Begendiğinze sewındımKaptanımın dediğine katılıyorum bu arada dün o kadar çok güzel şeyler paylaşmışsınki gerçekten çok güldüm özellikle senin saçına kurban olurum deyip yemekten kıl çıkınca deliren tipler çok hoştu
kızlar ya yogunluktan yorgunluktan stresten benim resmen sütüm kesildi çocuk çekiyor çekiyor gelmiyor.böyle giderse ben bitki çaylarına başlarım.size tavsiyem özellikle hormon sorunuz varsa biberiye için.ben biberiyeyle 2 defa güzel kilo verdim.yurtdısında arkadas dr tavsiyesiyle yumurtalık kistinde kullandı.
demek yeşil sogan su içiriyor ondan süt yapıyor kerata.
benimkiler uyuduu.eve geldim yedirdim içirdm uyuttum mutfagı topladım ders çalışmam lazım
ben kendime tarcınlı zencefil yaptım bu aralar öğrencilikteki gibi ders calısıyorum die çayı kahveyi çok kaçırdım.çay içmeyim dedim baktım evde zencefil var kabuk tarcın var demledim.
kahve içerdim ama çikosuz kahve gelinsiz damat gibi.
ben bu aralar pişmiş tavuktan beterim.Sen ne için çalışıyosun ders sınav faln mı anlatıysanda bn o konular vakıf olamadım
Kızlar buarada + 18 yokk tabiiki
Hemen menümü paylasayım
Sabah
Bol yeşillikli salata
Ligtg beyaz peynir b kibrit kut
5 zeytin
3 ceviz
1 dılım kep ek
Haslanmış yumurta
Bçk çilek reçeli
Ara
Kendi ysptgım yeşil elma çayım
Ögle
2 kep tost ekmegi arasına sandviç domates peynir ve maydanoz kıvırcıktsn olusuyor
Sekersiz cay 2 bardak
Ara
Yeşilçay
2 tane grissini
Aksam
Taze fasulye 1 por
Salata tabiki
Yogurt bir kase
Spor:3 mile leslie
Su: yatana kadar 4 olur
Kızlar sabshleyin canm yeşilsogan cektı valla galiba cok yemişim acayıp su içtim 3.5 lt oldu hala içiyorumm
ben bu aralar pişmiş tavuktan beterim.
bir yıldır net üzerinden her ptesi ders ekleniyor sınavları vs.bende gebelik dogum cok geri kaldım.yakında final var.bu ay başıma birikmiş kira patladı 3 bin tl.sağlık ocagınınmıs.haberimiz bile yok.aslında bina devlet malı.bizden hiç talep edilmedi pat diye faiziyle ödemessen 1 ay içinde dava acılacak diye.üstüne saglık ocagı yıkılıp yeniden yapılacakmıs.yer bulun dediler.hoppa biz nasıl bulacaksak.bugün belediye başkanından yardım istedik.hacılar virus getirmiş kayıtlı hacıları bulun takip edin dendi.onları aradımm bugün.üstüne bugün bi hasta kafamı bozdu.işim zor .bir dokun bin ah işit gibi oldu.
bir yıldır net üzerinden her ptesi ders ekleniyor sınavları vs.bende gebelik dogum cok geri kaldım.yakında final var.bu ay başıma birikmiş kira patladı 3 bin tl.sağlık ocagınınmıs.haberimiz bile yok.aslında bina devlet malı.bizden hiç talep edilmedi pat diye faiziyle ödemessen 1 ay içinde dava acılacak diye.üstüne saglık ocagı yıkılıp yeniden yapılacakmıs.yer bulun dediler.hoppa biz nasıl bulacaksak.bugün belediye başkanından yardım istedik.hacılar virus getirmiş kayıtlı hacıları bulun takip edin dendi.onları aradımm bugün.üstüne bugün bi hasta kafamı bozdu.işim zor .bir dokun bin ah işit gibi oldu.
vveeee ben uzun süredir ilk defa çiko yemedim.henüz gün bitmedi ama tutun beni yemiycemmmmmmmmm
Canini sikmamaya calis cnm.isin zor valla..Keske anladigim bisey olsaydida yardim edebilseydim:26:ben bu aralar pişmiş tavuktan beterim.
Memnun oldum cnm.Eltilerinle ilgili bir yazini okumustum baska bir topikte,dügün günü olaniKızlar nerdsinz kız larrr kız hiçmi kaynatcak biliniz yok
Neyse ben kendimden vahsedıyım
istanbul dogma buyume aslen giresun lutum
Ama eşim samsun havzalı
23 yaslarında 1 kızı olan bır vatandasım arkadaslar okuyorum bu arada ıktısat 3. Sınıfa gıtcektımde bu sene dondurdum işte cocuk falan ama tekrar sınava gırmeye karar verdım
Burcum başak
İstanbulda kayabası basaksehırde oturuyorum canlarım
3 tane elticiğim var
En küçükleri bnm düşününnn)
Ve kılo vermm en cok onları gıcık etti sohbet edersek dewamnda anlatırım
Cnm durup durup ne yaziyorsunuz,ee ne konusuyorsunuz diye tepemde bitiyor.4 lt çok olmazmı canım böbreklerin çok yorulmasın soğan şifa kaynağı afiyetolsun canım iyi yapmışsın
hava soğuk olsun razıyım ama böyle kapalı olunca içim sıkılıyor nedense yasemincim
kolay gelsin canım
Çiko lokum cıss unutun bunları
ilahi kaptanım hasta edicen adamı ne günahı vardıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?