Ellerine sağlık canım harika olmuşbunun takımını yap artık gazetelik - servis sehpası - telefonluk harika olur
Ceza konusunu düşünelim tatlım
6 sayfalık alıntı yaptım hepsi gitti iyimibunun bi çaresi olmalı
8-14 kasim mesaj sayilari
NoRaaa:
sekerkiz67:
sahgull:
bluebootle:
Sweetdimple:98
pegasus07:97
8-14 kasim mesaj sayilari
NoRaaa:
sekerkiz67:
sahgull:
bluebootle:
Sweetdimple:
pegasus07:97
çok sevindim canım beğenmeneşuan yeniyim herseye heveslenıyorum tüm teknıkleri öğrenip takım işine öyle girmeyi düşünüyorum
ayy canım o geçmişe alıntı yaparak cevap vermek gerçekten büyük sıkıntı kolay gelsin sana
Bugunku menum
Sabah ac karnina 1 cay kasigi corek otu 4 gunkurusu. su brd sirkeli ilik su
Kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi domates salatalik ceyrek orgu peynir 5 zeytin 3 yemek kasigi yogurt
Ara. Kahve .1 form cay
Ogle. 1 kucuk kase asure
İkindi 1 form cay 1 yesil cay 1 ada cayi
Aksam salata yogurt 1 kase domates corbasi 2 dilim cavdar ekmegi 2 ymk kasi asure
21.00 1 kupa ada cayi
2 lt su
bu hafta kim birinci oldu kızlar
Cok güzel cnm yediklerin...Afiyet olsun...İyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize tşk ederim2 saat önce döndük annem çok şükür iyi şimdi Allah doktorlarımızdan razı olsun geçmiş olsuna gelen giden bu saat oldu uyuyayım dedim bu seferde gece uyuyamam bi slm verip geçmiş yapayım sizlerde iyisinizdir umarıM Noracım ilgin için çok tşkler bitanemmm
DÜnkü MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 yumurtalı menemen
10 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan yeşilçay
3 gün kurusu kayısı
ÖĞLE :
1 bardak süt
AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon ciğer
Lahana salatası
SPOR:
90 dk lık karışık hızda yürüyüş
50 mekik
30 squat
sabaha kadarda koridorlarda turladım
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 bardak ayran
sabaha kadar açık şekersiz çay
takviye olarak omega 3
Cok sevindim cnm annenin iyi olmasina.Tekrar cok gecmisolsunSlm kaptancım sağsalim evimize kavuştuk şükür
Demek börek yedik öylemiiiiine ceza versek acaba
Ne cok sevenim varmis megerse,ceza almamaya bakim ben en iyisi bi dahatekrar çok geçmiş olsun canım
ayyyy ne ceza versek acaba çok heycanladım:76::86:
Cok güzel cnm..Bayildim ben buna...kızlar ben ahşap boyama kursuna gidiyorum gerçekten çokkkk stres atıyorum vakti olanlara tavsiye ediyorum
size bugun bitirdiğim peçeteliğimin resimlerini ekleyeyim beğencekmisiniz
Eki Görüntüle 862203 Eki Görüntüle 862204
Ellerine sağlık canım harika olmuşbunun takımını yap artık gazetelik - servis sehpası - telefonluk harika olur
Ceza konusunu düşünelim tatlım
6 sayfalık alıntı yaptım hepsi gitti iyimibunun bi çaresi olmalı
Bugunku menum
Sabah ac karnina 1 cay kasigi corek otu 4 gunkurusu. su brd sirkeli ilik su
Kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi domates salatalik ceyrek orgu peynir 5 zeytin 3 yemek kasigi yogurt
Ara. Kahve .1 form cay
Ogle. 1 kucuk kase asure
İkindi 1 form cay 1 yesil cay 1 ada cayi
Aksam salata yogurt 1 kase domates corbasi 2 dilim cavdar ekmegi 2 ymk kasi asure
21.00 1 kupa ada cayi
2 lt su
Cok güzel cnm yediklerin...Afiyet olsun...
Cok sevindim cnm annenin iyi olmasina.Tekrar cok gecmisolsun
30 mekik nasil
Ne cok sevenim varmis megerse,ceza almamaya bakim ben en iyisi bi daha
Cok güzel cnm..Bayildim ben buna...
Sey ceza hmm kem kümmm
Cnm dün bendede öyle oldu,bir daha yüregim dayanmadi alnti yapmaya.Dünkü gecmisi okudum ama cevaplayamadim:26:
Cok güzel cnm yediklerin...Afiyet olsun...
