komsundan cok sanki sen cadısın merve kız öyle mi denir çocuga.Kızzz arkadasım oklava tavanımı yıpratıyo aradım konşumun numarası var dedım yawuzu ver az efendim teyze dedı cocuk korktu sabim
len bırak o misketi gelirim yukarı pipini orta yerınden keserim dememle cocugun aglaması bir oldu ayy bu aksam cok guldum komsum diyo kı allah seni iyi kızz ole denlır mı
Kızz cadı xocugun elinden al mısketı yolarım sacını dedim şakalasıyoz bılıyo)))))
Cnm ugrasma mesajla,cuma toptan sayarsinsaymıyorum ulennn bu mesajları hep öncekini unutuyorum ufff çorba oldu
Bende var verimmiEki Görüntüle 862509Yasemincim ne diyim hakkınızı helal edin canım gerçekten sorumluluklarınız çok ağır tüm bunları çıkınca size ne kalırki aldığınız maaş kuşa döner sanırım bu uygulama iyi olmadı sizin açınızdan
Merve oklavan yoku bacım iki tık tık yapıver
kalbiniz temizmis cnm.ne güzelbenim kocişte koç..benim tam tersim..ilk kızım ikizler oğlum koç.bana hep senin gibi kızımız olsun dedi kızım ikizler bende senin gibi oğlum olsun dedim oğlum koç Allah gönlümüze göre verdi.
Bende bazen yag sürerdimAman bışver bacım bırakalım eltıcıklerı))
KıZlar ne dicwm aksam cocugu uyuttuktan sonra eşim dedıkı az resımlerı getırde bakalım bekarlık ayy dedım tmm resimlere bakıyoz sımdı bole 18 19 yasları bnm kılere eşim dedı kı kız bu ne dedım ne dudagınA reçel mi sürdün baktım kı parlatıcı ayy bı guldumm yarabbim bi sürmüşüm ki sapır sapır damlıcak nerdeyse
Aklına geldıde alırdım ucuzluk pazarlarından süre süree süre sanırsın boya ddegıl dış cephe kaplaması
Yazik kiz cocuga...Seni sünnetci sanacak sonraKızzz arkadasım oklava tavanımı yıpratıyo aradım konşumun numarası var dedım yawuzu ver az efendim teyze dedı cocuk korktu sabim
len bırak o misketi gelirim yukarı pipini orta yerınden keserim dememle cocugun aglaması bir oldu ayy bu aksam cok guldum komsum diyo kı allah seni iyi kızz ole denlır mı
Kızz cadı xocugun elinden al mısketı yolarım sacını dedim şakalasıyoz bılıyo)))))
Tabiki cnm..Siz yeterki isteyin ben size 5 yildizli topigimizde kutlama hazirlarim17 haziranda çifte kutlama isteriz kaptancım pastasız tabiki gerçi o zamana erir biteriz biz
Balık burcu hakikaten çok duygusal ünv deki erkek arkadaşım balık burcuydu kırılgan hassas allam içine atat ata bi hal olurdu garibim
ama yine de iyi anlaşırdık allah yazmamış vardır bi bildiği
mesaj sayısını sayma bacım en son profilinden sayarsın ben oyle yapıyorum kolay oluyor yoksa numarayı hatırlamak zor oluyor
o parlatıcılar güzeldi ama ben de avondan alırdım birde yaldızlıları var ya allahım ne akılmış bizdeki
merhaba hanımlar:) ben akşam oturmasına gittim komşuya 11i geçiyordu döndüm, oğlanı anca yatırabildim eşim uyutuyor ben de buraya geleyim dedim.. geçmişi okuyamadım baya sayfa birikmiş:)
sweet annen nasıl oldu canım?
bir de yarışmada kaçıncı olduk?
Kız hiç sorma bndeki çocukluk mu dıyım ne dıyım şimdi pastel kullanıyom tabıkıde17 haziranda çifte kutlama isteriz kaptancım pastasız tabiki gerçi o zamana erir biteriz biz
Balık burcu hakikaten çok duygusal ünv deki erkek arkadaşım balık burcuydu kırılgan hassas allam içine atat ata bi hal olurdu garibim
mesaj sayısını sayma bacım en son profilinden sayarsın ben oyle yapıyorum kolay oluyor yoksa numarayı hatırlamak zor oluyor
o parlatıcılar güzeldi ama ben de avondan alırdım birde yaldızlıları var ya allahım ne akılmış bizdeki
komsundan cok sanki sen cadısın merve kız öyle mi denir çocuga.
inşallah çıtır oluruz hazirana.bugünün bitmesine 5dk var veee ben hala çiko yemedim17 haziranda çifte kutlama isteriz kaptancım pastasız tabiki gerçi o zamana erir biteriz biz
hoşgeldinn canımmm
Kalpler birmis cnm.Aman söyleme sakineşimde onlein.dersçalışıyor arada bana yazıyor ne kadar çalıştın diye.bi bilse nette gevezelik yapıyorum.ben onu ikide bir sorguluyorum,çalışıyormusun diye.
Hos geldin cnm.Liste daha hazirlanmadi ama 2. oldukmerhaba hanımlar:) ben akşam oturmasına gittim komşuya 11i geçiyordu döndüm, oğlanı anca yatırabildim eşim uyutuyor ben de buraya geleyim dedim.. geçmişi okuyamadım baya sayfa birikmiş:)
sweet annen nasıl oldu canım?
bir de yarışmada kaçıncı olduk?
Bak kaptancım sende burçlar konusunda bilgilisin ben size danışırım artık evlenirken
Az değilsin mervecim çocuğun aklını almışsın akşam akşam
Yasemin bugün parti gecesi çaktırma eşine o çalışsın ilerde biz seni de çalıştırırız zoraki de olsa
Bluebottle hoşgeldin bitanem annem çok iyi çok şükür dün hiç uyuyamadı mışıl mışıl uyuyor şimdi iyi dileklerin için çok tşk ederim
bende uyumadım ama akşam yatarsam gece fırlar kalkarım birde yarın geçmiş yapması zor geldicin gibi oldum
sohbette güzel sende geldin oh daha ne isteriz
sağol şahgül
yarışmayı merak ettim ya nasıl öğreniyoruz sonuçları?
Bak kaptancım sende burçlar konusunda bilgilisin ben size danışırım artık evlenirken
Az değilsin mervecim çocuğun aklını almışsın akşam akşam
Yasemin bugün parti gecesi çaktırma eşine o çalışsın ilerde biz seni de çalıştırırız zoraki de olsa
Bluebottle hoşgeldin bitanem annem çok iyi çok şükür dün hiç uyuyamadı mışıl mışıl uyuyor şimdi iyi dileklerin için çok tşk ederim
bende uyumadım ama akşam yatarsam gece fırlar kalkarım birde yarın geçmiş yapması zor geldicin gibi oldum
sohbette güzel sende geldin oh daha ne isteriz
sağol şahgül
daha sonuç listesi paylaşılmamış sanırım ancak 2. olduk cnm
kızlar ben kaçsam ayıp olurmu çok uykum geldi:106: sabah erken kalktımda:26:
sağol şahgül
kızlar ben kaçsam ayıp olurmu çok uykum geldi:106: sabah erken kalktımda:26:
çok geçmiş olsun tekrar, insan annesine babasına dayanamıyor ya, Allah acılarını göstermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?