Askolsun cnm.Sabahtan beri bu saati bekliyorum.adami bile attim disari,bende varim yaKız yasemın kardes pijama partisinde bi tek sen ben warız neyse saat daha yeni 11 oldu gelirler inş kızz ben kendime bi kahve yapayım kahve içince dınlenıyorum ınanırmısın sankı bı ohhhhhh dıyışim var içince görme
Kamuya ait bir malın kirasını neden sizden istiyorlarki gerçekten ilginç bugün okumuştum hastanla yaşadığın sorunu ama hata sende bacım senin de bir özel hayatın var telefonu vermekle hata etmişsin bence ne diyim işiniz zor allah zihin açıklığı versin sana hem çocuklar hem sınav ama senin başaracağına tüm kalbimle inanıyorum
Kız yasemın kardes pijama partisinde bi tek sen ben warız neyse saat daha yeni 11 oldu gelirler inş kızz ben kendime bi kahve yapayım kahve içince dınlenıyorum ınanırmısın sankı bı ohhhhhh dıyışim var içince görme
Askolsun cnm.Sabahtan beri bu saati bekliyorum.adami bile attim disari,bende varim ya
Hadi kahve benden olsun cnm..Afiyet olsun
Eki Görüntüle 862461
vveeee ben uzun süredir ilk defa çiko yemedim.henüz gün bitmedi ama tutun beni yemiycemmmmmmmmm
Bravo cnm..Süprsin..vveeee ben uzun süredir ilk defa çiko yemedim.henüz gün bitmedi ama tutun beni yemiycemmmmmmmmm
Cocuklar yapiyor bazen öyle.Dün gece 2 de oglan kalti.Onu uyuttum,3 te büyügüm kalkti,rüya görmüs korkmus.Rüyasinda biri kaciriyormus yavrumu
ben öğrenciyken sabah namazına kadar yatmazdım namazdan sonra yatar 9dada kalkardım.yaşlandımmm.şimdi sabah uyuyabilecegimi bilsem gece ders çalışırım ama benim kuzular bazen abartıp 5-6 gibi kalkıyorlar.
Afiyet olsun cnm benimOhhh ohh gelin şenlensin kızzz kahveyı çekip alsam şurdan hay allh razı olsun içtim say
aile hekimleri her işlerini kendi görüp her giderlerini kendi ödüyor.bir cok asm devletin değil ve onlar kirayı bastan beri ödüyor benim gibi bazılarına devletin binası denk geldi.bize kimse kira demedi bizden biz ödemeyecemiyiz diyen bile oldu haziranda kira sözleşmesi imzaladık devletle.ozamandan beri maaşımdan kesiliyordu.şimdi akıllarına esmiş haziran öncesini hesaplamıslar.ahh bizim işler cokk zor ve karısık.her aile hekiminin cebi var işe özel.onla hergün hastaları arayı aman aşınız var aman takibiniz var diyoruz.faturada bize ait.o teli aramış.bazı şeyler güzel ama anlayana.bebeklerin aşı takibi vs zorunlu olması güzel ama insanlar bunun kıymetini anlamıyor.bana kayıtlı bir gebenin ayagına kadar gittik takibin var gel diye ben saglık ocagına ömrümde gitmedim gitmem demezmi.ben hergün gidiyom dedim bendeKamuya ait bir malın kirasını neden sizden istiyorlarki gerçekten ilginç bugün okumuştum hastanla yaşadığın sorunu ama hata sende bacım senin de bir özel hayatın var telefonu vermekle hata etmişsin bence ne diyim işiniz zor allah zihin açıklığı versin sana hem çocuklar hem sınav ama senin başaracağına tüm kalbimle inanıyorum
Canm bn kendimi bildim bileli yeşilsogandan sonra min 3.5 lt içiyorum yani zırt bırt tuvalete gıdıyorum ama birgunluk bişi dıyıp gecıstryom acıkcası4 lt çok olmazmı canım böbreklerin çok yorulmasın soğan şifa kaynağı afiyetolsun canım iyi yapmışsın
hava soğuk olsun razıyım ama böyle kapalı olunca içim sıkılıyor nedense yasemincim
kolay gelsin canım
Çiko lokum cıss unutun bunları
ilahi kaptanım hasta edicen adamı ne günahı vardıki
Canini sikmamaya calis cnm.isin zor valla..Keske anladigim bisey olsaydida yardim edebilseydim:26:
Memnun oldum cnm.Eltilerinle ilgili bir yazini okumustum baska bir topikte,dügün günü olani
Benimde 4 elti var,benimle birlikte 5 tane
Cnm durup durup ne yaziyorsunuz,ee ne konusuyorsunuz diye tepemde bitiyor.
