak dikkat ederek verdim kilomu böylesi daha iyi. hem nasıl beslenmem gerektiğini ögreniyorum. bu sayede daha sonra da kilomu koruyabilcem inşallah dukandan öğrendiğim şeyler de oldu tabi. sabah kahvaltısında dukan krep yapıyorum hala yulaf kepeğiyle bu beni uzun süre tok tutuyor ve kaçamak yapmamı engelliyo benim de 5-6 kilom var. kurtulur ve geri almayız umarım kilolarımızı bu kez. valla bıktım kilo verip almaktan

Canım ben dukanla çok iyi kilo vermiştim şimdi dukan amcamın hakkını yemeyeyim hele sen çok istikrarlıydın :) ama ömür boyu dukanın dediği gibi beslenemeyiz ki en güzeli sağlıklı beslenmeye çalışmak mesela karatay diyeti kilonu verene kadar değil ömür boyu bu diyeti uygulamanı öneriyor, karataya da göz gezdirmeni tasviye ederim

Az kalmış cnmm senin de hedefe yaklaşman, inşallah veririz hiç almayız :)

Bu arada kansızlık vardı ben de dukanı bozmadan son günlerde rengim iyice soldu sporda da fenalaşınca bıraktım ben de.

***4. TAKIM 335.ETAP***
kızlaaarrr bizim listelerimize de bakabilir misinizzzz :))))

gogo2405: (68,3/ 68.1/ 0.2/ %0.29)
cimcimesude: (65,0/ 64.7/ 0.3/% 0.46)
defne2222 : (63.3/ 62.9 / 0.4 / %0.63)
sponge_bop : (65/ 66/ +1/ %-1.54)
beril7776,1 /75.9 /0.2 / %0.26)izne ayrılmak istiyor
beyza199080.5// / % )bildirimde bulunmadı
SsSiMqE72.9/ 72.0 / 0.9/ %1.24 )
yellowmelon66.5/ 66.4 / 0.1/ % 0.15)
nueva4897.3 / 97.3/0 / % 0)kilosu sabit
dcetiner62.2 / 61.7/ 0.5/ % 0.80)
pozitif60.4/ 59.2/ 1.2/ % 1.99) yeni üye hedef kilosu 52

4. Takım Ortalaması %0.46

Kızlar bu hafta yoğurt kürünu yapmaya başlıcam :)

1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın

Ben farklı şeyler denemeyi çok seviyorum kilo verirken deneme tahtası oldum çıktım zatenn

anladım canım çok geçmiş olsun karataya göz gezdirdim ama çok zor geldi bana kendi yağını zeytini vs. kendin yapmak çok zor. her şeyi kendin yapıyorsun. ben yapamam bunları. o yüzden normal sağlıklı beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince inşallah almayız dediğin gibi canım.

Canlar nasıılsınız inş iyisinizdir aksam giremice ama gece burdayım inşşş görüşürüzz

Selam kızlar. bugün ışık hızında bir gün geçirdim. Ve dehşet başım ağrıyor şuan.
İyi hafta sonları diliyorum. Görüşmek üzere:)

Herhalde bıldırımden sonra kımseler olmuyor bn gece toplantımızdan umudu keeeestım kesicem

yok canım olurmu ben akşam sizinleyim eşim gelen kadar

yap canım ben bı kaç gun denedım etkılı özellikle istahı kapatıyor atıştırma hissini gideriyor

Selam kızlar. bugün ışık hızında bir gün geçirdim. Ve dehşet başım ağrıyor şuan.
İyi hafta sonları diliyorum. Görüşmek üzere:)

a.selam canım sanda iyi hafta sonları

Slm kizlar.Nasilsiniz bakim..

ben börek yedim simdi,o yüzden suclu ama mutluyum:26:

ceza vermek isteyenler söyle gecsin

Mutfagimi toparlayip,jullianimi yapip,dusumuda alip,cocuklarimi yatirip geliyorum

İyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize tşk ederim 2 saat önce döndük annem çok şükür iyi şimdi Allah doktorlarımızdan razı olsun geçmiş olsuna gelen giden bu saat oldu uyuyayım dedim bu seferde gece uyuyamam bi slm verip geçmiş yapayım sizlerde iyisinizdir umarıM Noracım ilgin için çok tşkler bitanemmm

DÜnkü MENÜM

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 yumurtalı menemen
10 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan yeşilçay
3 gün kurusu kayısı

ÖĞLE :
1 bardak süt

AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon ciğer
Lahana salatası

SPOR:
90 dk lık karışık hızda yürüyüş
50 mekik
30 squat
sabaha kadarda koridorlarda turladım

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 bardak ayran
sabaha kadar açık şekersiz çay
takviye olarak omega 3

Slm kizlar.Nasilsiniz bakim..

ben börek yedim simdi,o yüzden suclu ama mutluyum:26:

ceza vermek isteyenler söyle gecsin

Mutfagimi toparlayip,jullianimi yapip,dusumuda alip,cocuklarimi yatirip geliyorum

Slm kaptancım sağsalim evimize kavuştuk şükür

Demek börek yedik öylemiiiii ne ceza versek acaba

kızlar ben ahşap boyama kursuna gidiyorum gerçekten çokkkk stres atıyorum vakti olanlara tavsiye ediyorum

size bugun bitirdiğim peçeteliğimin resimlerini ekleyeyim beğencekmisiniz

Ellerine sağlık canım harika olmuş bunun takımını yap artık gazetelik - servis sehpası - telefonluk harika olur

Ceza konusunu düşünelim tatlım

6 sayfalık alıntı yaptım hepsi gitti iyimi bunun bi çaresi olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…