Gamze kim:44:
Cnm bunlari okumam iyi oldu...Taze bir karatayci olcam ya,bakalim ne kadar dayanirim
Hos buldum cnm benim..1 mesajla gecmissin beni
Görmemmi cnm.Son mesajlarda resmen kalori yaktin
Rölyef ne:44:
Bende hic bisey bilmiyorum demi
nm takim olarak 2.takim 1. oldu,Üyelerinden biri 1 haftada 3.8 kg vererek 5,7 lik bir yüzde yapti
biz 2. yiz
Takim icindede bluebootle yüzde olarak 1.oldu
En cok kiloyu sweetcigim verdi ama onun kilosu fazla oldugundan yüzde olarak 2. sirada kaldi...
Takim olarak en azi ben verdim,sahgülde sabit kaldi...
En cok sen verdin cnm dogru ama siralamada yüzdeye bakildigindan blue seni gecti:26:
Tamam cnm,siz sayiyi kararlastirin uyutmadan cekeyim cezami
tesekkür ederim cnm..Sen nasilsin hos geldinKızlar nasılsınız bakayım bn ewe yeni geldim teledonumu sarja koycam sonra bıdıbıdı bıdı konuscezz
hemen okuyorum cnmKızlar belki hepiniz okumuşsunuzdur fakat ben yine de paylaşayım dedim bu arkadaşımızın yaşadıkları hemen hemen hepimizin az çok yaşadıklarıyla birebir örtüşüyor pc ye kaydettim ne zaman kaçamak yapma hissi uyansa açıp okuyorum çok asmimi bir dille yazmış uzun gibi görünüyor fakat sıkıcı değil heleki finalde ağlaması inanın benim bile gözlerim doldu motivasyonuzun düştüğü an siz de açıp okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...o-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu-14.html
Bu arada kaptancım sizin ışıkalarınız neden yeşil yanmıyor :26:
Tesekkür ederim cnm..Kizlarin masallahi var gercektende,cok azimliler.Bir ben onlara cekmemisim,cürük elmaMasallah herkeseçok güzel tarısı veremeyenlerin başına
+ 18 olmasinda ben herseye varimCanlarum ciğerlerim bu alsam neler konusacaz bakalım
yok ben kararlıyım artık 5 ay süre verdim kendime sonra atıcam kendimi dağlara doğa yürüyüşlerini çok seviyorum kısmet bakalım ya olacak ya olacak olmaması için sebep yok dimiDoğru canım ve halen bile bile bundan fazgeçmiyoruz
Gamze kim:44:
Cnm bunlari okumam iyi oldu...Taze bir karatayci olcam ya,bakalim ne kadar dayanirim
Hos buldum cnm benim..1 mesajla gecmissin beni
Rölyef ne:44:
Bende hic bisey bilmiyorum demi
nm takim olarak 2.takim 1. oldu,Üyelerinden biri 1 haftada 3.8 kg vererek 5,7 lik bir yüzde yapti
biz 2. yiz
En cok kiloyu sweetcigim verdi ama onun kilosu fazla oldugundan yüzde olarak 3. sirada kaldi...
En cok sen verdin cnm dogru ama siralamada yüzdeye bakildigindan blue seni gecti:26:
Kızlar nasılsınız bakayım bn ewe yeni geldim teledonumu sarja koycam sonra bıdıbıdı bıdı konuscezz
Canlarum ciğerlerim bu alsam neler konusacaz bakalım
Tesekkür ederim cnm..Kizlarin masallahi var gercektende,cok azimliler.Bir ben onlara cekmemisim,cürük elma
Darisi vermek isteyen herkese cnm
biz 2. yiz
En cok kiloyu sweetcigim verdi ama onun kilosu fazla oldugundan yüzde olarak 3. sirada kaldi...