Cok sevindim cnm annenin iyi olmasina.Tekrar cok gecmisolsun
30 mekik nasil
Ne cok sevenim varmis megerse,ceza almamaya bakim ben en iyisi bi daha
Cok güzel cnm..Bayildim ben buna...
Sey ceza hmm kem kümmm
Cnm dün bendede öyle oldu,bir daha yüregim dayanmadi alnti yapmaya.Dünkü gecmisi okudum ama cevaplayamadim:26:
Aaa kaçak gelmiş hoşgeldin efsercimgüzel soru en çok kilo bende olduğuna göre sanırım ben
kaçak bu gün hastanedekileri görünce kendini iyice modive oldu
senin adına çok sevindim
Aynen Efsercim tüm hastalıkların sebebi kilo malesef Allah kimseyi hastahaneye ne düşürsün ne de hastahanelerimizi başımızdan eksik etsin gerçi ben hastahanelerde büyüdüm sayılır annem ve 2 teyzem hemşireydi ne ara bu kadar şiştim anlayamadım gitti
Kızlar maşallah 13 sayfa olmuş dünden beri ne hoş sohbetler olmuş 6 sayfayı alıntıladıktan sonra bağlantı koptu ve hepsi gitti tüm mesajları okudum
Yasemin Eda ve Merve ne iyi ettiniz de geldiniz takım hakikaten şenlendi sayenizde
Bluebottle canımcım ne güzel anlatmışsın Karatayı ve bu hafta güzel sonuçlar almana o kadar çok sevindim ki anlatamam takım olarak gayet güzel vermişiz kaçıncı olduk henüz bakmadım fakat ben çok memnunum gamzecim rekor sende takım olarak kocaman bir öpücükyemek yapmayı ben öğretirim sana hiç kafana takma ararsın en ince detayına kadar anlatırım 10 yaşından beri mutfaktayım ben de şekercim üzülme 200 gr nedir ki haftaya verirsin ben dün tartılmıştım bu sabah tartılamadım haftaya hedefim 2 kilo edacım kuru eriğin çekirdeksiz olanları da var onları da bir dene istersen bir lokma kadayıftan birşey olmaz canım haftaya dikkat ederiz hallederiz
Buyrun size en kısa haliyle Karatay
KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..
Hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..Kalori hesabı yapmıyoruz...
En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir..
KARATAY DİYETİ ÖNERİLERİ
Karatay Menüsü
Karatay DİYETİ ile GENÇ KAL UZUN YAŞA...
Bu diyette kalori hesabı ya da diyet ürünlerin peşinden koşmak yok! Et, balık, süt, peynir, yoğurt, yumurta, tereyağı, bakliyat, turşu, sebze, meyve ve kuruyemişler serbest...
Kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız;
kilo verirken halsizlik, bitkinlik, isteksizlik ve yorgunluk hissetmeden, mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamayı arzuluyorsanız; unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe kolaylıkla konsantre olmayı hedefliyorsanız 24 saat 365 gün her yaşta kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir diyet…
"Eşinin, çocuklarının, sevdiklerinin sağlığını (ve elbette kilosunu) düşünen herkesin bu diyeti uygulaması gerekir…
Tavsiyelere uyarak 'sağlıklı ve mutlu bir hayata tekrar merhaba' demek artık çok kolay!
Karatay Diyeti'nin diğer diyetlerden daha rahat uygulanabilir ve farklı olmasının
temelinde, düşük glisemik indeksli besinlerin tüketilmesinin öneminin öne çıkması yatmaktadır…..
Düşük glisemik indeksli besinler vücudumuzda ne gibi değişikliklere
neden oluyor?
• Gün boyunca kan insülini düşük kalır ve dalgalanma göstermediği için
acıkma hissi olmaz. Uzun süre tokluk hissedilir.
• Ara öğün olarak göbekte biriken yağımızı ve iç yağ depolarımızı kullanırız.
• Yağlarımız depolanmaz, daha hızlı yıkılarak giderek azalır, karaciğer ve
göbek yağımız erir ve göbek çevremiz incelir.
• Kilolarımızı rahatlıkla verir, tekrar geri almayız ve verdiğimiz kiloda kalırız.
• Hiçbir şekilde isteksiz, sinirli, sıkıntılı ve umutsuz duygular olmayız.
. Kendimizi bütün gün dinç ve enerjik hissederiz, halsizlik ve bitkinlik olmaz.
