Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

5 kuru kayısı, 5 kuru erik, 1 avuç at kuyruğu otu, 2 kabuk taçın, 2 parça zencefil, avokado yaprağı... Bunları 2 buçuk litre suda kaynatıyorum. Kaynayınca 2 litreye iniyor zaten. Onu da gün içinde tüketiyorum. Önemli davetlerden bir gün önce bunu için. Ancak normal su içmeyin. Karnınız dümdüz olacak

özge ulusoyun tavsiyesi kızlar, normal su içmeyin kısmına katılmıyorum ama diyet yaprken metabolizmayı hızlandırmak için kullanılabilir..

dogrudur tatlım .benım bunyemde boyle oldu artıkın acıkmıyorum

menum:
sahur :yok
iftar:
bol yesıl salata
balık

su 1 lt ancak olmuştur
spor yok mısafrım vardı

gec oldu sahura sahura kalkamam dıye 3-4 adet küçük lahana dolması

Sana yazacagım yorumu bluema yazmışım hayy yarabbim

menum:
sahur :yok
iftar:
bol yesıl salata
balık

su 1 lt ancak olmuştur
spor yok mısafrım vardı

gec oldu sahura sahura kalkamam dıye 3-4 adet küçük lahana dolması

Canm kbakma haklısın ben hızlı okudum bian karıstırmışım ayrıca telefondan gırdıgım için kılo cızelgeni goremiyorum karıstırmamda telefondan gırdıgım için heralde
Bana kızdıgının farkına vardım yorumdan ama bnm yorumum üstteki sekerkızn menüsüneydi yorumlara gore hareket edıp senın menun sandım dedım bu kız hem elçilikte calışıyo hrm oruclu sahırda bışi yemiyo aksamda bir salata balık yıyıp nası duruyo dedım bnm yorumumdan yanlış anladıgımı anlamalıydın bna kızmadan önce
Buarda ewet tebrıkler birinci olmustun takımda bılıyorum gayet guzel kılo vermiştin ama menunde gayet gusel ve doyurucu senın menulerıne olumlu yorumlar yaptım bu zamna kadat cok iyî beslnıyosun saglıklı cnm
Tekrar k. Bakmassın hemiii))

canım yok kızmadım, öyle anlaşılmıştır yazılardan sen de kusura bakma öyle anlaşıldıysa:))
ben ne biliyim senin farklı kişyie yorum yazdığını:)))
neyse canım olur böyle vakalar

Bu zencefil at kuyrugu ot ve avakado yapragıda acaba kaynıcakmı
Bnde yaparım haftada 2 kes içsem yeter
Hoşuma gıttı

çizelgeleri görmediğini bilmiyordum sen de kusura bakma tekrar,
ben 60.3 ile başladım 2 haftada 2 kilo gitti çok şükür, sanki hesaplanmış gibi 58.3 çıktım bu hafta:) tam 2 kilo gitti yani:)
hedefim 52 canım.. ama yapabilirsem 50ye ineceğim 2 kilo da esneme payı olsun, zırt pırt diyet yapmayayım sonra:)

sabah kahvaltim; peynir domates salatalik 1 tane haslanmis yumurta yesilcay

ara; sekersiz nescafe - 1 dlm cayli kek
yaklasik 1 saat yuruyus yaptimm..

Simdi turk kahvesi icecegim.

Aksamada 1 kase tarhana corbasi
1 tabak portakalli kereviz yemegi
1 dlm tam bugday ekmegi
1 kase yogurt

suana kadar 1,5 lt su ictim gunluk 2 lt suya tamamlarim.

menün güzel canım nescafe de çok tercih etmesen daha iyi olur hem su tutuyor hem selülit yapıyor
türk kahvesi günde 1 tavsiye ediliyor
kerevize bayılırım:) afiyet olsun..

Noraa, ibrahim saraçoğlu bir kür verdi geçen bir programda, kansızlık sorunu olanlar için, ıspanak ve kerevizi kaynatıyorsun sabah ve akşam 1 bardak içiyorsun 15 gün yapıp sonra 10 gün ara verip 15 gün daha yapıyorsun, kansızlığa çok iyiymiş.. bir araştır istersen hafızamda bukadarı kaldı..

