Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah kavustursun canım çok zordur ya bide çocuklarlar inşallah kavuşursunuz, ayy ben düşünemiyorum başka ülkeyi bırak şehirlerde yaşadığımızı
Bir ikizler daha,benimi siniyor acaba birileri
birini kovdun al sana ikisimi diyor ne:18:

ikizler bişeymi benim kociş koç

Cnm benimki özelliklerini cifter cifter tasiyor masallah.Allahim esime eli bol davranmis,her özellikten katiyla vermis
Cnm benim onbucuk sene oldu..Ben yemediysem sen yemezsin merak etme..

Artik bende takmiyorum,gitmiyorum bile evlerine.Gecen gün eltimin oglu gelmisti bize,amcasi demis hic gelmiyorsunuz,ben gelyorum ama siz hep geri duruyorsunuz.O da demis yengemde gelmiyor..Ben duydum zaten sinirlerim tepeme firladi.Dedim gitmem diye...Yani bunun önceside var o yüzden sinirlendim

yazdım kenara.tarifi.
bende ikizlerim geveze cinsinden

Mesaj sayılarımdan belli değilmi geveze olduğum seviyorum konuşmayı napim Yandın sen kaptancım eşinin ahımı tuttu ne

İnşallah eşin dersini verir yanına gelir de yükün biraz hafifler bacım en güzelini yapmışsın evlenmekle şu an zorlansanda gelince eminim çok mutlu bir yuvan olacak allahın izniyle

Benim 17 haziran canım haziranda parti yapalım

Eywallah can kızz allh seni kendimi mekan sahıbı gıbı hıssettım hanı olur yha fılmlerde dup tısss duptısss partı fakn ayarlarlar

Mekan sahibi zaten sensin Mervecim sen davet ettin davete icabet etmek lazım

Bnm üsttedki komsunun çocucgu mısket fırlatıyo yıne yere allah bu cocugu davul etsın

kaptanım senin burcun ne?
banucum,maaşımız bize kayıtlı sayısına bağlı evet.ne kadar gebe ne kadar bebek ne kadar yaşlı okadar fazla maaş.ama tel su dogalgaz faturaları çalışan temizlikçi parası işyeri kirası herşey bize ait.kullandıgımız masa sandelye devlet malıysa ona bile kira ödüyoruz.veee eskiye oranla iş yükü cok ağır eskiden 90 hastada baksan eve gelince herşey biterdi.şimdi aman bu ay hangi gebe gelmedi aşılarmı eksik.en kötüsüde mesela ben bu 3 ay aşı sorumlusuyum gece gündüz ulaşılır olmam lazım aşı dolabı 1derece düşsün yada yükselsin anında mail msj arama fırla sağlık ocagına dolabı ayarla.

Allah kavustursun canım çok zordur ya bide çocuklarlar inşallah kavuşursunuz, ayy ben düşünemiyorum başka ülkeyi bırak şehirlerde yaşadığımızı

Koçlar nasıldır ki:26: ben hiç anlamam bu burç uyumlarından sadece kendi burcumu arada okurum o kadar

Cnm o kadar samimi söylüyorum ki ikizler burcu özelliklerini,özelliklede cift karakter özelligini tasiyan biriyle evli olmak cok zor.Birde sen balik burcuysan dahada zor cünkü hic anlasamazlar.Biz nasil bunca yil anlastik diye bazen düsünüyorum da benim yükselenim kova,o bizi kurtariyor sanirim

Benim büyük kizim koc..Baskin karakter olmaktan baska suclari yoktur

Insallah kazabir cnm..cabucak kavusursunuz...

