- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
çok az deneyeyim en azından merakım gider benim bu Karataydan sonra seninki gibi bir durum oldu yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi vucut kıtlık moduna girmesin diye
Ben bi iş bi pc yapıyorum kızlar :) ara ara gelirim
menum:
sahur :yok
iftar:
bol yesıl salata
balık
su 1 lt ancak olmuştur
spor yok mısafrım vardı
gec oldu sahura sahura kalkamam dıye 3-4 adet küçük lahana dolması
menum:
sahur :yok
iftar:
bol yesıl salata
balık
su 1 lt ancak olmuştur
spor yok mısafrım vardı
gec oldu sahura sahura kalkamam dıye 3-4 adet küçük lahana dolması
az mı yiyorum? kahvaltıma bakıyor musun hümeyracım:) ben karatay diyeti yapıyorum, menümde fazladan bir ara öğün var o da hasta olduğum için canım çekti yedim.. ayrıca gayet güzel kilo veriyorum:) spor yapamadığım halde geçen hafta 1,1 kilo verdim ben..
çizelgeme bakabilirsin kilom yazıyor orda..
Sana yazacagım yorumu bluema yazmışım hayy yarabbim
Canm kbakma haklısın ben hızlı okudum bian karıstırmışım ayrıca telefondan gırdıgım için kılo cızelgeni goremiyorum karıstırmamda telefondan gırdıgım için heralde
Bana kızdıgının farkına vardım yorumdan ama bnm yorumum üstteki sekerkızn menüsüneydi yorumlara gore hareket edıp senın menun sandım dedım bu kız hem elçilikte calışıyo hrm oruclu sahırda bışi yemiyo aksamda bir salata balık yıyıp nası duruyo dedım bnm yorumumdan yanlış anladıgımı anlamalıydın bna kızmadan önce
Buarda ewet tebrıkler birinci olmustun takımda bılıyorum gayet guzel kılo vermiştin ama menunde gayet gusel ve doyurucu senın menulerıne olumlu yorumlar yaptım bu zamna kadat cok iyî beslnıyosun saglıklı cnm
Tekrar k. Bakmassın hemiii))
5 kuru kayısı, 5 kuru erik, 1 avuç at kuyruğu otu, 2 kabuk taçın, 2 parça zencefil, avokado yaprağı... Bunları 2 buçuk litre suda kaynatıyorum. Kaynayınca 2 litreye iniyor zaten. Onu da gün içinde tüketiyorum. Önemli davetlerden bir gün önce bunu için. Ancak normal su içmeyin. Karnınız dümdüz olacak
özge ulusoyun tavsiyesi kızlar, normal su içmeyin kısmına katılmıyorum ama diyet yaprken metabolizmayı hızlandırmak için kullanılabilir..
canım yok kızmadım, öyle anlaşılmıştır yazılardan sen de kusura bakma öyle anlaşıldıysa:))
ben ne biliyim senin farklı kişyie yorum yazdığını:)))
neyse canım olur böyle vakalar
sabah kahvaltim; peynir domates salatalik 1 tane haslanmis yumurta yesilcay
ara; sekersiz nescafe - 1 dlm cayli kek
yaklasik 1 saat yuruyus yaptimm..
Simdi turk kahvesi icecegim.
Aksamada 1 kase tarhana corbasi
1 tabak portakalli kereviz yemegi
1 dlm tam bugday ekmegi
1 kase yogurt
suana kadar 1,5 lt su ictim gunluk 2 lt suya tamamlarim.
Bu zencefil at kuyrugu ot ve avakado yapragıda acaba kaynıcakmı
Bnde yaparım haftada 2 kes içsem yeter
Hoşuma gıttı
canım biliyorum cornflakes yememem gerekiyordu ama hakkaten o sırada canım biskuvi falan istedi en azından onların yerine bunu yemiş oldum:) inşallah bünyem alıştıkça böyle şeyler istemeyecek canım.. nerde eksiklik var bilemiyorum belki hala ünsulin direnci vs var ondan böyle oluyor ama ara ara canım böyle karbonhidratlı şeyler çok çekiyor..
sağol canım çok teşekkürler, gurbet elde 1 dilim kek mutlu edebiliyor insanı bazen:) dün türkiyeden en sevdiğim arkadaşımla internette konuştuk çok kötü oldum ya, çok özlüyorum ankarayı..
