Slm kizlar dun aksamdan bu yana hastanedeyiz annem rahatsizlandi ve hala gozlem altinda tutuluyor su anda tehlikeyi atlatti sukur ogleyin cikarip cikarmayacaklari belli olacak sabah tartilamadim dun 83.2 idim %1.6 cepten alinti yapamiyorum biriniz tabloya eklerse cok sevinirim kaptancim paylasim alanina tasima isi de kaldi dortten once evde olursam tasirim yine optum hepinizi uykusuzluktan oluyorum
Kızlar sweetten haber aldım, annesi iyiymiş, 1 saate çıkacaklarmış hastaneden.Çok sevindim gerçekten...
Canım regl iken rahat eder misin bilmiyorum ama regl iken yaptığımız sporda normal yaptığımız spordan 2 kat fazla yağ yakıyormuşuz diye okumuştum biryerde ben.
Sagol cnm duymustum ama yapamam
Kızlar sweetten haber aldım, annesi iyiymiş, 1 saate çıkacaklarmış hastaneden.Çok sevindim gerçekten...
tanımıyorum ama geçmiş olsun arkadaşımızın annesine :26:
gamzecim ben 13 takımla 10 kg toplamda 20 kg verip 13. takımdan mezun olmuştum biliyorsun. seninle eskiden 9. takımda yarışmıştık. nasıl gidiyor diyet? epey zamandır burdasın o yüzden merak ettim kaç kg verdin? geriye kaç kg kaldı canım
busecimm merhababen bir sayfada sana yazmıştım ama sonra sayfaya bakmayı unuttum :) canım ben dukanla hedefime çok yaklaştım ama sonrasında sağlık problemlerim sebebiyle (dukandan dolayı olmadı tabii bu sağlık problemlerim:)) dukanı bıraktım sonrasında aldım verdim, aldım verdim :) şimdi hedefime 5 kilo kaldı ama dukan yapmıyorum şu an sadece normal yediklerime dikkat ediyorum biraz karataya uymaya çalışıyorum :) sen maşallah çok iyi vermiştin bu haftada baya iyi vermişsin nazarım değmesin :)
sağ ol gamzeciiimçok geçmiş olsun neyin vardı? :26: ben de dukan yapmaktan vazgeçtim. bu hafta dukan yapmadan sağlıklı beslenmeye çalışarak dikkat ederek verdim kilomu böylesi daha iyi. hem nasıl beslenmem gerektiğini ögreniyorum. bu sayede daha sonra da kilomu koruyabilcem inşallah dukandan öğrendiğim şeyler de oldu tabi. sabah kahvaltısında dukan krep yapıyorum hala yulaf kepeğiyle bu beni uzun süre tok tutuyor ve kaçamak yapmamı engelliyo benim de 5-6 kilom var. kurtulur ve geri almayız umarım kilolarımızı bu kez. valla bıktım kilo verip almaktan
Canım ben dukanla çok iyi kilo vermiştim şimdi dukan amcamın hakkını yemeyeyimhele sen çok istikrarlıydın :) ama ömür boyu dukanın dediği gibi beslenemeyiz ki en güzeli sağlıklı beslenmeye çalışmak mesela karatay diyeti kilonu verene kadar değil ömür boyu bu diyeti uygulamanı öneriyor, karataya da göz gezdirmeni tasviye ederim
Az kalmış cnmm senin de hedefe yaklaşman, inşallah veririz hiç almayız :)
Bu arada kansızlık vardı ben de dukanı bozmadan son günlerde rengim iyice soldu sporda da fenalaşınca bıraktım ben de.
Herhalde bıldırımden sonra kımseler olmuyor bn gece toplantımızdan umudu keeeestım kesicem
Kızlar bu hafta yoğurt kürünu yapmaya başlıcam :)
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
Ben farklı şeyler denemeyi çok seviyorum kilo verirken deneme tahtası oldum çıktım zatenn
Selam kızlar. bugün ışık hızında bir gün geçirdim. Ve dehşet başım ağrıyor şuan.
İyi hafta sonları diliyorum. Görüşmek üzere:)
Slm kizlar.Nasilsiniz bakim..
ben börek yedim simdi,o yüzden suclu ama mutluyum:26:
ceza vermek isteyenler söyle gecsin
Mutfagimi toparlayip,jullianimi yapip,dusumuda alip,cocuklarimi yatirip geliyorum
Slm kaptancım sağsalim evimize kavuştuk şükür
Demek börek yedik öylemiiiiine ceza versek acaba
kızlar ben ahşap boyama kursuna gidiyorum gerçekten çokkkk stres atıyorum vakti olanlara tavsiye ediyorum
size bugun bitirdiğim peçeteliğimin resimlerini ekleyeyim beğencekmisiniz
Eki Görüntüle 862203 Eki Görüntüle 862204
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?