• Kaslarımız erimez. Su kaybımız olmaz.
• Karaciğerde biriken yağımız eridiği için, karaciğerimiz sağlığına kavuşarak normal çalışır.
• Metabolizmamızda yavaşlama olmaz, bilakis hızlanır.
• Fizik aktivitemize yorulmadan devam edebiliriz.
• Kan yağlarımız normalleşir; HDL yükselir, depo yağ şekli olan trigliseridler düşer.
• Bağırsaklarımız düzenli şekilde çalışmaya başlar. Kabızlık varsa giderilir.
• Şişmanlık ve obezite önlenmiş olur.
• Obezite sonucu gelişen sağlık sorunları ortaya çıkmaz, çıkmış olanlar da geriler ve düzelir.
• Tansiyonumuz normalleşir.
• Kalp hastalıkları, felç, inme, Alzheimer riski azalır.
• Her türlü kanser riski azalır. Çünkü sürekli şeker ve insülin yüksekliği ve fazla kilolar kanser nedeni olarak kabul edilmektedir.
• Şeker hastalığı gelişmez. Diabet hastalarında şeker kontrolü daha kolay olur, hatta düzelir.
• Şeker hastalığına bağlı tehlikeli komplikasyonlar azalarak yok olur.
• Eklem ağrıları ve artrit gelişmez. Oluşmuş olanlar geriler ve şikâyetler azalır.
• Fibro kistik meme hastalığı oluşmaz.
• Polikistik over hastalığı gelişmez.
• Yaygın fibromiyosit ağrıları geriler ve kaybolur.
• Düşüncelerimiz berraklaşır. Uykularımız düzene girer, horlama biter.
• Hepsinden en önemli olanı, vücut bağışıklık sistemi güçlenir.
• Bakteri, virüs, alerji ve kansere sebep olan etkenlerle hastalanma zorlaşır.
. Hastalanma durumunda da kısa süre içinde sağlığımızı kazanırız.
Tüm bunların sonucunda bütün hiperinsülinemik hastalıklar önlenir,
Şöyle bir not düşeyim kızlar 3 ay öncesine dek diaformin kullanmama rağmen şekerim 180-160 arası oluyordu şu an diaformini (1000 lik)bıraktım ve şekerim en fazla 100 çıkıyor.Gece yatmayayım sabah kalkmayayım diyenlerdendim fakat şimdi erken yatıp dinç bir şekilde erken kalkıyorum koşu bandında en fazla 5.5 hızında yürüyebiliyorum şu an 6.5 e bile çıkıyorum üstelik bu kiloma rağmençevremdeki herkese bahsediyorum umarım hepimiz sağlıklı.kilosuz ve dinç bir hayata merhaba deriz
Hos buldum cnm benim..1 mesajla gecmissin beniHoşgeldin kaptancım
Görmemmi cnm.Son mesajlarda resmen kalori yaktinbenimde 37 canımne kadar azimle tamamladım gördün ama
Rölyef ne:44:Gerçekten çok hoş olmuş tatlım teyzem de gitmişti hepimize birer hediye yaptı bize de damacana tahtası yapmıştı tepsisiyle birlikte
ben rölyef kursuna gideyim diyorum ama becerebilirmiyimki 3 boyutlu tablolar çok hoşuma gidiyor bakalım yanıma bir arkadaş bulursam giderim
Alıntılayamadım canım2 kez gitti tek tek alıntılarsamda trafik karışacak hepinizden özürdilerim:18:
nm takim olarak 2.takim 1. oldu,Üyelerinden biri 1 haftada 3.8 kg vererek 5,7 lik bir yüzde yaptibu hafta kim birinci oldu kızlar
En cok sen verdin cnm dogru ama siralamada yüzdeye bakildigindan blue seni gecti:26:Aaa kaçak gelmiş hoşgeldin efsercimgüzel soru en çok kilo bende olduğuna göre sanırım ben
Tamam cnm,siz sayiyi kararlastirin uyutmadan cekeyim cezamiÇokkkk teşekkür ederim şeker kaptan mışıl mışıl uyuyor şimdi ama dün çok korkuttu beni Allah benim ömrümden alsın ona versin çok düşkünüm annemeRabbim kimseyi annesiz bırakmasın süper bir ceza buldum sana senin 2 numarayı ayaklarının üzerinde oturduğun yerde hoplat indir yere değmemek kaydıyla ben komşuların torunları geldiğinde yapıyorum bazen karnım resmen titriyor onlarında hoşuna gidiyor 50 iyimiki bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?