Bende hadi kahveye git sen dedim.Ne edecen kadin muhabbetini dedim.
O da yok soguk cikmam,surda pc de haberleri okucam dedi,ama en sonunda gönderdim
Tekrar menun oldum banucugum.Ikizler burcumu:18:yeme Yasemincim aferim sana canın çikolata istediğinde veya tatlı krizine girdiğine ne yap biliyomusun yarım su bardağı süt ılıt yarım incir ekle ve rondodan geçir çay kaşığıyla ye ama hüpletme bu anlık çözüm - sürekli hazır bulundurmak istersen incir uyutması deniyor onu yapar buzdolabına atarsın
Ben İzmirin Buca semtinde oturuyorum kızlar 39 yaşındayım sınıf öğretmeniyim fakat atamam çok yers yere çıktı o zamanlar ortalık karışıktı ve ailem yollamadı ben de kuzenlerimi komşu çocuklarını eğittim anneciğimle birlikte yaşıyorum anne baba 3 yaşında ayrılmış ikizler burcuyum foruma kayıt olurken aceleden yanlış kaydettim Banunun anlamı zaten kadın hatun ev hanımı demekmiş
işte buyrun tam ben
Cnm durup durup ne yaziyorsunuz,ee ne konusuyorsunuz diye tepemde bitiyor.
Bende hadi kahveye git sen dedim.Ne edecen kadin muhabbetini dedim.
O da yok soguk cikmam,surda pc de haberleri okucam dedi,ama en sonunda gönderdim
yazdım kenara.tarifi.yeme Yasemincim aferim sana canın çikolata istediğinde veya tatlı krizine girdiğine ne yap biliyomusun yarım su bardağı süt ılıt yarım incir ekle ve rondodan geçir çay kaşığıyla ye ama hüpletme bu anlık çözüm - sürekli hazır bulundurmak istersen incir uyutması deniyor onu yapar buzdolabına atarsın
Ben İzmirin Buca semtinde oturuyorum kızlar 39 yaşındayım sınıf öğretmeniyim fakat atamam çok yers yere çıktı o zamanlar ortalık karışıktı ve ailem yollamadı ben de kuzenlerimi komşu çocuklarını eğittim anneciğimle birlikte yaşıyorum anne baba 3 yaşında ayrılmış ikizler burcuyum foruma kayıt olurken aceleden yanlış kaydettim Banunun anlamı zaten kadın hatun ev hanımı demekmiş
işte buyrun tam ben
bende geldim..... kociş yattı, ben bugun geç yatıcam dedim kaçtım
Erkekler hakikaten bizlerden daha meraklı oluyor bizim adımız çıkmış iyi yapmışın şekercim kaldık bizbize kahve için sağol canımcım
ama ben günde bri tane içiyorum ellerine sağlık
Hoşbuldum Mervecim sen düzenlersin de gelmezmiyiz pijama partisine
Evet cnm bende sinir oldum,birde demezmi ben bunla ne yapacam diye,sanane yahu birak kendileri ne yaparsa yapsin.O model eltilerden bendede var cnm.Ara sira gelip takip ediyorlar beni,o yüzden derinlere girmeyeyimCanm bn kendimi bildim bileli yeşilsogandan sonra min 3.5 lt içiyorum yani zırt bırt tuvalete gıdıyorum ama birgunluk bişi dıyıp gecıstryom acıkcası
Ayyy allah askına o topıkte konu açan kadına biii gıcıık oldum aynı bnm büyük elti varya bi o mu dıye düşünmedim degil
Seninde okudugun gıbı daha ılk gunden gardımı aldım hepsıne azcık yüzlerıne guldummü afedeersin içine edıyolarr o yüzden mesafeee
Hos geldin cnm.iyi yapmissin cnm..ohhh sabahlar olmasinbende geldim..... kociş yattı, ben bugun geç yatıcam dedim kaçtım