Aman bışver bacım bırakalım eltıcıklerı))
KıZlar ne dicwm aksam cocugu uyuttuktan sonra eşim dedıkı az resımlerı getırde bakalım bekarlık ayy dedım tmm resimlere bakıyoz sımdı bole 18 19 yasları bnm kılere eşim dedı kı kız bu ne dedım ne dudagınA reçel mi sürdün baktım kı parlatıcı ayy bı guldumm yarabbim bi sürmüşüm ki sapır sapır damlıcak nerdeyse
Aklına geldıde alırdım ucuzluk pazarlarından süre süree süre sanırsın boya ddegıl dış cephe kaplaması

benim kocişte koç..benim tam tersim..ilk kızım ikizler oğlum koç.bana hep senin gibi kızımız olsun dedi kızım ikizler bende senin gibi oğlum olsun dedim oğlum koç Allah gönlümüze göre verdi.

Yasemincim ne diyim hakkınızı helal edin canım gerçekten sorumluluklarınız çok ağır tüm bunları çıkınca size ne kalırki aldığınız maaş kuşa döner sanırım bu uygulama iyi olmadı sizin açınızdan

Merve oklavan yoku bacım iki tık tık yapıver

Kesin tuttu cnm.Kahveleri sevmiyor,sigara cok iciyorlar diye.Eve geldimide üstüne siniyor koku o yüzden gitmiyor.Bende git bir alman kahvesine dedim.Artik ya kayinvalideye gitti,yada kahveye..Aman gitsinde nereye giderse gitsin

Bnm üsttedki komsunun çocucgu mısket fırlatıyo yıne yere allah bu cocugu davul etsın

Cnm ben balik burcuyum,yükselenim kova ama.ikisininde özelliklerini tasirim
mervecim öle deme yazık gazı kalır karnında ne sancı yapar biliyonmu.

Koçlar nasıldır ki:26: ben hiç anlamam bu burç uyumlarından sadece kendi burcumu arada okurum o kadar
Benim büyügü koc.Cok zekidirler.baskin karakter olmak isterle.her ortamda sözleri gecsin isterler..Biraz pohpohlanmayi sevrler.Cok yumusak kalplidirler ama...Böyle bisey iste

Kendili rezzan kiraz gibi hissettim bir an

estf.canım.yinede hamdolsun iyi maaş alıyoruz.sadece herkesin duydugu o yüksek rakamlar tamamen cebimize kalmıyor.

Kızzz arkadasım oklava tavanımı yıpratıyo aradım konşumun numarası var dedım yawuzu ver az efendim teyze dedı cocuk korktu sabim
len bırak o misketi gelirim yukarı pipini orta yerınden keserim dememle cocugun aglaması bir oldu ayy bu aksam cok guldum komsum diyo kı allah seni iyi kızz ole denlır mı
Kızz cadı xocugun elinden al mısketı yolarım sacını dedim şakalasıyoz bılıyo )))))

17 haziranda çifte kutlama isteriz kaptancım pastasız tabiki gerçi o zamana erir biteriz biz

Balık burcu hakikaten çok duygusal ünv deki erkek arkadaşım balık burcuydu kırılgan hassas allam içine atat ata bi hal olurdu garibim

ama yine de iyi anlaşırdık allah yazmamış vardır bi bildiği

mesaj sayısını sayma bacım en son profilinden sayarsın ben oyle yapıyorum kolay oluyor yoksa numarayı hatırlamak zor oluyor

o parlatıcılar güzeldi ama ben de avondan alırdım birde yaldızlıları var ya allahım ne akılmış bizdeki

eşimde onlein.dersçalışıyor arada bana yazıyor ne kadar çalıştın diye.bi bilse nette gevezelik yapıyorum.ben onu ikide bir sorguluyorum,çalışıyormusun diye.

merhaba hanımlar:) ben akşam oturmasına gittim komşuya 11i geçiyordu döndüm, oğlanı anca yatırabildim eşim uyutuyor ben de buraya geleyim dedim.. geçmişi okuyamadım baya sayfa birikmiş:)

sweet annen nasıl oldu canım?

bir de yarışmada kaçıncı olduk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…