Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Masallah herkese çok güzel tarısı veremeyenlerin başına

Kızlar nasılsınız bakayım bn ewe yeni geldim teledonumu sarja koycam sonra bıdıbıdı bıdı konuscezz
tesekkür ederim cnm..Sen nasilsin hos geldin

Tak sarja tak,geceler bizim bu gün(arabeske bagladim ben simdiden)
hemen okuyorum cnm

Karanlik eylemi yapiyoruz cnm
Saka cnm,görünmezlik moduna gecmistim öyle kalmisim..Hemen aciyorum yesil isklarimi

Canlarum ciğerlerim bu alsam neler konusacaz bakalım

Doğru canım ve halen bile bile bundan fazgeçmiyoruz
yok ben kararlıyım artık 5 ay süre verdim kendime sonra atıcam kendimi dağlara doğa yürüyüşlerini çok seviyorum kısmet bakalım ya olacak ya olacak olmaması için sebep yok dimi

Gamze Nora değilmi benmi karıştırdım acaba:26:

Rölyef bir resmi kabartıp çökerterek 3 boyutlu bir hale getirme tekniği kaptancım aşk olsun hepimizin bilmediği neler var kimbilir

ilk üçe girmişiz ya süper haber maşallah 3.8 mi gerçekten tebrik etmek lazım

yok kaptancım ben bu haftayı unuttum bile Bluebottle bitanem tebrik ediyorum seni haftaya ben veririm diye söylemiştim

50 iyi kaptancım fazla yormayalım seni hadi bi an önce hoplat da gel bebişde uykusuz kalmasın

Kızlar nasılsınız bakayım bn ewe yeni geldim teledonumu sarja koycam sonra bıdıbıdı bıdı konuscezz

Hoşgeldin canım iyiyiz çokkkk şükür hadi bakalım pijamaları giydik bekliyoruz:13:

ya canım aslında kilo vermedim değil hafta başı 71,8 falandım fazlalıklarımı anca atabildim kızlar gerçeten çok güzel kilo vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum , 3.8 kg mııı wuwwww nasıl olmuş o yaa maşallah

+ 18 olmasinda ben herseye varim

başarı öyküleri beni motive ediyor saolasın canım

+ 18 olmasinda ben herseye varim

kızlar ya yogunluktan yorgunluktan stresten benim resmen sütüm kesildi çocuk çekiyor çekiyor gelmiyor.böyle giderse ben bitki çaylarına başlarım.size tavsiyem özellikle hormon sorunuz varsa biberiye için.ben biberiyeyle 2 defa güzel kilo verdim.yurtdısında arkadas dr tavsiyesiyle yumurtalık kistinde kullandı.

Moral bozmak yok bu hafta bitti haftaya çok güzel sonuçlar alacağına inanıyorum canım 3.8 bana da çok geldi ama neden olmasın çok spor yapmıştır kaçamak yapmamıştır mümkün umarım hızlıca verdiği kilolar kalıcı olarak gider arkadaşımızın koca bir alkışı hakediyor bence:118::118:

başarı öyküleri beni motive ediyor saolasın canım

Sende sağol canım sütünün kesilmesine üzüldüm teyzem yıllar önce aynı sorunla karşı karşıyaydı bol bol enginar ve kurusoğan yemişti gerçekten faydalı oldu dene bi istersen gerçi enginar mevsimi de değil ama konserve alabilirsin
biberiye yi ara ara içiyorum bizim apartmanın bahçesinde var ama kokusunu sevemedim bir türlü

Noranin adi gamzemi.Ben bilmiyordum cnm,dogrudur:26:
Yaptim cnm cezami ,titredim ve julliandan hamlamis bacaklarim tutmuyor su an

Ay evet ya bende cok gülmüstüm onlara,mervecigim bende söylemis olim..Sabah telasindan unutmusum yazmayi
Çürük elmamı Kim demişşş sen bizi bırakıp gitmemek için zayıflamıyosun biliyorum ben
Öyle diyorsan öyle olsun banucugum...Senimi kircam
Evet cnm bende gecen hafta misafir var diye fazla geliyordum anca attim 400 gr verdim o yüzden.Bu hafta en az 1 kg vermek istiyorum ama

Cnm basarai öyküsünü yazarsa bakariz..Bu arkadas gecen haftada 1.olmustu bireyselde..Cok kararli gidiyor.Insallah hemencik ulasir hedefine
Cnm biberiye yag yakimina ve migren agrisinada faydai diye okumustum ben.Bende yagi var,spor yaparken kullaniyorum.Selülit icin iyiymis ve daha cabuk inceltiyormus bacak,göbek kismini
Cnm gecen haftada birinci olmustu arkadasimiz...

Yogurt kürü yapan arkadas

nm ilk basta bende sevmemistim,hatta kaynatmistim ve tadi cok agir olmustu.Sonradan ögrendimki kaynatmamak gerekiyormus..Icine limon ekliyorum,nane limon gibi oluyor ve ilitip bir yudumda bitiriyorum

Ay kıyamam sana akşam akşam yordum seni :109::109: ama gerçekten titreme olayına bayılıyorum

Hatırladım şimdi bende tebrik etmiştim takım olarak maşallah diyelim nazar değmesin

Geçen sene lahana yağı ve portakal yağı sürmüştüm bende inceltiyor diye amannnnn ben neler denemedimki :119: ev aktar gibi oldu zaten her tür yağ ve ot mevcut yağ demişken saç kürümü yapacaktım güya ama gözüm yemedi şimdi yarın yaparım artık

Cocuklarin sütünü icirttim,dislerini fircaladim.Kizlarim yatagina gitti,oglusumda kafasini omuzuma dayamis uyumaya calisiyor..Onuda uyutursam burdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…