- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Kızlar sabah yoğurt kürünü yaptım yemeye çalıştım ama yokk midem almadı az kalsın istifra ediyordum haftada 3 kilo verdirse bile imkanı yok ben o kürü yiyemem
Doğru hatırlamış olmama sevindim ilerde bi kzıım olursa ismi kesinlikle ya Gamze ya da Esilaçok seviyorum iki ismide ceviz ve fındık kabuklu alırsın cnm badem de kavrulmamış bulabilirsen en güzeli kuruyemişçi
benim yüzde problem yok fakat malum bölgeye istiyorum yaşlanınca zor olur diye şimdilik araştırma aşamasındayım
Şekercim hoşgeldin tatlım
Hoşbuldum canımcımmm
Gamze ismini seviyor olmana sevindim canım ben de kendi ismimi severim :)
Tavsiyelerini dikkate alıp yarın kuruyemişçinin yolunu tutucam :)
Canım ben de 2.paketi alırken malm bölgeye başlayayım dedim ama çok tırsıyorummmm beno yüzden erteledim benim kıl kökü iltihaplanması gibi bir problemim var ondan yapmam gerekiyor ama korkuyorum :)
Hmmm iyi oldu bunu söylemen bende bugün hazırlayacaktım sade yoğurt olarak devam edeyim
Korkunun ecele faydası yok tatlım hazır başlamışken hepsinden kurtul bence periyodik olarak acı çekmektense tüm dertlerinden kurtulursun
Canım yapanlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama yok ben yiyemedimm nasıl anlatayım çok kötü tadıda kokusuda sade tarçın olsa neyse zencefil ile zerdeçal tadını çok kötü yaptı ben de sade yoğurt tüketeceğim zaten her öğünde yoğurt yemek göbek yağlarını yakıyormuş öyle okumuştum.
banucum bende karataya karar verdim bana yardımcı olursun değilmi.blueb.da yapıyordu sanırım.
bugün ceviz,hurma,yaban mersini,çiğ badem,gün kurusu vs aldım kuruyemişci bayram etti.
saba kahvaltı şöyle olsa nasıl olur
dometes
salatalık
ceviz 3 adet
gün kurusu 3 adet
yumurta
Teşekkür ederimm açıklamaların için:) Peki menülerimizi buradamı paylaşıyoruz özel mesajla mı bildiriyoruz? Ben kısaca kendimi şöyle anlatayım...
Ben çocukluğumdan beri hep tombik bir kız oldum.. Talii lise yıllarında aldığım aşırı kilolarla arkadan kat kat görünen bir sırtım iğrenç bacaklarım ile boyuma göre çok çok fazla olan 64 kiloyu taşımak zorunda kaldım . Üniversite 2. sınıfta bütünleme döneminde stresinde etkisiyle 62 kiloya düştüm. Sağlıksız diyetler çaylar vs. vs bir çok şey denedim. Ancak 2 haftalık yaptığım sağlıksız bir diyetle 58 kiloya düştüm.. Allah Allah deyip devam ettim... Öyle enerjiktim ki ve kendimi müthiş iyi hissediyordum..
2011 yılı benim için süper bir yıldı ilk defa ve bir kere gördüğüm 51 kilo ile kıyafet almaktan zevk alan bir insan haline geldim.. Ancak sonra yavaş yavaş tekrar kiloları geri kazanmaya başladım... 55 kilo ile evlendim ve yine hızla kilolarıma kilo kattım.. Ve şu an 60 kiloyum...
Hedefim 48 kilo.....55 cm boyunda ufak tefek biriyim... ve olmam gereken kilo en düşük kilo 48... Bu aralar bilumum forum siteleri diyet siteleri bloglar vs.. bakmadığım şey kalmadı ve eski bir kk üyesi olarak yine evime geri döndüm hemencecik...
