Allah kavustursun canım çok zordur ya bide çocuklarlar inşallah kavuşursunuz, ayy ben düşünemiyorum başka ülkeyi bırak şehirlerde yaşadığımızıbenim kocam hala okuyor hemde yurtdısında.3yıl önce bitecekti bir takıldı tek dersten sürünüyor.30 kasımda sınavı var umarım bu sefer biter yoksa cok başım ağrıyacak.sen onla niye evlendinde niye evlendin.sevdim ulennnn..
Bir ikizler daha,benimi siniyor acaba birileri
birini kovdun al sana ikisimi diyor ne:18:
Cnm benimki özelliklerini cifter cifter tasiyor masallah.Allahim esime eli bol davranmis,her özellikten katiyla vermisGerçekten bilmiyordum bir de aile hekimliği kebap derler kendisine bağlı hasta ne kadar çok olursa o kadar çok maaş alırlar diye bir söylenti var ama bu giderleri hesaba katan yok ne diyim bacım allah yardımcınız olsun hanfendi nereye gidiyormuş acaba iyi sabırlıymışsın
hoşgeldin canımcım az once kayboldun bende acaba uykuyamı yenildi diye düşünmüştüm açıkçası
Yükselenimi bilmiyorum canım ne annem ne babam doğum saatimi hatırlamıyor abim de ikizler ama hiç çift karakterli değiliz yani fakat diğer tüm genel özelliklerini taşıyorum
Cnm benim onbucuk sene oldu..Ben yemediysem sen yemezsin merak etme..Walla bnde azıma gelenı yazdım bırakkk allahsen boyle tipleri kendi haline bırakcan
Bnden buyuk bı eltım var bn kurban bayramnda 65 tum 74 den dustum yanı o zamana kadarda gorumedıydık kızlar kardesıme dıyo kı ayyy burcu ne kadar zayıflmıssın kardesmde dedı kı yoo aynıyım kı 70 kılo kardesim inadına aolemedı ama mısafırlıklere beraber gıttık hep mıllet bna merve ne guzel plmusun ne kadar kılo vermışşın dedıkce bnm eltı hee ole bnde farkttım de işte ne bılım falan dedı pehhhhh hepsını kafaya taksam varya 3 senede kafayı yerdımm)
yazdım kenara.tarifi.
bende ikizlerim geveze cinsinden
Eywallah cankızz allh seni kendimi mekan sahıbı gıbı hıssettım hanı olur yha fılmlerde dup tısss duptısss partı fakn ayarlarlar
Bnm üsttedki komsunun çocucgu mısket fırlatıyo yıne yere allah bu cocugu davul etsın
Allah kavustursun canım çok zordur ya bide çocuklarlar inşallah kavuşursunuz, ayy ben düşünemiyorum başka ülkeyi bırak şehirlerde yaşadığımızı
ikizler bişeymi benim kociş koç
Cnm o kadar samimi söylüyorum ki ikizler burcu özelliklerini,özelliklede cift karakter özelligini tasiyan biriyle evli olmak cok zor.Birde sen balik burcuysan dahada zor cünkü hic anlasamazlar.Biz nasil bunca yil anlastik diye bazen düsünüyorum da benim yükselenim kova,o bizi kurtariyor sanirimAllah kavustursun canım çok zordur ya bide çocuklarlar inşallah kavuşursunuz, ayy ben düşünemiyorum başka ülkeyi bırak şehirlerde yaşadığımızı
ikizler bişeymi benim kociş koç
benim kocam hala okuyor hemde yurtdısında.3yıl önce bitecekti bir takıldı tek dersten sürünüyor.30 kasımda sınavı var umarım bu sefer biter yoksa cok başım ağrıyacak.sen onla niye evlendinde niye evlendin.sevdim ulennnn..
Koçlar nasıldır ki:26: ben hiç anlamam bu burç uyumlarından sadece kendi burcumu arada okurum o kadar
Mesaj sayılarımdan belli değilmi geveze olduğum seviyorum konuşmayı napimYandın sen kaptancım eşinin ahımı tuttu ne
İnşallah eşin dersini verir yanına gelir de yükün biraz hafifler bacım en güzelini yapmışsın evlenmekle şu an zorlansanda gelince eminim çok mutlu bir yuvan olacak allahın izniyle
Benim 17 haziran canım haziranda parti yapalım
Mekan sahibi zaten sensin Mervecim sen davet ettin davete icabet etmek lazım
Bnm üsttedki komsunun çocucgu mısket fırlatıyo yıne yere allah bu cocugu davul etsın
Cnm ben balik burcuyum,yükselenim kova ama.ikisininde özelliklerini tasirimkaptanım senin burcun ne?
banucum,maaşımız bize kayıtlı sayısına bağlı evet.ne kadar gebe ne kadar bebek ne kadar yaşlı okadar fazla maaş.ama tel su dogalgaz faturaları çalışan temizlikçi parası işyeri kirası herşey bize ait.kullandıgımız masa sandelye devlet malıysa ona bile kira ödüyoruz.veee eskiye oranla iş yükü cok ağır eskiden 90 hastada baksan eve gelince herşey biterdi.şimdi aman bu ay hangi gebe gelmedi aşılarmı eksik.en kötüsüde mesela ben bu 3 ay aşı sorumlusuyum gece gündüz ulaşılır olmam lazım aşı dolabı 1derece düşsün yada yükselsin anında mail msj arama fırla sağlık ocagına dolabı ayarla.
mervecim öle deme yazık gazı kalır karnında ne sancı yapar biliyonmu.
Benim büyügü koc.Cok zekidirler.baskin karakter olmak isterle.her ortamda sözleri gecsin isterler..Biraz pohpohlanmayi sevrler.Cok yumusak kalplidirler ama...Böyle bisey isteKoçlar nasıldır ki:26: ben hiç anlamam bu burç uyumlarından sadece kendi burcumu arada okurum o kadar
estf.canım.yinede hamdolsun iyi maaş alıyoruz.sadece herkesin duydugu o yüksek rakamlar tamamen cebimize kalmıyor.Yasemincim ne diyim hakkınızı helal edin canım gerçekten sorumluluklarınız çok ağır tüm bunları çıkınca size ne kalırki aldığınız maaş kuşa döner sanırım bu uygulama iyi olmadı sizin açınızdan
Merve oklavan yoku bacım iki tık tık yapıver
Yasemincim ne diyim hakkınızı helal edin canım gerçekten sorumluluklarınız çok ağır tüm bunları çıkınca size ne kalırki aldığınız maaş kuşa döner sanırım bu uygulama iyi olmadı sizin açınızdan
Merve oklavan yoku bacım iki tık tık yapıver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?