Bu zencefil at kuyrugu ot ve avakado yapragıda acaba kaynıcakmı
Bnde yaparım haftada 2 kes içsem yeter
Hoşuma gıttı

bu şekilde yazmışlar canım bilemiyorum, ama benim yaptığım detoks sıvıları vardı orda kaynatılıyordu, sanırım bir sakıncası olmuyor, içine sinmezse kaynadıktan sonra içine at 10 dk demlensin

Şeytan dürtüyo canımcım nefsimze yeniliyoruz sanmaki benim canım istemiyor elbette istiyor arada ama ben o zamanlarda hemen ayran içiyorum içim serinliyo aferim diyorum kilo verme aşamasında kaçamak yapmak istemiyorum senin vereceğin kilo az tatlım aslında mezun olup gideceksin diye tırsmıyor değilim:2: çok alıştım sizlere ama yinede istediğin kiloya ulaşmanı istiyorum snein durumun farklı özlem içindesin telafi olduktan sonra sorun yok bitanem tr de Ankaradaydın demek benim çocukluğum orda geçti Cebeci de oturuyorduk Kurtuluş parkına sık sık giderdim

tşkler canım bana yine aktar yolları göründü desene

Slm canımcım kayınvalidenlere gidecektin vazmı geçtin :44:

İyiyiz şükür yürüyüşümü yaptım bu esnada 2 bölüm dizilerimi izledim dizimag de duş al saç kurut bu saat oldu
kışın bu duş işi beni zorlayacak sanırım yazın kurutmazdım ne güzel
çok tşk ederim bitanem bide fit olsak tam olacak:109:

kek olmamış nescafe yerine şekersiz türk kahvesi içebilirsin canım

bayılrıım kerevizin salatasına da yemeğine de bu hafta bende yapayım afiyetolsun cnm

sporda güzelll ohhh

akşam 1 dilim kepek ekmeğini çıkarabilirsin tarhana zaten unlu bol kereviz bol yoğurt olabilirdi şeker:13:

3 öğün yemeklerden yarım saat önce
zencefil 1 çay kaşığı
tarçın 1 çay kaşığı
zerdeçal 1 çay kaşığı
2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yiyeceksin tatlım

bluecum benimde ablam ve ailesi abhadalar.ablam biyoloji eşi fizik öğretmeni.türk okulunda eşi.ablam yeni dogum yaptı sayılır.bende 2007de görevli olarak hacdaydım.
bugün benim menü pek karatay olmadı sanırım,ama karatay yattı aklıma.yarın eksiklerimi tamamlayacagım.
sabah:3 kurukayısı
3ceviz
3-4 kaşık menemen
1yeşil biber
2 yeşil zeytin
peynir

öğle:kefir

ikindi vakti çocuklara kek yaptım.cevizli esmer şekerli tam bugday unlu yagsız cok güzel oldu.bende yedim 1dilim
birde pohaca yaptım yine tam bugday unundan 1küçük pohacada ondan yedim.yarım ceviz

akşamsaat4 gibi)
frında beşemel soslu brokoli(borkolileri piştikten sonra sosunda ayıklayıp yedim)
turp
peynir

çaykurun tenekede bergamotlu yeşil çayını aldım.içine bir kaç dilim greyfurt kesip demledim çok güzel oldu.zaten greyfurta bayılırım.

bende aslen ankaralıyım.ankaranın ceşitli yerlerinde bulundum.altındağ,sincan,keçiören,en son yenimahalle.

tatlım un ve un ürünleriyle bir an önce vedalaşman lazım bebişlerin için güzel yağsız ve tam buğday unu ama kararlıysan yememen lazımdı

beşamel sosunu ayıklamışsın ama yine de kendine birazını ayırıp brokoli salatası yapsaydın keşke akşam yemeğini erken yemişsin

muhtemelen acıkacaksın

alışana kadar bunların olması normal bu hafta güzel menüler bekliyorum senden

Son düzenleme:

Gittim tatlım yha telefondan giriyorum bnde pc yok oyusden gittigim heryerde siz varsıız heppppp yanımdasınız yani menüü paylascam ama yarın suan yazasım gelmedi niyeyse üşendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…