Canm bnm iç çamasırımı düşürmezdim çünkü bu yasa kadar iç çamasırlarımı hiç dısarı asmam suandada sadece eşimin kni asıyorum
Oda içe dogru yani
Bnm kileri ve kızımın kileri hemen sabah makınadan cıkar cıkmaz banyodakı havluluga asarım kuruyunca hemen ütüleyip yerine koyarım bnmde burcumdan geliyo herhalde ince ayrıntıcıyım galibaa
,Ewwt canm ciddeye indik cok sanslısınız yha acayıp kıskanıyorum cok kıskanıyorum seni bluem güzel kıslanclık yanlış anlama lütfwn canm ;((
Keske orada yasasam orada olsem
Canm bnm inş devam eder ne bilim 3 senedir ben kuzuyum kv ole diyo bana anakuzusuymusum cocugumun olduguna bakmıcakmısım hep sewer bni alır kolunun altına basımı oksar yawrummm der senin ananda basını oksardır senin yawrum diyip aglar hepsini sewer gelinlerininSlm kızlar güzel bir pazar geçirmenizi dilerim
Rica ederim kaptancımtakım kurallarını ara sayfada bulamadım bende alıntını kopyaladım sorma kaptancım 39 yaşındayım yerine 39 kiloyum yazmışım düşün artık ayakta uyuyomuşum resmen
Canım benim en ağır meslek ev hanımlığı kanımca
Gece yine döktürmüşsün
Allah kabul etsin cnm
Ne kadar şanslısın canım sen de çok iyisin ki kayınvaliden ve kayınpederin çok iyi herşey karşılıklı bir ömür boyu böyle sürer inşallah
Günaydın tatlımmmm
Allah yardımcın olsun canım minicik çocukların beyinleri yıkanıyor umarım hepsi sizlerin sayesinde kaymaktan kurtulurlar aminn canım . umarım sağlıklı milletini devletini seven bireyler olarak yetişirler bozma moralini sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta
Günaydın canım iyi pazarlarbugün yediğin içtiğin herşeyi yarın paylaşırsın cnm:13:
Bencede canm ben çözüm buldum ama ona kendı çeyizime corap torbası yapmısıtım bole kücük her makınada corab oluyo zaten içine koyuyorum çıkınca hemen çift kurutup koyuyorum yyrrine corap diyiıp gecmicen ilgilenmıyınce darılıp birisi kayboluyo ortalıktanYine sabah sabah güldürdün bizi komik kız
Bence çoraplar üç parça satılmalı. biri kayboluyor zaten
Bu kesinlikle olmalı
Amiiiiiin daha iyiyleri inşDarısı bana da o zaman
ya evet cnm ya benım makınadan eksık cıkıyo dıye dusunuyorum artıkın:)) oderece yani:)
Hoşbuldum canımcımmm
Gamze ismini seviyor olmana sevindim canım ben de kendi ismimi severim :)
Tavsiyelerini dikkate alıp yarın kuruyemişçinin yolunu tutucam :)
Canım ben de 2.paketi alırken malm bölgeye başlayayım dedim ama çok tırsıyorummmm beno yüzden erteledim benim kıl kökü iltihaplanması gibi bir problemim var ondan yapmam gerekiyor ama korkuyorum :)
Hmmm iyi oldu bunu söylemen bende bugün hazırlayacaktım sade yoğurt olarak devam edeyim
Şekercim neden sahur yapmıyorsun kalkamadığın içinmi :44: vücudun çok besinsiz kalıyor iftarınada çorbayla başlarsan tüm gün boş olan mideni rahatlatmış olursun cnm
3 çorap fikrin tuttum
hanımlar pazar pazar sizleri burda görmek çok güzel:)
ben hala hastalıktan kurtulamadım, ciddi baş ağrısı çektim cuma cumartesi.. boğazımda da ağrı var, sanırım üşüttüm ciddi şekilde.
dünki menümü yazayım:
kahvaltı:
yağda yumurta (köy yumurtası)
4 zeytin
1,5 dilim ananas
1 çay bardağı badem ceviz fındık fıstık karışımı
domates salatalık
arada:
bir avuç taze üzüm
1 bardak kefir
1 2 saat sonra çok halsiz hissettim kendimi, evde cornflakes vardı ondan azcık yedim sütle,
akşam:
1 kase yeşil mercimek
bol salata
2 dilim fırında yapılmış unsuz ve peynirli kabak mücver.. kızlartadı börek gibi olmuştu, tavsiye ederim canı böyle şeyler çeken varsa..
