Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yasemincim allah yardımcın olsun canm koşu komsuyla ugrasamaktan kacırdım konuyu valla bnm aıle hekımmde hemsireside hep ewe geldiler kızz allah razı olsun hatta hemsireyle arkadas olduk bi sıkıntım olunca arıyom yardımcı oluyo elınden geldıgınce ıkramımı yaparım boş gondermem valla hakkınızı nası oderız bılmem

komsundan cok sanki sen cadısın merve kız öyle mi denir çocuga.

saymıyorum ulennn bu mesajları hep öncekini unutuyorum ufff çorba oldu
Cnm ugrasma mesajla,cuma toptan sayarsin
Bende var verimmiEki Görüntüle 862509
benim kocişte koç..benim tam tersim..ilk kızım ikizler oğlum koç.bana hep senin gibi kızımız olsun dedi kızım ikizler bende senin gibi oğlum olsun dedim oğlum koç Allah gönlümüze göre verdi.
kalbiniz temizmis cnm.ne güzel
Bende bazen yag sürerdim
Yazik kiz cocuga...Seni sünnetci sanacak sonra
Tabiki cnm..Siz yeterki isteyin ben size 5 yildizli topigimizde kutlama hazirlarim

hoşgeldinn canımmm

Kız hiç sorma bndeki çocukluk mu dıyım ne dıyım şimdi pastel kullanıyom tabıkıde
komsundan cok sanki sen cadısın merve kız öyle mi denir çocuga.

Kızz kafamın üstünde çin işkencesi sürekli aynı ses bişi olmaz cin gibi çocuk masallah ))

inşallah çıtır oluruz hazirana.bugünün bitmesine 5dk var veee ben hala çiko yemedim
aman balık burcumu helede erkekte.bayanlara yakısıyorda erkekte cok zro helede benimle.oğluma hamileyken erken doguracamda balık olacak diye ne korkmustum.

Bak kaptancım sende burçlar konusunda bilgilisin ben size danışırım artık evlenirken

Az değilsin mervecim çocuğun aklını almışsın akşam akşam

Yasemin bugün parti gecesi çaktırma eşine o çalışsın ilerde biz seni de çalıştırırız zoraki de olsa

Bluebottle hoşgeldin bitanem annem çok iyi çok şükür dün hiç uyuyamadı mışıl mışıl uyuyor şimdi iyi dileklerin için çok tşk ederim

bende uyumadım ama akşam yatarsam gece fırlar kalkarım birde yarın geçmiş yapması zor geldi cin gibi oldum

sohbette güzel sende geldin oh daha ne isteriz

eşimde onlein.dersçalışıyor arada bana yazıyor ne kadar çalıştın diye.bi bilse nette gevezelik yapıyorum.ben onu ikide bir sorguluyorum,çalışıyormusun diye.
Kalpler birmis cnm.Aman söyleme sakin..
Hos geldin cnm.Liste daha hazirlanmadi ama 2. olduk:13:

çok geçmiş olsun tekrar, insan annesine babasına dayanamıyor ya, Allah acılarını göstermesin..

Kızlar dün basıma geleni bi bilseniz anlatmkta tereddütlüüm utanıyom birazz gülersiniz bna kesin ;(

Tabi cnm elimden geleni yaparim

sağol şahgül
yarışmayı merak ettim ya nasıl öğreniyoruz sonuçları?

cnm burdan bakioyruz ama daha sonuclar hazirlanmamis
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-85.html

Kızlar tebrik etmeyu unuttum affola
Herkese tek tek tebrik etmek istıyorum masllah inş haftayada bıle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…