+ 18 olmasinda ben herseye varim
Kızlar maşallah 13 sayfa olmuş dünden beri ne hoş sohbetler olmuş 6 sayfayı alıntıladıktan sonra bağlantı koptu ve hepsi gitti tüm mesajları okudum
Yasemin Eda ve Merve ne iyi ettiniz de geldiniz takım hakikaten şenlendi sayenizde
başarı öyküleri beni motive ediyor saolasın canımKızlar belki hepiniz okumuşsunuzdur fakat ben yine de paylaşayım dedim bu arkadaşımızın yaşadıkları hemen hemen hepimizin az çok yaşadıklarıyla birebir örtüşüyor pc ye kaydettim ne zaman kaçamak yapma hissi uyansa açıp okuyorum çok asmimi bir dille yazmış uzun gibi görünüyor fakat sıkıcı değil heleki finalde ağlaması inanın benim bile gözlerim doldu motivasyonuzun düştüğü an siz de açıp okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...o-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu-14.html
Bu arada kaptancım sizin ışıkalarınız neden yeşil yanmıyor :26:
+ 18 olmasinda ben herseye varim
ya canım aslında kilo vermedim değil hafta başı 71,8 falandım fazlalıklarımı anca atabildimkızlar gerçeten çok güzel kilo vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum , 3.8 kg mııı wuwwww nasıl olmuş o yaa maşallah
başarı öyküleri beni motive ediyor saolasın canım
Noranin adi gamzemi.Ben bilmiyordum cnm,dogrudur:26:yok ben kararlıyım artık 5 ay süre verdim kendime sonra atıcam kendimi dağlara doğa yürüyüşlerini çok seviyorum kısmet bakalım ya olacak ya olacak olmaması için sebep yok dimi
Gamze Nora değilmi benmi karıştırdım acaba:26:
Rölyef bir resmi kabartıp çökerterek 3 boyutlu bir hale getirme tekniği kaptancım aşk olsun hepimizin bilmediği neler var kimbilir
ilk üçe girmişiz ya süper haber maşallah 3.8 migerçekten tebrik etmek lazım
yok kaptancım ben bu haftayı unuttum bile Bluebottle bitanem tebrik ediyorum senihaftaya ben veririm diye söylemiştim
50 iyi kaptancım fazla yormayalım seni hadi bi an önce hoplat da gelbebişde uykusuz kalmasın
Hoşgeldin canım iyiyiz çokkkk şükür hadi bakalım pijamaları giydik bekliyoruz:13:
Ay evet ya bende cok gülmüstüm onlara,mervecigim bende söylemis olim..Sabah telasindan unutmusum yazmayiKaptanımın dediğine katılıyorum bu arada dün o kadar çok güzel şeyler paylaşmışsınki gerçekten çok güldüm özellikle senin saçına kurban olurum deyip yemekten kıl çıkınca deliren tipler çok hoştu
Öyle diyorsan öyle olsun banucugum...Senimi kircamÇürük elmamıKim demişşş sen bizi bırakıp gitmemek için zayıflamıyosun biliyorum ben
Evet cnm bende gecen hafta misafir var diye fazla geliyordum anca attim 400 gr verdim o yüzden.Bu hafta en az 1 kg vermek istiyorum amaya canım aslında kilo vermedim değil hafta başı 71,8 falandım fazlalıklarımı anca atabildimkızlar gerçeten çok güzel kilo vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum , 3.8 kg mııı wuwwww nasıl olmuş o yaa maşallah
Cnm biberiye yag yakimina ve migren agrisinada faydai diye okumustum ben.Bende yagi var,spor yaparken kullaniyorum.Selülit icin iyiymis ve daha cabuk inceltiyormus bacak,göbek kisminikızlar ya yogunluktan yorgunluktan stresten benim resmen sütüm kesildi çocuk çekiyor çekiyor gelmiyor.böyle giderse ben bitki çaylarına başlarım.size tavsiyem özellikle hormon sorunuz varsa biberiye için.ben biberiyeyle 2 defa güzel kilo verdim.yurtdısında arkadas dr tavsiyesiyle yumurtalık kistinde kullandı.
Cnm gecen haftada birinci olmustu arkadasimiz...Moral bozmak yok bu hafta bitti haftaya çok güzel sonuçlar alacağına inanıyorum canım 3.8 bana da çok geldi ama neden olmasın çok spor yapmıştır kaçamak yapmamıştır mümkün umarım hızlıca verdiği kilolar kalıcı olarak gider arkadaşımızın koca bir alkışı hakediyor bence:118::118:
nm ilk basta bende sevmemistim,hatta kaynatmistim ve tadi cok agir olmustu.Sonradan ögrendimki kaynatmamak gerekiyormus..Icine limon ekliyorum,nane limon gibi oluyor ve ilitip bir yudumda bitiriyorumSende sağol canımsütünün kesilmesine üzüldüm teyzem yıllar önce aynı sorunla karşı karşıyaydı bol bol enginar ve kurusoğan yemişti gerçekten faydalı oldu dene bi istersen gerçi enginar mevsimi de değil ama konserve alabilirsin
biberiye yi ara ara içiyorum bizim apartmanın bahçesinde var ama kokusunu sevemedim bir türlü
Noranin adi gamzemi.Ben bilmiyordum cnm,dogrudur:26:
Yaptim cnm cezami ,titredim ve julliandan hamlamis bacaklarim tutmuyor su an
Ay evet ya bende cok gülmüstüm onlara,mervecigim bende söylemis olim..Sabah telasindan unutmusum yazmayi
Öyle diyorsan öyle olsun banucugum...Senimi kircam
Evet cnm bende gecen hafta misafir var diye fazla geliyordum anca attim 400 gr verdim o yüzden.Bu hafta en az 1 kg vermek istiyorum ama
Cnm basarai öyküsünü yazarsa bakariz..Bu arkadas gecen haftada 1.olmustu bireyselde..Cok kararli gidiyor.Insallah hemencik ulasir hedefine
Cnm biberiye yag yakimina ve migren agrisinada faydai diye okumustum ben.Bende yagi var,spor yaparken kullaniyorum.Selülit icin iyiymis ve daha cabuk inceltiyormus bacak,göbek kismini
Cnm gecen haftada birinci olmustu arkadasimiz...
Yogurt kürü yapan arkadas
sahgülcüm peceteliğine bayıldım.
Cocuklarin sütünü icirttim,dislerini fircaladim.Kizlarim yatagina gitti,oglusumda kafasini omuzuma dayamis uyumaya calisiyor..Onuda uyutursam burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?