Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar sabah yoğurt kürünü yaptım yemeye çalıştım ama yokk midem almadı az kalsın istifra ediyordum haftada 3 kilo verdirse bile imkanı yok ben o kürü yiyemem

Hmmm iyi oldu bunu söylemen bende bugün hazırlayacaktım sade yoğurt olarak devam edeyim

Hoşbuldum canımcımmm

Gamze ismini seviyor olmana sevindim canım ben de kendi ismimi severim :)

Tavsiyelerini dikkate alıp yarın kuruyemişçinin yolunu tutucam :)

Canım ben de 2.paketi alırken malm bölgeye başlayayım dedim ama çok tırsıyorummmm ben o yüzden erteledim benim kıl kökü iltihaplanması gibi bir problemim var ondan yapmam gerekiyor ama korkuyorum :)

Korkunun ecele faydası yok tatlım hazır başlamışken hepsinden kurtul bence periyodik olarak acı çekmektense tüm dertlerinden kurtulursun

Hmmm iyi oldu bunu söylemen bende bugün hazırlayacaktım sade yoğurt olarak devam edeyim

Canım yapanlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama yok ben yiyemedimm nasıl anlatayım çok kötü tadıda kokusuda sade tarçın olsa neyse zencefil ile zerdeçal tadını çok kötü yaptı ben de sade yoğurt tüketeceğim zaten her öğünde yoğurt yemek göbek yağlarını yakıyormuş öyle okumuştum.

Korkunun ecele faydası yok tatlım hazır başlamışken hepsinden kurtul bence periyodik olarak acı çekmektense tüm dertlerinden kurtulursun

Aslında düşünmüyor değilim hala, ama ben çok korkak biriyimm ya normal acıda olsa bile dayanamıyorum :) ama hepsini beraber yapıp toptan yaptırmak en iyisi daha kol altına başlamadım başlamadan önce bir düşünücem :)

Ben hemen hemen her gün yiyorum yoğurdu yoğurt yemediğim zaman mutlaka ayran içiyorum kemik erimesi için de çok faydalı
Bence de bir düşün canım toptan kurtulursun

banucum bende karataya karar verdim bana yardımcı olursun değilmi.blueb.da yapıyordu sanırım.

doktorcum hemen başla, bir an önce.. sonra benim gibi niye daha önce denemedim deme:)
okurken nasıl yapılacak diyor insan ama uygulamada öyle zor değil, hatta ara öğünlü diyetler birüsü özel muamele gerektirdiği için daha zor bence, yok saatini ayarla yok yanına bişiler al falan.. çok daha zor..

bugün ceviz,hurma,yaban mersini,çiğ badem,gün kurusu vs aldım kuruyemişci bayram etti.
saba kahvaltı şöyle olsa nasıl olur
dometes
salatalık
ceviz 3 adet
gün kurusu 3 adet
yumurta

canım aslında pahalı gibi geliyor, ama bakınca çikolata şeker un pirinç hele hele aburcubura toplamda verdiğimiz para, ve en önemlisi sen de biliyorsun sağlık masrafları ilaç masrafları öyle pahalıya geliyor ki kuruyemişler yanında ucuz kalıyor.. biz sağlıklı olduğumuzda devletimize bile fayda sağlamış oluyoruz.. ben böyle düşünüyorum..

hoş geldin therapne, işte zaten o geri kilo almalar bizi mahvediyor..
ben de 11 kilo verdim ve 7sini geri aldım.. gerek belli bir yeme tarzı oluşturmadığım gerekse aburcubura dadandığım için..
artık karatay yapmaya çalışıyorum, en azından genel olarak hayatıma oturtmaya çalışacağım..

ütü mü ben katlayıp yerine koysam başarılı görüyorum kendimi valla ütü mütü uğraşamam ben :)

Ewwt canm ciddeye indik cok sanslısınız yha acayıp kıskanıyorum cok kıskanıyorum seni bluem güzel kıslanclık yanlış anlama lütfwn canm ;((
Keske orada yasasam orada olsem
,

canım dışı sizi içi beni yakar derler ya bu durum böyle:) tıpkı istanbula herkesin hayranlık duyması ve orda yaşayanların istanbuldan memnun olmaması gibi:) biz 3 aydır burdayız daha hiç gidemedik, tabi yakın olmak çok güzel bişey ama işte iş için burda olunca gidemiyorsun hemen, araplarla yaşamak zor iş..

Ben biraz balkonu düzenleyeyim kızlar çiçeklerimi sulayayım bi de pancarı koyayım pişsin arada gelirim Mervişşşş altta gördüm seni hoşgeldin canımmm

Canm bnm inş devam eder ne bilim 3 senedir ben kuzuyum kv ole diyo bana anakuzusuymusum cocugumun olduguna bakmıcakmısım hep sewer bni alır kolunun altına basımı oksar yawrummm der senin ananda basını oksardır senin yawrum diyip aglar hepsini sewer gelinlerinin
Yine sabah sabah güldürdün bizi komik kız

Bence çoraplar üç parça satılmalı. biri kayboluyor zaten

Bu kesinlikle olmalı
Bencede canm ben çözüm buldum ama ona kendı çeyizime corap torbası yapmısıtım bole kücük her makınada corab oluyo zaten içine koyuyorum çıkınca hemen çift kurutup koyuyorum yyrrine corap diyiıp gecmicen ilgilenmıyınce darılıp birisi kayboluyo ortalıktan
Darısı bana da o zaman
Amiiiiiin daha iyiyleri inş
ya evet cnm ya benım makınadan eksık cıkıyo dıye dusunuyorum artıkın:)) oderece yani:)