5 kuru kayısı, 5 kuru erik, 1 avuç at kuyruğu otu, 2 kabuk taçın, 2 parça zencefil, avokado yaprağı... Bunları 2 buçuk litre suda kaynatıyorum. Kaynayınca 2 litreye iniyor zaten. Onu da gün içinde tüketiyorum. Önemli davetlerden bir gün önce bunu için. Ancak normal su içmeyin. Karnınız dümdüz olacak
özge ulusoyun tavsiyesi kızlar, normal su içmeyin kısmına katılmıyorum ama diyet yaprken metabolizmayı hızlandırmak için kullanılabilir..
Selamun aleykum kızlar
Nasılsınız bakalım kızmı uyutuyorum o arada bi bakıyım dedm masaşlh pazar gunu bile hoşsohbetiz
Nora profıl resminden cok tatlu bır hnm oldygun belli kızlar cok merak ettim sizi walla
Bide esmer bi hnm gordum banuydu galiba masallhınız var canlarım
sabah kahvaltim; peynir domates salatalik 1 tane haslanmis yumurta yesilcay
ara; sekersiz nescafe - 1 dlm cayli kek
yaklasik 1 saat yuruyus yaptimm..
Simdi turk kahvesi icecegim.
Aksamada 1 kase tarhana corbasi
1 tabak portakalli kereviz yemegi
1 dlm tam bugday ekmegi
1 kase yogurt
suana kadar 1,5 lt su ictim gunluk 2 lt suya tamamlarim.
bluecum benimde ablam ve ailesi abhadalar.ablam biyoloji eşi fizik öğretmeni.türk okulunda eşi.ablam yeni dogum yaptı sayılır.bende 2007de görevli olarak hacdaydım.
bugün benim menü pek karatay olmadı sanırım,ama karatay yattı aklıma.yarın eksiklerimi tamamlayacagım.
sabah:3 kurukayısı
3ceviz
3-4 kaşık menemen
1yeşil biber
2 yeşil zeytin
peynir
öğle:kefir
ikindi vakti çocuklara kek yaptım.cevizli esmer şekerli tam bugday unlu yagsız cok güzel oldu.bende yedim 1dilim
birde pohaca yaptım yine tam bugday unundan 1küçük pohacada ondan yedim.yarım ceviz
akşamsaat4 gibi)
frında beşemel soslu brokoli(borkolileri piştikten sonra sosunda ayıklayıp yedim)
turp
peynir
çaykurun tenekede bergamotlu yeşil çayını aldım.içine bir kaç dilim greyfurt kesip demledim çok güzel oldu.zaten greyfurta bayılırım.
Şeytan dürtüyo canımcım nefsimze yeniliyoruz sanmaki benim canım istemiyor elbette istiyor arada ama ben o zamanlarda hemen ayran içiyorum içim serinliyo aferim diyorum kilo verme aşamasında kaçamak yapmak istemiyorum senin vereceğin kilo az tatlım aslında mezun olup gideceksin diye tırsmıyor değilim:2: çok alıştım sizlere ama yinede istediğin kiloya ulaşmanı istiyorum snein durumun farklı özlem içindesin telafi olduktan sonra sorun yok bitanem tr de Ankaradaydın demek benim çocukluğum orda geçti Cebeci de oturuyorduk Kurtuluş parkına sık sık giderdim
tşkler canım bana yine aktar yolları göründü desene
Slm canımcım kayınvalidenlere gidecektin vazmı geçtin :44:
İyiyiz şükür yürüyüşümü yaptım bu esnada 2 bölüm dizilerimi izledim dizimag de duş al saç kurut bu saat oldu
kışın bu duş işi beni zorlayacak sanırım yazın kurutmazdım ne güzel
çok tşk ederim bitanem bide fit olsak tam olacak:109:
kek olmamışnescafe yerine şekersiz türk kahvesi içebilirsin canım
bayılrıım kerevizin salatasına da yemeğine de bu hafta bende yapayım afiyetolsun cnm
sporda güzelll ohhh
akşam 1 dilim kepek ekmeğini çıkarabilirsin tarhana zaten unlu bol kereviz bol yoğurt olabilirdi şeker:13:
3 öğün yemeklerden yarım saat önce
zencefil 1 çay kaşığı
tarçın 1 çay kaşığı
zerdeçal 1 çay kaşığı
2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yiyeceksin tatlım
Gittim tatlım yha telefondan giriyorum bnde pc yok oyusden gittigim heryerde siz varsıız heppppp yanımdasınız yani menüü paylascam ama yarın suan yazasım gelmedi niyeyse üşendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?