sonra oğlumla kek yaptık, kendisi buara mutfakta tencere yemek şu bu karıştırmaya çok hevesli:) hadi dedim sen karıştır ben malzeme ekleyeyim:)
sonra ondan 1 dilim yedim :26: ama pişman değilim, hasta olduğum için kendime bi kıyak geçtim:) kusura bakmayın cezam da 50 mekik olsa olur mu?
yürüyüşe başlayamadım hala, burda hava bir anda bozdu, yılda 1-2 kere yağmur yağıyormuş, dün 1i yağdı, fırtına falan çıktı, okullar tatil oldu.. zaten hala çok halsiz hissediyorum sizden biraz tolerans bekliyorum o nedenle
gecmıs olsunn cnm
hanımlar pazar pazar sizleri burda görmek çok güzel:)
ben hala hastalıktan kurtulamadım, ciddi baş ağrısı çektim cuma cumartesi.. boğazımda da ağrı var, sanırım üşüttüm ciddi şekilde.
dünki menümü yazayım:
kahvaltı:
yağda yumurta (köy yumurtası)
4 zeytin
1,5 dilim ananas
1 çay bardağı badem ceviz fındık fıstık karışımı
domates salatalık
arada:
bir avuç taze üzüm
1 bardak kefir
1 2 saat sonra çok halsiz hissettim kendimi, evde cornflakes vardı ondan azcık yedim sütle,
akşam:
1 kase yeşil mercimek
bol salata
2 dilim fırında yapılmış unsuz ve peynirli kabak mücver.. kızlartadı börek gibi olmuştu, tavsiye ederim canı böyle şeyler çeken varsa..
sonra oğlumla kek yaptık, kendisi buara mutfakta tencere yemek şu bu karıştırmaya çok hevesli:) hadi dedim sen karıştır ben malzeme ekleyeyim:)
sonra ondan 1 dilim yedim :26: ama pişman değilim, hasta olduğum için kendime bi kıyak geçtim:) kusura bakmayın cezam da 50 mekik olsa olur mu?
yürüyüşe başlayamadım hala, burda hava bir anda bozdu, yılda 1-2 kere yağmur yağıyormuş, dün 1i yağdı, fırtına falan çıktı, okullar tatil oldu.. zaten hala çok halsiz hissediyorum sizden biraz tolerans bekliyorum o nedenle
tatlım bende normalde yıyemem dıyordum gayet gusel tadı kotu degıl ddene bence :)
Evet bu pazar annem rahatsız diye dışarı çıkamadım olsun sizler varsınız geçmiş olsun tatlım bu hastalık ilaçla da ilaçsız da 2 hafta etkisini gösteriyor
oooo köy yumurtası bulabilmişsin
cornflakes e kırmızı kart çıkarıyorum tatlımişlenmiş gıda yemeyecektik kabak mücveri arada ben yaparım hakikaten tavadakinden daha güzel olur ellerine sağlık canım oğluşun öğrensin elleme ilerde lazım olur
1 dilim kek için sana kıyabilirmiyiz şeker zateen pişmansın bir daha olmayacaüına eminim hele bi iyileş cezanı o zaman veririz
Bluemcum canm bnm ewet biraz az yıyorsun aslında vucudunun seni kılo vermene engel olacak düşünceler yukledigini biliyormusun
Bak simdi az yemek cok iş
Calışıyosun hem beden hem beyin oldukca yogun anlasılan vücüdün sunu diyor kalorimiztukenıyor ama enerjı harcamamız lazım
Alınan bütün besinleri depolayıp enerjı harcandıgında kullanmalıyız buda nedir cevir yaga karbonhidrata sekere yani mevcut metobolizma hızın kac bunu bilip bence günlük alman gereken kalorıye yakın yesen kılo vermn kolaylasırda kac kıloyduncanm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?