Canm benm annem bni agdaya alıstırmstı ben her yerimi agdayla alıyorum malum yerıde cokk temiz ve güzel oluyo yanii kızımıda ole alıstırcam inş
Lazerden de korkuyom cam bnm bilemem

hanımlar pazar pazar sizleri burda görmek çok güzel:)
ben hala hastalıktan kurtulamadım, ciddi baş ağrısı çektim cuma cumartesi.. boğazımda da ağrı var, sanırım üşüttüm ciddi şekilde.
dünki menümü yazayım:

kahvaltı:

yağda yumurta (köy yumurtası)
4 zeytin
1,5 dilim ananas
1 çay bardağı badem ceviz fındık fıstık karışımı
domates salatalık

arada:
bir avuç taze üzüm
1 bardak kefir

1 2 saat sonra çok halsiz hissettim kendimi, evde cornflakes vardı ondan azcık yedim sütle,

akşam:

1 kase yeşil mercimek
bol salata
2 dilim fırında yapılmış unsuz ve peynirli kabak mücver.. kızlartadı börek gibi olmuştu, tavsiye ederim canı böyle şeyler çeken varsa..

sonra oğlumla kek yaptık, kendisi buara mutfakta tencere yemek şu bu karıştırmaya çok hevesli:) hadi dedim sen karıştır ben malzeme ekleyeyim:)
sonra ondan 1 dilim yedim :26: ama pişman değilim, hasta olduğum için kendime bi kıyak geçtim:) kusura bakmayın cezam da 50 mekik olsa olur mu?
yürüyüşe başlayamadım hala, burda hava bir anda bozdu, yılda 1-2 kere yağmur yağıyormuş, dün 1i yağdı, fırtına falan çıktı, okullar tatil oldu.. zaten hala çok halsiz hissediyorum sizden biraz tolerans bekliyorum o nedenle

Şekercim neden sahur yapmıyorsun kalkamadığın içinmi :44: vücudun çok besinsiz kalıyor iftarınada çorbayla başlarsan tüm gün boş olan mideni rahatlatmış olursun cnm

3 çorap fikrin tuttum

tatlım gece uyanınca ac hıssetmıyorum bısey yıyesım mgelmıyo gun boyuncada acıkmıyorum .ya benım oyle bı dururmum var aslında yemege baslayınca yıyorum yemessem problem yok:=))

gecmıs olsunn cnm

Evet bu pazar annem rahatsız diye dışarı çıkamadım olsun sizler varsınız geçmiş olsun tatlım bu hastalık ilaçla da ilaçsız da 2 hafta etkisini gösteriyor

oooo köy yumurtası bulabilmişsin
cornflakes e kırmızı kart çıkarıyorum tatlım işlenmiş gıda yemeyecektik kabak mücveri arada ben yaparım hakikaten tavadakinden daha güzel olur ellerine sağlık canım oğluşun öğrensin elleme ilerde lazım olur

1 dilim kek için sana kıyabilirmiyiz şeker zateen pişmansın bir daha olmayacaüına eminim hele bi iyileş cezanı o zaman veririz

tatlım bende normalde yıyemem dıyordum gayet gusel tadı kotu degıl ddene bence :)

çok az deneyeyim en azından merakım gider benim bu Karataydan sonra seninki gibi bir durum oldu yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi vucut kıtlık moduna girmesin diye

Ben bi iş bi pc yapıyorum kızlar :) ara ara gelirim

Son düzenleme:

canım biliyorum cornflakes yememem gerekiyordu ama hakkaten o sırada canım biskuvi falan istedi en azından onların yerine bunu yemiş oldum:) inşallah bünyem alıştıkça böyle şeyler istemeyecek canım.. nerde eksiklik var bilemiyorum belki hala ünsulin direnci vs var ondan böyle oluyor ama ara ara canım böyle karbonhidratlı şeyler çok çekiyor..
sağol canım çok teşekkürler, gurbet elde 1 dilim kek mutlu edebiliyor insanı bazen:) dün türkiyeden en sevdiğim arkadaşımla internette konuştuk çok kötü oldum ya, çok özlüyorum ankarayı..

Selamun aleykum kızlar
Nasılsınız bakalım kızmı uyutuyorum o arada bi bakıyım dedm masaşlh pazar gunu bile hoşsohbetiz
Nora profıl resminden cok tatlu bır hnm oldygun belli kızlar cok merak ettim sizi walla
Bide esmer bi hnm gordum banuydu galiba masallhınız var canlarım

Bluemcum canm bnm ewet biraz az yıyorsun aslında vucudunun seni kılo vermene engel olacak düşünceler yukledigini biliyormusun
Bak simdi az yemek cok iş
Calışıyosun hem beden hem beyin oldukca yogun anlasılan vücüdün sunu diyor kalorimiztukenıyor ama enerjı harcamamız lazım
Alınan bütün besinleri depolayıp enerjı harcandıgında kullanmalıyız buda nedir cevir yaga karbonhidrata sekere yani mevcut metobolizma hızın kac bunu bilip bence günlük alman gereken kalorıye yakın yesen kılo vermn kolaylasırda kac kıloyduncanm sen

az mı yiyorum? kahvaltıma bakıyor musun hümeyracım:) ben karatay diyeti yapıyorum, menümde fazladan bir ara öğün var o da hasta olduğum için canım çekti yedim.. ayrıca gayet güzel kilo veriyorum:) spor yapamadığım halde geçen hafta 1,1 kilo verdim ben..
çizelgeme bakabilirsin kilom yazıyor orda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…