Varmi böyle doktorlar cnm..Ne güzel kiymetini bilsinler valla söyle onlara..Bulmuslarda bunuyorlaraile hekimleri her işlerini kendi görüp her giderlerini kendi ödüyor.bir cok asm devletin değil ve onlar kirayı bastan beri ödüyor benim gibi bazılarına devletin binası denk geldi.bize kimse kira demedi bizden biz ödemeyecemiyiz diyen bile oldu haziranda kira sözleşmesi imzaladık devletle.ozamandan beri maaşımdan kesiliyordu.şimdi akıllarına esmiş haziran öncesini hesaplamıslar.ahh bizim işler cokk zor ve karısık.her aile hekiminin cebi var işe özel.onla hergün hastaları arayı aman aşınız var aman takibiniz var diyoruz.faturada bize ait.o teli aramış.bazı şeyler güzel ama anlayana.bebeklerin aşı takibi vs zorunlu olması güzel ama insanlar bunun kıymetini anlamıyor.bana kayıtlı bir gebenin ayagına kadar gittik takibin var gel diye ben saglık ocagına ömrümde gitmedim gitmem demezmi.ben hergün gidiyom dedim bende
Bir ikizler daha,benimi siniyor acaba birileriyazdım kenara.tarifi.
bende ikizlerim geveze cinsinden
Evet cnm ya aksama kadar burun burunayiz,yinede cikmiyor.tamam biliyorum cok seviyor beni ama arada nefes almak lazimErkekler hakikaten bizlerden daha meraklı oluyor bizim adımız çıkmış iyi yapmışın şekercim kaldık bizbize kahve için sağol canımcım
ama ben günde bri tane içiyorum ellerine sağlık
Hoşbuldum Mervecim sen düzenlersin de gelmezmiyiz pijama partisine
aile hekimleri her işlerini kendi görüp her giderlerini kendi ödüyor.bir cok asm devletin değil ve onlar kirayı bastan beri ödüyor benim gibi bazılarına devletin binası denk geldi.bize kimse kira demedi bizden biz ödemeyecemiyiz diyen bile oldu haziranda kira sözleşmesi imzaladık devletle.ozamandan beri maaşımdan kesiliyordu.şimdi akıllarına esmiş haziran öncesini hesaplamıslar.ahh bizim işler cokk zor ve karısık.her aile hekiminin cebi var işe özel.onla hergün hastaları arayı aman aşınız var aman takibiniz var diyoruz.faturada bize ait.o teli aramış.bazı şeyler güzel ama anlayana.bebeklerin aşı takibi vs zorunlu olması güzel ama insanlar bunun kıymetini anlamıyor.bana kayıtlı bir gebenin ayagına kadar gittik takibin var gel diye ben saglık ocagına ömrümde gitmedim gitmem demezmi.ben hergün gidiyom dedim bende
bende geldim..... kociş yattı, ben bugun geç yatıcam dedim kaçtım
Tekrar menun oldum banucugum.Ikizler burcumu:18:
Benim esimde tam bir ikizler ve ben onunla cok zorlaniyorum bazen.Gecesiyle sabahi birbirini tutmuyor.Bazen su icinde ikizini bogmak istiyorum..Aksam tatile gitme karari aliyoruz mesela,sabah oldumu 40 bahane cikiyor..Off offf ne cektim su ikizlerden
Ama sen hic ikizler gibi durmuyorsun.Yükselenin dahami baskin acaba
Evet cnm bende sinir oldum,birde demezmi ben bunla ne yapacam diye,sanane yahu birak kendileri ne yaparsa yapsin.O model eltilerden bendede var cnm.Ara sira gelip takip ediyorlar beni,o yüzden derinlere girmeyeyim
Hos geldin cnm.iyi yapmissin cnm..ohhh sabahlar olmasin
Varmi böyle doktorlar cnm..Ne güzel kiymetini bilsinler valla söyle onlara..Bulmuslarda bunuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?